0
Értékelés:
 
Ár:
139 990 Ft

LG HOM-BOT Square BASIC VSR66000OB robotporszívó

A új LG HomBot modellek 2017-ben friss színekkel és műszaki újdonságokkal jelentek meg, hogy átvegyék a mindennapi takarítást a Te lakásodban is.

Kinek ajánljuk?

Az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó tökéletes választás, ha:

 • az otthonod alapterülete max. 120 m2,
 • ha a szisztematikus rendszerű takarítást részesíted előnyben, de nincs szükséged a takarítás időzítésére.

Az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó kevésbé alkalmas a lakásodba,

 • ha az alapterület nagyobb, mint 150 m2,
 • ha időzíteni szeretnéd a robotodat,
 • ha sok 1.5 cm-nél magasabb küszöb van a helyiségek között.

LG HomBot Square - az optimális forma

Az LG HomBot robotporszívó jól ismert és évek óta kedvelt négyszögletes formája nem változott. A 1,5 cm-el meghosszabított oldalkefék gondoskodnak róla, hogy a sarkokban és a szegélyek mentén sem maradjon szemét, ne szemtelenedjenek el a pormacskák.

Intelligens inverter motor 10 év garanciával

Az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívóban Smart Inverter Motor dolgozik, amelyre az LG megnyugtatóan hosszú, 10 év garanciát vállal. Nem véletlenül. Az inverter motor javítja robotporszívó energiafelhasználását és hosszabb működési dőt tesz lehetővé.

Tájékozódás kamerával

A kamera lehetővé teszi, hogy az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó sötétben is navigáljon. A II-SLAM technológiával a felső kamera automatikusan számol a fényintenzitással és szkenneli a menyezetet. Így az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB minden helyzetben tudja, hogy éppen hol van, és hol kell még porszívóznia.

Digitális távolságtartó szenzorok

Az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó nem ütközik, mert az ultrahangos erzékelők hézag nélkül letapogatják a környezetet. Az ultrahangos érzékelők az infraszenzorokkal ellentétben időben és megbízhatóan felismerik az üveget és az átlátszó tárgyakat is.

Könnyen kiüríthető portartály

A portartály kiemelése és kiürítése mindig az LG HOM-BOT SQUARE erősségei közé tartozott. A robotporszívó mindennapi karbantartása könnyű, mert robotporszívó tetején a portartály egyszerűen kivehető és kiüríthető anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnunk annak tartalmához. A portartály kapacitását megnövelték (0,6 liter), így több szemét és por fér el benne, mint a korábbi modellekben. A portartály tetején most is ott van egy kis tisztító kefe, ami mindig kéznél van a HEPA szűrő és a tartály tisztítására.

Betanulási funkció
Az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó eltárolja a takarítási területen található tárgyak, lépcsők helyzetét, szegélyeket és sarkokat, ami alapján egy virtuális térképet hoz létre. Ehhez igazítja az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB az érzékelőit és sebességét, s így minimalizálja az ütközések számát.

Smart Exit (intelligens kilépés) funkció
Ha a kefék motorja elakadást érzékel, megállítja a kefék forgását addig, amíg a a robot el nem hagyja a kritikus területet. Ezt követően a kefék újra el kezdenek dolgozni. Ez a funkció segíti a robotot vezetékek vagy hosszabb szálú szőnyegek, szőnyegrojtok esetén, az erkélyajtók és egyéb mélyedések, valamint a kerek akadályok (állólámpák, ventilátorok) és alacsony magasságú szekrények felismerésében is.

Minimálisra csökken az elakadások lehetősége.
Automatikus helykeresési funkció Ha a LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívót elmozdítjuk arról a helyről, ahol takarított, a készülék automatikusan megkeresi ezt a korábbi helyét és visszatér arra a területre, amit még nem fejezett be.

A HomBot Square további előnyei:

 • Akkumulátor hosszú élettartammal: a li-ion akkumulátor akár 300 használat után is eredeti teljesítményének 90%-át nyújtja.
 • Alacsony zajszint: az LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó zajszintje működés közben csupán 60 dB.

