0
Értékelés:
 
Ár:
189 900 Ft

LG VR64701LVMP Hom-Bot Square robotporszívó VPET

Az LG Hom-Bot PET robotporszívó újdonságai

1. Speciális kefe, amely kiválóan alkalmas a kisállatok szőrének takarítására
2. Robonavi9.0 navigációs rendszer
3. Smart Exit funkció – ha a kefék motorja elakadást érzékel, amit vezetékek vagy hosszabb szálú szőnyeg okozhat, megállítja a kefék forgását addig, amíg a a robot el nem hagyja a kritikus területet. Ezt követően a kefék újra el kezednek dolgozni. Ez a funkció továbbá segíti a robotot az erkélyajtók és egyéb mélyedések, valamint a kerek akadályok (állólámpák, ventilátorok) és alacsony magasságú szekrények felismerésében is, ami minimálisra csökkenti az elakadások lehetőségét.
4. Smart Upgrade funkció – szoftver frissítési lehetőség, amellyel a felhasználó a legfrissebb szotververziót le tudja tölteni az internetről, és egy pendrive segítségével frissíteni tudja vele a robot navigációs rendszerét.

A sarkok az erőssége

A LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó különleges négyzet alakú kialakítás, valamint a korábbi modellekhez képest 1.5 cm-rel hosszabb oldalkefék lehetővé teszik a sarkok és a szegélyek mentén a lehető leghatékonyabb takarítást. Így az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó takarítási hatékonysága egyedülálló a sarkokban: 94%, ami jóval meghaladja a kör alakú robotporszívók teljesítményét. 

A robot tényleg lát a sötétben is?

Ezt a kérdést sokszor teszik fel vásárlóink. Íme a kézenfekvő bizonyíték: Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó új generációs II-SLAM kamerájával automatikusan kalkulálja a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet, felvételeket készít a szobáról és minimalizálja a bolyongást.
A felső kamera másodpercenként 30 képet készít. A LG  HOM-BOT SQUARE  VPET robotporszívó a képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét és térképezi fel a lakást.
Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó alsó kamerája egy optikai szenzora, amely méri a padlón az elmozdulási távolságot, valamint a legkisebb felületi változást is érzékeli.

Az okos robot gyorsan tanul és nem felejt

Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó a feltérképezés és a takarítás után megjegyzi az útvonalat, illetve a lakás elrendezését. A következő takarítási ciklus során már memóriája segítségével igazodik el, így a második vagy harmadik alkalommal már sokkal pontosabban járja be a területet.

Szőnyeg a láthatáron! Kapcsolj turbó üzemmódba!

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy puha szőnyeg más takarítást igényel, mint a kemény padlófelület. Nos, az LG okos robotja az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó erre is gondol. Turbó üzemmódban a kefék fordulatszáma és a szívóerő maximális fokozaton működik. Ha a LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó szőnyegre érkezik, a turbó üzemmód automatikusan bekapcsol. Ez a Smart Turbo fokozat pedig automatikusan visszaáll normál üzemmódba, amint a robot távozott a szőnyegről. Okos, ugye?

Alapos takarítás

Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó kialakításánál hat teljesen automatikus és egy manuális üzemmód gondoskodik a lehető leghatékonyabb takarításról.

Helyi takarítás

Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó egyedi programja, amelyben egy általunk meghatározott felület takarítása történik egymás után kétszer, cikk-cakk üzemmódban. Különösen hatékony akadályokkal teli területen, illetve ott, ahol igazán elkél a segítség: például a konyhában, a főzést előkészítő területeken. Csak irányítsd a LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívót a takarítandó területre a távirányító segítségével, amit ezek után a készülék megjegyez és feltakarít.

További automatikus üzemmódok:

·       Cikk-cakk
·       Celláról cellára
·       Spirál
·       Turbo
·       Smart Turbo 

Kerüljük az ütközéseket!

Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó használatával nem kell aggódni amiatt, hogy kedvenc tárgyaid megsérülnek vagy esetleg eltörnek. A LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó az elején lévő ultrahangos szenzoroknak köszönhetően érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. Az ultrahangos szenzorok széles ívben és pontosan érzékelik még az üveg vagy átlátszó tárgyakat is. Ezeket ugyanis más, infravörös szenzorokkal működő készülékek nem veszik észre, vagy csak ütközéskor észlelik.

