0

LG robotporszívók

Minden robotporszívó képes arra, hogy a programja alapján megfelelően kitakarítson. Az LG robotporszívó az alap elvárásokon túl még azokat is elégedetté teszi, akik szépséget, finomságot és luxusmegoldásokat keresnek a technikai eszközökben. Egy elismerő pillantás egyszerűen jár minden LG robotporszívónak. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

LG robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
5 db termék a listában

 

 

Mitől más az LG robotporszívó?


A sokáig piacvezető iRobot mellett az LG neve az első, melyet a robotporszívó kapcsán meg kell említenünk. A dél-koreai székhelyű világcég a legnagyobb piacokat székhelyén, Délkelet-Ázsiában hódította meg; sokáig rajtuk kívül más nem is nagyon tudott robotporszívót eladni Dél-Koreában és térségében.

Az LG robotporszívó attól lett jobb, hogy tervezői már 5 készülék-generáció óta folyamatosan tökéletesítik a legapróbb tulajdonságait is.

Az LG robotok közös jellemzője a lekerekített sarkú négyzetes forma és a gép tetején elhelyezkedő kamera. A négyzetes kialakítás mellé a szokásosnál hosszabb keféket is kapnak. Ennek köszönhető, hogy más modelleknél sokkal eredményesebb a sarkokban és szegélyek melletti takarításban.

A robot tetején elhelyezkedő kamera a tájékozódást szolgálja. A kamerával a robot folyamatosan pásztázza a mennyezetet. A kameraképek alapján tájékozódik, így nem bolyong a lakásban. Rövidebb idő alatt fejezi be a munkát, mert a kamerás tájékozódásnak köszönhetően más robotporszívókhoz képest a mozgása sokkal tervszerűbb. A kameraképeknek köszönhetően megjegyzi a bejárt útvonalakat, így néhány takarítás után jelentősen le tudja rövidíteni a mozgását, optimalizálja az útját. Ezzel csökken a takarítási idő és ritkábban is kell tölteni a robotot.
 

Az LG múltja és jelene


Az LG nem ma kezdett háztartási elektronikával foglalkozni. A céget 1958-ban alapították Dél-Koreában – nevükhöz fűződik az ország első saját tervezésű rádiójának az előállítása. Ez a cég használt először koreai gyártású alkatrészeket a rádiógyártáshoz, s ezzel tulajdonképpen ők rakták le a távol-keleti ország elektronikai iparának az alapjait.

A vállalat ebben az időben még GoldStar néven működött. A GoldStar márkájú tévék, magnók, videomagnók sokáig jelen voltak a magyar piacon is.

A GoldStar komolyabb magyarországi jelenléte a 90-es évekre nyúlik vissza. Kereskedelmi képviseletet 1992-ben nyitottak Budapesten. Néhány évvel később már a magyar piacon kívül innen látták el elektronikai cikkekkel, tévével, audioberendezésekkel, később légkondicionálókkal és számítógépes monitorokkal is a közép-európai régió országait.

A cég neve 1995-ben változott meg, GoldStar helyett azóta LG Electronics néven működik. Ma a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártója, jelen van 120 országban.

Ma az LG Electronics munkájának meghatározó területe a háztartási elektronika. Ezen a területen négy termékcsoportban érdekeltek: mosógépet, hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és porszívót árusítanak. Már 2000-ben elkészítették az első internetre csatlakoztatott hűtőszekrényt, 2001-ben létrehozzák az internetes kapcsolattal rendelkező mosógépet,  légkondicionálót és mikrosütőt is.

Az LG az első robotporszívókkal a kétezres évek elején jelentkezett. Ezeket az úttörő készülékeket Dél-Koreán kívül sokáig nem lehetett máshol kapni. Jelenleg már az ötödik generációs készülékeket kínálják. Az LG robotporszívót kifinomult működés, kényelmes használat és nagyon is esztétikus megjelenés jellemzi.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: akos2017.05.28. 13:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru, szeretnék segítséget kérni 3 LG porszívóval kapcsolatban, mert nehezen igazodom el a különbségekben (LG HOM-BOT Square PET CARE VSR86040PG --- LG HOM-BOT SQUARE TURBO + VR9627PG --- LG HOM-BOT Square RED VR86010RR). Navigációban, tájékozódásban és tisztítási teljesítményben (mop nélkül) ezek a porszívók ugyanazt tudják? Ránézésre mintha a RED-nek kevesebb szenzora lenne elől, nem tudom helyesen látom-e. Illetve a RED és a PET-CARE között csak a kiegészítőkben van különbség, maga a két porszívó amúgy ugyanaz? Köszönöm szépen! akos

