0
Értékelés:
 
Ár:
21 000 Ft
Kifutott Madebyzen Mercura aroma diffúzor - Üveg helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Mercura aroma diffúzor - Üveg

A madebyzen Nitrum üveg aromadiffúzor kollekciója a kézműves üvegművészet szellemiségét igyekszik megragadni. Formatervezőink egyesítették az ősi és modern technikákat, hogy egy lenyűgöző, modern diffúzor kollekciót alkossanak.

A stílusos pöttyfoltos mintázatú, ezüst színű, kupola alakú üvegbúra alatt hangulatvilágítás található, ami az Ön ízlése szerint testreszabható. Mind fényerősség, mind a fény színe szempontjából.

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj, vagy parfümolaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában.

Mivel a készülék nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

A Nitrum diffúzorok szakaszos párásítás üzemmóddal is rendelkeznek, mellyel pár másodpercenként automatikusan váltakozik a párásítás és annak szüneteltetése, így ideális erősebb illatokhoz.

Részletes termékleírásért kattints ide!

Termék mérete: Ambra & Mercura – 126x134mm, Rosso 92 x 126mm
Teljesítmény: 12W
Feszültség: DC 24V
Vízkapacitás: 60ml

Madebyzen Mercura aroma diffúzor - Üveg
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.