0
Értékelés:
 
Ár:
169 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
2019.05.15

Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívó

Mit rejt a doboz? 

SLAM algoritmus

A lézeres távolságmérő érzékelővel és az irányított adatokkal, például a giroszkóponálással kapott pontos távolságinformációk alapján a Roborock 2 robotporszívó a lenyűgöző egyidejű lokalizációs és térképezési (SLAM) algoritmust alkalmazza az optimális tisztítási útvonal meghatározására a helyiség körül, elkerülve az akadályokat , és olyan veszélyek, mint a lépcsők.

12 különböző típusú érzékelővel, például az infra érzékelővel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel kombinálva minden otthoni környezetben, 9,65 centiméteres törzsmagasság, könnyen beléphet az otthoni sarkokba, látható és láthatatlan helyekre.

2000Pa erőteljes szívás

A simább tisztításhoz a robot nagy teljesítményű NIDEC kefe nélküli motort használ, amely akár 2000 Pa légnyomást is biztosít. A fő lehúzó ecset automatikusan beállítja a magasságot, hogy szoros tömítést hozzon létre a padlóval, hogy az egyenetlen felületeken alaposan felszívja a szennyeződést. A maximális légmennyiség elérheti a 0,67m3 / percet, a maximális szélnyomás körülbelül 2000pa *

5200mAh nagy kapacitású akkumulátor

A Xiaomi robot porszívó 5200mAh (14,4V / 74,88Wh) lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül kétórás tisztítási időt biztosít, majd a készülék automatikusan feltöltődik a töltőállomáson. A robot emlékszik az utolsó helyére, így ha az akkumulátor a ciklus közepén elfogy, akkor az egység feltöltődik és visszatér ugyanarra a helyre, hogy újra elkezdje a tisztítást.

APP távirányító

A robot szinkronban van a Mijia APP-val is, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolja és távvezérelje a készüléket, ellenőrizheti a sweep állapotot valós időben, és megkapja a valós idejű térképet a tisztításról. Ezenkívül mindig elintézheti a tisztítási módokat és beállíthatja az automatikus ütemezést. Térképmentés funcióban lehetőség van No-Go vonalak elhelyezésére is, így virtuálisan is el tudunk zárni területeket a robotporszívó elől. Ezen felül nem csak vonalakat, hanem tetszés szerinti területeket létre tudunk hozni ahol nem szeretnénk hogy a robotunk takarítson.

Három processzor

Három különálló processzor szimulálja az agy módját, gondolkodik és együttműködik , nyomon követi a valós idejű mozgásokat, kiszámolja a helyet és meghatározza a legjobb tisztítási útvonalakat, így hatékonyabbá teszi a sweepet. A robot elkezdi a tisztítást Edge tisztítási móddal és Zigzag tisztítási móddal.

Automatikus öntöltés funkció

A Xiaomi robot porszívó visszaáll a töltőállomásra és automatikusan feltöltődik a tisztítás befejezése után. Ha a teljesítmény kevesebb, mint 20%, akkor feltölti magát 80% -ra, és folytatja a befejezetlen munkát.

10 mm-es élek tisztítása

A falérzékelő segítségével a robot 10 mm távolságot tart a falaktól és hatékonyan tisztítja az éleket az oldalsó kefével.

Nedves feltörlés módban a robotporszívó 1,4 dl víz hozzáadásával maximum 60 négyzetmétert képes feltrörölni  porszívózással egyidejűleg.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 353 x 350 x 965 mm
 • Súly: 3,5 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh Li-ion
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 2 óra
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Maximális takarítási terület: 250 m2
 • Extra funkció:
  zóna takarítás
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Terület leválasztás, elhatárolás: mágnescsíkkal
 • 1 db Mi Roborock 2 S50 robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db műanyag alátét
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db víztartály
 • 2 db mop
 • 3 pár szivárogtató betét
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: F&F2019.04.09. 21:41:00
Kedves Robotguru! Hosszas hezitálás után kinéztem a Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívót. Olvasgatva az itteni leírást és különböző fórumokat, az a kérdés merült fel bennem, hogy a No-Go funkciót gond nélkül tudni fogja a Mi Home App-on keresztül a készülék? Olvastam nehézségekről a kínai vagy EU-s szerverhez történő csatlakozás függvényében. Tehát ha wi-fi-n keresztül kapcsolódok a robothoz, meg fogok tudni neki rajzolni olyan területeket ahova nem mehet, illetve zárófalat rajzolni? Köszönöm előre is válaszotokat, Fanny

Kedves Fanny

A Mi Home applikációban be tudja rajzolni a No-Go vonalakat, és a terület kizárást is. Az EU szerver stabil, már kijavították, úgyhogy ezzel sincs probléma.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Erdeiné Erika2019.03.28. 18:30:00
Tisztelt Robotguru! Kérdésem az lenne, hogy mi a véleménye a Robzone Duoro XCONTROL PROFI, ill. Duoro XCLEAN PROFI porszívókról a Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívóhoz viszonyítva. Ön a három közül melyiket ajánlaná megvételre? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel!

