0
Értékelés:
 
Ár:
149 900 Ft

LG HOM-BOT SQUARE robotporszívó - VHOMBOT3

Az LG 2014-es LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó újdonságáról elmondhatjuk, hogy titka nemcsak a formában rejlik, pedig az LG HOM-BOT Square a világ első négyzet alakú robotporszívója.

LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó különleges forma, a dupla kamera, az eddiginél jóval hosszabb kefék lehetővé teszik a sarkok hatékony takarítását. Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívót különleges négyzetes formájának, könnyen kezelhető, ergonomikus kialakításának és legújabb technológiájának köszönhetően minden eddiginél alaposabb porszívózást tesz lehetővé. Használatával időt és energiát takaríthatunk meg. Engedd el magad, hagyd, hogy azLG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó helyetted dolgozzon.

LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó VPARQUET modell több tartalék tartozékot és egy kiegészítő mop tartót tartalmaz a Hombot 3-hoz képest, emiatt különösen ajánljuk parketta takarításához.

A sarkok az erőssége

LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó különleges négyzet alakú kialakítás, valamint a korábbi modellekhez képest 1.5 cm-rel hosszabb oldalkefék lehetővé teszik a sarkok és a szegélyek mentén a lehető leghatékonyabb takarítást. Így az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó takarítási hatékonysága egyedülálló a sarkokban: 94%, ami jóval meghaladja a kör alakú robotporszívók teljesítményét. 

A robot tényleg lát a sötétben is?

Ezt a kérdést sokszor teszik fel vásárlóink. Íme a kézenfekvő bizonyíték: Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó új generációs II-SLAM kamerájával automatikusan kalkulálja a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet, felvételeket készít a szobáról és minimalizálja a bolyongást.

 • A felső kamera másodpercenként 30 képet készít. A LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó a képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét és térképezi fel a lakást.
 • Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó alsó kamerája egy optikai szenzora, amely méri a padlón az elmozdulási távolságot, valamint a legkisebb felületi változást is érzékeli.

Az okos robot gyorsan tanul és nem felejt

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó a feltérképezés és a takarítás után megjegyzi az útvonalat, illetve a lakás elrendezését. A következő takarítási ciklus során már memóriája segítségével igazodik el, így a második vagy harmadik alkalommal már sokkal pontosabban járja be a területet.

Szőnyeg a láthatáron! Kapcsolj turbó üzemmódba!

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy puha szőnyeg más takarítást igényel, mint a kemény padlófelület. Nos, az LG okos robotja az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó erre is gondol. Turbó üzemmódban a kefék fordulatszáma és a szívóerő maximális fokozaton működik. Ha a LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó szőnyegre érkezik, a turbó üzemmód automatikusan bekapcsol. Ez a Smart Turbo fokozat pedig automatikusan visszaáll normál üzemmódba, amint a robot távozott a szőnyegről. Okos, ugye?

Alapos takarítás

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó kialakításánál hat teljesen automatikus és egy manuális üzemmód gondoskodik a lehető leghatékonyabb takarításról.

 Helyi takarítás

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó egyedi programja, amelyben egy általunk meghatározott felület takarítása történik egymás után kétszer, cikk-cakk üzemmódban. Különösen hatékony akadályokkal teli területen, illetve ott, ahol igazán elkél a segítség: például a konyhában, a főzést előkészítő területeken. Csak irányítsd a LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívót a takarítandó területre a távirányító segítségével, amit ezek után a készülék megjegyez és feltakarít.

További automatikus üzemmódok:

·       Cikk-cakk

·       Celláról cellára

·       Spirál

·       Turbo

·       Smart Turbo 

Kerüljük az ütközéseket!

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó használatával nem kell aggódni amiatt, hogy kedvenc tárgyaid megsérülnek vagy esetleg eltörnek. A LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó az elején lévő ultrahangos szenzoroknak köszönhetően érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. Az ultrahangos szenzorok széles ívben és pontosan érzékelik még az üveg vagy átlátszó tárgyakat is. Ezeket ugyanis más, infravörös szenzorokkal működő készülékek nem veszik észre, vagy csak ütközéskor észlelik.

Könnyen kivehető portartály

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó porgyűjtő tartályát úgy tervezték, hogy egyszerűen kivehető legyen. A tartályhoz könnyen hozzáférhetünk, csak robot felső részét kell megnyomni és a hordozófül segítségével kiemelni. Ez a megoldás egyszerű és kényelmes, ráadásul a por biztosan a tartályban marad, ahonnan porfelhő nélkül üríthetjük ki a szemetesbe.

