0

Miért jó ajándék a robotporszívó?

2016.12.14.
Miért jó ajándék a robotporszívó?
Külön felmérést nem készítünk ebben a kérdésben, de biztosak vagyunk benne, hogy a decemberben vásárolt robotporszívók többsége odakerül a karácsonyfa alá. Összegyűjtöttünk pár erős érvet, hogy miért jó ajándék a robotporszívó karácsonyra?

Valódi ajándék


Gyermekkoromban akkor voltam a leginkább csalódott, amikor olyan ajándékot kaptam, „ami úgyis kell”. Ki ne kapott volna éppen akkor egy új sapkát, kesztyűt, pizsamát, amikor pont elkopott a régi és amúgy is venni kellett volna? Ilyenkor kapóra jöttek az ünnepek, nem kellett más ajándékot kitalálni, a soron következő szükséges bevásárlást rá lehetett húzni a karácsonyra.

Szóval, biztosan szép ajándék egy új vasaló, vagy porszívó, ha elkopott a régi és már amúgy is ideje lenne kicserélni. De egy robotporszívó minőségileg más ajándék. Ez egy valódi ajándék, amit nem valami meglévő, ám elhasználódott tárgy pótlására találnál ki. Ez egy olyan ajándék, ami egy új minőséget visz az otthonotokba, amivel gazdagítod, élhetőbbé teszed a lakásotokat. Nem pótolsz valamit, hanem gazdagítasz – és ez egy nagy különbség.

Valódi segítséget nyújt a robotporszívó


Sokféle háztartási eszközt lehet kiválasztani karácsonyi ajándéknak. A legtöbb nagy értékű konyhagépben és más, hasonló eszközben azonban van egy közös: mindegyikkel munkát kell végezni. Veszel egy kenyérsütőgépet? Azt mondod vele: menj a konyhába, süss nekem kenyeret! Szinte bármilyen eszközt vásárolsz, azzal csak a munkavégzésre hívod fel a figyelmet. Hiába jó egy eszköz, hiába korszerű, dolgozni kell vele.

A robotporszívó más. Szinte az egyetlen olyan háztartási eszköz, ami nem több munkát, hanem több szabadidőt ad annak, akit megajándékozol vele. Ami nem arról szól, hogy hogyan tudnál te többet, vagy jobban dolgozni, hanem arról, hogy segítek neked kevesebbet dolgozni, jobb eredménnyel! Egy robotporszívó megvásárlásával azt üzened, hogy „fontos vagy nekem, le akarom venni a terheket a válladról”.

Elképesztően divatos, trendi ajándék


Ideális karácsonyi ajándék a robotporszívóKarácsonykor te is szeretsz egy kicsit kitenni magadért, igaz? Jól esik, ha nem csak egy kicsit örülnek az ajándékodnak, hanem látod a szemekben a nem várt, vagy a vártnál sokkal nagyobb és fontosabb ajándék kiváltotta csillogást is. Egy robotporszívóval ezt érheted el.

Egyre több család vásárol már robotporszívót, de egy robotporszívó még mindig egy olyan ajándék, amire büszke a tulajdonosa, amit szívesen mutat meg a szomszédoknak is. Irigykednek is majd rá, hidd el, s alig várják majd, hogy nekik is legyen egy ilyen. Egy robotporszívó nem egy átlagos tárgy, amit bárki, bármelyik lakásban megtalálhat. Felfigyelnek rá az emberek, mert különleges, körüllengi még az újdonság varázsa.

Leköti az egész családot


Egy robotporszívó komoly ajándék, ám sokkal többen örülnek neki, mintha egy mosogatógépet vennél ajándékba. Egy hagyományos háztartási gép a háziasszonyon kívül mást nem nagyon hoz lázba. A robotporszívó nem ilyen: a legkisebbtől a legnagyobbig, a számítógépes kocka férjtől a takarításmániás feleségig mindenki megtalálja benne a maga örömét. Egy új kütyü, amit lehet irányítani, programozni, vagy csak figyelni a mozgását, egy vicces kis robot, amivel akár játszani is lehet, egy szupergép a takarításhoz – mindenki megtalálja benne a maga ajándékát.

Praktikus ajándék


A praktikusságot nehéz lenne elvitatni egy robotporszívótól. Tisztábbá varázsolja a lakást, egy egészen másfajta tisztaság élményével ajándékozza meg a használóját. Órákban kimutatható, hogy mennyi munkavégzéstől szabadít meg. Nem a házimunkát teszi könnyebbé, hanem egyszerűen kiveszi a kezedből a házimunka végzésének a kötelességét.  Felszabadít a nehéz munkavégzés alól. Ezt a tulajdonságát például azok tudják igazán értékelni, akiknek a napi takarítás fizikai nehézséget okozott, mert nem tudnak lehajolni, mert problémát okoz a porszívó ide-oda tologatása is.

Garancia a magas minőségre


Eleged van a drága, ám gyorsan tönkremenő ócskaságokból? Szeretnél végre egy olyan eszközt vinni ajándékba, ami nem csak a karácsonyi ünnepek alatt okoz örömet, hanem akkor is szívesen mutatják meg az ismerősöknek, ha már a fát lebontották? Akkor vegyél robotporszívót.

Egy robotporszívó csúcstechnológiát képviselő eszköz. A gyártása, programozása nem egy olyan egyszerű feladat, melyet minden kisiparos el tudna végezni a sufniban. Éppen eléggé bonyolult ahhoz, hogy a robotporszívó gyártását csak nagy, s komolyan vehető cégek vállalják fel.

Megbízható helyről beszerezhető


Ideális ajándék a robotporszívóAmíg műszaki cikkeket is legtöbbször valódi boltokban vásároltunk, addig elég könnyű volt eldönteni, hogy egy üzlet mennyire lehet biztonságos. A hátsó udvarban, düledező kapualjban, silány konténerben, piacokon nyitott műszaki „szaküzleteket” messziről fel lehetett ismerni. Pontosan tudtuk, hogy ha a garancia érvényesítésére, esetleg ünnepek után cserére lesz szükség, akkor felejtsük el az ilyen boltokat.

 Az interneten nehezebb felismerni az ilyen üzleteket, de nem lehetetlen. A csak néhány hétig működő webshopot már januárban hiába keresnéd a csere vagy a garancia miatt. Nem véletlenül javasoljuk, hogy robotporszívót, vagy más, nagyobb értékű terméket csak szaküzletből érdemes vásárolni. A Robotguru nem karácsonyra alakult, s nem is egy nevenincs webshop, melyet csak a neten és akkor is csak pár hétig lehet megtalálni. Üzletünket a Récsei Centerben bármikor felkeresheted, ha plusz információra van még szükséged, vagy vásárlás előtt mindenképpen szeretnéd kézbe venni a kiválasztott robotporszívót.

Szóval, hidd el, ha bármelyik családtagod robotporszívót talál a színes dobozok között a fa alatt, egyikük sem fogja azt gondolni, hogy megint jó képet kell vágni egy félre sikerült pótajándékhoz. Bátran keresd meg a hozzád illő robotporszívót és szerezd be még ünnepek előtt a sajátodat. A Robotguru karácsonyig meghosszabbított nyitva tartással vár, érdemes kihasználnod!

A te otthonodba vajon melyik robotporszívó illik igazán? Töltsd ki a robotválasztó tesztet és találd meg a számodra legjobban megfelelő robotporszívót!


A robotporszívó legyen Veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.