0
Értékelés:
 
Ár:
12 900 Ft
Szín:
Választható szinek: White White
Kifutott Madebyzen Liv aroma diffúzor - Cooper helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Liv aroma diffúzor - Cooper

Mindannyian szenvedünk alkalmanként a stressztől vagy szorongástól. Erre kínál megoldást a MadeByZen Liv aromadiffúzor, mely segíthet legyűrni az aznapi stresszt, feltöltheti Önt, mind lelkileg, mind testileg.

A Liv aromadiffúzor kis méretéből adódóan, ideális lehet, ha nem csak otthon szeretnénk használni a készüléket. Nem csak hordozni könnyű, de mivel kicsi áramfelvételű az eszköz, 5V-os USB aljzatokról is lehet működtetni. Így akár nyaralás közben, egy hotelszobában is lehet használni, notebookjának egyik USB aljzatának segítségével, de egy külső akkumulátorral, Powerbankkal teljesen "vezetéknélkülivé" válhat az eszköz.

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj, vagy parfümolaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Kharis aromadiffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

Mivel a készülék nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

Termékjellemzők:

  • Méret: ∅ 90 mm x 73,5 mm
  • Hálózati feszültség: DC 5V
  • Teljesítmény: 5 W
  • Víztartály kapacitása: 70 ml
  • Üzemidő: 4+ óra
Részletes termékleírásért kattints ide!

Műszaki jellemzők:

Méret: ∅ 90 mm x 73,5 mm
Hálózati feszültség: DC 5V
Teljesítmény: 5 W
Víztartály kapacitása: 70 ml
Üzemidő: 4+ óra

Madebyzen Liv aroma diffúzor - Cooper
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.