0
 

Kiemelt robotporszívók 

Kiterjesztett Guru Gari garanciával és INGYENES szállítással! 

Mi a Guru Gari: 
Vagyis Robotguru Kft. „Guru Gari” gyári garancia meghosszabbítása biztosítás, melynek kezdete a gyártói garancia leteltét követő nap 0 órájától 365 napig él. 

Ha például a termék gyártói garanciája 2 év. Azt az Ajándék Guru Gari kiterjeszti + 1 évvel, vagyis 3 év lesz. Mindez apróbetűk nélkül most ajándékba INGYEN! A Robotguru álta nyújtott AJÁNDÉK kiterjesztett garancia a gyártói garanciának felel meg. Nem több, nem kevesebb, ugyanaz!

Kiemelt termékek listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
8 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Gemeli2018.03.11. 14:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Mi a különbség az iRobot 980 és 966-os típus között? Nálunk a lakás nagy alapterületű, sok helyen van perzsaszőnyeg, de van hidegburkolat is, ráadásul egy hosszú szőrű cicával élünk együtt..

Kedves Gemeli!

Jelentős kapacitásbeli különbség van a két modell között.

Ha 150 m2 felett van az alapterület akkor érdemes a 980 -at választani. Felszereltségében ez a modell két virtuális falat tartalmaz, a 966-os csak egyet.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Szabó József2018.03.03. 23:29:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Robotporszívó vásárláson töröm a fejem! Kétszintes 2*65nm-es lakás,csak kőjárólapokkal burkolt,szőnyegmentes felülettekkel...Kutya,macska nem ritka vendég a házban,bár a lányom allergiás a rövid szőrü állatokra...ezért nagy szívóerejű,Wifiről vezérelhető robotot keresek!?Melyek lennének a legoptimálisabbak a számunkra az Ön tapasztalata szerint?

Kedves Szabó József!

A leírtak alapján a két emelet takarítására a következő HEPA szűrővel ellátott és applikációs lehetőséget nyújtó készülékeket ajánlom:

- Neato D5

- Roomba 966

- Xiaomi Mi Roborock

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Orban Szabina2018.03.03. 23:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztlet, Kedves Robotguru Tàrsasàg. Hàrom hete minden nap teszteket nézegetek, de nem talàlom a porszivomat, vagyis nem tudok dönteni. Esélyesek: Neato Botvic D85 Vorwerk kobold vr200 iRobot Roomba 980 Az LG-t nem \\\"ismerem\\\". Tehàt két hosszuszörü macska lakja a lakàst, ami 100mn2-es. Küszöb nincsen, szönyeg csak normàlis, nem hosszuszàlu. A lakàs minimàl stilusu, kivéve a gyerekszoba, mert ott van minden stilus, csak az nem amit làtni lenne jo :) Szisztematikus gépet keresek, ami, és talàlja meg azt a pontot ahol abbahagyta a munkàt, lemerült aksija miatt. A programozàs nem érdekel. Nem tudom, van e informàciojuk arrol, hogy miben különböznek a Neato kontra Vorwerk robotok egymàstol? Elöre is nagyon köszönöm a vàlaszukat. Tisztelettel: Orban Szabina

Kedves Orbán Szabina!

A leírtak alapján a következő robotporszívókat ajánljuk: Neato D5 Connected, Xiaomi Roborock 2, iRobot roomba 966, iRobot Roomba 980. Ezek a készülékek megfelelnek az Ön igényeinek,ebben az árkategóriában az időzítést mindegyik porszívó tudja, illetve azt is, hogy feltöltés után onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A Vorwerk robotokat mi nem forgalmazzuk, így azzal kapcsolatban nem sok tudunk információkkal szolgálni. A Neato D85 már kifutott széria, helyette vannak a Neato D sorozat új modelljei., D3 és D5.
A Vorwek és a Neato felépítése, működési elve nagyon hasonló.

Üdv. Robotguru

felhasználó: Szabó József2018.03.03. 23:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Robotporszívó vásárláson töröm a fejem! Kétszintes 2*65nm-es lakás,csak kőjárólapokkal burkolt,szőnyegmentes felülettekkel...Kutya,macska nem ritka vendég a házban,bár a lányom alergiás a rövid szőrü állatokra...ezért nagy szívóerejű,Wifiről vezérelhető robotot keresek!?Melyek lennének a legoptimálisabbak Ön szerint?

Kedves Szabó József!

