0
Értékelés:
Ár:
169 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
Raktáron

Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó

Mit rejt a doboz? 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 2 év
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 353 x 350 x 965 mm
 • Súly: 3,5 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh Li-ion
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására alkalmas
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 2 óra
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Maximális takarítási terület: 250 m2
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Alkalmazással
 • 1 db Mi Roborock robotporszívó 2
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db műanyag alátét
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db víztartály
 • 2 db mop
 • 3 pár szivárogtató betét
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Zsuzsanna2018.08.07. 00:54:00
Kedves RobotGuru! A Xiaomi Roborock 2-ről szeretnék érdeklődni. Ha kiveszem a tartályt és a mop-ot, akkor anélkül is tud dolgozni és csak porszívózni? Illetve érdekelne, hogy mennyire hatékonyan töröl fel ilyen kevés vízzel? A száradt, ragacsos konyhapadló foltokkal vagy zsírkréta nyomokkal megbirkózni? Köszönöm a segítséget!

Kedves Zsuzsanna

A Roborock2 természetesen akkor is tud porszívózni ha nincs rajta a feltörléshez/felmosáshoz szükséges mop, és mop tartó. A felmosás makacs foltokat nem fog eltüntetni, viszont rendszeres használatával a padló tisztán tartható.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tamás2018.08.04. 13:20:00
Tisztelt Robotguru! Xiaomi Mi 2 vásárlását tervezem. Azt szeretném kérdezni, hogy a felmosási funkciót be lehet e úgy állítani hogy a szőnyeg mellett a padlót mossa fel? Erről a felmosási funkcióról kérnék tájékoztatást! Megnéztem több tesztet is ,de ez nem eléggé világos a számomra. Köszönettel!

Üdvözlöm

A Roborock2 robotporszívó felmosáskor nem tuja kikerülni a szőnyeget, sajnos a nedves moppal fel fog menni arra. Opcionális megoldás, hogy a szőnyeg kerülete alá másneses határoló csíkot helyezünk, és a szőnyeget utoljára hagyva felporszívózzuk azt. A Roborock2 kb 40 négyzetmétert képes felmosni víztartályának feltöltésével. A készülék egyszerre képes porszívózni, és felmosni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.03. 10:23:00
Sziasztok. Adott egy 120nm ház sok helyiséggel,kutyaszőrrel. A kérdésem a következő van e olyan robot ami szisztematikusan minden helyiségbe bemegy takarítani? Esteleg fel is súrol és nem kerül arany árába. Vagy ha olcsóbb készüléket veszek akkor őt be kell pakolasznom minden helyiségbe külön -külön? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Szisztematikus robotporszívóból ami fel is mos, a Roborock S50-et tudjuk ajánlani. A vizes tartály megtöltésével körülbelül 40 négyzetmétert tud felmosni, ha ennél nagyobb a terület, akkor ismét fel kell tölteni vízzel. Egy random működésű robotporszívónál ha szobákra nem is, de kb 50 négyzetméteres területekre érdemes felosztani a takarítást, ugyanis egy indítással maxium ekkora részt tud lefedni a készülék.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szabó Cecília2018.07.29. 23:44:00
Kedves Robotguru. Érdeklődni szeretnék, hogy mit ajánlanak inkább. Komplett készüléket mint a Xiaomi MI 2 vagy érdemesebb inkább külön egy porszívó és külön egy felmosó robotot venni. Van járólap, parketta, szőnyeg és hosszú szőrű szőnyeg is. Mit ajánlanak 100 nm feletti területre? (szintenként). Olyan lehetőségek közül érdeklődöm, ahol a lefedettség nem véletlenszerű, hanem a tervszerű. A xiaomi tesztben még szívesen olvastam volna pár tapasztalatot. Milyen lett a nedves törlés eredménye stb. Köszönöm előre is válaszukat.

Kedves Cecília

A Roborock 2 porszívó egyszerre porszívózik,és fel is mos, így egy indítással elvégezhető ez a két feladat. A víztartály egyszeri feltöltése 40 négyzetméternyi terület felmosásra elegendő.

A hátránya az, hogy a robotporszívó nem tudja hogy rátettük a mopot az aljára vagy sem, így ha olyan helységben használjuk ahol van szőnyeg, a vizes moppal fel fog menni arra.

Célszerű a felmosás előtt a szőnyeget feltekerni.

Amennyiben külön felmosó robotot szeretne vásárolni, lehetőségként az iRobot Braava 390T, illetve iRobot Braava Jet felmosó robotokat ajánluk. A 390T 32, míg a Braava Jet 240 20 négyzetmétert tud egy víztartály feltöltéssel felmosni.Előnyük, hogy a szőnyegre nem mennek fel. 

