0
Értékelés:
Ár:
199 699 Ft


iRobot Scooba 450 felmosó robot

A Robotguru Élménytár keretén belül lehetőséged van a roboZOOMban górcső alá venni a robotokat, feltenni kérdéseidet a csak Neked szánt időpontban. Részletek itt.

Ha nincs időd személyesen ott lenni a tanácsadáson, sebaj! Új szolgáltatásunkkal pár kattintással feltöltheted lakásod/medencéd/kerted alaprajzát, és e-mailben fogunk ennek alapján robotot ajánlani. Részletek itt.

Végül pedig az SOS verzió: ha robotporszívót, felmosó- vagy feltörlő robotot keresel, akkor vadonatúj tesztünk segítségével megtudhatod, melyik robot illik hozzád. Igazi szerelem, meglátod! Részletek itt.

Az új Scooba 450 az egyetlen olyan robot, amely alaposan felmossa a kemény felületű padlót, így ezzel már nincs dolgod. Csak töltsd fel a tartályt vízzel, nyomd meg a CLEAN gombot és indul a háromlépcsős takarítási mód, ami eltünteti a baktériumok 99,3 %-át a padlóról.
A Scooba 450 kitűnő választás, hogy a kemény padló minden nap ragyogó tiszta legyen.

A professzionális padlótisztítókat figyelembe véve, a forradalmian megújult és újratervezett Scooba  - az új háromlépcsős  mechanizmussal -  háromszor jobban takarítja a kemény padlófelületeket, mint elődei.

Használd a Scooba 450-et bárhol, ahol feltörlés/felmosás lehetséges a lakásban, beleértve a járólap, linóleum, márvány, kő, vagy laminált parketta felületeket.
Hagyományos vödrös felmosásánál az újra és újra vizezett törlőkendővel már koszos vizet viszünk fel a padlóra. A Scooba a felmosás végéig csak tiszta vizet enged a felületre és a felszívott koszos vizet külön tárolja.

Háromlépcsős felmosás

Első lépcső – Felsöprés és előáztatás:
 Laza törmelék és egyéb szennyeződés felsöprése (felszívása) és egy vékony sugarú vízpermet kiszórása.

Második lépcső – Súrolás és felszívás:
A súroló kefe több mint 600 RPM-el forogva tisztítja a padlót, miközben a vákuumszivattyú felszívja a koszos vizet.

Harmadik lépcső – Befejező gumicsík:  
A Scooba a végén egy gumicsíkot húzva maga alatt fejezi be a takarítást, hogy az eredmény kiváló legyen.

2 takarítási üzemmód

A Scooba 450-en két takarítási mód közül lehet választani, hogy optimalizáljuk a felmosást.

Az első, amelyben a kisebb területek takarítását végzi, ahol legfeljebb 14 m2 területet tud lefedni.

Ebben az esetben a takarítási idő 20 perc.

A második, ami nagyobb szobák takarítására van specializálva, amelynek időtartama 40 perc és legfeljebb 28 m2 -es terület lefedettségét biztosítja.

"iAdapt" navigációs rendszer

A Roombáknál már megfigyelhető, fejlett szoftver és szenzorhasználatot jelentő „iAdap” technológia, a Scooba 450-nek is teljes lefedettséget biztosít az éppen alkalmazott területen.

Az „iAdapt” technológia nedves felületekre való optimalizálása eredményezte, hogy a kiváló végeredmény eléréséhez szükséges mozgáskoordinációkat/algoritmusokat a Scooba 450 is tökéletesen alkalmazza.

Minden típusú kemény padlóra

A Scooba 450-et minden típusú kemény padlón, illetve olyan felületeken is lehet használni, amit hagyományos vizes felmosóronggyal gond nélkül felmosnánk.

Járólap, linóleum, márvány, kő, vagy laminált parketta felületekeen.

Két különálló tartály

Ugyanúgy, mint elődeinél, a Scooba 450-et is úgy fejlesztették, hogy a feltöltött tiszta víz és az általa felszívott koszos víz ne keveredjenek egymással, hanem külön tartályba kerüljenek.

Ennek eredményeképpen a robot mindig tiszta vízzel fog felmosni, ami az általunk alkalmazott hagyományos vödrös felmosásnál lényegesen kiválóbb tisztaságot eredményez. 

