0

LG Hom-Bot Square robotporszívó teszt

2014.04.15.
LG Hom-Bot Square robotporszívó teszt

Ha csendes és kifinomult készülékre vágyunk, akkor a Hom-Bot lehet a befutó.

Az eredeti cikk összefoglalója. A teljes cikket itt olvashatod.

„Az LG Hom-Bot Square különleges megoldásai közül az egyik legfontosabb a szisztematikus takarításhoz nélkülözhetetlen térképező funkció, amit a néhány méteres távolságig precíz, ultrahangos távolságmérők és a plafont folyamatosan pásztázó nagy látószögű kamera segít. A térképen belüli navigálást, pontosabban a robot elmozdulását a készülék alján lévő elmozdulás szenzor (kamera) és giroszkóp segíti. Az áramellátást már az előző modellben is lítium polimer akkumulátor biztosította, és ez az új modellben sem változott. A jól megválasztott motoroknak hála a robot nagyon halk, az európai sztenderdek szerint 60 dB-es zajszinttel üzemel.

 

Bár avatatlan szemeknek nem biztos, hogy ebből kiderül, de az LG Hom-Bot Square elődjéhez hasonlóan mindenből a legjobbat, legmodernebbet kapta. Ez a modell a robotporszívó piac abszolút csúcskategóriás darabja.”

„Jó látni, ha egy termék újabb verzióján javítják a korábban kifogásolt problémákat. Így történt ennél a modellnél is az akadályokon való átkelés képességével és az időzíthetőséggel. A sarkokban való takarítást szintén tökéletesítették, így szinte már nem is lehet rajta fogást találni. Persze ez a robot sem tökéletes és biztosan fog is még fejlődni, de a következő fejlesztések már valószínűleg nem lesznek ennyire látványosak (hacsak nem kezdik el feltűnő, de felesleges szolgáltatásokkal felcicomázni). A cikk megjelenésének idején az LG a Neato robot mellett az egyik kedvenc porszívó robotunk.”

Tovább a teljes cikkre

Az LG Hom-Bot Square két változatban kapható:

LG Hom-Bot Square VHOMBOT3
LG Hom-Bot Square VPARQUET

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.