0

Ma ki takarít, gyerekek?

2018.05.30.
Ma ki takarít, gyerekek?

Megígérhetjük, hogy amíg a szomszédból azt fogod hallani, azon vitatkozik a család apraja-nagyja, hogy ma ki porszívózzon, nálatok más lesz a helyzet.

Az idei szünidőben a gyermekeid szó szerint versengeni fognak azért, hogy ki takarít majd. S hogy honnan tudjuk mindezt? Onnan, hogy mi már tapasztaltuk a robotporszívó mindenható erejét.

A robotporszívó kisugárzásának hatására még a leglustább és legügyetlenebb gyerkőcök is megtáltosodnak, és versengeni fognak a kegyeiért.

Jó hír a szülők számára: már pár éves gyermekek is megkaphatják a napos takarító jogát, némi „láthatatlan” szülői felügyelettel.

A robotporszívó igen hatásos nevelő eszköz: észrevétlenül tanít meg a tiszta udvar, rendes ház szeretetére. 

Tipp: használd mintegy belépőként, mézes madzagként, és folytasd a sort a robotfűnyíróval, és a medencetisztító robottal. Ha a könnyű munkáktól haladsz a nehezek felé, szinte észrevétlenül válnak majd házitündérekké.

Gyermekeink igen szerencsések: ők már robotizált háztartásokban nőhetnek fel, ahol szinte alig kell megmozdítani a kisujjukat. De ez nem jelenti azt, hogy ne vállalhatnának felelősséget az egyes munkafolyamatokért. 

A házimunka - legyen akármilyen könnyű - fegyelemre, türelemre és alaposságra tanít, ráadásul fejleszti a logikus gondolkodást is. 

Mosolyra fakaszt a porszívó

Amikor a gyerekek elkezdik használni a robotporszívót, rögtön fülig ér a szájuk, hiszen végre biztosak lehetnek benne, hogy valami olyat csinálnak, amit nem lehet elrontani. Abszolút sikerélményt nyújt a számukra. Vannak olyan gyerkőcök, akik árgus szemekkel figyelik, hogy épp merre jár a porszívó, és vicces történeteket mesélnek közben.

Az egészen kicsik élőlényként kezelik és becézgetik. A nagyobbak sokszor csak beindítják, és kiszaladnak az udvarra játszani, aztán néha belesnek rá, hogy hogyan áll a projekt.

Bárhogyan is legyen, mi még nem találkoztunk olyan gyerekekkel, akiknek ne csillant volna fel a szeme attól, hogy robotporszívózhatnak. Ugye ez neked is öröm, kedves szülő?

Egy szó mint száz: ha rendelsz tőlünk egy praktikus robotporszívót, biztos lehetsz benne, hogy akad majd otthon segítséged a felmosásban és a porszívózásban.

 
 

Kövess minket Facebookon!

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.