0
Értékelés:
 
Ár:
21 600 Ft
Kifutott Madebyzen Skye aroma diffúzor - Bambusz Üveg helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Skye aroma diffúzor - Bambusz Üveg

A természet szépsége ilhlette a Madebyzent arra, hogy létrehozza a bambuszból készült luxus aromadiffúzorok kollekcióját. A készülék háza gondosan válogatott, kézzel szedett bambuszból készült, nehézgépek alkalmazása nélkól, ezáltal is óvva a környezetünket.

Az elegánsan faragott és csiszolt bambusz alj, valamint a félgömb alakú matt üvegbúra, mely alatt RGB LED hangulatvilágítás található, egy olyan modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hogy az bármely nappaliban vagy hálószobában megállja a helyét.

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj, vagy parfümolaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában.

Mivel a készülék nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

A letisztult megjelenést nem elrontván, rejtett kapcsolót kapott a diffúzor. Helyezze kezét a felső matt üvegbúrára, és egy enyhe nyomással már élvezheti a készülék által nyújtott előnyöket.

Részletes termékleírásért kattints ide!

Műszaki jellemzők:

Termék mérete: 185 x 130 mm
Teljesítmény: 12 W
Víztartály: 100 ml
Működési idő: kb. 4 óra

Madebyzen Skye aroma diffúzor - Bambusz Üveg
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.