0

Itt a tavasz, lógj a kertedben a menő robotfűnyíróddal!

2018.05.30.
Itt a tavasz, lógj a kertedben a menő robotfűnyíróddal!

Ha tavasz, és kert, akkor friss föld, és fűillat, valamint izzadtságszag kering a levegőben. Azaz dehogyis, hiszen a robotfűnyíró nem izzaszt meg: míg ő dolgozik, te henyélsz.

A szomszéd persze pukkadozik az irigységtől, mert bezzeg ő korán kel, hogy még a nagy meleg beállta előtt végezzen a melóval. Ez persze annyira nem tetszik neked, hiszen te hétvégén az igazak álmát szeretnéd aludni. 

Pro és kontra

Egész héten alig vártad, hogy ne az ébresztőórád ritmikus ütemére kelljen kikászálódnod az ágyból, aztán egyszer csak, mint egy dicshimnuszt, meghallod a szomszéd sokat megélt fűnyíróját berregni. 

Az álom olyan gyorsan szökik ki a szemedből, mint ahogyan a a fűszálak repkednek szerteszét a szomszéd kertjében. De szerencsére eszedbe jut egy mentőötlet: most az egyszer kölcsönadod a robotfűnyíród a szomszédnak, csak legyen még egy kis időd álomföldön időzni.

A robotfűnyíróval élvezet a gyepszépítés

Nem izzadsz közben, hiszen a kedves jószág vígan menetel előre kiszabott útján. Tudja, mi a dolga, és azt szép csendben meg is teszi. Sőt, még tölteni is egyedül jár. Neked csak annyi a teendőd, hogy beprogramozd, és kiengedd melózni. 

Te pedig szabad vagy, mint a madár: rendezhetsz házibulit, ihatsz limonádét a nyugágyon, vagy épp a barátokkal vásárlókörútra mehetsz. A fű kiürítése a tartályból pedig csak egy laza mozdulat.

Lepd meg magad egy robotfűnyíróval

Ha így teszel, ettől az évtől kezdve végre élvezheted a tavaszt, és nem csak a fűnyírással járó „nemszeretem” munkának a gondolata fog kísérteni.

Legyél császár a saját kertedben, és fogadd fel hű szolgálódul a számodra legszimpatikusabb robotfűnyírót!

Bármelyiket is rendeled meg, biztos lehetsz benne, hogy: 

  • nagyon halkan duruzsol, így akár az éjjel kellős közepén is „dolgoztathatod”
  • könnyű
  • modelltől függően atoméles késeivel pontosan a kért magasságra nyírja le a füved, és még a lejtős területet is bírja

Kívánjuk, hogy gyönyörű, egyenletes füved legyen. Ha az álmunk közös, azért, hogy megvalósulhasson, válassz robotfűnyíróink közül!

Vagy küldj pár képet ide kattintva a kertedről, hogy szakértőink kideríthessék, hogy melyik robotfűnyíró illik a legjobban a kertedbe.

 
 

Kövess minket Facebookon!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.