0

Kegyetlen házimunkától szabadít meg az ablaktisztító robot

2016.05.11.
Kegyetlen házimunkától szabadít meg az ablaktisztító robot
Hatalmas ablakok, tágas nappali, ahová csak úgy árad be a fény.... vonzó, igaz? De milyen lehangoló, amikor egy kiadós eső után a vég nélküli üvegfelületek annyira elkoszosodnak, hogy alig lehet kilátni a kertbe néző ablakokon. Ki fogja ezt a rengeteg ablakot minden héten megtisztítani, hogy ne a lakás csúfja legyen a sok-sok üveg? Van megoldás: az ablaktörlő robot akár minden nap elvégzi a munkát.

Az ablakpucolás kegyetlen házimunka. A porszívózás, felmosás, mosogatás csak unalmas, nemszeretem tevékenység, de még egy gyerekre is rá lehet bízni. Az ablaktisztítás nem ilyen. A magasabban fekvő ablakok nehezen elérhetők. Emeletes házban mi lesz a felső ablakokkal? Örök veszélyforrás az ablakon kihajolgató üvegtisztítás. És mit tegyen, akinek tériszonya van?

Egyre többen értik már, hogy mekkora értéket jelent egy valódi háztartási robotgép. A robotporszívó, padlófelmosó robot elsősorban időt takarít meg a tulajdonosának. Nem csak azt az időt, amit eddig konkrétan a porszívózással kellett tölteni. Azt az időt is, amikor a házimunka elvégzését meg kellett szervezni, amikor egyáltalán foglalkozni kellett a kérdéssel. Akinek robotporszívója van, pontosan tudja, hogy ezt a feladatot kipipálhatja, többé nem kell, hogy foglalja a gondolatait.

Térjünk csak vissza a vég nélküli üvegfelületekhez: mit szólnál, ha soha többé nem kellene létrára mászva a magasban egyensúlyoznod és mégis minden nap ragyogó tiszták lennének az ablakaid? A megoldás – már sejtheted – az ablaktisztító robot!

A Winbot ablaktisztító robot ugyanúgy működik, mint a robotporszívók. Felméri a terepet – az ablak méretét, formáját –, megtervezi a legideálisabb takarítási útvonalat és dolgozni kezd. Használhatod külső és belső felületeken, ablakokon, tükrökön, bármilyen üvegen. Itt egy friss videó a legújabb Winbot 9-es készülék működéséről, érdemes megnézni!Az ablak tisztaságáról három eszközzel gondoskodik. Elöl egy mikroszálas kendő található, melyet egy alkoholos ablaktisztító folyadékkal átitat. Ez feloldja a szennyeződéseket, letörli a kosz nagy részét. Ezt követi a robot hasán egy szilikonos törlő, mely a maradék szennyeződést távolítja el, végül egy újabb, szárazra törlő mikroszálas kendő fejezi be a tisztítást. A végső lépés pedig a gumilehúzó, mely tükörsima üvegfelületet hagy maga után.

Miért nem esik le az ablaktisztító robot?

A robotot csak fel kell helyezni az ablakra és egy kapcsolóval rögzíteni. A leesés ellen kétkamrás vákuumos megoldás védi. Mellette a biztonságot szolgálja az is, hogy bár a robot akkumulátorról is tudna üzemelni, mégis szükséges hozzá a hálózati kábel. Ez olyan szerepet tölt be, mint az űrhajósoknál a rögzítőkötél. Ha a robot meghibásodna, leesne, ha nem akar visszatérni a dokkolóra, akkor a kábel segítségével be lehet fogni. Nélküle elég nehéz lenne utána menni a magas ház külső ablakaira.

Az ablaktisztító robot használata teljesen biztonságos és kényelmes. Soha többé nem kell nyaktörő mutatványokat végezned azért, hogy hozzáférj a magasan fekvő külső üvegfelületekhez. Tegyél bárhová bátran ablakot! Még csak függönnyel sem kell eltakarnod az üvegfelületeket, mert az ablaktisztító robot használatával azok mindig kifogástalanul csillogóak maradnak.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.