0

Hallottál már a JOE napokról? (2018.11.8-11-ig)

Vásárolj kedvezményesen 3 napon át a Robotguru kínálatából. TIPP: Ha valami megtetszik, érdemes azonnal lecsapnod rá, mert az akciók folyamatosan változnak.

JOE napok - 2018 listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
40 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: engel.laszlo@gmail.com2019.02.16. 08:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Nagyon tetszik ez a porszívó! Amit nem találtam meg a leírásban, az területelhatárolás virtuális fallal, vagy mágnescsíkkal, esetleg egyéb technológiával. Ezt hogy lehet ennél a típusnál megoldani? A másik kérdésem: rendelkezik mélységérzékelővel, nem esik le a lépcsőn? Köszönöm szépen előre is a válaszát! Üdvözlettel: Engel László

Kedves Engel László! 

Az LG Hombot esetében nincs virtuális elhatárolási lehetőség, csak természetes akadályokat tudunk használni.

Több mélységérzékelő szenzora van, nem esik le a lépcsőn.

Üdvözlettel: Robotguru 

 

felhasználó: Szabó Richárd2019.02.11. 08:50:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László! A EVOLVEO RoboTrex H11 termék jellemzői között 3 takarítási üzemmód van felsorolva. Csak porszívózás, porszívózás+nedves feltörlés, porszívózás+száraz feltörlés. A kommenetek között (2018.11.09. 10:20:00) azt olvasom, hogy \\\"vagy porszívózunk vagy nedvesen törlünk fel\\\". Legyen kedves pontosítsa, hogy mit is tud a termék. Köszönettel: Szabó Richárd.

Üdvözlöm Richárd

A robotporszívóhoz 2 tartály van mellékelve. Az egyik egy száraz portartály, porszívózásnál ezt kell használni. A másik a nedves tartály amivel szárazon vagy nedvesen feltörlünk attól függően, hogy a tartályba rakunk e vizet vagy sem. A nedves tartály ketté van osztva és úgy van kialakítva, hogy feltrölés közben amennyiben talál szennyeződést azt az erre elkülönített részre tudja begyűjteni, de ennek a térfogata kicsi. Így célszerű először a felporszívózni a robottal. Bízom benne sikerült pontosítanom a készülék ezzel kapcsolatos működését.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dual HIFI2019.02.07. 22:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
iLife V5S-hez szeretnék hepa filtert rendelni, de a honlapjukon az \\\"Alkatrészek\\\" között ez a típus nem szerepel. Mivel vidéken lakom, nem szeretnék csak ezért beutazni Pestre. Üdv, Tálas Péter

Üdv Péter

Ez jó lesz hozzá: https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h5-h6-felujito-keszlet

A mop és a HEPA is ugyanaz a méret.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gősi Gabriella2019.02.06. 15:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! A közeljövőben robot porszívót szeretnék venni. Jelenleg is van otthon robot porszívónk, de nem igazán háztartásunknak megfelelő. Lakásunk területe, melyel egy ütemben meg kellene bírkòzni kb. 70 nm. Két kutyánk van, sok koszt hordanak be az udvarról, kutyaszőrből sincs kevés. Jó lenne, ha fel is tudna törölni. Jelenlegi porszívónk kb. 45 percig üzemképes, de ennyi idő nem elég ekkora helyre, valamint a portartály nyílása is hamar eltömődik, és hiába lenne még hely a pornak, nem szívja fel a port és szőrt. A megadott nm-es területen egy kb. 2 cm-es küszöb van.Milyen megoldást javasol, árban 120000 ft-ig. Köszönöm válaszát.

