0
Értékelés:
 
Ár:
169 900 Ft
Kifutott Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívó

Mit rejt a doboz? 

SLAM algoritmus

A lézeres távolságmérő érzékelővel és az irányított adatokkal, például a giroszkóponálással kapott pontos távolságinformációk alapján a Roborock 2 robotporszívó a lenyűgöző egyidejű lokalizációs és térképezési (SLAM) algoritmust alkalmazza az optimális tisztítási útvonal meghatározására a helyiség körül, elkerülve az akadályokat , és olyan veszélyek, mint a lépcsők.

12 különböző típusú érzékelővel, például az infra érzékelővel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel kombinálva minden otthoni környezetben, 9,65 centiméteres törzsmagasság, könnyen beléphet az otthoni sarkokba, látható és láthatatlan helyekre.

2000Pa erőteljes szívás

A simább tisztításhoz a robot nagy teljesítményű NIDEC kefe nélküli motort használ, amely akár 2000 Pa légnyomást is biztosít. A fő lehúzó ecset automatikusan beállítja a magasságot, hogy szoros tömítést hozzon létre a padlóval, hogy az egyenetlen felületeken alaposan felszívja a szennyeződést. A maximális légmennyiség elérheti a 0,67m3 / percet, a maximális szélnyomás körülbelül 2000pa *

5200mAh nagy kapacitású akkumulátor

A Xiaomi robot porszívó 5200mAh (14,4V / 74,88Wh) lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül kétórás tisztítási időt biztosít, majd a készülék automatikusan feltöltődik a töltőállomáson. A robot emlékszik az utolsó helyére, így ha az akkumulátor a ciklus közepén elfogy, akkor az egység feltöltődik és visszatér ugyanarra a helyre, hogy újra elkezdje a tisztítást.

APP távirányító

A robot szinkronban van a Mijia APP-val is, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolja és távvezérelje a készüléket, ellenőrizheti a sweep állapotot valós időben, és megkapja a valós idejű térképet a tisztításról. Ezenkívül mindig elintézheti a tisztítási módokat és beállíthatja az automatikus ütemezést. Térképmentés funcióban lehetőség van No-Go vonalak elhelyezésére is, így virtuálisan is el tudunk zárni területeket a robotporszívó elől. Ezen felül nem csak vonalakat, hanem tetszés szerinti területeket létre tudunk hozni ahol nem szeretnénk hogy a robotunk takarítson.

Három processzor

Három különálló processzor szimulálja az agy módját, gondolkodik és együttműködik , nyomon követi a valós idejű mozgásokat, kiszámolja a helyet és meghatározza a legjobb tisztítási útvonalakat, így hatékonyabbá teszi a sweepet. A robot elkezdi a tisztítást Edge tisztítási móddal és Zigzag tisztítási móddal.

Automatikus öntöltés funkció

A Xiaomi robot porszívó visszaáll a töltőállomásra és automatikusan feltöltődik a tisztítás befejezése után. Ha a teljesítmény kevesebb, mint 20%, akkor feltölti magát 80% -ra, és folytatja a befejezetlen munkát.

10 mm-es élek tisztítása

A falérzékelő segítségével a robot 10 mm távolságot tart a falaktól és hatékonyan tisztítja az éleket az oldalsó kefével.

Nedves feltörlés módban a robotporszívó 1,4 dl víz hozzáadásával maximum 60 négyzetmétert képes feltrörölni  porszívózással egyidejűleg.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 353 x 350 x 965 mm
 • Súly: 3,5 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh Li-ion
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 2 óra
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Maximális takarítási terület: 250 m2
 • Extra funkció:
  zóna takarítás
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Terület leválasztás, elhatárolás: mágnescsíkkal
 • 1 db Mi Roborock 2 S50 robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db műanyag alátét
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db víztartály
 • 2 db mop
 • 3 pár szivárogtató betét
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Balázs2019.06.19. 21:33:00
Tisztelt Robotguru! Ha az S50 cliff sensorait leragasztom, érzékeli, hogy szőnyegre megy és Carpet modra- kell váltania? Üdv: Balázs

Üdv

A szőnyeget nem a mélységérzékelőkkel figyeli, így ha leragasztja azokat, a szőnyeg mód ettől függetlenül fog működni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Krisztina2019.06.13. 08:48:00
Kedves László! A Xiaomi Mi Roborock 2 S50 porszívó alkalmas vastagabb, hosszabb szálú szőnyeg porszívózására is? köszönöm! Krisztina

Kedves Krisztina

Egyik robotporszívó esetében sem garantált, hogy a hosszabb szálú szőnyeget tudják kezelni. Az 1,5 cm-nél magasabb szőnyegre sajnos nem tudjuk garantálni, hogy fel tud menni a robot, és ki is takarítja azt.

