0

LG Hom-Bot Square VR34408LV robotporszívó teszt

2015.04.17.
LG Hom-Bot Square VR34408LV robotporszívó teszt

És még időben megérkezett a szürke barátunk, az egyszemű robot tesztje a geeks.hu-ra. Nézzük a szakember mit látott a tesztelés közben és mit gondol az LG Küklopszáról.

"A piros egy megosztó szín: vagy szereti valaki, vagy ki lehet vele kergetni a világból. Éppen ezért ha egy terméket csak pirosban kínálnak, akkor a potenciális vásárlók egy jelentős része azonnal kiesik. Az LG nyilván nem akarta ezt, ezért elkészítette a Hom-Bot Square szürke változatát is. A színválaszték bővítése mellett ráadásul az áron is sikerült faragni."

Ha kíváncsi vagy a végkövetkeztetések előtt az elemzésre, akkor itt olvashatod tovább.

"A legdrágább LG Hom-Bot tavalyi bemutatása óta, ha nem is drasztikusan, de változott a piac. Megérkeztek a Neato Botvacok és a Moneual kamerás robotja a piacra, és az alsóbb, nem szisztematikus szegmensben a Moneual, az iRobot illetve az Ecovacs is kínál robotokat. Az LG-nél nagyon jól felismerték, hogy nem tudnak mit kínálni azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak egy 170 ezer forintos robot megvásárlását, így az olcsóbb termék kifejlesztése mindenképpen jó ötlet volt. Bár úgy tűnhet, hogy megnyirbálták a Home-Bot Square szolgáltatásait, igazából csupa olyan dolgot vettek el a csomagból, amik nélkül még mindig nagyon versenyképes ez a technológia. A 130 ezer forintos árával a Hom-Bot Square VR34408LV ár/érték arányát tekintve jelenleg az egyik legjobb vétel a porszívó robotok között. Feltéve, ha nem akarjuk este, sötét szobában használni."

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.