0

LG robotporszívók

Minden robotporszívó képes arra, hogy a programja alapján megfelelően kitakarítson. Az LG robotporszívó az alap elvárásokon túl még azokat is elégedetté teszi, akik szépséget, finomságot és luxusmegoldásokat keresnek a technikai eszközökben. Egy elismerő pillantás egyszerűen jár minden LG robotporszívónak. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

LG robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
2 db termék a listában

 

 

Mitől más az LG robotporszívó?


A sokáig piacvezető iRobot mellett az LG neve az első, melyet a robotporszívó kapcsán meg kell említenünk. A dél-koreai székhelyű világcég a legnagyobb piacokat székhelyén, Délkelet-Ázsiában hódította meg; sokáig rajtuk kívül más nem is nagyon tudott robotporszívót eladni Dél-Koreában és térségében.

Az LG robotporszívó attól lett jobb, hogy tervezői már 5 készülék-generáció óta folyamatosan tökéletesítik a legapróbb tulajdonságait is.

Az LG robotok közös jellemzője a lekerekített sarkú négyzetes forma és a gép tetején elhelyezkedő kamera. A négyzetes kialakítás mellé a szokásosnál hosszabb keféket is kapnak. Ennek köszönhető, hogy más modelleknél sokkal eredményesebb a sarkokban és szegélyek melletti takarításban.

A robot tetején elhelyezkedő kamera a tájékozódást szolgálja. A kamerával a robot folyamatosan pásztázza a mennyezetet. A kameraképek alapján tájékozódik, így nem bolyong a lakásban. Rövidebb idő alatt fejezi be a munkát, mert a kamerás tájékozódásnak köszönhetően más robotporszívókhoz képest a mozgása sokkal tervszerűbb. A kameraképeknek köszönhetően megjegyzi a bejárt útvonalakat, így néhány takarítás után jelentősen le tudja rövidíteni a mozgását, optimalizálja az útját. Ezzel csökken a takarítási idő és ritkábban is kell tölteni a robotot.
 

Az LG múltja és jelene


Az LG nem ma kezdett háztartási elektronikával foglalkozni. A céget 1958-ban alapították Dél-Koreában – nevükhöz fűződik az ország első saját tervezésű rádiójának az előállítása. Ez a cég használt először koreai gyártású alkatrészeket a rádiógyártáshoz, s ezzel tulajdonképpen ők rakták le a távol-keleti ország elektronikai iparának az alapjait.

A vállalat ebben az időben még GoldStar néven működött. A GoldStar márkájú tévék, magnók, videomagnók sokáig jelen voltak a magyar piacon is.

A GoldStar komolyabb magyarországi jelenléte a 90-es évekre nyúlik vissza. Kereskedelmi képviseletet 1992-ben nyitottak Budapesten. Néhány évvel később már a magyar piacon kívül innen látták el elektronikai cikkekkel, tévével, audioberendezésekkel, később légkondicionálókkal és számítógépes monitorokkal is a közép-európai régió országait.

A cég neve 1995-ben változott meg, GoldStar helyett azóta LG Electronics néven működik. Ma a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártója, jelen van 120 országban.

Ma az LG Electronics munkájának meghatározó területe a háztartási elektronika. Ezen a területen négy termékcsoportban érdekeltek: mosógépet, hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és porszívót árusítanak. Már 2000-ben elkészítették az első internetre csatlakoztatott hűtőszekrényt, 2001-ben létrehozzák az internetes kapcsolattal rendelkező mosógépet,  légkondicionálót és mikrosütőt is.

Az LG az első robotporszívókkal a kétezres évek elején jelentkezett. Ezeket az úttörő készülékeket Dél-Koreán kívül sokáig nem lehetett máshol kapni. Jelenleg már az ötödik generációs készülékeket kínálják. Az LG robotporszívót kifinomult működés, kényelmes használat és nagyon is esztétikus megjelenés jellemzi.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Anna2018.12.01. 23:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok, most vettük meg nálatok az LG Hom-BOT red robotot, alapvetően nem vagyunk vele elégedetlenek, de van egy fotelünk, aminek az acél lábához mintha különleges vonzalmat érezne, állandóan felmászik rá és hosszú percekig küzd vele. Olyankor borzalmas a zaj és ha lehúzod róla,egyből mászik vissza! Mit lehet ezzel kezdeni? Miért nem tanulja meg, hogy az ott akadály? Köszi, Anna

Kedves Anna! 

Amit leírtál, előfordulhat, mert a HomBot minden akadályt le akar küzedeni, ő mindenhol ki akar takarítani.

Azt ajánlom, hogy egy kicsit meg kellene emelni a lábakat, akár egy kis felragasztható filc segítségével. Ha pár mm-el magasabbra kerül a láb, akkor már olyan magas akadály lesz a robot számára, amin már nem is próbál átmenni. 

