0
Értékelés:
 
Ár:
21 900 Ft
Kifutott Madebyzen Pearl aroma diffúzor - Mozaik helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Pearl aroma diffúzor - Mozaik

A MadeByZen Pearl a kézműves üvegművészet szellemiségét próbálja megragadni a lenyűgöző, mozaik mintázatú, teljes üveg külső borítássával. A gyártó formatervezői egyesítették az ősi stílust a modern technológiával, ezzel létrehozva a Pearl Mozaik aromadiffúzort.

A gyöngyház üvegbúra alatt alacsony energiafogyasztású LED izzó található, mely sárgás fényével az illatokon kívül, meleg fényével tölti be a szobát. 

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj, vagy parfümolaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában.

Mivel a készülék nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

A készülék rendelkezik szakaszos üzemmóddal is. Ilyenkor a párásítást 10 másodperces szünetekkel szakítja meg a készülék, így ideális lehet ez az üzemmód az erősebb illatokhoz.

A diffúzort illat, vagy esszenciális olaj nélkül is használhatja. Ilyenkor csak semleges szagú vízpára keletkezik, mely ugyanúgy párásítja a szoba levegőjét, mint mikor illattal használja az eszközt.

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

Részletes termékleírásért kattints ide!

Műszaki adatok: 

Mérete: ∅137 x 141 mm
Tejesítmény: 7 W
Hálózati Feszültség: DC 24 V
Víztartály: 120 ml
Üzemidő: 4 – 8 óra
Világítás: Sárga fény

Madebyzen Pearl aroma diffúzor - Mozaik
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.