0
Értékelés:
Ár:
169 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
2018.10.15

Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó

Mit rejt a doboz? 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 2 év
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 353 x 350 x 965 mm
 • Súly: 3,5 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh Li-ion
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására alkalmas
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 2 óra
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Maximális takarítási terület: 250 m2
 • Extra funkció:
  zóna takarítás
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Terület leválasztás, elhatárolás: mágnescsíkkal
 • 1 db Mi Roborock robotporszívó 2
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db műanyag alátét
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db víztartály
 • 2 db mop
 • 3 pár szivárogtató betét
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Péter2018.10.17. 10:46:00
Tisztelt Robotguru! A Xiaomi Mi Roborock 2 és a Xiaomi Roborock S50 ugyan az a termék? Ha nem akkor mi a különbség a kettő között? Válaszát előre is köszönöm. Péter

Tisztelt Péter

Az említett két termék ugyanaz.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Péter2018.09.26. 17:30:00
Kedves Robotguru! Ha az eszköz nem tudja ezt a funkciót akkor nem kéne kiírni az weboldalra az eszköz tulajdonságaihoz!!!! \\\"Tisztelt Péter Terület leválasztás opciót nem tud a Xiaomi, ezt ne keresse az applikációban. Ellenben a robotnak van zóna takarítás funkciója, teljes befejezés után a térképen ki lehet jelölni azt, hogy hova menjen vissza a porszívó takarítani(több zónát is ki lehet jelölni), és az adott területet hányszor járja be. Üdvözlettel:Robotguru \\\"

Üdvözlöm Péter

Köszönjük észrevételét, javítottuk.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Stjobi2018.09.22. 17:02:00
Kedves Robotguru! Az előzetes teszt a Xiaomi R 2- est ajánlja. Leendő házunk kb 165 m2. Vegyesen laminált parketta és járólap. A nappali rész, a közlekedőrészekkel és a kissé elkülönült konyhával és étkezővel egy térben helyezkedik el, 1 különbejáratú dolgozó szobával az említett burkolatokkal vegyesen összesen kb 85 m2. Ezt a teret egy ajtó választja el a “háló” résztől 4 hálószobával és két fürdőszobával szintén vegyes burkolatokkal összesen kb 75 m2. Mindkét részen tervezünk néhány nem vastag szőnyeget. Kérdésem hogy e paraméterek mellett is ezt a készüléket ajánlják-e? A legfogósabb kérdés számomra, hogy a két rész között, a nyitva hagyott ajtón keresztül, a gép tud-e úgy közlekedni, hogy mindkettő optimális takarítását megoldja egyszerre? Köszönöm válaszukat! Zoltán

Üdvözlöm Zoltán

A leírtakra tökéletes választás a Roborock 2 robotporszívó. Amennyiben szabad átjárást biztosítunk a helységek között és nincs a szobák között pl magas küszöb, a robot be fogja járni az egész területet. Szőnyeg kiválasztásánál érdemes figyelmbe venni, hogy a szőnyegben ne legyen sötét barna vagy fekete szín mert lehetséges, hogy a robotporszívó mélységnek fogja érzékelni, és nem fogja kiatkarítani.

Üdvözlettel:Robotguru

 

felhasználó: Péter2018.09.13. 19:49:00
Üdv.! A kérdésem az lenne, hogy hol találom \\\"Terület leválasztás, elhatárolás\\\" opciót app-ban?

Tisztelt Péter

Terület leválasztás opciót nem tud a Xiaomi, ezt ne keresse az applikációban. Ellenben a robotnak van zóna takarítás funkciója, teljes befejezés után a térképen ki lehet jelölni azt, hogy hova menjen vissza a porszívó takarítani(több zónát is ki lehet jelölni), és az adott területet hányszor járja be.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: lukacsnecsilla@gmail.com2018.09.12. 09:43:00
Kedves Robotguru! Az oldalukon található teszt a Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívót ajánlotta, viszont alacsonyabbat szereték, mert a bútoraink alá max 7,5 cm-es készülék fér be. Szeretnék nedves feltörlés funkciót is, továbbá van több közepes szőrű szőnyegünk. Meg lehet-e oldani mindezt 1 készülékkel, vagy 2 vásárlása szükséges? Wifi, előre programozhatóság nem fontos. Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Lukácsné Csilla! 

