0
Értékelés:
 
Ár:
79 790 Ft


Moneual Everybot RS500 feltörlő robot

A Moneual Everybot RS500 egy különleges feltörlő robot, amely pörög, forog és különböző mintákban mozog  a padlón annak érdekebében, hogy a legjobb teljesítményt elérje. Az Everybot két nedves vagy száraz forgó mopot használ ahhoz, hogy a padlót fényesen tartsa. Könnyen és egyszerűen használható minden keménypadló felületen.

Két forgó mop takarítja a padlót.

Moneual Everybot RS500 az első takarítórobot, amely két darab forgó moppal takarít. Ez a technológia tökéletes a kemény felületű padlók alapos tisztítására. A speciális mikroszálas mop fordulatszáma: 130rpm. Az eredmény: tiszta és fényes padló.

 

A mikroszálas mop

Moneual Everybot RS500 2 db speciális mopot alkalmaz, melyek felsúrolják a és magukban tartják a szennyeződéseket.

Nedves vagy száraz takarítás

A te döntésed! Az Everybot képes szárazon vagy nedvesen felsúrolni a padlót. A nedvesfeltörléshez csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a víztartályt. A víztartály biztosítja a robotnak, hogy a mop mindig egyenletesen nedves maradjon.

Dupla forgó mop és a víztartály

Mindkét törlőkorong saját víztartállyal rendelkezik, hogy folyamatosan és egyenletesen nedvesen tudja tartani a robot a mopokat a takarítási ciklus alatt.

Takarítási funkciók

A Moneual Everybot RS500 feltörlő robot különböző takarítási funkcióit optimalizálni lehet az adott takarítási területhez: Auto, Focus, Corner (sarok), Manuális, S takarítás, Y takarítás, Kézi takarítás.

Távirányító Okos szenzorok
Távirányítóval férhetsz hozzá a különböző takarítási funkciókhoz. A mélység érzékelők látják a lépcsőket, így megakadályozzák, hogy a robot lezuhanjon. A rugalmas löklapok pedig érzékelik az akadályokat.
   
Kézi takarítás Fény érzékelő
Használd a kézi takarítás üzemmódot közvetlenül a koszos felületeken, így az asztalok és ablakok sem maradnak koszosak. A fényérzékelő segítségével a robot egy világos helyre tudja magát navigálni, hogy könnyen megtaláld.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 368x201x141 mm
 • Súly: 4,3 kg
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 11.1 VDC, 2200mAh
 • Töltési idő: 120 perc
 • Átlagos működési idő: kb. 40 perc
 • Programozható: nem
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 40 nm
 • 1 db Moneual Everybot RS500 feltörlő robot
 • 1 db víztartály
 • 4 db feltörlő mop
 • 1 db távirányító
 • 1 db hálózati töltő
 • Magyar nyelvű használati útmutató
Moneual Everybot RS500 feltörlő robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Márta2016.12.29. 18:38:00
Tisztelt Szakértő! Már évek óta használom a Roomba 555 gépet, most szeretném megkönnyíteni a takarítást egy felmosóval. Járólapokkal burkolt kb. 100 m2 a takarítandó felületről van szó. A kérdésem az ,hogy melyik készüléket ajánlaná, ami minden értelemben tökéletes volna és a takarítási technológiát és a technikát egyben találjuk meg. Köszönettel Márta

Kedves Márta! A jelenleg rendelkezésre álló, vizes technolgiával működő takarító robotok max. 20-25 m2 nedves feltörlését (felmosását) tudják elvégezni. Ha a 100m2 felület felosztható kisebb egységekre, akkor a Braava 390T, a Braava 240 Jetet vagy a Moneual Everybotot tudom ajánlani. Üdvözlettel Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.