Könnyen kivehető portartály

Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó porgyűjtő tartályát úgy tervezték, hogy egyszerűen kivehető legyen. A tartályhoz könnyen hozzáférhetünk, csak robot felső részét kell megnyomni és a hordozófül segítségével kiemelni. Ez a megoldás egyszerű és kényelmes, ráadásul a por biztosan a tartályban marad, ahonnan porfelhő nélkül üríthetjük ki a szemetesbe.

Széles HEPA szűrő

A magas hatékonyságú HEPA kimeneti levegőszűrő a legkisebb porrészecskéket sem engedi át, így garantáltan pormentes, tiszta levegő kerül vissza lakásába mialatt az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó takarít.

Mikroszálas törlőkendő

A minden eddiginél nagyobb mikroszálas törlőkendő segítségével a takarítás még hatékonyabbá válik kemény padlófelületeken.

Gyermekzár

A LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó kijelzőjénk gombjait zárolhatod is, hogy a kis kezek nehogy megnyomják a gombokat és galibát okozzanak.

Ütemezett takarítás

Szeretnél minden nap egy ragyogó és pormentes otthonra hazaérni? Ezzel a funkcióval az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó akkor takarítja ki az otthonodat, amikor akarod. Lehet hetente, de akár minden napra is be tudod előre állítani a takarítás időpontját.

Akkumulátor hosszú élettartammal

Az új, Li-ion Polymer akkumulátor akár 300 használat után is eredeti teljesítményének 90%-át nyújtja. Így kevesebbszer kell cserélni, amellyel pénzt takaríthatunk meg.

Alacsony zajszint

Az LG  HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó zajszintje működés közben csupán 60 dB, így biztosan nem zavarja mindennapi életünket. A leghalkabb robotporszívó.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 340 x 340 x 89 mm
 • Súly: 3 kg
 • Akkumulátor típusa: Li-PB 2200 mAh 14,4 V
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Töltési idő: 3 óra
 • Programozható: igen, heti 7x
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  kisállat kefe, turbó szőnyeg üzemmód, speciális tartozék: moptartó és mikroszálas mop parketta takarításhoz
 • Kefék típusa, száma:
  1 kisállat kefe, 1 sörtekefe, 2 oldalkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: nem szükséges
 • LG Hom Bot Square Pet VR64701LVMP
 • 1 db töltőállomás
 • 1 db távirányító
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db sörtekefe
 • 1 db kisállatkefe
 • 1 db tartalék HEPA szűrő 
 • 1 db mikroszálas törlőkendő
 • 1 db felhelyezhető moptartó keret
 • Használati útmutató CD magyar nyelvű leírással
 • 7 takarítási üzemmód 
 • speciális kefe a kisállatok szőrének takarítására
 • szoftver frissítési lehetőség 
 • elakadás érzékelés
 • Smart Exit kilépési funkció
 • száraz feltörlés moppal
 • kisállatok szőrének takarítása
 • navigációs rendszer
 • kiváló takarítási teljesítmény
LG VR64701LVMP Hom-Bot Square robotporszívó VPET
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Anna2017.04.28. 09:22:00
Jó napot kívánok! Megérkeztek az LG robotporszívók? Az utolsó info április vége volt...(már többször módosult az időpont, bár tudom, hogy ez nem az Önök hibája) Köszönöm, Anna

Kedves Anna!

Lassan felszáll a füst, s ha nem változik semmi, akkor a jövő héten érkeznek az LG robotporszívói.
Pontos időpontot még mindig nem tudok, de már csak pillanatok vannak hátra.

Hamarosan a modellek is kikerülnek az oldalra, még áraink sincsenek.