Mélységérzékelés

Ahogyan megszokhattuk az iRobot takarító robotoknál, mindegyike rendelkezik több olyan infra szenzorral, melyek megakadályozzák, hogy lépcsőről, vagy más egyéb magaslatokról ne essenek le.

Természetesen a Scooba 450 is fel van szerelve ilyenekkel, tehát bátran egyedül lehet hagyni a lakásban.

Enzimes tisztítófolyadék

A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy önmagában csak tiszta vizet használva a Scooba 450 eltünteti a baktériumok 99,3 %-át a padlóról.

Ám a makacs és nehezebben felszedhető szennyeződések eltüntetésére alkalmas – csak a Scooba-ra fejlesztett – természetes enzimtartalmú mosófolyadék még jobban hozzájárul a hatékonyabb eredményhez.

Virtuális fal funkció

A virtuális fal segítségével megszabhatja a Scoobának, hogy melyik helyiséget takarítsa. A virtuális fal egy láthatatlan határvonalat képez, amelyet a robot nem lép át. Akkor használjuk, ha a lakásban csak egy meghatározott helyiséget szeretnénk felmosni vagy ha szeretnénk megakadályozni, hogy a Scooba bejusson olyan helyiségekbe, ahová nem kellene. Elhatárolható így kábelek vagy akár törékeny tárgyaktól is.
Újdonság, hogy a Scooba 450 a Roomba virtuális falával kompatibilis.

Töltés és szárítás a „DryDock”-on keresztül: 

Az alap csomagnak nem tartozéka, de opcionálisan vásárolható egy tároló és töltőállomás egyben, melyre a Scooba 450-et ráhelyezve tudjuk tölteni és szárítani robotunkat.

Könnyű kezelés:

Az új Scooba 450-es más mint elődei ( A Scooba 385 vagy a Scooba 390) és egy teljesen újratervezett modell. Ennek köszönhetően az új Scooba 450-es kezelése és fenntartása nagyon egyszerű lett. Egyetlen gombnyomással kétféleképpen kezelhető a víztartálya. Az első nyitáskor feltöltheti a tartályt tiszta vízzel és a tisztító folyadékkal. A második nyitáskor pedig eltávolíthatja a koszos vizet. Az új CLEAN gomb, amely egyszeri megnyomással beindítja a takarítást még jobban megkönnyíti az új Scooba tulajdonosának mindennapjait.

A Scooba 450 takarítja a szennyeződést a falak mentén is.
A robot ütközésérzékelő szenzorjai biztosítják a falak és bútorok lágy érintését. A finom ütközése miatt pedig nem hagy azokon semmilyen karcolást, sérülést.
Okos beépített szenzorjai segítik a szőnyegek és lépcsők elkerülésében.

Kattints a részletekért!
 • Kézi indítás CLEAN gomb megnyomásával
 • iAdapt™- intelligens alkalmazkodó navigációs rendszer
 • Érzékeli az akadályokat és a lépcsőket
 • Finoman ütközik a bútorokkal
 • 1 db Scooba 450
 • 1 db adapter
 • 1 db 3000 NiMH akkumulátor
 • 1 db virtuális fal
 • 1 db tisztító folyadék
 • Átmérő: 36,5 cm
 • Jótállás a robotra: 2 év
 • Magasság: 9,1 cm
 • Súly: 3,7 kg
 • Töltési idő: 3 óra
iRobot Scooba 450 felmosó robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Arthurknight2016.10.03. 19:15:00
Sziasztok ! A Scooba 450 felmosó robotnak van porszívó változata is? Gondolom a teljes tisztasághoz először porszívózás és utána a felmosó robot. Scooba 450 önállóan nem elegendő. Jól gondolom ?

Kedves Arthurknight! A robotporszívó univerzális takarítási megoldás, vákuummal dolgozik, önállóan dokkol és minden padlófelületeten bármilyen helyiségben használhatod. A felmosó robot felhasználási köre, takarítási területe  és önállósága ennél korlátozottabb. Érdemes robotporszívóval indulni. Üdv: Robotguru
felhasználó: Mustarfolt2016.09.25. 15:17:00
A 450. - es felmosorobot 160000 ft körül volt kaphato. Lesz megint annyièrt ès mikor ha igen? Köszönöm

Kedves Mustarfolt! Hamarosan érkezik újra, Küldj egy email címet az info_kukac_robotguru_hu -ra, és értesítünk, amint kapható. Üdv: Robotguru
felhasználó: Frick Andrea2016.08.15. 22:54:00
Lehet e az iRobot Scooba 450 felmosó robothoz külön szárító dokkolót kapni, és mennyibe kerül? Köszönöm válaszát.