Kedves Ákos! A műszaki alapok ugyanazok mindegyik modell esetében. A felszereltségükben, színükben és az elérhető funkciókban különböznek egymástól. Az összehasonlítást kiválasztva oldalunkon ezeket könnyen át tudod tekinteni és kiválasztani, hogy ebből mire van szükséged. Üdv: Robotguru
felhasználó: Judit2017.05.24. 19:52:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! 120 nm-es lakás, 3 szobában laminált parketta, 4 helységben kerámia járólap, küszöbök és szintkülönbségek nincsenek. A teljes terület takarítására keresek robotporszívót. Egy kiskutya van a lakásban, melyik típust ajánlanák?

Kedves Judit!

Három szisztematikus rendszerű robotporszívót ajánlok a leírtak a alapján:

1. Az LG kisállatkefés PET CARE robotporszívó, vagy ha Wi-Fi kapcsolat és applikációs lehetőségek is érdeklik, akkor ez a kettő is szóba jöhet: Turbo+ vagy Home Guard, mert ezek is tartalmazzák a kisállítos kefét.)

2. A Samsung legújabb, legnagyobb szívó erővel rendelkező robotporszívója 

3. iRobot Roomba 960, ami Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik.

 Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: kg852017.05.18. 17:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A fenti terméknél olvastam, hogy távolról megtekinthető a készülék kameraképe is. Szeretném megkérdezni, hogy ez az egyetlen készülék, amelyik erre képes? Vagy képes az összes olyan készülék, amelyik rendelkezik wifi-vel és mobilapplikációval? Köszönöm!

Kedves kg85! Igen, ez a funkció csak az LG HOM-BOT HOME GUARD+ VR9647PS robotporszívó esetében elérhető. A többi Wi-Fi-s modell annyit tud, hogy távolról egy applikáción keresztül elérhetőek azok a funkciók, amit a robotporszívó kezelőfelületén vagy távirányítóján is beállíthatóak. Üdv: Robotguru
felhasználó: Nagy Krisztina2017.05.16. 19:44:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Nagyon fényes padlófelületen szeretném használni és nálunk is megjelennek az állatszörök ezért nagyon rendszeresen szeretném használni hosszútávon. A többi szobában parketta van. Kérem a szakszerű segítségét. Köszönettel Krisztina

Kedves Krisztina!

Néhány információra még szükségem lenne: mekkora az alapterület? vannak-e magas küszöbök? szeretné-e okostelefonon keresztül is irányítani robotporszívóját? Az LG nagyon jó választás,  de a cica maitt inkább egy kisállatkefés modell javasolnék.

Vagy az LG PET Care https://www.robotguru.hu/lg-hombot-square-pet-care-vsr86040pg-robotporszivo vagy ennek a Wi-Fi kapcsolatos verzióját javaslom: https://www.robotguru.hu/lg-hombot-square-turbo-vr9627pg-robotporszivo . Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Boross Gergő2017.05.15. 11:51:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Főleg macskaszőr felszedésére szertnénk egy hepa szűrős, szisztematikusan takarító robotporszívót egy körülbelül 60nm-es területre. A problémánk az, hogy több helyen is olvastuk hogy a fekete szőnyegen nem ismerik ki magukat a gépek, nálunk pedig több helyen is van kissebb-nagyobb fekete szőnyeg. A lakásunk alsószintjén szeretnénk használni ahol nincs lépcső, küszöb ha ez esetleg fontos. Előre is Köszönöm a választ A Robotporszívó legyen Veletek :) Üdv: Gergő

Kedves Gergő!

A fekete szőnyeg probléma az infra leesésgátló szenzorok miatt van.

Ez szervizben kiiktatható, de ettől kezdve a robot nem vállal magáért felelősséget, ha olyan helyre teszitek - pl. galéria - ahonnan leeshet.

Azt javaslom, hogy küldjetek mailben elérhetőséget és a visszahívunk Benneteket a lehetőségekkel kapcsolatban.

Vagy a kisebb-nagyobb fekete szőnyegektől megváltok, s akkor nincs gond.

Azt is jó lenne tudni,hogy ezek a kisebb-nagyobb szőnyegek mekkorák és milyen az anyaguk.

Nem vagyok biztos benne, hogy az iRobot Roomba 886 jó választás, ha szisztematikus robotporszívót kerestek, mert a Roomba 886 nem szisztematikus ;-(

Ha iRobot-ban gondolkodtok,akkor iRobot Roomba 980 robotporszívó vagy iRobot Roomba 960 robotporszívó. A terület miatt elég a kisebb, a szőnyegek miatt lehet a nagyobb, bár akkora különbség nincsen.