A robot legyen Veled! 

felhasználó: Dné2017.03.15. 10:00:00
Üdvözlöm.Van e önöknél raktáron VR64701LVMP Hom-Bot Square robotporszívó?Mi a véleménye róla ?Ha nincs tudna e olyan terméket ajánlani ami hatékonyan összeszedi a szöszmőket , nem hagy ki területet vagy is egy megbízható gépet. Köszönettel Icu

Kedves Icu! Ez a modell már nem kapható, új LG modelleket fogunk kapni. Ha leírja, hogy mekkora és milyen lakásban szeretné használni, akkor tudok Önnek ajánlani robotporszívót. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Osztos György2017.02.05. 03:29:00
LG Hom-Bot Square VR64702LVM robotporszivo hogy hogy nem kapható már? Jön egy újabb LG modell helyette a közeljövőben? Ha esetleg uj modell érkezik mit lehet tudni róla?

Kedves Osztos György! Az LG Hom-Bot Square VR64702LVM-ből jelenlege még egy darab van raktáron. Új LG modellek jönnek, de erről még nem tudok pontosabbat mondani. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: farkasa2017.01.25. 13:25:00
Tisztelt Robotguru! 72nm-es lakáshoz keresnék robotporszívót, a burkolat kő/parketta/laminált padló. Küszöbök max. 1,5cm-esek, háziállat nincs, csak 3 iszonyatosan morzsázó gyerek, a lakásban pedig sok az \\\\\\\"oszlop\\\\\\\": széklábak, asztallábak, sarkok. nem kell programozhatónak lennie, de alaposan takarítson (főle morzsák, porcicák) A specifikációk alapján a kinézett típusok az LG VR64607 és a Roomba 651. Ezek egyébként megfelelőek lennének? Az LG ahogy látom megjegyzi mit is takarított eddig és onnan folytatja, mígy a Roomba össze-vissza megy -utóbbit nem igazán tudom értelmezni, addig mászkál ide-oda amig le nem merül, és így valószínűleg mindenhol fel is takarít? Vagy hogyan kell értelmezni a random takarítási metódust? Előre is köszönöm a segítséget! (Ahogy látom egyik modell sincs most raktáron, de azért kiváncsi lennék a véleményükre, melyiket ajánlják inkább) üdv, Andrea

Kedves Andrea!

Sajnos egyik kinézett modell sem rendelhető már.

Ha az időzítés nem fontos, akkor a Roomba 616-ot ajánlanám a 651 helyett. A random működést egész pontosan leírta, egy behatárolt területen beülül max 60-70-en működőképes mozgásforma. A robot mindenhova eljut, ahova a méretei engedik, egy területet akár 2-3x is átjár, de nem tud tájékozódni összetettebb alaprajzú területeken. De megbirkózik 3 gyerekkel is! 

Az LG térképet készít és rendszerszerűen akár az egész lakást be tudja járni, ha több helyiségől akkor is. Két modell kapható jelenleg: LG VR64701LVMP és és a  VR64702LVM. Üdv: Robotguru

felhasználó: Sandi19822017.01.02. 23:50:00
Tisztelt Szaküzlet! Eddig kizárólag iRobot márkában gondolkodtam, de az Önök válaszait olvasva lehet, hogy rosszul tettem. Az igényem egy olyan robotporszívó, amely szobáról szobára jár (84nm-es ház 2szoba+nappali parketta burkolattal, amerikai konyha, vizes helyiségek hideg burkolattal), takarítás után visszatér a töltőjére, és esetleg még előre programozható is (opcionális). Azaz szinte teljesen önálló. Melyik típusokat ajánlanák? Köszönöm

Kedves Sandi1982! Igen, valóban, ha ezek az elvárásaid, akkor szisztematikus rendszerű robotporszívóban kellene gondolkodnod. Erre alkalmas az iRobot 900-as sorozata, az LG minden modellje, a Samsung Powerbot és a Neato BotvacD sorozat. Egy dolgot nem említettél, hogy a robot közlekedését nem akadályozzák--e magas küszöbök. Ha nem, akkor ezek a robotporszívók akár időzítve, akár manuális indítással bejárják az egész lakást. Üdv: Robotguru
felhasználó: apex2016.12.22. 09:19:00
Kedves Robotguruk Mi lehet a különbség az LG VR65502LV és az LG VR64702LVM, vagy LVMP között? A VR65502-t nagyon dicsérik a robotporszívó teszteken, de a ti kínálatotokban nem találom. Lehet, hogy érdemes kicsit várni erre a modellre?