Kicsomagoló videó

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 340 x 340 x 89 mm
 • Súly: 3 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: <60dB
 • Akkumulátor típusa: Li-PB 2200 mAh 14,4 V
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 3 óra
 • Átlagos működési idő: 100 perc
 • Programozható: nem
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • A robot belseje felülről hozzáférhető
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 100-120 m2
 • Kefék típusa, száma:
  1 sörtekefe, 2 oldalkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: nem szükséges
 • 1 db LG HomBot Square BASIC VSR66000OB robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db távirányító
 • 1 db sörtekefe 
 • 2 db tiszító eszköz
 • 1 db Használati útmutató CD magyar nyelvű leírással

 • szizstematikus rendszerű takarítás
 • RoboNavi 10.0 szoftver frissítési lehetőséggel 
 • Smart Exit kilépési funkció: elakadás érzékelés
LG HOM-BOT Square BASIC VSR66000OB robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: bardl Dezsone2018.11.16. 17:27:00
Szonyegre hasznalhato e? Nem magas szoru, es allatszort felsziv e

Üdvözlöm

Állatszőr takarítására is megfelelő a robotporszívó, és az LG készített külön állatszőr takarítására is alkalmas főkefét is: https://www.robotguru.hu/lg-hombot-pet-kisallatos-fokefe

Szőnyegen intenzívebben takarít a robot, ugyanis azon megnöveli a főkefe forgási sebességét, és a szívómotor fordulatszámát.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: tyukodi.zsuzsa@t-online.hu2018.10.24. 11:15:00
Érdeklődni szeretnék, hogy a HEPA szűrő mosható-e, illetve lehet venni tartalékot ?

Kedves Tyukodi Zsuzsa!

Az LG robotporszívóiban található HEPA szűrő nem mosható, az optimális szűrési minőség érdekében időnként ki kell cserélni.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.03. 11:06:00
Sziasztok. Lg Hombot Basic ha egyedül hagyjuk a 120m2 lakásba képes minden helyiséget önállóan kitakarítani? Állatszőrre alkalmas e? Hány PA. A szívóereje? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Igen, az LG VSR66000OB képes kitakarítani egy 120 négyzetméteres lakást. Egy feltöltéssel kb 80 négyzetméter tud bejárni, ezek után visszamegy a dokkolójára feltölti az akkumulátorát, majd onnan folytatja a takarítást ahol abbahagyta.

Állatszőr takarítására a kisállatos főkefét javasoljuk ami opcionálisan megvásárloható a készülékhez.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Kozma Krisztina2018.05.25. 08:01:00
Üdvözlöm! érdeklődnék mi a különbség a LG HOM-BOT Square BASIC VSR66000OB és a RED VR86010RR változat kötött.várom válaszát köszönettel Krisztina

Kedves Krisztina

Elsősorban színükben térnek el egymástól, de van még más különbség is:

Az LG HOM-BOT Square BASIC VSR66000OB robotporszívó nem időzíthető, illetve a dobozban nincs plusz tartalék alkatrész.

Ezzel szemben az LG RED VR86010RR típus már időzíthető, és a doboz tartalmaz 1 pár tartalék oldalkefét, és egy HEPA szűrőt. Van még egy fontos különbség, hogy a VR86010RR porszívó aljára került egy elmozdulást érzékelő szenzor ami a navigációját segíti például ha teljes sötétségben takarít a robot.

A felsoroltaktól függetlenül takarítási minőségük megegyezik.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Lóri2018.03.15. 11:18:00
Tisztelt RobotGuru! Szeretném megérdeklődni, hogy az LG HOM-BOT Square BASIC VSR66000OB robotporszívó milyen takarítási módokat tud és hogy van-e hozzá mobil app? Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Lóri! Ehhez a modellhez nincs applikáció, a zig-zag és a mySpace üzemmódokat tudja. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Nora2018.01.19. 10:58:00
Kedves Robotguru! Nem régiben vettük Önöknél a HOM-BOTot és az alábbi probléma áll fenn vele: fogalma sincs hol van (de láthatóan újra és újra kezdi az egész processzt) és csak akkor hagyja abba ha már lemerülni készül, és töltés után folytatja a végtelenségig tovább. Másoknál is felmerült a probléma: http://www.robotreviews.com/chat/viewtopic.php?t=17391 Nem régiben vittük szervízbe ezzel a panasszal, LEDet cseréltek benne, hogy az majd megoldja a problémát. Nem oldotta. A terméket azért választottuk, hogy két gyerek mellett megkönnyítse a lakás tisztán tartását, így viszont, hogy mellette kell lennem, nincs értelme a gépnek, mert így én is kitakaríthatnék. Az első két-három alkalommal egyébként jól működött, 45 perc alatt végzett. Mit tudnak ajánlani? Mert nem egy olcsó készülék.. Köszönettel, Nóra

Kedves Nora!

