0

Líra kupon

Őszi iRobot akció az olvasás szerelmeseinek 10.000 Ft-os Líra ajándékkuponnal

Robotguru és munkatársai egyetértenek abban, hogy életünk legjobb pillanatai közé tartozik, amikor egy kényelmes fotelben ülve a kezünkbe veszünk egy új könyvet.

·         Mit szólnál ahhoz, ha a házimunka egy részét – legalább a takarítást - mostantól kivenné a kezedből egy robot, és szabadidődben takarítás helyett bűntudat nélkül olvashatnál?

·         Mit szólnál ahhoz, ha ennek örömére Robotguru megajándékozna egy 10.000 Ft értékű Líra ajándékkuponnal, hogy kedved szerint válogathass a lira.hu webáruházban?

Robotguru most kitalált egy egyedülálló akciót a könyvek szerelmeseinek. Minden iRobot háztartási robot vásárlása esetén 10.000 Ft értékű Líra ajándékkupont adunk a „20 éves a Líra Könyv” kuponfüzetben található AKCIÓ kupon tulajdonosának a következő feltételekkel: 

·         A „20 éves a Líra Könyv” kuponfüzetben található kupon beváltható a robotguru.hu webáruházban és kiemelt partnereinknél.

·         Az akcióban részt vevő termékek: minden háztartási robot

·         Az akció időtartama: 2017. október 1. és november 30.

·         Az ajándék: 10.000 Ft értékű lira.hu online ajándékkupon 

 

Mi a teendőd?

·         Ha üzletben vásárolsz iRobotot, hozd magaddal a „20 éves a Líra Könyv” kuponfüzetben található kupont és add át az eladónak. Ajándékunkat a 10.000 Ft értékű ajándékkupont online küldjük el az általad megadott e-mail címre.

·         Ha webáruházunkban vásárolsz, írd be a megjegyzés mezőbe: Líra20. Magát a „20 éves a Líra Könyv” kuponfüzetben található kupont pedig postai úton küldd el az alábbi címre. Az online ajándékutalványt a kupon beérkezését követően a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük el. Beküldési cím: Robotguru Kereskedőház Kft., 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.

Az akció további részleteiről a +36 70 618 6693-as telefonszámon érdeklődhetsz.

 

A Robot legyen veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.