0
Értékelés:
 
Ár:
11 900 Ft

Moneual helység kijelölő készülék (indikátor)

A helyiség kijelölő készülék segítségével kijelölhetünk és feloszthatjuk a takarítási területet. Egyidejűleg maximum 5 helységkijelölő készülék használható. 2 db D jelzésű elem szükséges hozzá, amit a csomagolás nem tartalmazza. Ezekhez a modellekhez használható: MR 6500.

Részletes termékleírásért kattints ide!
Moneual helység kijelölő készülék (indikátor)
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Szlapák Éva2017.11.12. 10:21:00
T. Szakértő! Kb.2 éve vásároltam Moneual tip.robotporszívót, nagyon elégedett vagyok vele. Most olvasom a weblapjukon a Moneual helység kijelölő készüléket. Érdekelne ez is, nagyban megkönnyítené a további használatot. Az a kérdésem, hogy hol találok részletes leírást erről a berendezésről? El sem tudom képzelni, hogy miként funkcionál. Hogyan lehet beállítani stb. Köszönöm segítségét!

Kedves Éva!

Amennyiben Moneual MR 6500 robotporszívója van, akkor tudja használni ezt a készüléket. A helyiség kijelölô készülék lehetôvé teszi, hogy a teret különbözô zónákra válasszuk szét a lakáson belül vagy több helyiség takarítására utasítsuk robotunkat. Ha megvan a használati útmutatója a készüléknek , a 28- 31. oldalon találja a hazsnálat részltes leírását. Ha úgy gondolja, hogy hasznos lehet, online meg tudja rendelni a helyiség kijelölô készüléket. 

ÜDvözlettel:

Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.