Széles HEPA szűrő

A magas hatékonyságú HEPA kimeneti levegőszűrő a legkisebb porrészecskéket sem engedi át, így garantáltan pormentes, tiszta levegő kerül vissza lakásába mialatt az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó takarít.

Mikroszálas törlőkendő

A minden eddiginél nagyobb mikroszálas törlőkendő segítségével a takarítás még hatékonyabbá válik.

Gyermekzár

LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó kijelzőjénk gombjait zárolhatod is, hogy a kis kezek nehogy megnyomják a gombokat és galibát okozzanak.

Ütemezett takarítás

Szeretne minden nap egy ragyogó és pormentes otthonra hazaérni? Ezzel a funkcióval az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó akkor takarítja ki az otthonodat, amikor akarod. Lehet hetente, de akár minden napra is be tudod előre állítani a takarítás időpontját.

Akkumulátor hosszú élettartammal

Az új, Li-ion Polymer akkumulátor akár 300 használat után is eredeti teljesítményének 90%-át nyújtja. Így kevesebbszer kell cserélni, amellyel pénzt takaríthatunk meg.

Alacsony zajszint

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó zajszintje működés közben csupán 60 dB, így biztosan nem zavarja mindennapi életünket.

Általános jellemzők

 

Általános jellemzők

Porgyűjtő kapacitás

0.6 l

Szűrő típusa

HEPA

Teljesítmény

18 W

Működési idő

100 perc

Töltési idő

3 óra

Smart Diagnosis

Igen

Zajszint (IEC) (Normál/Turbo)

60/62

Ütemezett takarítás

Igen (egyszeri/napi)

Oldalkefe

2

Felső kamera

Igen

Alsó kamera

Igen

Maximális szintkülönbség

1,5 cm

Tanulási funkció

Igen

Takarítási hatékonyság (sarkokban)

94%

Takarítási hatékonyság (széleknél)

93%

Takarítási hatékonyság (kemény padlón)

93%

Távirányító

Igen

Hangos ismertető

Igen (angol)

Némítás

Igen

Gombok

Érintő

Gombok zárolása

Igen

Akkumulátor típusa

LiPB

Akkumulátor kapacitása

14.8 V / 1900 mAh

Takarítás után visszaállás a töltőállomásra

Igen

Takarítás folytatása lemerülés esetén

Igen

Méret

340x340 mm

Magasság

89 mm

Súly

3 kg

Szín

fekete - vörös

 

A Robotguru Élménytár keretén belül lehetőséged van a roboZOOMban górcső alá venni a robotokat, feltenni kérdéseidet a csak Neked szánt időpontban, a roboTEST keretén belül pedig haza viheted a robotot, hogy kipróbáld a hazai terepen is. Részletek itt.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 340x340x89 mm
 • Súly: 3 kg
 • Akkumulátor típusa: Li-PB 1900 mAh 14,8 V
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Töltési idő: 3 óra
 • Átlagos működési idő: 100 perc
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Maximális takarítási terület: 120-150 m2
 • Extra funkció:
  turbo szőnyeg üzemmód
 • Kefék típusa, száma:
  1 sörtekefe, 2 oldalkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  cikkcakk, cellánkénti, lokális, manuális, spirál,turbó
 • Terület leválasztás, elhatárolás: nem szükséges
 • LG  HOM-BOT SQUARE HOMBOT3 robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db távirányító
 • 2 db takarító segédeszköz
 • Felhasználói kézikönyv
 • Rendkívül halk működés
 • Kiváló saroktakarítás - sarkokra tervezve
 • Dual Eye 2.0™ - dupla kamerarendszer
 • A digitális ütközéselhárító miatt nem ütközik, így megkíméli a bútorokat, értékes tárgyakat
 • Egyszerűen és pormentesen kiemelhető porgyűjtő tartály
 • Intelligens turbó üzemmód
 • Programozható takarítás
 • Hosszú élettartamú akkumulátor (LiPB)
 • Hangüzeneteket ad (angol nyelven) a robot helyzetéről és mozgásáról, öndiagnosztikát végez
 • Automatikus töltés és a takarítás folytatása
 • Alacsony kialakítás (89mm)

LG Hom-Bot Square robot porszívó teszt

geeks.hu | 2014-04-10

"szinte már nem is lehet rajta fogást találni"

[tovább a geeks.hu-ra]

LG HOM-BOT SQUARE robotporszívó - VHOMBOT3
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Edit2018.01.17. 13:31:00
Kedves Ildikó! 3 gép között hezitálok: iRobot Roomba 681 LG HomBot Square LG HomBot basic tudna segíteni a 3 közül melyik a jobb készülék? Az alapelvárás velük szembe, hogy programozhatóak legyenek, és magára lehessen hagyni. Laminált padló, kerámia + 3 kisebb szőnyeg variációs a lakás. 110nm2. Köszönöm válaszát!

