0

Kedvencek a házban – így válassz robotporszívót, ha állattartó vagy

2018.11.29.
Kedvencek a házban – így válassz robotporszívót, ha állattartó vagy Gazdinak lenni fantasztikus dolog – mindenki tudja ezt, aki már megtapasztalta. Az állatok tartása azonban rengeteg plusz teendővel is jár. Az etetés, a gondozás és a tanítás mellett a takarítás mennyisége is jelentősen megnövekedhet egy olyan házban, ahol állatok élnek. Mindez azonban nem jelent problémát, ha van egy jó robotporszívód.
Legyen szó ketrecben tartott kis szőrmókokról, vagy egy hűséges kutyáról, minden esetben elmondható, hogy jelenlétükkel a kosz is megnövekedik a lakásban. Kétségtelen, hogy jelenlétükkel és szeretetükkel kárpótolják a gazdit mindazért az erőfeszítésért, amit megtesz. De miért ne könnyíthetnéd meg a saját dolgodat?


Ezeket a szempontokat vedd figyelembe vásárláskor


Termékeink ismertetőjében szeretjük megjelölni azt, hogy ajánljuk-e a modellt állatos háztartásba. Ezen túlmenően azonban vannak más tényezők is, amelyekre érdemes figyelni, így megtalálhatod az otthonodba leginkább illő porszívót. 

Vásárlás előtt vedd számításba, hogy mekkora a ház, amelyben élsz! Nagyobb területekre érdemes olyan robotot választani, amelynek erősebb az akkumulátora. Az sem mindegy, hogy mennyi szőnyeg van a lakásban és azok milyenek. Vannak ugyanis olyan darabok, amelyek csak szőnyeg vagy csak keményfa padlón alkalmazhatóak.


Vedd fel a harcot az állatszőrrelAmennyiben olyan háziállatot tartasz, ami rendszeresen hullajtja a szőrét, mint például a macskák, bizonyos kutyafajták vagy a nyulak, akkor speciális kezelésre van szükség. Ebben az esetben kiemelt fontosságú, hogy valóban erre való robotporszívót vásárolj.

Ha él a lakásban olyan személy, aki allergiás ezekre a szőrökre, akkor célszerű a szűrésről is gondoskodni. A HEPA szűrővel ellátott robotok segíthetnek a tünetek enyhítésében, mivel hatékonyan bánnak el az allergén szennyeződésekkel. Az iRobot Roomba porszívók például kiválóan alkalmasak ilyen célokra.

Tanácsainkkal könnyedén megtalálhatod a legjobb porszívót, ha állatokkal osztod meg az életedet. Irány a webshop és találd meg Te is álmaid segítőtársát!
 
 

 

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.