0

Mi teszi annyira vonzóvá a robotfűnyírókat?

2018.08.30.
Mi teszi annyira vonzóvá a robotfűnyírókat?

A robotfűnyíró profi segítőtárs az életünkben. Biztos, hogy csak előnye van, és hátránya egy szál se? Vizsgáljuk meg részletesebben a dolgokat! Lustáknak kötelező. 

Te mit választanál vasárnapi programnak? Fájdalmas arccal, az idődet vesztegetve vágnád a gyepet, vagy helyette fürdőruhában üldögélnél a kertben, és olvasnál, vagy épp vicces videókat nézegetnél? Szavazz az utóbbira, és élvezd a kertedet!

Megfizethető kényelem? Döntsd el te!
 
Persze, a kényelmet meg kell fizetni, és gondolnod kell a javítás és karbantartás extra költségeire is. Ha viszont számba veszed, hogy mennyi munkát és időt spórol meg neked, akkor könnyebb dönteni a vásárlás mellett.

Beállíthatod, hogy milyen időközönként dolgozzon, és még a fű vágási magasságát is beállíthatod. Ha pedig úgy tetszik, a távolból is irányíthatod.

Mennyire biztonságosak a robotfűnyírók?

A robotok piacra dobását sokan ellenezték, hiszen úgy gondolták, hogy a felügyelet nélkül végzett munka, a gyors haladás és az éles pengék veszélyesek lehetnek a gyermekek és a házi kedvencek számára. A beállításoknál persze erre is figyelni  kell, de a robotfűnyírók valójában számos biztonsági funkciót tartalmaznak.

A kisgyerekek nem érik el a rövid késeket, ha pedig a robot a fejére fordul, automatikusan leáll a működése. Sőt, még lopás elleni védelmi funkciókkal is ellátták őket (GPS nyomkövető, geokerítés, PIN kód, kizárólagos programozás) .

Amit nem tesz meg helyetted a robotfűnyíró

Sajnos a robotfűnyírónéhány dologra nem képes, az egyik ilyen például a gallyak, és a lehullott gyümölcsök összeszedése. 

Mi van, ha esik az eső?
 
Velünk ellentétben a robotfűnyíró nem ijed meg pár esőcsepptől, így esőben is használható. A dokkoló állomást azért érdemes száraz területen elhelyezni. Egyébként időzítheted az időjáráshoz is: ha például nem szeretnéd, hogy esőben nyírja a füvet, nem fogja.
 
Számodra is nagyon vonzó egy robotfűnyíró vásárlásának a gondolata? Itt tudsz válogatni!

 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.