0

Hallottál már a JOE napokról? (2018.11.8-11-ig)

Vásárolj kedvezményesen 3 napon át a Robotguru kínálatából. TIPP: Ha valami megtetszik, érdemes azonnal lecsapnod rá, mert az akciók folyamatosan változnak.

JOE napok - robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
18 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: hinta2019.05.27. 18:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv! Evolveo RoboTrex H11 és Navon Relax Smart készülék között dillemázom. Önöknek mi a véleményünk, melyik a \\\"jobb\\\" készülék? (panel lakás, 60nm, járólap, parketta, szőnyeg) Önök melyiket választanák? Kösz, üdv: -- Hinta

Üdvözlöm

Mind a két porszívó alkalmas az Ön lakásának takarítására. Az említett robotok között takarításbeli különbség nincs, és szépen lefedik a területet. A Navon kiegészül egy applikációval, ami kényelmesebbé teszi a robot használatát, viszont az Evolveo alacsonyabb ha ez a bútorok esetében számít.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: galli belavali2019.05.20. 10:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot. A lányomat szeretném meglepni egy robotporszívóval. Az ő lakása kb. 70-80 nm. és 40x40-es padlólap van a lakás nagyrészén. Melyiket ajánlaná? Köszönöm a választ

Üdvözlöm

Erre a területre mindenképp szisztematikus robotporszívót javaslok. Amik szóba jöhetnek: Roborock 1, Ilife A8, Roborock 2, Neato D6, Neato D7, iRobot 980-as robotporszívók.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Köves Brigitta2019.05.18. 12:58:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Guruk! Szinteltolásos házban, ha megfogom mikrobit és a dokkolojat is atteszem az adott helysegbe, mindig visszatalál? Szívesen vennék, és ha pár óránkénti athelyezessel működőképes az elképzelés :-) Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Brigitta

Az elképzelése a gyakorlatban is működőképes. Az Evolveo H6 akkor kezdi el keresni a dokkolóját, ha az akkumulátor töltöttsége 20% alá merül.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Szoboszlai Tamás2019.05.15. 21:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Az Evolveo Robotrex H6 hibrid robotporszívó leírásában nincs benne, hogy tudna ilyet, amit az ILife V35 Pro: Takarítási módok: - Automatikus takarítás - Fal mentén haladó takarítás - Körkörösen haladó takarítás - Előre programozható takarítás Tud a fenti módokból egyet vagy többet a H6 és csak véletlenül maradt ki a leírásából vagy nem tud például fal melletti takarítás módot? További kérdésem, hogy hány V-os az akkumulátor benne, mert ez nem szerepel a leírásában, csak az, hogy 2600 mAh óra. Nem mindegy, hogy 14,4 V 2600 mAh vagy 10,8 V 2600 mAh vagy esetleg 7,4 V 2600 mAh. Válaszukat várva, üdvözlettel: Szoboszlai Tamás

Üdvözlöm Tamás

Az Evolveo H6 természetesen tudja a következőket: automatikus takarítás, fal mentén haladó takarítás, körkörösen haladó takarítás, ütemezett takarítás. A robotporszívó akkumulátora 14,4V 2600 mAh Li-ion.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Livia2019.05.11. 14:53:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Uram! Én a legjobb robotporszívot keresem kutyaszőr ellen! Van egy hosszú szőrü kutyám aki nagyon vedlik tehát tenyleg olyan kellene ami ér is valamit! Melyiket javasolja? Köszönettel Lívia

Kedves Lívia

Amennyiben az egybefüggő takarítandó terület nem nagyobb mint 60 négyzetméter, akkor random porszívóból az iRobot 600-as, 800-as valamint az E5-ös robotporszívó jó választás lehet. Szisztematikus készülékekből az iRobot 900-as, valamint bármelyik Neato modellt, valamint az Electrlolux Pure i9 porszívót javaslom.

