0

Hallottál már a JOE napokról? (2018.11.8-11-ig)

Vásárolj kedvezményesen 3 napon át a Robotguru kínálatából. TIPP: Ha valami megtetszik, érdemes azonnal lecsapnod rá, mert az akciók folyamatosan változnak.

JOE napok - robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
19 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Gabriella Tolnai2019.03.16. 09:40:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! Szeretnék robot porszívót vásárolni: Szeretném, ha felmenne a szőnyegemre is, de annak sötét barna széle van. Kérdésem, hogy melyik robot porszívót válasszam, hogy melyik robot porszívót válasszam, amely nem mélységnek érzékeli a sötét csíkot? köszönettel Tolnai Gabriella

Kedves Gabriella

A sötét színek között is van árnyalatbeli különbség, így nehéz megmondani hogy melyik robotporszívó lenne jó biztosan. Az Electrolux Pure i9-nek biztosan nem lenne vele gondja mert lézerrel méri a mélységet/magasságot. A Neato robotporszívók sem érzékenyek a sötét színekre bár ott is infra figyeli a mélységet.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyöngyvér2019.03.12. 15:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László! Az alábbi lakásra keresek robotporszívót: 68nm, 2+2 fél szoba, konyha (wc-t fürdőt nem kell bejárnia) laminált parketta, járólap, 2 morzsázó gyerek és 3 macska. Szerintem a szisztematikus jobb lenne 100 000Ft-ig. Köszönöm a tanácsokat :) Szép napot! Gyöngyvér

Kedves Gyöngyvér! 

A megadott feltételek eléggé behatárolják a lehetőségeket, a Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívót tudom ajánlani.

Ha nincs sok szőnyegük, akkor ILIFE V8S PRO robotporszívó is jó lehet, ami ráadásul nedves feltörlést is végez.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyöngyvér2019.03.10. 16:42:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru :) szisztematikus robotporszívót szeretnék. Lakás mérete 60nm és van három macska. Az iLife V8 és A8 között vacillálok. De nehezen megy a döntés. A Navon relax de luxtól kezdtem és jutotam el az iLife-okig. Nehezen tudok dönteni.

Kedves Gyöngyvér!

A forgó főkefe miatt inkább az A8-at ajánlom a megadott paraméterek alapján.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Ádám Péter2019.03.08. 13:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Bár még az Evolveo 5 ös típus van nekünk. De az utóbbi időben felmosáskor elég furcsán viselkedik. Eddig azt gondoltam, hogy azért fordul falmentén lassabban, mert a rongyos takarítás miatt, jobban dörgölőzik a falhoz. már csak azért is mert porszívózáskor működik. Lehet tudni, hogy felmosáskor tényleg nehezebben fordul stb? Vagy érdemes egy szervíz látogatáson gondolkozni vele? Nagyon megszerettük igen praktikus masina, sajnálnánk ha valami baja lenne.

Üdvözlöm Péter

A leírtak alapján azt javaslom, hogy juttassák el szervizünkbe ha a probléma továbbra is fennáll. A következő linkre kattintva ezt gyorsan és egyszerűen is megteheti: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: ÁGi2019.03.05. 09:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő, Szeretnék érdeklődni, hogy mekkora szőnyegre képes felmenni az LG Hombot? Nagyon köszönöm

Kedves Ági

1,5 cm-ig fel tud menni a robot, amennyiben magasabb a szőnyeg, csak próba után derülne ki pontosan.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mihalik Béla2019.03.01. 11:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Az Evolveo készülékek leírása kiemeli, hogy kefe nélküli motorral vannak felszerelve. Más márkáknál mi a helyzet, ahol nincs ez megemlítve? Továbbá mennyire legyen ez szempont a készülék kiválasztásánál?

Üdvözlöm Béla

A kefe nélküli motornak nem kopik el a szénkeféje mivel nincs neki, de a nagyobb előnye az, hogy csendesebb mint a szénkefés motor. Robotporszívó vásárlánal ez nem feltétlen kell hogy szempont legyen, hiszen egy jó minőségű szénkefés motor is el tud futni sok-sok évet.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Adrienn2019.02.20. 13:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! A segítségüket szeretném kérni. 100 m2-es lakásban szeretném a készüléket használni. Szőnyeg nincs, állat később még lehet. :) Nedves feltörlés fontos funkció. Két készüléket néztem ki az Ilife v80 és v8s pro. Az árát leszámítva nem érzek különbséget a két készülék között. Szeretném megkérdezni melyiket ajánlják. Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Adrienn

Bármelyik készüléket is választaná, takarítási különbséget nem tapasztalna. A V8sPro talán most az akciós ára miatt lehet vonzóbb. Amit még szívesen ajánlok az az Evolveo H11 robotporszívó ami szintén nagyon jó minőségben töröl fel nedvesen.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: engel.laszlo@gmail.com2019.02.16. 08:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Nagyon tetszik ez a porszívó! Amit nem találtam meg a leírásban, az területelhatárolás virtuális fallal, vagy mágnescsíkkal, esetleg egyéb technológiával. Ezt hogy lehet ennél a típusnál megoldani? A másik kérdésem: rendelkezik mélységérzékelővel, nem esik le a lépcsőn? Köszönöm szépen előre is a válaszát! Üdvözlettel: Engel László

Kedves Engel László! 

Az LG Hombot esetében nincs virtuális elhatárolási lehetőség, csak természetes akadályokat tudunk használni.

Több mélységérzékelő szenzora van, nem esik le a lépcsőn.

Üdvözlettel: Robotguru 

 

felhasználó: Szabó Richárd2019.02.11. 08:50:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László! A EVOLVEO RoboTrex H11 termék jellemzői között 3 takarítási üzemmód van felsorolva. Csak porszívózás, porszívózás+nedves feltörlés, porszívózás+száraz feltörlés. A kommenetek között (2018.11.09. 10:20:00) azt olvasom, hogy \\\"vagy porszívózunk vagy nedvesen törlünk fel\\\". Legyen kedves pontosítsa, hogy mit is tud a termék. Köszönettel: Szabó Richárd.

Üdvözlöm Richárd

A robotporszívóhoz 2 tartály van mellékelve. Az egyik egy száraz portartály, porszívózásnál ezt kell használni. A másik a nedves tartály amivel szárazon vagy nedvesen feltörlünk attól függően, hogy a tartályba rakunk e vizet vagy sem. A nedves tartály ketté van osztva és úgy van kialakítva, hogy feltrölés közben amennyiben talál szennyeződést azt az erre elkülönített részre tudja begyűjteni, de ennek a térfogata kicsi. Így célszerű először a felporszívózni a robottal. Bízom benne sikerült pontosítanom a készülék ezzel kapcsolatos működését.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dual HIFI2019.02.07. 22:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
iLife V5S-hez szeretnék hepa filtert rendelni, de a honlapjukon az \\\"Alkatrészek\\\" között ez a típus nem szerepel. Mivel vidéken lakom, nem szeretnék csak ezért beutazni Pestre. Üdv, Tálas Péter

Üdv Péter

Ez jó lesz hozzá: https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h5-h6-felujito-keszlet

A mop és a HEPA is ugyanaz a méret.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.