0

iRobot változások

2014.02.14.
iRobot változások

Tisztelt iRobot Vásárlónk, Érdeklődőnk!

Az iRobot termékek forgalmazása tekintetében változás történt a magyarországi piacon.

Ennek során a Certus Mercatus Kft. és az iRobot Corp. képviselője arról tájékoztatott, hogy az iRobot termékek forgalmazását és magyarországi képviseletét a Certus Mercatus Kft. látja el 2014. január 1-t követően. Emiatt az iRobot Corp. központi oldalán lecserélték a forgalmazó adatait a Certus Mercatus Kft-re.

Mint ahogy ez érzékelhető, az áruellátás terén korábban nem tapasztalt hiányok alakultak ki, hiszen az évek óta működő kereskedelmi modell megváltozott. Az eddig működő rendszerben cégünk forgalmazott, épített brandet, vezetett be terméket, készített elő mindenfajta dokumentációt (felhasználói kézikönyveket, terméktájékoztatókat, reklámot, prospektust, leírást, etc). A továbbiakban az új importőr feladata lesz mindezekkel Benneteket ellátni.

Miután nincs hivatalos információm az ő indulásukkal kapcsolatban, ezért erről legjobb szándékom ellenére sem tudok beszámolni.

Természetesen a már korábban a Robotguru Kereskedőháztól vásárolt termékek esetében a termékek karbantartása, garanciális kezelése a megszokott rendszerben szerint történik.

Jelenleg, miután információim szerinta Certus Mercatus Kft. 2014. január 1. óta egyetlen iRobot termék beszállítását sem tette lehetővé a korábbi feltételekkel, az értékesítés tekintetében releváns információval nem tudunk szolgálni.

Hivatalos oldaluk az alábbi címen érhető el www.iroboteurope.hu  .

A Robotguru Kereskedőház Kft. és mindig rendelkezésetekre álló csapata a továbbiakban mint független robotszakértő működik a magyar piacon. Folyamatosan bővülő termékpalettával és a megszokott minőségű kiszolgálással várunk Benneteket, régi és új vásárlóinkat egyaránt.

Megköszönve eddigi és jövőbeni bizalmatokat és támogatásotokat várunk Benneteket továbbra is!

Amennyiben bármilyen észrevételed, megjegyzésed van, kérlek a kiss.attila@robotguru.hu e-mailcímen keress meg.

A Robot legyen veled! 

Üdvözlettel:

   

KISS ATTILA
ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 
   

Robotguru Kereskedőház Kft.
1146 Budapest, Istvánmezei út 6. [Récsei Center]
www.robotguru.hu 

honlap  |  hírek  |  vCard  |  térkép  |  email

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.