Kedves Edit! Mindegyik jó készülék, csak másként működnek. Az iRobot 681 egy random működésű, időzíthető robot, amit max. 50-60m2-en tud használi és nem tud vele töb helyiséget kezelni. Az Lg minden robotja szizstematikus rendszerű, akár 100-120 m2 takarítására alkalmasak, több heyiséget is takarítanak, ha nincs küszöb. A Basic nem időíthető, a többi igen. Azt kellene eldönteni, hogy melyik felel meg inkább az Ön elvrásainak és a lakás adottságainak. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Laura2017.08.01. 11:07:00
Hello, segítséget kérnék:) paramétereink: 90 nm, járólap és laminált parketta (3 szoba), nincs küszöb, 4 szőnyeg (rövid és hosszú szálú) melyiket javasoljátok? köszönöm szépen

Kedves Laura! Ha azt szeretnétek, hogy a robotporszívó egybe bejárja az egész területet, akkor brmely LG vagy Samsung Powerbot 7000-et ajánlom. ÜDvözlettel: Robotguru
felhasználó: Anna2017.04.28. 09:22:00
Jó napot kívánok! Megérkeztek az LG robotporszívók? Az utolsó info április vége volt...(már többször módosult az időpont, bár tudom, hogy ez nem az Önök hibája) Köszönöm, Anna

Kedves Anna!

Lassan felszáll a füst, s ha nem változik semmi, akkor a jövő héten érkeznek az LG robotporszívói.
Pontos időpontot még mindig nem tudok, de már csak pillanatok vannak hátra.

Hamarosan a modellek is kikerülnek az oldalra, még áraink sincsenek.

A robot legyen Veled! 

felhasználó: BPeter2017.02.27. 16:17:00
Tisztelt Robotguru! Robotporszívó keresés elején tartok, ebben kérném a segítségét. Ami fontos lenne: - kb 60 nm lenne a napi feladata - minél laposabb készülék legyen - érzékelje az akadályokat, ne ütközzön - szisztematikusan takarítson - a dokkolót több szobányi távolságból is magabiztosan találja meg - HEPA filter - Li-ion akkumulátor - lehetőleg 200 e Ft alatt - és van a szobában egy hosszú szálú \\\"shaggy\\\" jellegű szőnyeg, amire jó lenne, ha fel tudna kapaszkodni Gyakorlatilag egyféle üzemmódban dolgozna, munkaidőben magára hagyva; területhatárolásra nincs szükség. A segítségét előre is köszönöm B. Péter

Kedves BPeter! A leírtak alapján az LG HomBot robotporszívó lenne a megfelelőbb. Hamarosan új LG modellek érkeznek, amik szintén megfelelnek az elvárásainak. Ha tájékoztatást kér az új modellek érkezésekor, akkor kérem, küldje ele lérhetőségeit az info_kukac_robotguru_hu -ra. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Ilona2016.12.12. 11:01:00
60 nm-es lakásomban van kerámia, padló, magas fényű fehérműgyanta. A Samsung VR10J5031UC/GE porszívót néztem ki. Megfelelő lehet ez ennyi féle kényes felület tisztítására? Nem karcol? Ezen felül van egy kisbabánk is, tehát az is szempont, hogy viszonylag halk legyen. Várom szíves válaszukat. Tisztelettel: Ilona

Kedves Ilona!

Abszolút jó lehet, nem karcol.
A fehér myűgyantán azért nem vagyok biztos benne, hogy nem hagy nyomot a kerekeivel ;-(

A leghalkabb az LG bármelyik típusa.
Bár - s most remélem eloszlatok egy tévhitet  - a gyerkőc szempontjából azt gondolom, mindegy mennyire hangos.

