0

Kisgyermekesek

 • 5 módszer a padló könnyű tisztán tartására

  2019.02.20.

  Egy baba érkezését követően felértékelődik a tiszta padló kérdése. Mivel a csüppségek előszeretettel kúsznak-másznak, játszadoznak a padlón, fontos, hogy annak higiéniája mindig megfelelő legyen.

  Elvégre nem elég, hogy az összes kosz ráragadhat a kicsire, de kíváncsiságában az is megeshet, hogy megkóstolja a parkettát, vagy a szőnyeget.

 • Mászik a baba? Szuper tippek a koszmentes padlóhoz

  2019.02.12.

  Amint kúszni kezd a földön a babád, hirtelen minden veszélyforrássá válik. Észreveszel olyan helyeket is házban, ahová álmodban sem gondoltad volna, hogy bemászhat. 

  A másik gond az lehet ilyenkor, hogy neked anyukaként sokkal több időt és figyelmet kell fordítanod a babádra, mint akkor, amikor még csak a kiságyában aludt naphosszat. Így az alapos takarítást igencsak nehéz beiktatni a napba.

 • Mászik a baba? 5 szuper tipp a koszmentes otthonhoz

  2019.02.11.

  Amikor a család új taggal gyarapodik, jelentősen felértékelődik a higiénia. Különösen igaz ez akkor, hogyha a kicsi már mászni is kezd, hiszen nyilván nem szeretnéd, ha összeszedné a padlóról az összes szennyeződést.

  Ebben az esetben kiemelt figyelmet kell fordítanod a padló tisztaságára.

 • Így takaríts, ha mászó baba van a lakásban!

  2019.02.11.

  Bizony, egy baba érkezése rendesen felboríthatja a mindennapok menetét. Hát még akkor, amikor mászni kezd! Ilyenkor felértékelődik a tisztaság szerepe a lakásban. Te, mint szülő nyilván nem örülnél, ha a koszos padlón kúszna a kicsi, ám ennyi házimunkához több karra is szükséged lenne.

  Ebben a hatalmas káoszban érthető, ha csak kapkodod a fejedet jobbra-balra. Miközben a karodon ül a kicsi, a tűzhelyen készül az ebéd, de még fel is kéne mosni! Ismerős? Ne aggódj, hiszen minden szülőnek az, de ezt az időt is át lehet vészelni.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.