0
Értékelés:
 
Ár:
25 500 Ft
Kifutott Madebyzen Oska aroma diffúzor - Kerámia helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Oska aroma diffúzor - Kerámia

Az Oska aromadiffúzor megjelenését az északi skandináv stílus inspirálta. Az aromadiffúzor színváltó hangulatvilágítással rendelkezik, mely segít Önnek az ellazulásban. 

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj, vagy parfümolaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában. Ultrahang technológia segítségével a készülék finom illatpárát állít elő, mely serkenti az érzékeket és lehetővé teszi, hogy Ön elmerüljön a belső kiegyensúlyozottság nyugodt világában.

Ez a ma ismert legjobb módja annak, hogy bármely illatot a levegőbe juttassunk, hisz közvetlen hőforrás nélkül az esszenciális olajok nem vesztenek hatékonyságukból.

Mivel a készülék nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

Az Oska Bluetooth csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, így Ön mobil készüléke segítségével az Android és iOS rendszerű okostelefonokra elérhető Applikációval vezérelheti mind az illatpárát mind a fényt

Az illatpárát és fényt közvetlenül az Oska aromadiffúzoron is állíthatjuk. A hangulatvilágítást párásítás nélkül is bekapcsolhatjuk, így az Oska dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. 

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

Részletes termékleírásért kattints ide!

Műszaki jellemzők:

Termék mérete: 180x83x149 mm

Teljesítmény: 12W

Hálózati feszültség: DC 24V

Vízkapacitás: 180ml

Madebyzen Oska aroma diffúzor - Kerámia
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.