0

iRobot Roomba robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
7 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Kondorosi Szilvia2018.04.14. 16:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A lakásunkban van egy kb. 2,5 cm magas küszöb. Ahhoz, hogy a porszívó biztosan át tudjon menni rajta csináltatnánk egy \\\"rámpát\\\". Ezt a magasságot kb. hány cm-en kell kifuttatni? Köszönöm válaszukat!

Kedves Szilvia! A telefonon egyeztett méretekkel javaslom a "rámpa" megépítését. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Szabóné Zsubori Aniko2018.04.08. 06:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Ezt a porszivót lehet használni az alsó es a felső szinten is?Természetessen úgy hogy felviszem a porszivot de a töltö lent van?

Kedves Anikó!

Az iRobot Roomba 600-as sorozat minden tagját hásználhatja több szinten is, csak a robot töltéséről kell gondoskodni.

Arra azonban számítson, hogy több helyiséget nem tud bejárni automatikusan,  A Roomba 620 azonban nincs forgalomban, jelenleg a 605, 616, 681 és 696 kapható.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Adri2018.04.07. 14:56:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Egy hetes a készülék.Töltőre tévé pirosan vilàgít.Német/angl nyelvű a használat i utasítás..

Kedves Adri! A számlát, a garancialevelet és a magyar nyelvű leírást sem találta a dobozban? Kérem, jelezze az info_kukac_robotuguru_hu-n, hogy pótolni tudjuk. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gemeli2018.03.11. 14:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Mi a különbség az iRobot 980 és 966-os típus között? Nálunk a lakás nagy alapterületű, sok helyen van perzsaszőnyeg, de van hidegburkolat is, ráadásul egy hosszú szőrű cicával élünk együtt..

Kedves Gemeli!

Jelentős kapacitásbeli különbség van a két modell között.

Ha 150 m2 felett van az alapterület akkor érdemes a 980 -at választani. Felszereltségében ez a modell két virtuális falat tartalmaz, a 966-os csak egyet.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Tigriszsebi2018.03.08. 19:14:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru!Előző levelem lehet nem ment át válasz legalábbis nem érkezett rá.Szeretnénk robotporszívót vásárolni. Olyanra lenne szükségem ami programozható és át megy egyik szobából a másik szobába küszöbön. Összesen 60nm. Parketta, hideg burkolat és kisméretű rövidszalú szőnyeg egy egy darab. Poratka allergiás és asztmás a kislányunk ebből kifolyólag heppa szűrős lenne a legjobb. Bár úgy tervezem a robot addigra takarítson ki mire haza érünk vele az oviból :-)Melyik készülékeket ajánlanák ennek megfelelően? Előre is köszönöm :-)

Kedves tigrizsebi!

A választ már tegnap elküldtem, de akkor bemásolom újra. Üdvözlettel: Robotguru

----------------------
A kislány légúti betegségei miatt mindenképpen HEPA szűrős és magas szívóteljesítményű robotporszívót kellene választani. A lakás adottságait és az igényeket figyelembe véve az alábbi robotporszívókat ajánlom, amelyek időzíthetőek is:

Neato D3 
LG HomBot RED 
Samsung VR10M703hwg 
iRobot Roomba 966
Rendszeres használat mellett csökkeni fog a lakásban az allergén anyagok mennyisége, emellett azonban érdemes egy légtisztító készülék használatát is smegfontolni.

Üdvözlettel: Robotguru/Levegoguru 

felhasználó: Peti2018.03.05. 17:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv Ildikó! Említette egy hozzászólásban a szisztematikus robotokat. Mely típusoktól kezdődik?

Kedves Peti! Ami szóba jöhet az az LG, a Samsung, a Neato és a Roomba 900-as sorozat robotporszívói, illetve új belépőként a Xiaomi Roborockot is ajánlom. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Szabó József2018.03.03. 23:29:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Robotporszívó vásárláson töröm a fejem! Kétszintes 2*65nm-es lakás,csak kőjárólapokkal burkolt,szőnyegmentes felülettekkel...Kutya,macska nem ritka vendég a házban,bár a lányom allergiás a rövid szőrü állatokra...ezért nagy szívóerejű,Wifiről vezérelhető robotot keresek!?Melyek lennének a legoptimálisabbak a számunkra az Ön tapasztalata szerint?