7 cm-es magasságával az alábbi készülék felel meg az elvárásainak, ez a robot a porszívózást és a nedves feltörlést is meg tudja oldani egy helyiségben. 

https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h6-hibrid-robotporszivo

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Attila2018.09.10. 10:30:00
Üdvözlöm! Kérdésem, hogy mit jelent a gyártói garancia? Ki intézi az ilyen eseteket, illetve javítás esetén Magyarországon történik a szervízelés, vagy meg kell várni amíg elszállítják(, és vissza) egy külföldi szervízbe. Köszönöm: Attila

Kedves Attila! A termék szervizélése magyarországi szakszervizben történik, nem kell kiszállítani az országból. Üdvözlezttel: Robotguru
felhasználó: FarkasTímea2018.09.02. 07:27:00
Tisztelt robotguru! Nincs részletes leírás a roborock 2-ről?

Kedves Tímea

Bízunk benne ezzel tudunk segíteni, hogy közelebbről is megismerje a robotporszívót: https://www.robotguru.hu/mi-roborock-robotporszivo-az-elso-benyomasok

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kriszt12018.08.28. 14:52:00
Tisztelt Robotguru!Régóta szemezek ezzel a készülékkel.Érdeklődnék,hogy a nedves feltörlést hogyan oldja meg abban az esetben,ha a lakásban sok a szőnyeg?Automatikusan abbahagyja a vizes funkciót a szőnyegen és ott csak porszívóz,vagy minden szőnyeghez külön be kell állítani?Válaszukat köszönöm!Némethné K. Krisztina

Kedves Krisztina

Nedves feltörléskor a robot nem tudja megkülönböztetni hogy milyen felületen takarít, így a nedves moppal sajnos fel fog menni a szőnyegre. Erre megoldás lehet a mágneses határoló csík, amit a szőnyeg kerületén kell elhelyezni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anikó2018.08.26. 19:47:00
Tisztelt Robotguru! Az a kérdésem, hogy a Roborock2 robotporszívóhoz vásárolható-e csereakkumulátor. Az Önök oldalán nem találtam. Köszönöm válaszát!

Kedves Anikó

Jelen pillanatban nálunk egyelőre még nem kapható a Roborock2 robotporszívóhoz akkumulátor.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Laci2018.08.19. 10:31:00
Tisztelt Robotguru! Ezt a terméket ajánlotta a kérdőív kitöltése után az oldal. Nagyon megtetszett nekem. A következő kérdések merültek fel bennem a vásárlás előtt: 1. A házunk 3 szintes , szintenként 80 nm2 . Legföképpen csempe borítja, de pár helyen kisebb szőnyeg is el van helyezve. Akészülék képes kezelni a különböző emeleteket? Tehát ha felviszem az emeletre akkor arra való térképet el tudom indítani hogy milyen útvonalon haladjon? 2. Az egyik szintet két lépcső fok ketté bontja. Ha teszek az egyik szélére egy lejáró \\\"rámpát\\\" , azt be tudom programozni , hogy amikor a terület másik felére át akar jutni akkor csak ezen a ponton tegye meg? 3. Be tudom azt állítani , hogy ha porszívó funkcióval működik akkor mindenen keresztül mehet, de ha felmosásra van állítva akkor kerülje ki a szőnyegeket? Előre is köszönöm a válaszukat!

Üdvözlöm

A robotporszívó természetesen több emeletet is képes kezelni. A roborock 2 nem jegyzi meg a lakás alaprajzát, minden egyes indításkor a körülötte lévő környezetéhez mérten tervezi meg az útvonalát, és a legoptimálisabban járja be a takarítandó területet.

Amennyiben rámpát szeretne letenni hogy egy területként kezelje a robot a szinteltolásos helységeket az csak akkor tud teljes mértékben működni, ha az egész lépcső szélességét lefedjük rámpával, tehát az Ön elékpzelése sajnos nem fog működni a gyakorlatban. A robot nem tudja megkülönböztetni, hogy rajta van-e vagy sem a mop, így felmosás módban is fel fog menni a szőnyegre. A felmosó funkció elsősorban olyan helységre lett kitalálva ahol nincs szőnyeg, mint például egy konyha.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.