0

Kijárós a cicád? Így tarthatod rendben a lakást

2019.03.18.
Kijárós a cicád? Így tarthatod rendben a lakást

A macskatartás egyik fő problémáját általában a szőrhullás jelenti. A dörgölőző, mindenhová felmászó kedvencek szőrszálai hamar elárasztják akár az egész lakást.

Tovább fokozza a nehézségeket, hogyha a cicának szabad kijárása van az udvarra és onnan vissza a szobába.

Ebben az esetben ugyanis gyakran találkozhatsz sáros tappancsnyomokkal, ilyen-olyan behordott tárgyakkal, de még az is megeshet, hogy egy egeret találsz a lábtörlőn. Riasztó, nem igaz? Ennek ellenére nyilván nem szeretnél megválni a négylábútól, így új takarítási stratégiára lesz szükséged.

A véget nem érő küzdelem

Épphogy a végére értél a porszívózásnak, amikor arra leszel figyelmes, hogy a cicus végigtrappol az előszobán, miután belelépett a friss festékbe az udvaron. Ismerős a jelenet? Persze, nincs más választásod, mint sóhajtva megfogni a felmosót és gondosan lecsutakolni a csempét.

Hamar úgy tűnhet, hogy a feladatoknak egyszerűen sosem lesz vége. Mindig akad egy újabb tennivaló és szíved szerint bizonyára hagynád a csudába az egészet. A higiénia azonban kulcsfontosságú az egészség megőrzéséhez.

Akkor mégis mit tegyek?

Húzd meg a határokat! A tisztaság természetesen kiemelt jelentőségű, de az sem tartható állapot, hogy egész nap csutakolsz. Jobban jársz, ha kijelölöd magadnak a különböző tennivalók idejét és ehhez tartod is magadat. Ezzel a rapid kihívások mennyiségét is csökkentheted.

Amennyiben nem egyedül élsz, akkor érdemes befogni a családtagokat is a házimunkába. Elvégre a tisztaság fenntartása mindenki kötelessége, nem csak a tiéd.

Emellett rengeteg időt spórolhatsz azzal, ha beszerzel a takarításhoz egy robotporszívót. A szőr ugyanis állandó vendég egy cicás háztartásban. Viszont ha nem neked kell minden alkalommal összeszedned, az hatalmas könnyebbség lehet a hétköznapok során.

Szeretnél egy ilyen okos segítőtársat? Akkor válaszd ki az új robotporszívódat és kezdődhet a takarítás! Macskás lakásod tisztítására ráadásul kifejezetten állatszőr összegyűjtésére alkalmas modelleket is találhatsz!
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.