0
Értékelés:
 
Ár:
169 900 Ft
Kifutott Xiaomi Mi Roborock 2 S55 robotporszívó fekete helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Xiaomi Mi Roborock 2 S55 robotporszívó fekete

Mit rejt a doboz? 

SLAM algoritmus
A lézeres távolságmérő érzékelővel és az irányított adatokkal, például a giroszkóponálással kapott pontos távolságinformációk alapján a Roborock 2 robotporszívó a lenyűgöző egyidejű lokalizációs és térképezési (SLAM) algoritmust alkalmazza az optimális tisztítási útvonal meghatározására a helyiség körül, elkerülve az akadályokat , és olyan veszélyek, mint a lépcsők.
12 különböző típusú érzékelővel, például az infra érzékelővel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel kombinálva minden otthoni környezetben, 9,65 centiméteres törzsmagasság, könnyen beléphet az otthoni sarkokba, látható és láthatatlan helyekre.
2000Pa erőteljes szívás
A simább tisztításhoz a robot nagy teljesítményű NIDEC kefe nélküli motort használ, amely akár 2000 Pa légnyomást is biztosít. A fő lehúzó ecset automatikusan beállítja a magasságot, hogy szoros tömítést hozzon létre a padlóval, hogy az egyenetlen felületeken alaposan felszívja a szennyeződést. A maximális légmennyiség elérheti a 0,67m3 / percet, a maximális szélnyomás körülbelül 2000pa *
5200mAh nagy kapacitású akkumulátor
A Xiaomi robot porszívó 5200mAh (14,4V / 74,88Wh) lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül kétórás tisztítási időt biztosít, majd a készülék automatikusan feltöltődik a töltőállomáson. A robot emlékszik az utolsó helyére, így ha az akkumulátor a ciklus közepén elfogy, akkor az egység feltöltődik és visszatér ugyanarra a helyre, hogy újra elkezdje a tisztítást.
APP távirányító
A robot szinkronban van a Mijia APP-val is, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolja és távvezérelje a készüléket, ellenőrizheti a sweep állapotot valós időben, és megkapja a valós idejű térképet a tisztításról. Ezenkívül mindig elintézheti a tisztítási módokat és beállíthatja az automatikus ütemezést. Térképmentés funcióban lehetőség van No-Go vonalak elhelyezésére is, így virtuálisan is el tudunk zárni területeket a robotporszívó elől. Ezen felül nem csak vonalakat, hanem tetszés szerinti területeket létre tudunk hozni ahol nem szeretnénk hogy a robotunk takarítson.
Három processzor
Három különálló processzor szimulálja az agy módját, gondolkodik és együttműködik , nyomon követi a valós idejű mozgásokat, kiszámolja a helyet és meghatározza a legjobb tisztítási útvonalakat, így hatékonyabbá teszi a sweepet. A robot elkezdi a tisztítást Edge tisztítási móddal és Zigzag tisztítási móddal.
Automatikus öntöltés funkció
A Xiaomi robot porszívó visszaáll a töltőállomásra és automatikusan feltöltődik a tisztítás befejezése után. Ha a teljesítmény kevesebb, mint 20%, akkor feltölti magát 80% -ra, és folytatja a befejezetlen munkát.
10 mm-es élek tisztítása
A falérzékelő segítségével a robot 10 mm távolságot tart a falaktól és hatékonyan tisztítja az éleket az oldalsó kefével.
Nedves feltörlés módban a robotporszívó 1,4 dl víz hozzáadásával maximum 60 négyzetmétert képes feltrörölni porszívózással egyidejűleg.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 353 x 350 x 965 mm
 • Súly: 3,5 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh Li-ion
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 2 óra
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 250 m2
 • Extra funkció:
  zóna takarítás
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Terület leválasztás, elhatárolás: mágnescsíkkal
 • 1 db Mi Roborock robotporszívó 2 S55
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db műanyag alátét
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db víztartály
 • 2 db mop
 • 3 pár szivárogtató betét
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaomi Mi Roborock 2 S55 robotporszívó fekete
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Krisztina2019.06.26. 11:09:00
Kedves Szakértők! Érdeklődnék, hogy ez a típusú robotporszívó használható-e nagyon sötét laminált padlón? Vagy van-e másik típus, ami takarít ilyen sötét felületet is?

Kedves Krisztina

Erre nem tudunk pontos választ adni, sok esetben ez csak a próba után derülne ki. Robotporszívók közül a sötét felületre a legkevésbé érzékenyebb a Neato, illetve az Electrolux Pure i9 robotporszívó működését egyáltalán nem befojásolja a sötét felület.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: fekete.aur@gmail.com2019.06.11. 07:12:00
Emeletes a ház. Mivel a töltőről indul és takarítás végeztével a töltőre megy vissza így ha fent is és lent is szeretném használni mindig vinnem kell a töltőt is ? Ez igaz az elő szobára is gyerek rács miat a porszívó nem tud kimenni. Ha ott is szeretném használni használatkor oda is kiviszem a dokolot és elindítom majd végeztével vissza hozom ?

