0

Hallottál már a JOE napokról? (2018.11.8-11-ig)

Vásárolj kedvezményesen 3 napon át a Robotguru kínálatából. TIPP: Ha valami megtetszik, érdemes azonnal lecsapnod rá, mert az akciók folyamatosan változnak.

JOE napok - 2018 listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
50 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Szoboszlai Tamás2019.05.15. 21:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Az Evolveo Robotrex H6 hibrid robotporszívó leírásában nincs benne, hogy tudna ilyet, amit az ILife V35 Pro: Takarítási módok: - Automatikus takarítás - Fal mentén haladó takarítás - Körkörösen haladó takarítás - Előre programozható takarítás Tud a fenti módokból egyet vagy többet a H6 és csak véletlenül maradt ki a leírásából vagy nem tud például fal melletti takarítás módot? További kérdésem, hogy hány V-os az akkumulátor benne, mert ez nem szerepel a leírásában, csak az, hogy 2600 mAh óra. Nem mindegy, hogy 14,4 V 2600 mAh vagy 10,8 V 2600 mAh vagy esetleg 7,4 V 2600 mAh. Válaszukat várva, üdvözlettel: Szoboszlai Tamás

Üdvözlöm Tamás

Az Evolveo H6 természetesen tudja a következőket: automatikus takarítás, fal mentén haladó takarítás, körkörösen haladó takarítás, ütemezett takarítás. A robotporszívó akkumulátora 14,4V 2600 mAh Li-ion.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lacibá2019.05.15. 20:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Guruk! A Navon Bella ablaktisztító robot lapján olvasható leírásban (jellemzők) a robot 1,5m hoszzú kábellel rendelkezik. Ugyanakkor egy kérdésre adott válaszban, 6,3 m szerepel. Számomra ez a hossz tűnik reálisnak, ezért kérem válaszukat a tényleges méretről. Köszönettel Somlóvári László.

Üdv Lacibá

A helyes adatok: a földtől mérve 5,8 méter magasságig tud tisztítani a Navon Bella ablaktisztító robot.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Livia2019.05.11. 14:53:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Uram! Én a legjobb robotporszívot keresem kutyaszőr ellen! Van egy hosszú szőrü kutyám aki nagyon vedlik tehát tenyleg olyan kellene ami ér is valamit! Melyiket javasolja? Köszönettel Lívia

Kedves Lívia

Amennyiben az egybefüggő takarítandó terület nem nagyobb mint 60 négyzetméter, akkor random porszívóból az iRobot 600-as, 800-as valamint az E5-ös robotporszívó jó választás lehet. Szisztematikus készülékekből az iRobot 900-as, valamint bármelyik Neato modellt, valamint az Electrlolux Pure i9 porszívót javaslom.

Üdvözlettel: Robotguru  

felhasználó: gelland2019.05.10. 23:58:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm Önöket, a kérdéseim az Ilife A8 készülék akkumulátorára vonatkoznak. Ennél a típusnál miért csak fél év az akku garanciája ? Ez gyártói időintervallum, vagy más oka van ? Milyen típusú a készülékben lévő akku ? Mennyibe kerül egy esetleges akku csere, van e szervíz igénye, vagy házilag megoldható ? S végül átlagos háztartás, átlagos porszívó terhelése mellett mennyi az akkumulátor átlagos élettartama a gyári ajánlások illetve Önök szerint ? Megtisztelő, őszinte válaszukat megköszönve, üdvözlettel: Gellert András

Üdvözlöm András

Az ilife A8 roboporszívóban lévő akkumulátor típusa: 14.4V DC Li-ion 2.600 mAh. Az új akkumulátor ára körülbelül 15-20 ezer forint között mozog, és cseréje otthon is elvégezhető. Egy akkumulátor megközelítőleg 3-6 éves élettartammal bír a robotporszívók esetében.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kjucus222019.05.07. 17:52:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Úgy tudtam h nedves feltörlő funkció is van a porszívóban, hozzá tartozó alkatrész azonban nem érkezett.(. Xiaomi roborock 1 robotporszívót rendeltem)

Kedves Kjucus22!

