0

LG robotporszívók

Minden robotporszívó képes arra, hogy a programja alapján megfelelően kitakarítson. Az LG robotporszívó az alap elvárásokon túl még azokat is elégedetté teszi, akik szépséget, finomságot és luxusmegoldásokat keresnek a technikai eszközökben. Egy elismerő pillantás egyszerűen jár minden LG robotporszívónak. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

LG robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
5 db termék a listában

 

 

Mitől más az LG robotporszívó?


A sokáig piacvezető iRobot mellett az LG neve az első, melyet a robotporszívó kapcsán meg kell említenünk. A dél-koreai székhelyű világcég a legnagyobb piacokat székhelyén, Délkelet-Ázsiában hódította meg; sokáig rajtuk kívül más nem is nagyon tudott robotporszívót eladni Dél-Koreában és térségében.

Az LG robotporszívó attól lett jobb, hogy tervezői már 5 készülék-generáció óta folyamatosan tökéletesítik a legapróbb tulajdonságait is.

Az LG robotok közös jellemzője a lekerekített sarkú négyzetes forma és a gép tetején elhelyezkedő kamera. A négyzetes kialakítás mellé a szokásosnál hosszabb keféket is kapnak. Ennek köszönhető, hogy más modelleknél sokkal eredményesebb a sarkokban és szegélyek melletti takarításban.

A robot tetején elhelyezkedő kamera a tájékozódást szolgálja. A kamerával a robot folyamatosan pásztázza a mennyezetet. A kameraképek alapján tájékozódik, így nem bolyong a lakásban. Rövidebb idő alatt fejezi be a munkát, mert a kamerás tájékozódásnak köszönhetően más robotporszívókhoz képest a mozgása sokkal tervszerűbb. A kameraképeknek köszönhetően megjegyzi a bejárt útvonalakat, így néhány takarítás után jelentősen le tudja rövidíteni a mozgását, optimalizálja az útját. Ezzel csökken a takarítási idő és ritkábban is kell tölteni a robotot.
 

Az LG múltja és jelene


Az LG nem ma kezdett háztartási elektronikával foglalkozni. A céget 1958-ban alapították Dél-Koreában – nevükhöz fűződik az ország első saját tervezésű rádiójának az előállítása. Ez a cég használt először koreai gyártású alkatrészeket a rádiógyártáshoz, s ezzel tulajdonképpen ők rakták le a távol-keleti ország elektronikai iparának az alapjait.

A vállalat ebben az időben még GoldStar néven működött. A GoldStar márkájú tévék, magnók, videomagnók sokáig jelen voltak a magyar piacon is.

A GoldStar komolyabb magyarországi jelenléte a 90-es évekre nyúlik vissza. Kereskedelmi képviseletet 1992-ben nyitottak Budapesten. Néhány évvel később már a magyar piacon kívül innen látták el elektronikai cikkekkel, tévével, audioberendezésekkel, később légkondicionálókkal és számítógépes monitorokkal is a közép-európai régió országait.

A cég neve 1995-ben változott meg, GoldStar helyett azóta LG Electronics néven működik. Ma a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártója, jelen van 120 országban.

Ma az LG Electronics munkájának meghatározó területe a háztartási elektronika. Ezen a területen négy termékcsoportban érdekeltek: mosógépet, hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és porszívót árusítanak. Már 2000-ben elkészítették az első internetre csatlakoztatott hűtőszekrényt, 2001-ben létrehozzák az internetes kapcsolattal rendelkező mosógépet,  légkondicionálót és mikrosütőt is.

Az LG az első robotporszívókkal a kétezres évek elején jelentkezett. Ezeket az úttörő készülékeket Dél-Koreán kívül sokáig nem lehetett máshol kapni. Jelenleg már az ötödik generációs készülékeket kínálják. Az LG robotporszívót kifinomult működés, kényelmes használat és nagyon is esztétikus megjelenés jellemzi.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: kolett2018.04.04. 09:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! 2016.09.26-án vásároltam egy LG VR64607LV Hom-Bot Square robotporszívó - VHOMBOT típusú robotporszívót. Sajnos olyan problémám adódott vele, hogy az első bolygó kerekét elhagyja. Ha vissza is helyezem a helyére nem pattan vissza, csak csúszkál a kis nútján. Valamint az is problémaként merült fel, hogy nem tanítható a távirányítóval az adott terület takarítására. Mi a teendő mindkét esetben? Köszönöm a választ!

Kedves Kolett!

1. A bolgygókerék elhagyása miatt mindenképpen el kellene juttatni a robotot az LG szervizébe, a garanciapapíron található címre. 

2. A tanulási folyamat automatikusan történik, abba nem kell önnek beavatkozni, csak hagyja, hadd dolgozzon a robot és memorizálja a lakás alaprajzát.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Mikola Annamária2018.03.30. 08:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Shaggy szőnyegek és perzsamacskáim vannak. Kandalló hamu is előfordulhat. Alkalmas lenne ez a robotporszívó a lakás rendbe tételére, illetve ha nem, melyik típusú készüléket javasolná? Továbbá ha alkatrész csere szükséges vagy szervíz, az hol található? Nagyon köszönöm a hozzáértő segítséget! M. Annamária