Kedves Szabó József!

A leírtak alapján a két emelet takarítására a következő HEPA szűrővel ellátott és applikációs lehetőséget nyújtó készülékeket ajánlom:

- Neato D5

- Roomba 966

- Xiaomi Mi Roborock

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Orban Szabina2018.03.03. 23:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztlet, Kedves Robotguru Tàrsasàg. Hàrom hete minden nap teszteket nézegetek, de nem talàlom a porszivomat, vagyis nem tudok dönteni. Esélyesek: Neato Botvic D85 Vorwerk kobold vr200 iRobot Roomba 980 Az LG-t nem \\\"ismerem\\\". Tehàt két hosszuszörü macska lakja a lakàst, ami 100mn2-es. Küszöb nincsen, szönyeg csak normàlis, nem hosszuszàlu. A lakàs minimàl stilusu, kivéve a gyerekszoba, mert ott van minden stilus, csak az nem amit làtni lenne jo :) Szisztematikus gépet keresek, ami, és talàlja meg azt a pontot ahol abbahagyta a munkàt, lemerült aksija miatt. A programozàs nem érdekel. Nem tudom, van e informàciojuk arrol, hogy miben különböznek a Neato kontra Vorwerk robotok egymàstol? Elöre is nagyon köszönöm a vàlaszukat. Tisztelettel: Orban Szabina

Kedves Orbán Szabina!

A leírtak alapján a következő robotporszívókat ajánljuk: Neato D5 Connected, Xiaomi Roborock 2, iRobot roomba 966, iRobot Roomba 980. Ezek a készülékek megfelelnek az Ön igényeinek,ebben az árkategóriában az időzítést mindegyik porszívó tudja, illetve azt is, hogy feltöltés után onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A Vorwerk robotokat mi nem forgalmazzuk, így azzal kapcsolatban nem sok tudunk információkkal szolgálni. A Neato D85 már kifutott széria, helyette vannak a Neato D sorozat új modelljei., D3 és D5.
A Vorwek és a Neato felépítése, működési elve nagyon hasonló.

Üdv. Robotguru

felhasználó: Szabó József2018.03.03. 23:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Robotporszívó vásárláson töröm a fejem! Kétszintes 2*65nm-es lakás,csak kőjárólapokkal burkolt,szőnyegmentes felülettekkel...Kutya,macska nem ritka vendég a házban,bár a lányom alergiás a rövid szőrü állatokra...ezért nagy szívóerejű,Wifiről vezérelhető robotot keresek!?Melyek lennének a legoptimálisabbak Ön szerint?

Kedves Szabó József!

Két csoportra osztanám a kínálatot:

1. Az  iRobot Roomba 896robotporszívó véletlenszerű mozgással takarítja ki a szinetet, és Wi-Fi-ről vezérelhető.

2. A szisztematikus robotporszívók, azon belül a Neato D5 Connected, Xiaomi Roborock2, iRobot Roomba 966 és 980-as robotokat ajánljuk, amelyek szintén tudják a Wi-Fi elérést.

Ezen készülékek mindegyike kitűnően takarítja az állatszőrt is, és HEPA szűrővel rendelkeznek, ami az allergia miatt fontos  Önöknek.

Használhatók mindkét szinten.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Angéla2018.02.25. 19:09:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Az lenne a kérdésem, hogy a Roomba 696-nál a Home applikáció igazából csak arra használható, hogy (akár) távolról elindítsuk a takarítást, illetve hogy azon keresztül állítsuk be az indulási időpontokat? Véleményed szerint megéri a 681 helyett a 696-ot megvenni?

Kedves Angéla!

Miután a Roomba 696 egy random működésű robot, az applikáció nagyjából az Ön által leírt eléréseket teszi lehetőve. Ha fontos Önnek a távoli kapcsolat, akkor érdemes ezt választani.

A 681 takarítása időzítéssel már automatizálható. Üdvözlettel: Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.