A Roborock1 nem tartalmazza és nem is kompatibilis a feltörlő készlettel. Csak a Roborock2 estében tartozik a robot alapfelszereltségéhez. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Joe2019.05.04. 17:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm ! Szeretném lecserélni a Xiaomi Vacum cleaner 1-es porszívónkat. Két modellt néztem ki Önöknél ami tetszene: Neato D6 illetve Samsung SR20M707HWS Szempont: -100nm-es 1 szintes küszöb nélküli lakás takarítás 1 töltéssel -Költözés esetén esetleg nagyobb területtel is megbírkozzon -Sötét szürke színű shaggy szőnyeg kb 20 nm (Xiaominak sajnos gondot okoz érzékelőket leragasztva is, ezen kivül meg voltunk elégedve a teljesítményével, tudásával) - Telefonos aplikáción keresztüli vezérlés távolról is ,nyomonkövetés , hibaüzenet-elakadás jelzés aplikációra ( ha jól informálódtam, a samsung programjában nem lehet virtuális falakat húzni a neatonal viszont igen !? Kérdésem az volna, Önök szerint melyik lenne a jobb választás ?

Üdv

Több szempontból is a Neato D6-os robotporszívót ajánlom. A sötét színű felület kevésbé jelent neki gondot hogy felmenjen rá. Az egy feltöltéssel való terület bejárása is nagyobb mint a Samsung robotporszívóé, viszont turbo módban nem biztos, hogy a 100 négyzetmétert egy feltöltéssel ki tudja takarítani, megközelítőleg 80 a négyzetméter az amit biztosan be tud járni, valószínű, hogy egy töltési ciklussal számolni kell. A No-Go vonalat a két készülék közül csak a Neato tudja.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Trudi052019.04.27. 14:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy az Ilife A8-as készülék csatlakoztatható Wifihez, és működtethető mobil applikáció segítségével? Ha igen, hogyan lehet rajta a Wifit bekapcsolni? Köszönettel!

Üdvözlöm

Az Ilife A8 nem Wifi kompatibilis.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Tamás2019.04.25. 18:59:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A feleségem aggódik, hogy nem fog a mi gyepünkön működni, mert nem \\\"billiárd asztal\\\" simaságú a terep, hanem vannak benne 2-3cm egyenetlenségek, buckák, néhai vakondtúrás maradvány göröngyök. Erősítsd meg vagy cáfold ha tudod, légyszíves. Köszi!

Kedves Tamás! 

Nyugtasd meg a párodat, hogy nemcsak a sima golfpályákon működnek a robotok, hanem kisebb hepehupákat, egynetlenségeket, sőt a lejtőket is  tudják kezelni. A robotfűnyíró használat amellett a vakondtúrások megszűnésére is lehet számítani. Ha biztosra szeretnétek menni, hogy melyik robotfűnyíró való a kertetekbe, szívesen segítünk a választásban.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Hegedüs Imre2019.04.24. 17:30:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A Wolf Garden Loopo S300 kapható-e lítium akkumulátorral?

Kedves Hegedűs Imre! 

Az S300 csak ólomsav akkumulátorral kerül forgalomba, az S500 viszont már lítiumos. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: bpapp2019.04.19. 12:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Legnagyobb aggodalmam a robotfűnyírókkal kapcsolatban, hogy nálunk a kert jelentős részén a fű közvetlenül magas szegély vagy épület mellett van, viszont nem szeretnék 15-25 cm széles sávban a gép után dolgozni. A Bosch műszaki leírásában az áll, hogy a kések 13 cm-re vannak a burkolat szélétől, tehát akkor ekkora sáv már biztosan elmarad. Tudnának olyan típust ajánlani, ahol a legminimálisabb a távolság a burkolat és a kések között, tehát amelyik kimondottan előnyös magas szegélyek mentén. Köszönöm!

Üdvözlöm
A Robomow illetve Wolf Garten márka esetében a fix akadályoknál, a robot csak 5-6 cm részt/sávot hagy el. Fordulók esetén attól függően, hogy az pozitív vagy negatív, nagyobb területek maradnak el minden márkánál. Gondolok itt a kifejezetten szögletes 90 fokos sarkokra.

Fontos kérdés továbbá, hogy a területnek milyen adottságai vannak, mert az előbb említett modellek ügyesek szegélynyírásban,  de bonyolultabb területekre nem ajánlom.

Üdvözlettel: Robotguru

 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.