Üdvözlettel: Robotguru  

felhasználó: gelland2019.05.10. 23:58:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm Önöket, a kérdéseim az Ilife A8 készülék akkumulátorára vonatkoznak. Ennél a típusnál miért csak fél év az akku garanciája ? Ez gyártói időintervallum, vagy más oka van ? Milyen típusú a készülékben lévő akku ? Mennyibe kerül egy esetleges akku csere, van e szervíz igénye, vagy házilag megoldható ? S végül átlagos háztartás, átlagos porszívó terhelése mellett mennyi az akkumulátor átlagos élettartama a gyári ajánlások illetve Önök szerint ? Megtisztelő, őszinte válaszukat megköszönve, üdvözlettel: Gellert András

Üdvözlöm András

Az ilife A8 roboporszívóban lévő akkumulátor típusa: 14.4V DC Li-ion 2.600 mAh. Az új akkumulátor ára körülbelül 15-20 ezer forint között mozog, és cseréje otthon is elvégezhető. Egy akkumulátor megközelítőleg 3-6 éves élettartammal bír a robotporszívók esetében.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kjucus222019.05.07. 17:52:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Úgy tudtam h nedves feltörlő funkció is van a porszívóban, hozzá tartozó alkatrész azonban nem érkezett.(. Xiaomi roborock 1 robotporszívót rendeltem)

Kedves Kjucus22!

A Roborock1 nem tartalmazza és nem is kompatibilis a feltörlő készlettel. Csak a Roborock2 estében tartozik a robot alapfelszereltségéhez. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Joe2019.05.04. 17:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm ! Szeretném lecserélni a Xiaomi Vacum cleaner 1-es porszívónkat. Két modellt néztem ki Önöknél ami tetszene: Neato D6 illetve Samsung SR20M707HWS Szempont: -100nm-es 1 szintes küszöb nélküli lakás takarítás 1 töltéssel -Költözés esetén esetleg nagyobb területtel is megbírkozzon -Sötét szürke színű shaggy szőnyeg kb 20 nm (Xiaominak sajnos gondot okoz érzékelőket leragasztva is, ezen kivül meg voltunk elégedve a teljesítményével, tudásával) - Telefonos aplikáción keresztüli vezérlés távolról is ,nyomonkövetés , hibaüzenet-elakadás jelzés aplikációra ( ha jól informálódtam, a samsung programjában nem lehet virtuális falakat húzni a neatonal viszont igen !? Kérdésem az volna, Önök szerint melyik lenne a jobb választás ?

Üdv

Több szempontból is a Neato D6-os robotporszívót ajánlom. A sötét színű felület kevésbé jelent neki gondot hogy felmenjen rá. Az egy feltöltéssel való terület bejárása is nagyobb mint a Samsung robotporszívóé, viszont turbo módban nem biztos, hogy a 100 négyzetmétert egy feltöltéssel ki tudja takarítani, megközelítőleg 80 a négyzetméter az amit biztosan be tud járni, valószínű, hogy egy töltési ciklussal számolni kell. A No-Go vonalat a két készülék közül csak a Neato tudja.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Trudi052019.04.27. 14:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy az Ilife A8-as készülék csatlakoztatható Wifihez, és működtethető mobil applikáció segítségével? Ha igen, hogyan lehet rajta a Wifit bekapcsolni? Köszönettel!

Üdvözlöm

Az Ilife A8 nem Wifi kompatibilis.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Licsko2019.04.12. 16:40:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó alkalmas-e olyan lakás takarítására, amelyben 2 db rojtozott szőnyeg is van. Esetleg melyik másik gép alkalmas rojtozott szőnyeg takarítására is? Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Ez attól is függ, hogy milyen hosszú a rojt. Az Ilife V80 nem fogja feltekerni a rojtot mert nem rendelkezik főkefével, viszont nem is fogja kitakarítani hatékonyan a szőnyeget. Én mindenképp főkefével rendelkező robotporszívót javaslok, és ha szeretne nedves feltörlét akkor az Evolveo H11 készüléket ajánlom Önnek.

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.