Két csoportra osztanám a kínálatot:

1. Az  iRobot Roomba 896robotporszívó véletlenszerű mozgással takarítja ki a szinetet, és Wi-Fi-ről vezérelhető.

2. A szisztematikus robotporszívók, azon belül a Neato D5 Connected, Xiaomi Roborock2, iRobot Roomba 966 és 980-as robotokat ajánljuk, amelyek szintén tudják a Wi-Fi elérést.

Ezen készülékek mindegyike kitűnően takarítja az állatszőrt is, és HEPA szűrővel rendelkeznek, ami az allergia miatt fontos  Önöknek.

Használhatók mindkét szinten.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Közben kiderült roomba 966-os készüléket kellene meg vennem a ház nagysága miatt. Kérdésem szintén az lenne hogy 4 kerék hajtása van,e és milyen magasságú küszöbön tud át menni??? Köszönöm válaszát.

Kedves Gyuri!

Jó választás! A Roomba 966 is két nagyméretű keréken és egy bolygókeréken közlekedik, a két keréknek külön meghajtása van. Kb. 1,5 - 2 cm a leküzdhető magasság egy  Roomba számára, amit jelentősen befolyásol a burkolatok milyensége, valamint a küszöbök és egyéb akadályok formája, anyaga. Ezért a küszöbön való átjárás vagy a szőnyeg takarítása biztosan csak a használat során derül ki. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:11:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! A Roomba 896-os készüléket szeretném megvásárolni. Azután érdeklődnék hogy 4 kerék meghajtása van-e? Válaszát előre is köszönöm.

Kedves GYuri! Ez a robot is két kerék meghajtású. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: palocziren2018.02.17. 10:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt szakértő! Várható e, hogy az irobot roomba 980 - as porszívó akciója. Kiváló termék, de az ára évek óta stabil és drága. (A drága műszaki cikkek ára folyamatosan csökkent az elmúlt években) Az irobot roomba 980 - é nem. Álmaim porszívója, kedvezményesen biztos vásárolnék... Palócz Irén

Kedves Irén!

Küldj egy mailt és jelezzük, amint változás van az árban.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Márti2018.02.08. 21:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Érdeklődni szeretnék, hogy a bedves feltörlő tartályba lehet e valamilyen tisztitószert tenni? Üdv Márti

Kedves Márti! Nem, használjon csak tiszta vizet a nedves takarításhoz. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Bozsik Év2018.02.07. 17:43:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Ma kaptuk meg a 616-os gépet. A töltőállomást ha bedugjuk a konnektorba, kigyullad a zöld fény, majd elalszik. A gép 1 óra működés után visszament a töltőre, de semmi nem világít, sem a töltő, sem a robot. Ha megnyomjuk a Clean gombot, akkor narancssárgát villog, 1 percig, majd sem a töltő, sem a gép nem világít. A német nyelvű haszn.utas. szerint 3 órát kellett volna tölteni, de ez a magyar nyelvűben nem szerepel. KÉrdésem: mi fogja jelezni, ha a gép feltöltött ? És utána kell-e majd valaminek világítania, hogy a töltő áram alatt van ? Köszönöm.

Kedves Bozsik Éva!

A töltés indításakor pulzáló borostyán színű fényt lát, majd ez kialszik. A feltöltött állapotot a folyamatos zöld fény jelzi a CLEAN gomb körül. 

ÜDvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lacibá2018.02.02. 16:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Ma vettem egy távirányítót a Roomba 616-hoz. Lehet a használatáról olvasni valahol valamit? Ui. kipróbálva, számomra nem érthető módon működik a robot-távirányító rendszer. Pld.: ha menet közben valamely irányba elfordítom ezt az utasítást végrehajtja, de utána megáll. Az előre irányt kapcsolva elindul ugyan, de csak addig megy, amig a gombot nyomva tartom. Ez logikátlan működés, kérem, hogy okosítson meg. Köszönettel Lacibá

Kedves Lacibá!

A távirányító részletes leírása a robotporszívó leírásában található. A távirányító a leírtak alapján működteti a robotot, amig a gombot nyomva tartjuk addig a robot a parancsnak megfelelően cselekszik, ha a gombot felengedjük a paranacs megszűnik így a robot megáll.
Amenyiben a robotporszívó automata takarítást végez és a távirányítón egy parancsot ad a robotnak abban az esetben a takarítás leáll és a távirányító álltal adott parancsok lesznek érvényesek, mind addig, amíg a Clean gomb megnyomásával nem küldjük el a robotot takarítani.

Üdvözlettel,

Robotguru.

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.