Nem hiszem, hogy akkor fogod elindítani, amikor épp a földön játszotok vagy a pici alszik.
Inkább akkor, amikor sétáltok, leugrotok a boltba, egyszóval nem vagytok otthon. Akkor pedig a hanghatás már nem is annyira fontos.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: NT2016.12.11. 21:54:00
Tisztelt Robotguru! Robot porszívót szeretnék vásárolni, de olyan bőséges a kínálatuk, hogy nem tudom eldönteni, melyik felelne meg nekem. 125nm-es lakásunkban cicák is velünk élnek. Néha beengedjük kedvenc kutyusunkat is, így az állatok szőre is takarítási feladat. Járólap, laminált- és hagyományos parketta burkolatú a lakásunk. Olyan modern robotot szeretnék, ami képes a teljes felületet feltakarítani, ha lemerült, feltöltés után folytatja munkáját és a lehető leghalkabb. Kérem javasoljanak a fenti feladatra megfelelő terméket, ami a 120-170 ezer forintos árba belefér. Köszönettel: Nagy Tibor

Kedves Tibor!

A lehető leghalkabb felől kezdjük, a többi is igaz rájuk.

https://www.robotguru.hu/lg-vr64702lvm-hom-bot-square-robotporszivo-vparquet

https://www.robotguru.hu/lg-vr64607lv-hom-bot-square-robotporszivo-vhombot3

S mintha lenne még a boltban 1-2 db az alábbiból is (de ezt derítsd ki, kérlek! - most nem  látom a bolti készletet)

https://www.robotguru.hu/lg-hom-bt-square-vr64701lvmp-robotporszivo-vpet

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Sautekné Szöllősi Ildikó2016.11.23. 20:51:00
Tisztelt Szakértő! Olyan robotporszívót keresek, amely száraz és nedves takarításra egyaránt képes, feltakarítja a macskaszőrt.és több szobában is alkalmazható.Valamint kellő alapossággal takarít. Melyiket ajánlja? Köszönettel, S. Szöllősi Ildikó

Kedves Ildikó!

Ez így együtt még nem megy.

El kell döntened, melyik a fontos:
1. száraz is vizes is, akkor Ecovacs DM85, de nem fog magától több szobát rendbe tenni,mert nem tudja, hol jár, s hol nem járt
2. feltakarítja a macskaszőrt, gyakorlatilag bármelyik, amelyiknek van alsó keféje, vagy gumihengere
3. több szobában is alkalmazható az is, amelyk nem tudja hol járt, s hol nem, csak őt Neked kell áthelyezned, s vagy ajtóval, vagy virtuális fallal/sorompóval, mágnescsíkkal (márkánként változó), ha arra gondoltál, amelyik szisztematikus, akkor 130.000,- Ft fölött bármelyik robot jó lehet, amelyik szisztematikusan dolgozik (bármelyik LG, iRobot 980, Samsung VR9040, Samsung VR9050, bármelyik Neato)

Javaslom, hogy küldj egy telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s igyekszünk telefonongyorsan segíteni, vagy gyere be hozzánk a bemutató termünkbe.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: cskata2016.11.05. 15:43:00
Tisztelt Szakértő! Vélhetően nem fér ez a készülék (8cm) a kanapém alá. De az állatszőr takarítás miatt szimpatikus gép. Szőnyeg nincs a nappaliban. Van olyan másik készülék amit ajánlani tudna?

Kedves cskata!

Az alábbi készülékek közül bármelyiket választhatod:

a teljes iRobot portfólió, a teljes LG portfólió, a Samsung robotporszívók közül a  9050-es és a 9040-es, de ezek még magasabbak, mit a korábban említettek.

Azt javaslom, hogy küldj egy telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és visszahívunk, hogy megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő robotporzsívót.

A Robotporzsívó legyen Veled!

felhasználó: Moniq792016.11.04. 22:01:00
Üdvözlöm! A iRobot Roomba 621-es modell visszatér-e töltés utàn arra a pontra, ahol töltés előtt abba hagyta a takarítást? Köszönettel: Móni

Kedves Moniq79!

Nem, sajnos nem tér vissza.

Az iRobot robotporszívói közül jelenleg (2016.11.05.) kizárólag a Roomba 980-as robotporszívó folytatja ott töltés után a takarítást, ahol abbahagyta.

Ha ez a fontos számodra, akkpr válaszd a Roomba 980-as robotporzsívót vagy nézd meg akár az LG, akár a Samsung, vagy a Neato robotporszívóit, mert ezek teljesítik az általad megfogalmazott igényt!

Ha adsz egy telefonszámot, szívesen visszahívunk, s a további felmerülő kérdésekre is igyekszünk válaszolni.

A Roobot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.