Üdvözlöm

A szisztematikus működésű robotporszívók esetében amennyiben be tudja járni egy feltöltéssel az adott területet, abban az esetben nem szükséges a dokkolót áthelyezni takarítandó területre. Ebben az esetben a robot takarítás végeztével visszaáll oda, ahonnan elindítottuk.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Júlia2019.06.08. 11:49:00
A teszt kitöltése után a Roborock 2 porszívó illik hozzám. Az S50 re rá van írva hogy új!!!! Ez valamiben eltér az S55 től?

Kedves Júlia

A két készülék csak színben tér el egymástól.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gáspár György2019.05.18. 14:46:00
A porszívó tudja-e, avagy megtanítható, hogy az egyik szobában porszívózzon, a másikban nedves feltörlést is végezzen?

Üdvözlöm György

Ez a gyakorlatban nem tanítható meg. Abban az esetben ha a porszívó alá helyezi a mopot, minden esetben feltöröl.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Loós Tamás2019.05.01. 10:58:00
Tisztelt Szakértők! Erősen gondolkodom egy ilyen gépen, de előtte szeretném kipróbálni itthon, van-e erre lehetőség?

Üdvözlöm Tamás

Erre sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani, viszont működés közben üzletünkben megtekinthető. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lőcse Ignác2019.04.20. 13:51:00
Tisztelt Webshop! Mekkorra szőnyegre tud felmenni, mi az a határ. Nekünk simma illetve Shaggy szőnyeg van s az ugye magas!

Üdvözlöm Ignác

A hosszú szálú szőnyeg minden robotporszívónak kihívást jelent. 1,5 cm az a szőnyeg magasság amire biztosan fel tud menni, és ki is tudja takarítani. Sajnos az ennél magasabb szőnyegek esetében ezt nem tudjuk garantálni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Hárai Tünde2019.04.12. 11:19:00
Érdeklődni szeretnék, hogy a fém lábú székekkel hogy boldogul a porszívó, pl. bárszék. Magyar nyelvű utasul kommunikál a gép?

Kedves Tünde

A bárszék íves talpát nem szeretik a robotporszívók. Abban az esetben ha az egyik hajtott kerék a levegőben van( ami gyakori ezeknél a székeknél) a robot megállítja magát. Ezt a széket eddig egy készülék kezelte tökéletesen, az pedig az Electrolux Pure i9. Alapból magyar nyelv nincs az Ön által kiszemelt robotporszívóban.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: kulagin2019.03.19. 12:33:00
Kedves Szakértő! Nekünk van egy xiaomi roborock 2 porszívónk. Költöznék 2 szintes lakásba, mindkét szint 40 nm alatt lenne, tehát be tudja járni csak az érdekelne, hogy így minden egyes alkalommal új térképet fog készíteni attól függően, hogy fönt vagy lent használom? Választ köszönöm.

Üdvözlöm

Igen minden indításnál újra térképez, folyamatosan szkennel, és így tervezi meg minden alkalommal a legoptimálisabb útvonalát.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: László Antal2019.03.11. 11:41:00
Kedves Ildikó! Érdeklődni szeretnék, hogy a Xiaomi Mi Roborock 2 S55 esetén 1.ha valami meghibásodás történik 2 éven belül mi a teendő? Mit kell fizetni (postaköltség...) és mi az ami garanciába megoldható? 2.Milyen az alkatrész ellátottsága a terméknek? 3.Milyen gyakran kell cserélni a kopó alkatrészeket (kefét stb), ha heti többszöri alkalommal használjuk a terméket? 4.A készülék képes vezérlői utasításra (pl. ha valami kiborul a lakásban) csak azt az adott területet feltakarítani? Válaszát előre is megköszönve, üdv: Antal

Üdvözlöm

Amennyiben rendeltetésszerű használat mellett 2 éven belül meghibásodik a készülék, a garanciáját mi intézzük. Ezt a legegyszerűbben itt kérheti: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento Az alkatrész ellátottsága megoldott a robotporszívónak, emiatt nem kell aggódnia. Kopó alkatrész cseréje megközelítőleg a következőképp alakul: oldalkefe kb 1 év, főkefe kb 2 év, szűrő 4-6 hónap. Igen a robot tud zóna takarítást, így akkor csak a kijelölt területet takarítja fel.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gábor2019.01.03. 21:28:00
Tisztelt GURU. Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség Xiaomi Mi Roborock 2 S50--S55 és a ill. a Xiaomi Mi Robot Vacuum között. Válaszát előre is köszönöm. Üdv: Gábor

Kedves Gábor! Csak a szín, fehér és fekete. Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.