Üdvözlettel: Robotguru  

felhasználó: Lendvai Mónika2019.05.28. 00:01:00
Kedves László! Még nem okosodtam ki rendesen a témában, de jelenleg a Xiaomi Mi Roborock 2 S50 vagy S55 között vacillálok. Egy kérdésem lenne: az egyikhez van dokkoló, a másikhoz nincsen. Valahol azt olvastam ezen az oldalon, hogy e két típus csak színben különbözik - és a dokkoló? Tulajdonképpen mi az, mennyire fontos vagy mennyire elhagyható? Nagyon köszönöm a segítséget! Mónika

Kedves Mónika

Az S50, és az S55 csak színben térnek el egymástól. Természetesen mind a két porszívónak van dokkolója, az oldalon feltüntetve láthatja a doboz tartalma fül alatti felsorolásban, " 1 db automata töltőállomás" néven szerepel. A robotok úgy működnek, hogy ha a dokkolóról indítjuk, takarítás végén arra is fog visszamenni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Zsuzsa2019.05.20. 20:47:00
Üdvözlöm! A XIAOMI ROBOROCK S50 érdekelne. Akadályt jelent-e neki az, hogy a nagy méretű fehér járólapok között a fuga viszonylag vastag és sötét, fekete színű. A hosszú hajszálakkal megbirkózik?

Kedves Zsuzsa

Elméletileg nem jelenthet neki gondot a fekete fuga, de ezt biztosan csak egy próba után lehetne kijelenteni. A hosszú hajszálak nem jelentenek gondot a robotnak, egy része a portartályban, egy része pedig a főkefére lesz feltekeredve melyet bizonyos időközönként tisztítani kell.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Demeter Zoltán2019.05.20. 18:25:00
Kedves László! Én is a szokásos kérdéssel fordulok önhöz, melyik gép lenne számomra a legmegfelelőbb? A teszt a Roborock 2 S50-et ajánlotta, de még biztosabb szeretnék lenni. Kb. 150-160 m2 lenne a takarítandó terület, laminált padló, sötét (de nem fekete) csempe és rövid és közepes szőrű szőnyegek (nem rojtszőnyeg). Egyszintes ház, küszöbök nagyon alacsonyak, szinte csak burkolatváltó jellegűek. 3 kisgyerek morzsál, ezért nagyon fontos, hogy a porszívózáson kívül rendszer \\\"felmosásra\\\" is szükség lenne. Az sem árt, ha szisztematikusan működik, de a random módszernek nem látom előnyeit, biztos van, amiről nem tudok. Háziállatot nem tartunk.

Üdvözlöm Zoltán

Az S50 jó választás, de ide sorolnám még a Neato D6, Neato D7 modelleket is, a nagyobb 0,7 literes portartály végett. Egy víztartály feltöltéssel körülbelül 20 négyzetmétert képes jó hatásfokkal feltörölni (nem felmosni) az D50-es robotporszívó.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: nezsike2019.05.10. 01:02:00
Padlószőnyeges nappaliban működőképes lehet?

Üdvözlöm

Igen, ki fogja takarítani.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Tölgyesi László2019.04.30. 09:10:00
Fekete bútor zavarja-e a működését? Ha igen, akkor melyik gépét nem?

Üdvözlöm

A fekete bútor alapvetően nem zavarja a robotporszívó működését. Nagy valószínűséggel annyi fog történni, hogy a robotporszívó a bútornak lassítás nélkül fog nekimenni. Az ilyen esetek kiküszöbölésére helyeztek el a robot lökhárítjára egy gumicsíkot, ez nagyban tompítja ezt a lassítás nélküli ütközést. Ami nem, vagy csak kis mértékben ütközik a tárgyakkal azok a Neato robotporszívók, és az Electrolux Pure i9.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kristóf László2019.04.17. 08:08:00
Tisztelt Robotguru! Azt szeretném megkérdezni, hogy nagyon sötét, szinte fekete kerámia padlóhoz lehet használni ezeket a készülékeket? Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlöm László

Ez a fajta padló, 50-50%. Vagy szerencsés a helyzet és kezeli mert van egy kis fénye. Vagy szerencsétlen és bezavarja, vagy egyáltalán el sem indul rajta. De ezt előre megmondani szinte lehetetlen. Abban az esetben ha nem kezeli a robot, akkor a leesésgétló szenzort ki lehet iktatni, de ebben az esetben így az emeletről is leesik.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: F&F2019.04.09. 21:41:00
Kedves Robotguru! Hosszas hezitálás után kinéztem a Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívót. Olvasgatva az itteni leírást és különböző fórumokat, az a kérdés merült fel bennem, hogy a No-Go funkciót gond nélkül tudni fogja a Mi Home App-on keresztül a készülék? Olvastam nehézségekről a kínai vagy EU-s szerverhez történő csatlakozás függvényében. Tehát ha wi-fi-n keresztül kapcsolódok a robothoz, meg fogok tudni neki rajzolni olyan területeket ahova nem mehet, illetve zárófalat rajzolni? Köszönöm előre is válaszotokat, Fanny

Kedves Fanny

A Mi Home applikációban be tudja rajzolni a No-Go vonalakat, és a terület kizárást is. Az EU szerver stabil, már kijavították, úgyhogy ezzel sincs probléma.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Erdeiné Erika2019.03.28. 18:30:00
Tisztelt Robotguru! Kérdésem az lenne, hogy mi a véleménye a Robzone Duoro XCONTROL PROFI, ill. Duoro XCLEAN PROFI porszívókról a Xiaomi Mi Roborock 2 S50 robotporszívóhoz viszonyítva. Ön a három közül melyiket ajánlaná megvételre? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel!

Kedves Erika

Az első két modellt nem forgalmazzuk, nem ismerjük, így nem tudok segítséget nyújtani. Ami talán fontos, hogy a Roborock2 porszívóra 2 év garanciát vállalunk, és szervizhátteret is bitosítunk hozzá.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.