Kedves apex! A VR65502 nincs még Magyarországon forgalomban, és egyelőre még nincs információank a termék hazai bevezetéséről. A jelenlegi LG Hombot modellek is kiválóak. Az LVM és az LVMP modell között két speciális kefe a legfontosabb különbség. Ezért az LVMP-t kimondottan ajánljuk kutya-macskaszőr takarítására. Ja, és a színük is más, az LVM gyönyörű piros, az LVMP lenyűgöző lila színű. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Ilona2016.12.12. 11:01:00
60 nm-es lakásomban van kerámia, padló, magas fényű fehérműgyanta. A Samsung VR10J5031UC/GE porszívót néztem ki. Megfelelő lehet ez ennyi féle kényes felület tisztítására? Nem karcol? Ezen felül van egy kisbabánk is, tehát az is szempont, hogy viszonylag halk legyen. Várom szíves válaszukat. Tisztelettel: Ilona

Kedves Ilona!

Abszolút jó lehet, nem karcol.
A fehér myűgyantán azért nem vagyok biztos benne, hogy nem hagy nyomot a kerekeivel ;-(

A leghalkabb az LG bármelyik típusa.
Bár - s most remélem eloszlatok egy tévhitet  - a gyerkőc szempontjából azt gondolom, mindegy mennyire hangos.

Nem hiszem, hogy akkor fogod elindítani, amikor épp a földön játszotok vagy a pici alszik.
Inkább akkor, amikor sétáltok, leugrotok a boltba, egyszóval nem vagytok otthon. Akkor pedig a hanghatás már nem is annyira fontos.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: NT2016.12.11. 21:54:00
Tisztelt Robotguru! Robot porszívót szeretnék vásárolni, de olyan bőséges a kínálatuk, hogy nem tudom eldönteni, melyik felelne meg nekem. 125nm-es lakásunkban cicák is velünk élnek. Néha beengedjük kedvenc kutyusunkat is, így az állatok szőre is takarítási feladat. Járólap, laminált- és hagyományos parketta burkolatú a lakásunk. Olyan modern robotot szeretnék, ami képes a teljes felületet feltakarítani, ha lemerült, feltöltés után folytatja munkáját és a lehető leghalkabb. Kérem javasoljanak a fenti feladatra megfelelő terméket, ami a 120-170 ezer forintos árba belefér. Köszönettel: Nagy Tibor

Kedves Tibor!

A lehető leghalkabb felől kezdjük, a többi is igaz rájuk.

https://www.robotguru.hu/lg-vr64702lvm-hom-bot-square-robotporszivo-vparquet

https://www.robotguru.hu/lg-vr64607lv-hom-bot-square-robotporszivo-vhombot3

S mintha lenne még a boltban 1-2 db az alábbiból is (de ezt derítsd ki, kérlek! - most nem  látom a bolti készletet)

https://www.robotguru.hu/lg-hom-bt-square-vr64701lvmp-robotporszivo-vpet

A Robot legyen Veled!

felhasználó: FPeter2016.11.26. 09:31:00
Üdvözlöm Önöket! Az igények és az Önök és egy ismerősünk ajánlása alapján szemezünk az LG porszívóival. Macskák mellé lenne és le is teszteltük hogy reagálnak rá és ezzel nincs is gond, viszont az etetőtálakat (tálcát) nem érzékeli így ezeknek neki megy. A vizes tálak ugye nagyon ritkán haladják meg a 10cm-t (ami meg meghaladja az kisebb macska esetén már túl magas), és ezeket is eltolja, rosszabb esetben ha megakad valahol ki is borítja. Kérdésem, hogy van e valami módszer / tanács ahogy ezeket elkerülhetjük.Szeretnénk biztosra menni. A porszívót magára szeretnénk hagyni majd, hogy míg mi dolgozunk ellássa a feladatát és egész napra nem tehetjük el a vizet az állatok elől. Tanácsukat előre is köszönöm.

Kedves Péter! Mivel virtuális akadály nem létezik az LG robotporszívóhoz, csak azt tudom ajánlani, hogy természetes akadályt kellene kitalálni. Ez lehet az, hogy egy magasabb "dobogóra" helyezik a tálakat, aminek súlya van és a robot nem fogja eltolni. Vagy körülbarikádozzák valamilyen megoldással. Talán az első ötlet a legműködőképesebb. Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.