Kedves Gabriella

Mivel az adott területet elválasztja a küszöb, így random, vagy szisztematikus robotporszívó is szóba jöhet. Random porszívóból a Navon Relax de Luxe készüléket ajánlom a nagy portartálya, és a nedves feltörlő funkciója miatt. Amennyiben eltekintünk ettől a bizonyos feltörlésől, az iRobot Roomba porszívói között érdemes keresgélni, a 605 vagy a 676-os készülékek jöhetnek számításba. Itt nem kell tartania a portartály nyílásának eltömődésétől. Szisztematikus hibrid készülék választásnál pedig az Evolveo H11-et ajánlom.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Hoffer Lajosné2019.02.04. 22:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Vásároltam egy RBC0 50/1 robotporszívót,de a virtuális akadály nem működik. A töltésjelző világít, de azon kívül semmi. A porszívó simán fellöki,mit nem csinálok jól,vagy mi a teendőm? Köszönöm

Kedves Hoffer Lajosné

Kérem próbáljon meg elemeket cserélni a virtuális falban. Hiába jelez vissza a led fény, ettől függetlenül lehetséges, hogy a benne lévő elem gyenge és nem működik megfelelően a fal. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kriszta2019.02.03. 07:47:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Ide az van írva hogy terület leválasztás virtuális fal is van hozzá. De az nincs.Most akkor hogy is van?

Kedves Kriszta

Az oldalunkon nem szerepel ilyen, hogy virtuális fal is van a porszívóhoz. A jellemzőkben így tüntetjük fel: Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal (opció), és a doboz tartalma felsorolásában sem szerepel a virtuális fal. Ettől függetlenül a robot fel van készítve, hogy a hozzá vásárolható virtuális falat érzékelje.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Molnár Ildikó Sirenex Kft.2019.02.02. 11:19:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Laci, Kérdezni szeretném, h szívja is a port, v csak összesöpri? Köszönettel, Ildiko

Kedves Ildikó

Természetesen van benne vákummotor tehát szív is, és pont a Neato az egyik legnagyobb szívóerővel rendelkező robotporszívó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Roland2019.01.28. 11:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László, A Xiaomi Mi Roborock 1 és a Xiaowa E20 robotporszívó közül melyiket ajánlja? Egy 70 m2 lakásban használnánk, ahol kutyák is vannak. Eddig a felmosó funkció nem volt prioritás, mert nem találtuk ezt a funkciót elég meggyőzőnek egyik termékben sem. Köszönöm előre is a segítségét Roland

Üdv

70 négyzetméterre mind a két robotporszívó jó választás, a Roborock 1 készülék applikációja picit többet nyújt a felhasználónak. Összességében a Roborock 1 egy jobban felszerelt készülék egy nagyon pontos navigációval ötvözve, viszont a Xiaowa E20 portartálya nagyobb(0,64 liter szemben a Roborock 1 0,42 literes kapacitásával) ami előnyt jelent egy olyan lakásban ahol kutya is van. Pontos elnevezése nedves feltörlés, ami portalanításra tökéletes.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Léber Szilvia2019.01.27. 22:09:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Neato Botvac d7 nekünk minden tekintetben, jónak tűnik! Kivétel, hogy nem látunk olyan adatot, hogy milyen vastag szőnyegre képes felmenni, vagy küszöbön átmenni.? Szemezgettünk még az Electrolux pure i 9 el de az sajnos akkumlátor tekintetében gyengébb. Ön szerint melyik porszívó jobb minőségre? Még egy kérdés , az Irobot i7 et még nem lehet kapni magyarországon? Mikorra várható? Köszönöm !

Kedves Szilvia

A Neato Botvac D7 és az Electrolux Pure i9 ugyanolyan takarítási minőséggel rendelkezik. A Neato egy akkumulátor feltöltéssel nagyobb négyzetmétert tud bejárni -ahogyan írta is, és az applikációja is több szolgáltatást nyújt a felhasználó számára.

Szőnyeg és küszöb esetében a 1,5 cm az a magasság amin még át tud menni a két robot. Elképzelhető hogy valamivel magasabb akadályt is át tudnak lépni a porszívók, de ebben az esetben már függ a küszöb kialakítása, pl. hogy mennyire van lekerekítve. Az iRobot i7 június-július körül érkezik.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gábor2019.01.27. 19:33:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Van egy szeptemberben vásárol D7-em. Indítás után tesz egy félfordulatot és és megáll. Majd folyamatosan világít a piros hibaüzenet. Már mindent kipróbáltam amit a kezelési útmutató ír, de továbbra is fennáll a hiba. Mi lehet a gond?

Üdv

Kérem juttassa el szervizünkbe személyesen, vagy ezen a felületen keresztül is megteheti: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.