Robotporszívónál szőnyeg esetében 1,5 cm a maximális szálmagasság amire garantáltan fel tud menni a készülék. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Huszti Ágnes2018.07.26. 10:11:00
Tisztelt robotguru! Tudna nekem bövebb információt küldeni a Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívóról? Rendelkezik e viztartályal? Vagy mindig nekem kell cserélni rajta a kendőt a nedves feltörlésnél? Tudom e használni csak porszívozásra vagy csak feltörlésre vagy akár először összeporszívoz és utánna fel is töröl? A Keresésemhez meg a megadott feltételekhez ezt a robotott ajánlották de azért jó lenne többet is tudni róla! Köszönettel Huszti Ágnes

Kedves Ágnes

A Roborock 2 porszívó rendelkezik egy a robot aljára felhelyezhető víztartállyal, amit 1,4 dl vízzel lehet feltölteni. Erre a víztartályra kell a mopot tépőzárral felhelyezni, és a tartályban lévő víz csöpög a mopra, így az felmosáskor nedves marad. A roborporszívóhoz 2 db mopot mellékelnek amik mosógépben moshatók, így könnyen tisztán tarthatóak. A mi tapasztalataink szerint 1,4 dl víz 40 négyzetméter felmosására elegendő.

A porszívózás és a felmosás műveletét egy indítással el lehet végeztetni, porszívóz és fel is mos egyben.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Anita2018.07.19. 16:03:00
Tisztelt RobotGuru! Még sosem volt robotporszívónk, ezért tanácsot szeretnék kérni, milyen terméket válasszunk: 2 szintes családi ház, összesen kb 180 nm, szintenként 5 helyiség. Szőnyeg csak a fürdőszobai kilépő van, amúgy laminált padló és jarólap. Nem tudom számít-e, de a párommal mindkettőnknek hosszú haja van. Olyan készülék lenne az ideális, aminek nincs szüksége \\\"felügyeletre\\\", napközben takarítana, amíg nem vagyunk otthon. Köszönettel:Anita

Kedves Anita

Az Önök családi házába főként  Neato D5, vagy Xiaomi Roborock2 robotporszívót ajánlunk. Az utóbbi biztosan fel tud takarítani egy szintet úgy, hogy közben ne kelljen visszamennie a dokkolóra feltölteni magát. Az nem derült ki, hogy be tudja-e járni egyben a szinteket a robot, van-e pl magas küszöb?

Fontos még megjegyezni, hogy egy feltöltéssel egyik robotporszívó sem tudja egyszerre a két szintet kitakarítani, egy töltési ciklust be kell kalkulálni a két takarítás között.

Ezeket a robotokat nyugodtan magukra lehet hagyni takarítás közben.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mónika2018.07.11. 15:17:00
Szeretnèk èrdeklődni, hogy kb. 12 nm járólap nedves ill. száraz tisztítására, valamint kb. 10 nm alacsony szőrű padlószőnyeg tisztítására melyik modell lenne a legalkalmasabb? Köszönettel: Mónika

Kedves Mónika! Ekkora felületeken a Navon Relax de Luxe-ot ajánlom, minden feltételnek megfelel. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Balázs2018.07.08. 14:17:00
Kedves Robotguru, egyik válaszukban azt olvastam hogy a készülék minden takarítás alkalmával új térképet készít a robot. Van olyan készülékük, amely képes a térképet menteni, és egyszer beállított zónák szerint haladni, váltott funkciókkal? A problémám a következő: egy térben található járólap és laminált padló (konyha-nappali). Utóbbi nem nagyon tűri a rendszeres felmondást, előbbi viszont igenyelné. Köszönjük a választ!

Kedves Balázs! 

A Xiaomi applikációja lehetővé teszi, hogy zónákat ki tudjunk kizárni vagy be tudjunk vonni a takarítási területbe. Ezzel megoldható a fenti probléma.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Ági2018.06.30. 21:30:00
Tisztelt Robotguru! Érdeklődni szeretnék hogy miben más a roborock és a roborock 2 .köszönettel! Ági

Kedves Ági

Hivatalosan a neve Roborock 2, bár Roborock néven is lehet találkozni vele de valójában ugyanarról a termékről van szó.

Amennyiben Ön az első és a második generációs robotporszívók közti külömbségre kíváncsi, a 2.genercációs robot nagyobb szívóerővel rendelkezik, működés közben halkabb, és kicsivel kisebb a portartálya mint az első generációs robotporszívójuk. Ellenben az újabb generációs  robot tud nedvesen is feltörölni, és van benne szőnyegérzékelő funkció.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Kaiser Kata2018.06.17. 17:46:00
Kedves Tóth László! Szeretnénk megérdeklődni, hogy egy 50nm-es lakás esetében (2 szoba 1 fürdő, 1 WC, 1 konyha) , tudna -e ajánlani egy robotporszívót ami a nedves törlő funkciót is jó minőségben hajtja végre? Próbáltam, már robotporszívót az remekül takarított, nem tudom a felmosóval egybeépített minőségi munkát végez-e ? Vagy inkább 2 külön gépet javasolna? Macska nincs. Ár: kb. 200 ezer Ft Köszönettel: Kaiser Kata

Kedves Kata

Saját tapasztalataink azt mutatják, hogy a hibrid robotporszívók is jól végzik a feltörlés, és felmosás funkciót. Fontos leszögezni, hogy a hibrid robotok a nagyon szennyezett felületekkel nem tudnak megbírkózni, a tisztaság fenntrtására viszont tökéletesek, ezeken a kereteken belül remekül használhatók.

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.