Üdv: Robotguru

felhasználó: katuci17@freemail.hu2018.11.18. 13:00:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretnék a robot porszívómhoz magyarnyelvű használati útmutatót kérni.LG Hom Basik vsr66000oB .A robotot Önöknél vásároltam. Köszönettel::Bálint Sándor

Üdvözlöm Sándor

Köszönjük a vásárlást. Az Ön által megadott címre elküldtük a magyar nyelvű használati útmutatót.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: bardl Dezsone2018.11.16. 17:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szonyegre hasznalhato e? Nem magas szoru, es allatszort felsziv e

Üdvözlöm

Állatszőr takarítására is megfelelő a robotporszívó, és az LG készített külön állatszőr takarítására is alkalmas főkefét is: https://www.robotguru.hu/lg-hombot-pet-kisallatos-fokefe

Szőnyegen intenzívebben takarít a robot, ugyanis azon megnöveli a főkefe forgási sebességét, és a szívómotor fordulatszámát.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Klári2018.11.12. 21:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tanácsot kérek, hogy egy kb. 100 négyzetméteres, parketta és szőnyeges lakásba milyen készüléket vegyek. A szőnyegek maximális magassága 1.5 cm, alapos takarítást szeretnék. Nem fontos az okostelefonról való irányítás, s a szőnyegek miatt a nedves feltörlés sem megoldható, azt hiszem. Ajánlatukat várom, előre is köszönöm.

Kedves Klári

A keresett paraméterekre a következő modelleket ajánlom:Roborock1, Neato D5, Neato D7, LG VR 86010 RR, iRobot 980.

Ezek a készülékek kitűnően takarítanak mindenféle burkolaton.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: tyukodi.zsuzsa@t-online.hu2018.10.24. 11:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Érdeklődni szeretnék, hogy a HEPA szűrő mosható-e, illetve lehet venni tartalékot ?

Kedves Tyukodi Zsuzsa!

Az LG robotporszívóiban található HEPA szűrő nem mosható, az optimális szűrési minőség érdekében időnként ki kell cserélni.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Kaposvári Sándorné2018.10.15. 06:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kérek Önöktől egy magyar nyelvű használati utasítást. Most vásároltam egy LG Hom-Bot VR 86010RR robotporszívót. Köszönöm.

Kedves Kaposvári Sándorné! A fehlasználói kézikönyv a dobozban találáható CD-n magyarul is megtalálható. De szívesen átküldöm a rendelésben megadott email címére is mammutfile-ban. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.03. 11:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok. Lg Hombot Basic ha egyedül hagyjuk a 120m2 lakásba képes minden helyiséget önállóan kitakarítani? Állatszőrre alkalmas e? Hány PA. A szívóereje? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Igen, az LG VSR66000OB képes kitakarítani egy 120 négyzetméteres lakást. Egy feltöltéssel kb 80 négyzetméter tud bejárni, ezek után visszamegy a dokkolójára feltölti az akkumulátorát, majd onnan folytatja a takarítást ahol abbahagyta.

Állatszőr takarítására a kisállatos főkefét javasoljuk ami opcionálisan megvásárloható a készülékhez.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: vizikata86@gmail.com2018.07.27. 11:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Az LG HOM-BOT SQUARE TURBO + VR9627PG robotporszívóval nagyon elégedett egy ismerősöm, így én is vennék. Viszont nekünk nincs se kutyánk, se macskánk, így az ilyen típusú szőrök felporszívózására beépített eszköz szükségtelen. Tudna ajánlani hasonló minőségű gépet, amiben ez a plusz funkció nincs beleépítve és ezálrtal esetleg kicsit olcsóbb? Köszönettel, Kaiser Kata

Kedves Vizi Kata! Ha nincs szüksége a WiFi kapcsolatra és a kisállatos kefére, akkor hasonló tudással (navigáció és takarítási minőség), akkor ezt a modellt ajánlom: https://www.robotguru.hu/lg-hombot-square-red-vr86010rr-robotporszivo, ami tartalék oldalkeféket és plusz HEPA szűrőt is tartalmaz. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kollárik Krisztián2018.05.30. 10:15:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Lehet már tudni valamit arról, hogy mikortól lesz elérhető az LG HOM-BOT SQUARE TURBO + VR9627PG robotporszívó? Érdemes még várni rá, vagy válasszunk inkáb bmásik készüléket. Mit tudnak ajánlani, ami alkalmas két macska elhullajtott szörszálainak feltakarítására és WIFI kapcsolattal is rendelkezik?

Üdvözlöm 

Az LG HOM-BOT SQUARE TURBO + VR9627PG robotporszívó megtalálható raktárkészletünkben, személyesen is átvehető, vagy futárszolgálattal ingyenesen kiszállítjuk Önnek.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Novothny Gábor2018.05.28. 10:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Korábban már vettünk robotporszívót, de vissza is vittük a boltba, mert nem tudott felmászni a szőnyegre és elakadt. Olyan porszívót keresek, ami megbírkózik a kicsit vastagabb szőnyegekkel is (kb 1,5-2 cm vastag). Van kutyusunk is, hullik is a szőre, ahogy kell. Nem bánnám, ha 100e Ft alatt maradna. Köszönettel.

Üdvözlöm

A robotporszívók 1,5 cm-es magasságú szőnyegre képesek biztosan felmenni,1,5 cm feletti magasság esetében ezt nem tudjuk biztosan garantálni.

Az állatszőrt és a szőnyeget is kitűnően takarítják többek közt a Hoover robotporszívók, az Irobot Roomba, és a 605-ös modellje 100 ezer forint alatt van.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.