0
Értékelés:
 
Ár:
16 900 Ft
Szín:
Választható szinek: White White
Kifutott Madebyzen Alina aroma diffúzor - Fehér helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Madebyzen Alina aroma diffúzor - Fehér

Ez az elegáns diffúzor kitűnően illeszkedik minden berendezési stílushoz és a lakóteret a nyugalom oázisává változtatja. Nemcsak a kedvenc illatát oszlatja szét, hanem a teret is kellemes fénybe meríti. Az aromadiffúzor fény beállítása nélkül is használható, mely az éjszakai használatkor ideális.

Töltsön csapvizet a diffúzorba néhány csepp esszenciális olaj társaságában. Egy gombnyomás, és már élvezheti is a kellemes illatokat az otthonában.

A készüléknek más előnye is van az illatár mellett. Mivel nedves párát állít elő működésekor, így a helységben a száraz levegőt is megszűnteti, amit a mai központi fűtés, és klímaberendezések okoznak. A diffúzor ezen egészségre gyakorolt előnyét akkor is élvezhetjük, ha nem teszünk bele illatot, vagy esszenciális olajat. Ekkor semleges szagú nedves pára keletkezik, ami szintén növeli a páratartalmat.

A készülék rendelkezik egy szakaszos üzemmóddal is, amely automatikusan 10 másodpercenként ki/be kapcsolja a diffúzort. Ez a funkció ideális lehet erősebb illatok használatakor.

Ha a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, automatikusan kikapcsol a diffúzor, így még egyszerűbb és biztonságosabb a használata.

Részletes termékleírásért kattints ide!
Víztartály térfogata 80ml
Hálózati feszültség 220-240V / 50 Hz
Madebyzen Alina aroma diffúzor - Fehér
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.