Kedves Erika

Az első két modellt nem forgalmazzuk, nem ismerjük, így nem tudok segítséget nyújtani. Ami talán fontos, hogy a Roborock2 porszívóra 2 év garanciát vállalunk, és szervizhátteret is bitosítunk hozzá.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: KT2019.03.21. 20:18:00
A Roborocknál megoldható, hogy kétszintes lakásban tudjon takarítani? Tudja jelezni ha végzett egy szinten? Köszönöm

Üdvözlöm

Természetesen több szintet is tud takarítani a robot. A takarítás végén vagy visszamegy a dokkolójára ha az adott szinten van a töltő, vagy visszamegy kiindulási pontra ahonnan elindítottuk a készüléket.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szabolcs2019.03.21. 14:10:00
Üdv. ez a porszívó lenne a szimpatikus de a kérdésem hogy az applikációban a weekdays/weekend opción kívül a custom mit takar? tudom e időzíteni úgy hogy pl kedden és pénteken menjen minden héten X időben? köszönöm

Üdvözlöm Szabolcs

Tud napot, vagy napokat is kihagyni, és egy adott nap több időpontra is be tudja időzíteni a robotot.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Ungváry Lilla2019.03.20. 12:13:00
Tisztelt Szakértő! Én is kutya miatt keresek robotporszívót. Jó lenne, ha az eszköz besegítene a felmosásba is, mert az előszobában nagy a forgalom és naponta mosom most fel. Ez a készülék átveszi helyettem a felmosást? Nincs nagy piszok, csak a kiskutya lábnyomai. Néztem az Irobot Roomba-t de az ahogy látom nem mos fel, csak porszívóz, ugye? Köszönöm a segítséget.

Kedves Lilla

A pontos megnevezése nedves feltörlés amit a robotporszívók tudnak, felmosásról sajnos nem beszélhetünk. Jó lenne tudni, hogy mekkora területen szereté használni a robotot, és hogy van-e szőnyeg? Az iRobot porszívók szárazon takarítanak, nem törölnek fel. Amennyiben nincs szőnyeg, az Ilife v8s, Evolveo H6-os robotokat ajánlom, az utóbbi maximum 60 négyzetmétert képes egy indítással porszívózni, vagy feltörölni. Szőnyeg esetében a Navon Relax de Luxe porszívót javaslom mint opciót, ez a készülék is maximum 60 négyzetméterre való. A Roborock 2 egy szisztematikus robotporszívó ami enneél nagyobb területeket képes felporszívózni, viszont a nedves feltörlése egy tartály feltöltéssel maximum 30 négyzetméter.Ezek a robotok nem veszik át Ön helyett a felmosást, csak késleltetik azt. Amennyiben iRobotban gondolkodik, akkor a Braava 390T, vagy a Braava Jet készülékek jöhetnek számításba, ezek a modellek nem porszívóznak, hanem szárazon illetve nedvesen törölnek.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Simon Jánosné2019.03.16. 19:28:00
Nagytestű kutyusom van,naponta-kétnaponta porszívózom,gerincsérvem van,ami miatt igen fájdalmas ez a póz. Mivel labradorom van,igen sok az elhullott szőr,ezeknek a porszívóknak igen kicsi a \\\"porzsákuk\\\" ,ez nem probléma? Másik kérdés,ha csak száraz porszívót választanék,és mobil applikáció menteset,azok a termékek mennyibe kerülnek? Válaszát előre is köszönöm

