0

LG robotporszívók

Minden robotporszívó képes arra, hogy a programja alapján megfelelően kitakarítson. Az LG robotporszívó az alap elvárásokon túl még azokat is elégedetté teszi, akik szépséget, finomságot és luxusmegoldásokat keresnek a technikai eszközökben. Egy elismerő pillantás egyszerűen jár minden LG robotporszívónak. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

LG robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
2 db termék a listában

 

 

Mitől más az LG robotporszívó?


A sokáig piacvezető iRobot mellett az LG neve az első, melyet a robotporszívó kapcsán meg kell említenünk. A dél-koreai székhelyű világcég a legnagyobb piacokat székhelyén, Délkelet-Ázsiában hódította meg; sokáig rajtuk kívül más nem is nagyon tudott robotporszívót eladni Dél-Koreában és térségében.

Az LG robotporszívó attól lett jobb, hogy tervezői már 5 készülék-generáció óta folyamatosan tökéletesítik a legapróbb tulajdonságait is.

Az LG robotok közös jellemzője a lekerekített sarkú négyzetes forma és a gép tetején elhelyezkedő kamera. A négyzetes kialakítás mellé a szokásosnál hosszabb keféket is kapnak. Ennek köszönhető, hogy más modelleknél sokkal eredményesebb a sarkokban és szegélyek melletti takarításban.

A robot tetején elhelyezkedő kamera a tájékozódást szolgálja. A kamerával a robot folyamatosan pásztázza a mennyezetet. A kameraképek alapján tájékozódik, így nem bolyong a lakásban. Rövidebb idő alatt fejezi be a munkát, mert a kamerás tájékozódásnak köszönhetően más robotporszívókhoz képest a mozgása sokkal tervszerűbb. A kameraképeknek köszönhetően megjegyzi a bejárt útvonalakat, így néhány takarítás után jelentősen le tudja rövidíteni a mozgását, optimalizálja az útját. Ezzel csökken a takarítási idő és ritkábban is kell tölteni a robotot.
 

Az LG múltja és jelene


Az LG nem ma kezdett háztartási elektronikával foglalkozni. A céget 1958-ban alapították Dél-Koreában – nevükhöz fűződik az ország első saját tervezésű rádiójának az előállítása. Ez a cég használt először koreai gyártású alkatrészeket a rádiógyártáshoz, s ezzel tulajdonképpen ők rakták le a távol-keleti ország elektronikai iparának az alapjait.

A vállalat ebben az időben még GoldStar néven működött. A GoldStar márkájú tévék, magnók, videomagnók sokáig jelen voltak a magyar piacon is.

A GoldStar komolyabb magyarországi jelenléte a 90-es évekre nyúlik vissza. Kereskedelmi képviseletet 1992-ben nyitottak Budapesten. Néhány évvel később már a magyar piacon kívül innen látták el elektronikai cikkekkel, tévével, audioberendezésekkel, később légkondicionálókkal és számítógépes monitorokkal is a közép-európai régió országait.

A cég neve 1995-ben változott meg, GoldStar helyett azóta LG Electronics néven működik. Ma a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártója, jelen van 120 országban.

Ma az LG Electronics munkájának meghatározó területe a háztartási elektronika. Ezen a területen négy termékcsoportban érdekeltek: mosógépet, hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és porszívót árusítanak. Már 2000-ben elkészítették az első internetre csatlakoztatott hűtőszekrényt, 2001-ben létrehozzák az internetes kapcsolattal rendelkező mosógépet,  légkondicionálót és mikrosütőt is.

Az LG az első robotporszívókkal a kétezres évek elején jelentkezett. Ezeket az úttörő készülékeket Dél-Koreán kívül sokáig nem lehetett máshol kapni. Jelenleg már az ötödik generációs készülékeket kínálják. Az LG robotporszívót kifinomult működés, kényelmes használat és nagyon is esztétikus megjelenés jellemzi.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: engel.laszlo@gmail.com2019.02.16. 08:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Nagyon tetszik ez a porszívó! Amit nem találtam meg a leírásban, az területelhatárolás virtuális fallal, vagy mágnescsíkkal, esetleg egyéb technológiával. Ezt hogy lehet ennél a típusnál megoldani? A másik kérdésem: rendelkezik mélységérzékelővel, nem esik le a lépcsőn? Köszönöm szépen előre is a válaszát! Üdvözlettel: Engel László

Kedves Engel László! 

Az LG Hombot esetében nincs virtuális elhatárolási lehetőség, csak természetes akadályokat tudunk használni.

Több mélységérzékelő szenzora van, nem esik le a lépcsőn.

Üdvözlettel: Robotguru 

 

felhasználó: Kormosné Anna2019.01.31. 14:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Még nem volt és nincs robotporszívóm. LG HomeBot Squere Pet típust néztem (a teszt ezt ajánlotta), de két alapvető kérdés felmerült. Mit tesz a lépcsőnél (azt olvastam térelhatárolás nem szükséges ez mit jelent?). Ha lemerül, visszamegy dokkolni és feltöltés után befejezi? Az emeleten kis küszöbbel több egybenyíló szoba van, csak száraz porszívózás kellene laminált padlón szőnyeggel (állat nincs). Esetleg más ajánlott típus? Ha másik szinten is akarom alkalmazni átvihetem, ill. akkor mindig újra kell tanítani?