Kedves Andrea! Igen kapható hozzá: http://www.robotguru.hu/irobot-scooba-450-drydock-tolto-es-szaritoallvany, 23.997 Ft az ára. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: imike2016.06.05. 15:31:00
Szárító funkció nem működik! nem szedi össze a vizet.

Szia Imike! Ha a Scooba felmosó robotod nem szívja fel a vizet, akkor érdemes lenne a Robotszervizzel felvenni a kapcsolatot. Üdv: Robotguru
felhasználó: Picurka622015.11.16. 11:31:00
Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy az iRobot Scooba felmosó robotot folyamatosan rajta lehet-e tartani a szárító-töltőállomáson, vagy ha már teljesen feltöltődött, akkor már ki kell húzni a falikonnektorból a töltőállomást?

Kedves Picurka!

Az iRobot Roomba felmosó robotot folyamatosan rajta lehet, sőt rajta kell tartani a szárító állomáson.
Ha feltöltött, akkor már csak csepegtető töltéssel tölti a felmosó robotot, tehát áramfelvétele ebben az esetben már minimális.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Pintér K.2015.11.11. 18:04:00
Az iRobot Scooba felmosó robot nyerte el a tetszésemet, és lenne egy pár kérdésem. Nálunk szinte mindenütt kerámia burkolat van, kivéve a három szobát, ahol laminált padló. Ezeken a felületeken a robot felmosása előtt ki kell-e porszívózni, vagy a kisebb morzsákkal, hajszálakkal elbánik-e? Van két kisgyermek is a családban, akiknek nagyobb járművei, játékai a nappaliban vannak. Ezeket el kell-e pakolni az útból, vagy a robot eltolja az útjából, vagy kikerüli? Csak a hozzá való vegyszert lehet bele használni, vagy a felülethez illő tetszőleges vegyszert is lehet? Átmegy-e a robot a küszöbön, vagy minden helyiségben újra el kell indítani? Hány cm magas a robot? K.

Kedves Pintér K.!

Az iRobot Scooba 450 felmosó robotot nem javasoljuk használni laminált parkettán, illetve fa felületeken.
Kiválóan mos fel hidegburkolaton, arra bátran ajánljuk.

Apróbb hajszálakkal, morzsákkal elbánik, de fontos, hogy nem  helyettesíti a porszívózást.

Sokan azt gondolják, hogy igen, de ki kell ábrándítanom mindenkit, hogy sajnom nem;-(
Hát e gyerekek játékait nem igazán hagynám elől, azt gondolom, hogy normál kézi felmosásnál sem kerülgetjük őket. Arról nem beszélve, hogy a már vizes felületeken az ide-oda tologatott gyerekjátékok myomot hagyhatnak, illetve maguk is koszosabbak lesznek.

A hozzá való Scooba Juice mellett használható még ecettel, de más típusú vegyszer használatát nem ajánljuk.

Fontos, hogy a felmosó robot egy töltéssel 14, max. 28 nm-es területet tud rendbe tenni, azaz felmosni. Miután nem szisztematikus robot, ezért azt, hogy a szobák között közlekedjen, kérlek, felejtsétek el.

Magassága 9,1 cm.

Azt javaslom, hogy vásárlás előtt próbáld ki az iRobot Scooba felmosó robotot akár nálunk a roboZOOM-ban, akár otthoni teszteléssel a lakásodban, s így biztos lehetsz abban, hogy ha megvásárolod, mire számíthatsz és mire nem.

Ha maradt megválaszolatlan kérdésed az iRobot Scooba 450 felmosó robottal kapcsolatban, kérlek, jelezd, vagy küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s felhívunk, hogy segíthessünk illetve pontosíthassunk.

A Robot legyen Veled!

 

felhasználó: Ilona2015.10.29. 22:20:54
Szeretném megkérdezni, hogy fa /hajópadlón/ is alkalmazható-e ez a robotporszívó készülék? Ha igen, akkor melyik? Várom válaszát! Üdv. I.

Kedves Ilona!

