0

Itt a nyár, pancsolj hát! Higiénia a medencében

2018.05.30.
Itt a nyár, pancsolj hát! Higiénia a medencében

Ha nyár, akkor irány a vízpart, vagy egy strand, netán a saját kerted medencéje. Ez eddig prímán hangzik, de azt javasoljuk, ne ugorj bele csak úgy vízbe, először vess néhány pillantást a medence vizére.

Szögezzük le: makulátlanul tiszta medence nincs. Akarva akaratlanul is beleviszünk a lábunkkal néhány koszszemcsét, a szél munkájáról már nem is beszélve. 

Ám az biztos, takarítani azért mégiscsak kell, hiszen nem egy több kádnyi koszos lében szeretnél úszkálni. A hagyományos tisztítási megoldások időrablók, drágák, és nem túl hatékonyak. 

Ráadásul az egyes tisztítószerekre simán allergiás lehet a bőröd. Aztán ne adj Isten, ha a gyermeked fürdés közben egy óvatlan pillanatban megkóstol egy medencében lelt koszdarabot, máris megvan a baj. 

Friss medencetulajdonosként gondolhatod azt, hogy ugyan mit árt az a néhány kis piszok, de tudnod kell: a sok kicsi sokra megy elve ezúttal is diadalt arat majd. Éppen ezért minél gyakrabban takarítod a „családi strandot”, annál jobb.

Ha nem vagy időmilliomos, és esetleg még a hátad is szokott fájni, akkor neked egy medenceporszívóra van szükséged.

Ez a speciális porszívó nem igényel erőfeszítést tőled: csak pár gombot kell rajta megnyomnod, hogy elkezdje a tisztítást, majd amint végzett, kiemelni a medencéből. Ha arra szottyan kedved, akár minden egyes áldott nap beküldheted tisztogatni a medencébe.

A medencetisztító robotok tisztítási területe kiterjed a medence aljzatára, oldalfalára és a vízvonalra.

Itt a nyár, támadnak a medenceporszívók

Hála Istennek ez a roham a kedvünkre való, hiszen valójában egy felmentőosztagról van szó. Te melyik robotot választanád a medencéd kosz alóli felmentésére, és a higiénia megtartására? 

A kutyád imád úszni a medencében? A gyerekek a tudtodon kívül kavicsdobó versenyt rendeztek délután? Felkerekedett egy váratlan vihar? Többé mindez már nem okoz bosszúságot.

Nézz körül bátran a kínálatunkban, és ha valamit nem értesz, kérdezd meg tőlünk, szívesen állunk a rendelkezésedre.

Még ezek is érdekelhetnek: 

 
 

Kövess minket Facebookon!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.