Kedves Anna

A robotporszívó nem esik le a lépcsőn, mélységérzékelő található a készülék alján. Amennyiben egy feltöltéssel nem tudja bejezni az adott területet, visszamegy a dokkolóra, és feltöltés után onnan folytatja a munkáját ahol abbahagyta. Az LG robotporszívóknak van egy betanulási időszaka amit maximum 3 indítás után el is sajátít. Természetesen viheti másik szintre is, vagy egy szobába is berakhatja, nem kell neki semmit tanítani, a robotporszívók ők maguk végzik el a feladatot. Más típusból ajánlom a Neato D6, Neato D7, Roborock1, Roborock2, iRobot Roomba 980-as porszívókat.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gimesi Andrea2019.01.09. 15:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt robotguru! Szeretnék az alábbi robotporszívóhoz magyarnyelvű használati utasítást ha lehetséges. Köszönettel: Gimesi Andrea LG HomeBot Square Pet Care VSR 86040PG

Kedves Gimesi Andrea! 

A magyar nyelvű leírást a dobozban található CD tartalmazza. Ha szeretné, hogy elektronikus formában elküldjük, akkor kérem, küldjön egy emailt az info_kukac_robotguru_hu-ra.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Dr Rácz Imre2019.01.08. 17:25:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
padlószőnyeg takarításához keresek robotot

Kedves Dr. Rácz Imre!

Padlószőnyeg takarításhoz leginkább az iRobot Roomba robotporszívókat ajánlom a keferendszerük miatt.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: yettiee2019.01.05. 20:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
150000-ig szeretnék egy robotporszívót feltörlő vagy felmosó funkcióval, járólap és szőnyeg van! Köszönöm!

Üdvözlöm

Két robotporszívót tudok ajánlani, ezek közül az egyik a Roborock 2. Mivel a hibrid porszívók nem tudják mekülönböztetni a szőnyeget nedves feltrölés közben a kemény felülettől, így feltrölés módban fel fog menni rá. A Roborock 2 applikációjában ki lehet zárni területeket -ez esetben a szőnyeget, hogy munka közben hagyja ki azt. Egy víztartály feltöltéssel körülbelül 20-30 négyzetmétert tud hasznosan feltörölni a robot.

Másik modell az Evolveo H11, ami nedvesen 100 négyzetmértet képes feltörölni. Ennél a robotnál nem lehet kizárni területetet, így ezt a funkciót célszerű olyan helységekben használni, ahol nincs szőnyeg. 

Üdvözlettel:Robotguru

 

felhasználó: Bujákiné MostaráczÁGNES2019.01.05. 17:45:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Milyen típust ajánl aminek az aksija nem merül le 1 év alatt? Nekem 5.éve van nem alególcsóbb,de évente aksit kell cserélni.Nem kell vizes csak nagyon jó \\\'szívjon\\\'.Kb 45 négyzetet. Köszönöm előre is.az őszinte válaszát. BUJÁKINÉ

Kedves Ágnes

A robotporszívók akkumulátorai általánosságban sokkal többet bírnak mint egy év. A tapasztalat az, hogy 3 és 6 év közé tehető az elhasználódásuk.

Elsősorban az Ilife, LG vagy az iRobot Roomba modelleket tudom ajánlani.

 Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ozsa2018.12.14. 12:34:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Szemezgetek az LG HOM-BOT Square RED VR86010RR-al. Kérdésem hogy a függöny alá be tud-e menni vagy azt akadályként kezeli? A függönyeink aljai 4 cm-rel vannak csak feljebb a talajtól, tehát alapesetben egy 8-9 cm magas porszívó nem fér el alatta. Válaszukat előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Az LG robotporszívó ultrahangos érzékelői a függönyt ebben az esetben falnak fogják érzékelni, meg fog állni előtte a robot.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Anna2018.12.01. 23:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok, most vettük meg nálatok az LG Hom-BOT red robotot, alapvetően nem vagyunk vele elégedetlenek, de van egy fotelünk, aminek az acél lábához mintha különleges vonzalmat érezne, állandóan felmászik rá és hosszú percekig küzd vele. Olyankor borzalmas a zaj és ha lehúzod róla,egyből mászik vissza! Mit lehet ezzel kezdeni? Miért nem tanulja meg, hogy az ott akadály? Köszi, Anna

Kedves Anna! 

Amit leírtál, előfordulhat, mert a HomBot minden akadályt le akar küzedeni, ő mindenhol ki akar takarítani.

Azt ajánlom, hogy egy kicsit meg kellene emelni a lábakat, akár egy kis felragasztható filc segítségével. Ha pár mm-el magasabbra kerül a láb, akkor már olyan magas akadály lesz a robot számára, amin már nem is próbál átmenni. 

Üdv: Robotguru

felhasználó: katuci17@freemail.hu2018.11.18. 13:00:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretnék a robot porszívómhoz magyarnyelvű használati útmutatót kérni.LG Hom Basik vsr66000oB .A robotot Önöknél vásároltam. Köszönettel::Bálint Sándor

Üdvözlöm Sándor

Köszönjük a vásárlást. Az Ön által megadott címre elküldtük a magyar nyelvű használati útmutatót.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: bardl Dezsone2018.11.16. 17:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szonyegre hasznalhato e? Nem magas szoru, es allatszort felsziv e

Üdvözlöm

Állatszőr takarítására is megfelelő a robotporszívó, és az LG készített külön állatszőr takarítására is alkalmas főkefét is: https://www.robotguru.hu/lg-hombot-pet-kisallatos-fokefe

Szőnyegen intenzívebben takarít a robot, ugyanis azon megnöveli a főkefe forgási sebességét, és a szívómotor fordulatszámát.

Üdvözlettel:Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.