Igen, a robotporszívók hajópadlón is alkalmazhatóak.
Bármelyik robotporszívó ajánlott melegburkolatra. Az iRobot Scooba készülékek, felmosó robotok nem ajánlottak melegburkolatra.

Várom visszajelzésed és további kérdéseid!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Robi2015.09.04. 13:08:00
Kedves Robotguru! Mennyire tudnak a feltörlő/felmosó robotok behatolni a bútorok alá? A videón látható Scooba épp, hogy csak bement a komód alá. Én olyat szeretnék, ami teljesen be tud bújni alá! :) Üdv, Robi

Kedves Róbert! A robotok akkor tudják bejárni a polcok-szekrények alját is, ha azok magasabbak mint maga készülék. Magasságok: iRobot Braava 380 feltörlő robot – 7,9 cm iRobot Scooba 450 felmosó robot – 9,1 cm Természetesen azért rá kell hagyná néhány milimétert, hogy a kijutás is biztos legyen ;-) A Robot legyen veled!
felhasználó: Erika2015.08.03. 11:02:20
Sziasztok! A robot max. hány liter vízzel működik? Üdv, Erika

Kedves Erika! Az iRobot Scooba 450 víztartálya 0,75 l, de általában 4 dl-t használ fel a \\\"Large room\\\" üzemmódban. A Robot legyen veled!
felhasználó: zsolt2015.06.07. 20:19:00
Tisztelt Cím! Érdeklődnék hogy a Brava 380 robot porszívó a burkolatváltókon és a diletációs váltókon át tud-e menni.És mi a különbség a feltörlő és a felmosórobot között.Tisztelettel Szalai Zsolt

Kedves Zsolt! Az iRobot Braava 380 szárazan és vizesen is dolgozni képes feltörlőrobot és nem robotporszívó. Nem szív, csak súrol, töröl. Nem igazán szereti a burkolatváltókat sem, mer ütközik és elfordul rajtuk/tőlük. A felmosó robot (lásd iRobot Scooba 450 felmosó robot) több fázisban végzi a takarítást. Első fázisban felsöpör és előáztat, második lépésben súrol és felszívja a koszos vizet, majd harmadik lépésben fejezi be a takarítást. A tapasztalatok alapján vásárlását tesztelés után javasoljuk, mert ebben az esetben biztos lehetsz benne, hogy mit vásárolsz, és a a megvásárolt termék tudásával, esetleges hiányosságaival együtt tudsz élni. Ha beleszeretsz, akkor imádni fogod a tudását, ha mégsem, akkor még mindig előtted a porszívó robotok és a feltörlő robotok választásának lehetősége. A feltörlő robotot javasoljuk hideg- és meleg burkolatra egyaránt, míg a felmosó robotot meleg burkolatra mi nem javasoljuk, mert hagy vizet maga után. Ez persze a hidegburkolaton cseppmentesen megszárad, azonban meleg burkolaton történő használata esetén előfordulhat a parketta, laminált padló sérülése is. A Robot legyen Veled!
felhasználó: Kovács Gábor2015.06.03. 22:47:00
Feltölthetem a Scoobát desztillált vízzel?

Kedves Gábor! Nem javasoljuk, hogy az iRobot Scooba 450 vagy a korábbi modelleket (iRobot Scooba 385, iRobot Scooba 390, iRobot Scooba 230) mert a robot nem fog elindulni. A desztillált vízből hiányoznak azok ionok, amelyek robot működéséhez elendgedhetetlenek. Használd sima csapvizzel! Ne legyen lágyított vagy bármely más módszerrel vízkőtelenített sem a víz. A Robot legyen Veled!
felhasználó: Gábor2015.05.01. 12:10:00
A felmosó robot tud önállóan dokkolni?

Kedves Gábor! Nem, az iRobot Scooba 450 felmosó robotot a takarítás után neked kell csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, vagy elhelyezni az iRobot Scooba 450-hez kifejlesztett töltőállomáson. (link: charging dokk) A Robot legyen Veled!
felhasználó: Livázs2015.04.22. 08:11:00
Milyen tisztítószert lehet használni a felmosó robotban?

Kedves Livázs! Az iRobot Scooba 450-es típusú felmosó robothoz speciális Scooba Juice enzimes tisztítószert ajánlunk, vagy az is jó, ha egy kis ecetet teszel a felmosó vízbe. De tulajdonképpen tiszta vízzel is kiválóan működik. A Robot legyen Veled! Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.