Kedves Simon Jánosné

A robotporszívók portartályai valóban kisméretűek, viszont gyakori használatra vannak tervezve, hogy a tisztaságot fenntartsák. A gyakori használat mellett elég a kisebb portartály is ha már beállt a tisztaság. Javaslom az iRobot modelleket amik kiválóan takarítják az állatszőrt is. Az iRobot Roomba 605 egy alap robotporszívó, nincs benne Wifi, nem is időzíthető, viszont tartós, és kiválóan takarít.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: balazsmea2019.03.13. 00:22:00
Üdv. Szeretnék egy porszívó robotot, de... 135 nm 2 szintes családi ház, félek hogy le esik a lépcsőn, fent sok küszöb van, felmosni és kéne, alsó szintjén előszoba - konyha - járólap, amit nehezen tudok tisztán tartani a fuga rész miatt is! A 2 szintet hogy takarítja, egyik nap az egyiket, a másikat a másik nap? Köszönöm előre válaszát! Mea

felÜdvözlöm Mea

A robotporszívók rendelkeznek leesés érzékelőkkel,így nem esnek le a lépcsőn. Fontos, hogy a robotporszívók nem felmosnak, hanem nedvesen feltörölnek ami egy portalaítással, tisztántartással ér fel. Természetesen lehet úgy ahogy Ön gondolja, az egyik nap az alsó rész, a másik nap az emelet. Fontos, hogy a robotporszívók 1-1,5 cm magas küszöbökön képesek átmenni. Amit tudnék ajánlani erre a célra az Evolveo H11 robotporszívó ami porszívóz vagy nedvesen feltöröl.

Üdvözlettel: RObotguru

felhasználó: Lilla2019.03.09. 09:12:00
Kedves László! Az előző porszívónkkal (Navon Relax) az volt az egyik baj, hogy minden alá beszorult (függesztett WC, bárszék lábtartója, fotel, konyhaszekrény), így állandóan ott kellett lenni közel, hogy kiszabadítsuk. A lépcsőn nem esett le, de félig fölé ment és ott megállt. Erre a problémára megoldást nyújtana valamelyik Xiaomi? A zóna funkció szimpatikus, több okból, pl. mert egy szinten van kőpadló és svédpadló is, utóbbi kényes a sok vízre, de a egyébként a felmosás funkció nem prioritás.

Kedves Lilla
Ha a robot beszorul valahova az nem hiba, hanem fizikai adottság,  vannak olyan lakások/házak ahol több olyan hely van,
ami pont olyan magasságú ami elakadáshoz vezethet.
Azt tudom ajánlani, hogy mérjék le azokat a pontokat, ahol beszorult a robot és akkor ahhoz mérten magassághoz tudok ajánlani porszívót.
A piacon jelenleg egy olyan robotporszívó létezik, ami semmiben nem akad el és nem szorul be, függetlenül attól, hogy mekkorák a bútorok.
Ez pedig az Electrolux Pure I9 ez méri a magasságot lézerrel, így nem fog beszorulni semmi alá.
Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Bettyclare582019.02.26. 20:07:00
Kedves Robotguru! Szeretnék venni egy Xiaomi Mi Roborock2 S50 robotporszívót. Kérdésem az, hogy az alábbi paraméterekkel rendelkező, két szintes házunkba ez jó lenne? A földszint kb 150nm, fényes kő-padló burkolat van, küszöbök nincsenek, szőnyeg rojt nélküli,fekete irodabútorok vannak az egyik szobában. Az emelet: kb80nm, előtér,hálószoba,fürdőszoba, de lapos fém küszöbök vannak,illetve a lépcső.Kérdésem, hogy megfelelő lenne-e hozzánk az általam kiválasztott robot?Állatszőr nincs, de szeretném a száraz és nedves feltörlő funkciót és az alapos takarítás módot.Előre is köszönöm válaszukat,üdvözlettel:Betty

Kedves Betty

A Roborock2 be tudja járni a szinteket, de van egy-két dolog amit meg kell említenem. Az egyik, hogy a Roborock2 robotporszívó portartálya 0,48 l űrtartalmú. Nem tudom, hogy a 150 négyzetméteren mennyi napi szennyeződés gyűlik össze ami élethelyzet függő is lehet. Érdemes tudni, hogy a Neato robotporszívók portartálya 0,7 l. Ettől függetlenül sem a Roborock2-ben, sem a Neato robotporszívókben nincs portartály telítettség kijelzés. A Roborock2 esetében a nedves feltrölés területe az körülbelül 20 négyzetméter. Ezek után a hatásfok csökken, és újra kell tölteni a mop tartó keretet vízzel. Ami még számításba jöhet az a Neato D6 robotporszívó egy iRobot Braava 390T nedves feltrölő robottal. Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Giles2019.02.25. 01:08:00
Tisztelt Robotguru! Kérdésem, hogy a Xiaomi S50-hez van IOS applikáció is, vagy csak Andoid?

Kedves Giles!

Van hozzá IOS applikáció is.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.