Kérjük, hogy juttassa el a készüléket szervizünkbe, küldöm elérhetőségeinket: https://www.robotguru.hu/robotszerviz

Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gábor2017.11.25. 08:04:00
Kedves Robotguru! A lakásunkban szürke padlólap és sötétszürke, faerezetű laminált burkolat van. Van olyan robotporszívó, amelyiknek az érzékelését ez nem zavarja. A lakás 71nm, küszöb nincs, 1,5 cm-nél nem magasabb szőnyegek. Köszönöm: Gábor

Kedves Gábor!

A szürke szín nem zavarja meg egyik robotporszívó működését sem.

Ha nincsenek küszöbök, akkor választhat szisztematikus rendszerű robotot is, akár az Lg bármely modelljét.

Ha helyiségekre osztják fel a takarítást , akkor  a robot áthelyezésével random működésű készülékben is godolkodhatnak.

Üdv: Robotguru 

felhasználó: Zsu2017.09.29. 14:52:00
Kedves Robotguru! Érdeklődöm, hogy van-e olyan robotporszívó, ami a küszöbökkel is megbírkózik (akár 4 cm-es.)? 100 m2-nél nagyobb lakáshoz, főként mázas kerámia padlóburkolat, parketta és csak kevés szőnyeg. Állat nincs a lakásban. Köszönettel: Zsu

Kedves Zsu! 
 
Sajnos még nincsen olyan robot, amely képes lenne ekkora küszöbmagasságot kezelni. A különböző felületek nem okoznak problémát egyik robotnak sem.

Fontos kérdés, hogy a nagy küszöb hogyan tagolja a területet. Ha a legnagyobb egybefüggő bejárható terület nagyobb mint 55-60m2 akkor egy sziszte-

matikusan takarító robotot ajánlok. Ha a terület nem nagyobb mint 55-60m2 akkor elegendő egy véletlenszerűen takarító robot is.

 
Ajánlott szisztematikus robot:

LG Hom-Bot VSR66000 OB robotporszívó

https://www.robotguru.hu/lg-hombot-square-basic-vsr66000ob-robotporszivo


Ajánlott véletlenszerű robot:

Hoover Robocom RBC050/1 011robotporszívó

https://www.robotguru.hu/hoover-robo-com3-rbc-0501011-robotporszivo

ÜDv: Robotguru

 

felhasználó: Nau2017.09.08. 07:29:00
Az LG HOM-BOT Square tipusu robotporszívóból úgy látom több altípus is létezik, de sehol nem találom, hogy az áron kívül mik lennének köztük a kisebb vagy nagyobb különbségek. Erről tudna-e esetleg írni kicsit vagy linket küldeni! előre is köszönöm! Nau

Kedves NAu! Linket nem tudok küldeni, viszont az LG Hombot termékek mellett található összahasonlításra kattintva részletes összehasonlító táblázatot tudsz létrehozni az oldalunkon. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Rátzné2017.07.07. 17:18:00
100m2 padlólapburkolatú lakás takarításáshoz melyik robotporszívót ajánlják? (ismerős irobotot használ és nekik bevállt- de melyik bír ekkora területet nem túl sok idő alatt végigtakarítani?) köszönettel várom a választ

Kedves Rátzné! Az iRobot esetében ezt az nagyságú lakást csak a Roomba 900-as sorozat (960 és 980) obotporszívói tudják kitakarítani egyszerre. Az LG és Samsung készülékei szintén képesek bejárni az egész lakást, ha nincsenek küszöbök, amik akadályoznák a bejutást az egyes helyiségekbe. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.