Egyébként pedig bármelyik LG robotporszívószóba jöhet, https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=37  macska miatt inkább valamelyik PET-es és a Samsung robotporszívói is ajánlhatóak https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=22 .

A Robot legyen Veled! 

felhasználó: Norbert2017.05.14. 23:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Szombaton vettem Önöknél egy LG HOM-BOT SQUARE TURBO + VR9627PG robotporszívót, amit nem sikerül regisztrálnom az LG Smart ThinQ applikációval. Kiválasztom a wifi hálózatot, megadom a jelszót, kéri, hogy nyomjam meg a turbo gombot, amíg a gép nem csipog, ezután csatlakozik, a százalék lefut 100%-ig, majd a következö képernyőn \\\"connecting...\\\" a becenév alatt, majd kiírja, hogy termékregisztrációs hiba. Router 2.4GHz-es. Hol keressem a hibát? Előre is köszönöm. Üdvözlettel. N

Kedves Norbert! Kis türelmét kérem, az LG-től kértünk segítséget, hogy segíthessünk önnek. Amint van információm, küldöm Önnek. Üdv: Robotguru
felhasználó: Lenci2017.05.13. 17:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Robotguru! 65 m2es lakasom van, benne kisebb nagyobb szonyegek, parketta, jarolap felulettel es egy yorki kutyussal. A kutya nemcsak szoros, de szaga is van. Olyan robotporszivot szeretnek ami felszedi a szort, egyszeru a kezelese, karbantartasa es max. 150 ezer forint legyen az ara. Tanacsat elore is koszonom.

Kedves Lenci!

Ha az egész lakást szeretnéd egyben takarítani, akkor szisztematikus robotban gondolkodj!

Íme néhány, amelyik teljesíti a kívánalmakat:

https://www.robotguru.hu/lg-hombot-square-pet-care-vsr86040pg-robotporszivo

https://www.robotguru.hu/samsung-powerbot-vr20j9040wg-robotporszivo

Ha nem akarod, hogy az egész lakást egyben kitakarítsa, akkor az alábbi három modell közül javaslom választani. Ugyanaz, mind a három takarítási minőségben. Szolgáltatásokbna van különbség, de ez a tisztaságot nem befolyásolja, bármelyiket is választod:

https://www.robotguru.hu/irobot-roomba-605-robotporszivo

https://www.robotguru.hu/irobot-roomba-616-robotporszivo

https://www.robotguru.hu/irobot-roomba-681-robotporszivo

Remélem, segítettem a választásban!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Éva2017.05.13. 12:11:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretném megkérdezni, hogy a már nem forgalmazott VR34408LV-től miben különbözik a VSR66000OB típus? Mi akadályozza meg a beszorulását az ülőgarnitúra alá? Ezt azért kérdem, mert a VR34408LV rendszeresen beszorult.Az új típusban van alsó kamera? Melyik az a típus amelyik száraz feltörléssel is rendelkezik, de PET funkcióra nincs szükség? Tudja a turbó módot is?köszi

Kedves Éva!

- A  korábbi VSR66000OB csak színében különbözik a VR34408LV-től, csak egy kamara van ebben is. Az összes többi új LG modell kétkamerás.

- A turbó módot mindegyik modell tudja.

- A legjobb megoldás - ha nincs szüksége Petes kefére - ha a RED-et választja, és külön vásárol hozzá moptartó keretet és mopot a száraz feltörléshez. Üdv: Robotguru

felhasználó: Éva2017.05.13. 12:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretném megkérdezni, hogy a már nem forgalmazott VR64702LVM-től miben különbözik a RedVR86010RR típus? Mi akadályozza meg a beszorulását az ülőgarnitúra alá? köszi

Kedves Éva! Gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki, ugyanaz a két készülék. A RED felszereltsége annyival kevesebb, hogy a száraz mop és a moptartó keret nincsen benne. Ha befér a kanapé alá, akkor be fog menni, ha nem, akkor körültakarítja a robotporszívó. Üdv: Robotguru
felhasználó: Robi2017.05.09. 18:56:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözletem! Nagyon vártam már az új LG robotporszívók érkezését. Melyik az az új modellek közül, amelyik tudásában a régi VR64702LVM tulajdonságait hozza? Számomra annyi funkció tökéletesen megfelel, sőt kisállatom sincsen, de a turbo funkció nagyon jó volt! Köszönöm válaszukat!

Kedves Robi!

A VR64702LVM-hez az LG VR86010RR hasonlít leginkább.

Remélem, segítettem.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.