Kedves Annamária!  A shaggy szőnyeget nem szereti ez a robot sem, de a macskaszőrrel megbírkózik speciális keféjének köszönhetően. Ha a lkaásod alapterülete nem több, mint 100-120m2 egy szinten, és nincs küszöb, ami akadályozná a bejutást az egyes helyiségekbe, akkor jó választás lehet az LG HomBot Pet Care.  Tartozékok nálunk is kaphatók folyamatosan, szükség esetén az LG szerviz áll rendelkezésére. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Lóri2018.03.15. 11:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt RobotGuru! Szeretném megérdeklődni, hogy az LG HOM-BOT Square BASIC VSR66000OB robotporszívó milyen takarítási módokat tud és hogy van-e hozzá mobil app? Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Lóri! Ehhez a modellhez nincs applikáció, a zig-zag és a mySpace üzemmódokat tudja. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: tigriszsebi2018.03.09. 10:19:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
KEdves Robotguru, köszönöm szépen előző válaszukat és segítségüket :) Azt szeretném kérdezni, az LG HOM-BOT SQUARE TURBO + VR9627PG robotporszívót vagy porszívónak vagy feltörlőnek kell beprogramozni? Külön fel kell helyezni a száraz feltörlőt vagy be lehet programozni hogy míg nem vagyunk otthon porszívózás után töröljön is fel? Vagy erre a feladatra külön egy porszívó és egy feltörlő robotot csak a megoldás?Megtisztelő válaszukat ismét előre is köszönöm. További szép napot!

Kedves tigriszsebi! 

A programozás a takarítás indításának időpontjának a megadását jelenti, a takarítás a robot dolga, azt nem kell progta.  A száraz feltörlő készlet egy lehetőség, amit vagy felhelyez az ember a robotra vagy sem. Ezt keméyn padló felületeken érdemes használni. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kontró Róbert2018.02.26. 14:25:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! LG HOM-BOT Square RED VR86010RR robotporszívót vásároltam tavaly 10. hóban. A porszívónak két jó tulajdonsága van. Csendes és szép a színe. Sajnos itt ki is merült a történet. A legnagyobb problémám az, hogy ez a robot nem tudja a betanuló üzemmódot. Bármelyik takarítási módban csak kóricál, ugyan azt a területet járja be többször és lemerül. Ezután vagy visszamegy a helyére nyílegyenesen - ez a jó eset - vagy pedig még takarít végkimerülésig és szól, hogy tegyem vissza a helyére. A múltkor 50 cm-ről nem találta a dokkolót, attól 50 cm-re megállt. 100nm-re vásároltam, jó, ha 60 bejár belőle. A fürdőszoba, wc, spejz és sokszor egy 6nm-es félszoba benne sincs a takarítandó területben. De mondom, a legnagyobb probléma az, hogy nem tanulja meg a lakás alaprajzát. Ha ezt tudná, akkor nem a fal mellett mint a vak ember menne a dokkolóig, hanem egyenesen. Ha tehetném azonnal kicserélném egy másikra, akár ráfizetéssel is. Már bánom, hogy ezt választottam. Nem is igazán ajánlom senkinek sem. Üdvözlettel Kontró Róbert

Kedves Róbert!

Remélem, az alábbi ötlet segít a probléma megoldásában:

Kérem, resetelje a készüléket a porszívón lévő a Turbo és a Home gomb egyszerre történő nyomva tartásával kb 15 másodpercig.

Ezek után ismét kezdje el használni a robotot, és valószínűleg meg fog oldódni a probléma.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: havasi tamás2018.02.16. 17:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Az LG HOM-BOT Square RED VR86010RR Robotporszívót hogy tudom egy adott területtől távol tartani . Üdv. H.T.

Kedves Havasi Tamás! Az Lg esetében csak a természetes határolási megoldások működnek, nincsenek hozzá virtuális akadályok. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Ané Ágnes2018.02.12. 15:44:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv: Engem érdekelne az LG HOM - BOT Square red vr86010rr robotporszívó 02.18-án van a szülinapon kérdésem a szülinapomra tekintettel kaphatok-e még kedvezményt köszi.

Kedves Ágnes!

Ezt ne itt és most beszéljük meg, mert mindenki szülinapos lesz ;-)
Kérlek, küldj egy mailt és telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu címre és egyeztetünk.

A Robot legyen szülinapodon már Veled!

felhasználó: gfenyvesine2018.02.11. 17:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mennyi a garancia van rajta

Kedves gfenyvesine! 2 év a garanciális idő. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gyula2018.02.08. 18:25:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru szakértő! Korábban írtam, de lehet elkeveredett, így megpróbálom ismét. Azt szeretném kérdezni, hogy érdekelne a LG HOM-BOT Square RED, de nem tudom, hogy mennyire összeférhető a lakásriasztó infrás mozgásérzékelőjével. Volt régebben egy sencor SVC 9031 RD típusú robotunk, de az néha beriasztott. Ahhoz meg elég hangos volt, hogy éjjel menjen. Ha lecserélnénk az érzékelőt ún. kisállatvédett infrára (18kg ill 40kg állatokig nem riaszt) akkor van-e arra valami tapasztalat, hogy az LG robot beriasztana-e? Köszönettel: BGy

Kedves Gyula!

Elnézést, hogy csak most válaszolok. A mozgásérzékelő szenzorok megfelelő (kisállítos) magasságba állításával működhet a robotporszívó aktív riasztó rendszer mellett is. Az LG nagyon halk, az is elképzelhető, hogy éjszaka is tudják használni. Az érzékelő cseréje mindenképpen jó megoldásnak tűnik, ha korábban negatív tapasztalataik voltak a Sencor működése mellett, hiszen az Lg és Sencor magassága nagyjából megegyezik.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Éva2018.02.06. 13:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! A hosszú szálú szőnyegeket a porszívó kikerüli vagy megpróbál rámenni és elakad benne? Ha így van akkor hogyan lehet ezt megelőzni?

Kedves Éva! Ha nagyon magas a szőnyeg, és nemtud rá felmenni, akkor kikerüli. Ha felmászik rá, de nagyon hosszúak a szálak, akkor bizony elakadhat. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.