0

Robotguru ajándékkupon a Líra őszi kuponfüzetében

Robotguru és munkatársai egyetértenek abban, hogy életünk legjobb pillanatai közé tartozik, amikor egy kényelmes fotelben ülve elmerülünk egy új könyvben.

  • Mit szólnál ahhoz, ha a házimunka egy részét – legalább a takarítást - mostantól kivenné a kezedből egy robot, és szabadidődben takarítás helyett bűntudat nélkül olvashatnál?
  • Mit szólnál ahhoz, ha ennek örömére Robotguru megajándékozna egy 10%-os ajándékkuponnal, hogy kedved szerint válogathass a lira.hu kínálatából?

Kitaláltunk egy egyedülálló akciót a könyvek szerelmeseinek, a Líra könyvvásárlóinak! 

Minden, a robotguru.hu webáruházban kapható teljes árú termékre 10% kedvezményt adunk a Líra „EGYÜTT LESZ TELJES A TÖRTÉNET" kuponfüzetben található Robotguru kupon tulajdonosának a következő feltételekkel: 

  • Az "EGYÜTT LESZ TELJES A TÖRTÉNET" kuponfüzetben található Robotguru kupon beváltható a robotguru.hu webáruházban és személyesen a Robotguru Üzletben.
  • Az akcióban részt vevő termékek: minden teljes árú termék. 
  • Az akció a 2017. október 1. és 2017. december 31. közötti vásárlásokra, illetve az ebben az időszakban leadott rendelésekre vonatkozik.
  •  Az ajándék: 10% kedvezmény vásárlás végösszegéből.
  •  A kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható.

Mi a teendőd?

Ha a Robotguru Üzletben vásárolsz a Récsei Centerben, hozd magaddal a Líra EGYÜTT LESZ TELJES A TÖRTÉNET kuponfüzetben található kupont és add át kollégánknak. Ajándékunkat, a 10% kedvezményt a vásárlás során azonnal jóvírjuk.

Ha a robotguru.hu webáruházban vásárolsz,  akkor a rendelés leadáskor a megjegyzés mezőbe írd be a a kuponfüzetben található kuponkódot. Az online vásárlás során is 10%-ot jóváírunk a vásárlás telejs összegéből.  

Ha további kérdésed van az akcióval kapcsolatban, akkor küldd el az info_kukac_robotguru_hu email címre.

 A Robot legyen veled! 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.