0
Értékelés:
 
Ár:
22 700 Ft
Kifutott Madebyzen Maya aroma diffúzor - Kerámia helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Maya aroma diffúzor - Kerámia

A köröknek isteni kapcsolata van a természettel és az univerzummal.

A MadeByZen Maya aromadiffúzor fenntartható forrásból származó, kézzel kivágott kaucsukfa felhasználásával készült, amelyet elegánsan kialakított kerámia burkolattal láttunk el. A mintázatban megtalálható koncentrikus körök segítenek a meditációban, a tudatos összpontosításban, ahogy azt a Zen kertekben található gereblye körökből ismerhetjük.

A készülék tetején található kerámiaburkolat alatt hangulatvilágítás található, melynek fényereje, és színe az ön ízlése szerint változtatható.
Ha világítás nélkül szeretné használni a diffúzort, arra is van lehetőség, hogy teljesen kikapcsolja azt, így ha alvás közben szeretné használni a diffúzort, nem zavarja Önt a fény.

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj, vagy parfümolaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában.

Mivel a készülék nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

Részletes termékleírásért kattints ide!

Műszaki jellemzők:

Termék mérete: 180x83x149 mm

Teljesítmény: 12W

Hálózati feszültség: DC 24V

Vízkapacitás: 180ml

Madebyzen Maya aroma diffúzor - Kerámia
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.