0

iRobot Roomba robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
7 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Közben kiderült roomba 966-os készüléket kellene meg vennem a ház nagysága miatt. Kérdésem szintén az lenne hogy 4 kerék hajtása van,e és milyen magasságú küszöbön tud át menni??? Köszönöm válaszát.

Kedves Gyuri!

Jó választás! A Roomba 966 is két nagyméretű keréken és egy bolygókeréken közlekedik, a két keréknek külön meghajtása van. Kb. 1,5 - 2 cm a leküzdhető magasság egy  Roomba számára, amit jelentősen befolyásol a burkolatok milyensége, valamint a küszöbök és egyéb akadályok formája, anyaga. Ezért a küszöbön való átjárás vagy a szőnyeg takarítása biztosan csak a használat során derül ki. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:11:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! A Roomba 896-os készüléket szeretném megvásárolni. Azután érdeklődnék hogy 4 kerék meghajtása van-e? Válaszát előre is köszönöm.

Kedves GYuri! Ez a robot is két kerék meghajtású. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Lacibá2018.02.02. 16:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Ma vettem egy távirányítót a Roomba 616-hoz. Lehet a használatáról olvasni valahol valamit? Ui. kipróbálva, számomra nem érthető módon működik a robot-távirányító rendszer. Pld.: ha menet közben valamely irányba elfordítom ezt az utasítást végrehajtja, de utána megáll. Az előre irányt kapcsolva elindul ugyan, de csak addig megy, amig a gombot nyomva tartom. Ez logikátlan működés, kérem, hogy okosítson meg. Köszönettel Lacibá

Kedves Lacibá!

A távirányító részletes leírása a robotporszívó leírásában található. A távirányító a leírtak alapján működteti a robotot, amig a gombot nyomva tartjuk addig a robot a parancsnak megfelelően cselekszik, ha a gombot felengedjük a paranacs megszűnik így a robot megáll.
Amenyiben a robotporszívó automata takarítást végez és a távirányítón egy parancsot ad a robotnak abban az esetben a takarítás leáll és a távirányító álltal adott parancsok lesznek érvényesek, mind addig, amíg a Clean gomb megnyomásával nem küldjük el a robotot takarítani.

Üdvözlettel,

Robotguru.

felhasználó: papi2018.02.02. 14:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Tanácsot szeretnék kérni.A Roomba 616-os a 681-es és a 866-os közt mi a külömbség. A 866-os tényleg ötször erősebben szív! Szobánként szeretném használni.

Kedves Papi!

Az iRobot Roomba 681 új erősebb akkumulátort kapott, új külsőt, kosz érzékelőt és időzíthető funkciót kapott a 616-hoz képest.

Az iRobot Roomba 866 erősebb szívómotort kapott, mint a 600-as robotok. 

Üdvözlettel,

Robotguru

felhasználó: Dinus2018.01.29. 20:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Nekem iRobot Roomba 650-es gépem van, ami nem működik. Sehol nem találom ezt a modellt. Itt sem. Én aksi problémára gyanakszom, mivel kb. másfél évig nem volt használatban, sőt a töltő sem volt áram alatt. Életre kelthető még az aksi? Vagy lehet hozzá valahol beszerezni másikat? Ha igen, hol és mennyiért? Érdekelne még a beszerelése is, ha ebben is tudna segíteni. Folyton azt mondja, hogy töltsem fel, hiába hagyom egész napra a töltőn 2m után feladja. Autó akkumulátor töltővel érdemes megpróbálni feléleszteni? Köszönöm. Üdvözlettel, Dinus Köszönöm

Szia Dinus!

Az AnewPow akkumulátor kompatibilis az iRobot Roomba 650-es robotporszívóval. Az csatolt linken tudod metekinteni és megrendelni. A beszerelés nem bonyolult a robot alján 4 db csavar található azokat ki kell csavarozni, illetve az oldalkefét kell leszedni, így a robot alja levehető és ott már meg is fogod látni a régi akkumulátort. Amennyiben a régi akkumulátoron azt tapasztalod, hogy a sav kifolyt javaslom ved fel a kapcsolatot a szervizzel: +36 1 445 1123. Mivel aa töltő valamenyire képes feltölteni az akkumulátort így valószínüleg a rövid üzemidőt egy Autó akkumulátor töltővel sem fogod tudni orvosolni.

Üdvözlettel,

Robotguru

felhasználó: András2018.01.23. 12:45:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Régi szőnyegünkre simán felment, új szőnyegünket viszont akkurátusan kikerüli. A szőnyeg magassága nem éri el a 2 cm-t. Válaszát előre is köszönöm.

Kedves András!

A legtöbb robotporszívó 1,5 centiméteres szőnyegre képes felmenni a ~2 cm, már túl vastag lehet számukra és ütközésnek érzékelik.

Üdvözlettel
Robotguru

felhasználó: BenF2018.01.18. 22:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne, hogy az Irobot 616-ban van Dirt detect? Mert valahol azt írják van, valahol meg hogy nincs! És ha nincs, melyik az amiben van a 600-as modellcsaládból? Köszönöm a segítséget!

Kedves BenF!

Az iRobot Roomba 616 Robotporszívóban nincs Dirt Detect funkció. Az iRobot Rooma 681 és 696 modelekben található ez a funkció.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: patri2018.01.14. 22:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Most vásároltunk egy Irobot Roomba 896-ot. Azt vettük észre, hogy a dokkolón töltés közbe a világító zöld lámpa felvillan, majd elalszik. A leírás szerint világítania kéne míg töltés alatt áll. Így nem lehet ellenőrizni, mikor fejezte be a töltést. Ez hiba? Köszönöm.

Kedves patri! A leírásban e tévesen serepel, mert az új Roomba robotporszívókon már nem villog a töltést jelző fény folyamatosan, 5 mp után kikapcsol. Ha úgy tapasztalnák, hogy a Roomba mégsem tölti fel magát, azaz nem működik elég ideig, akkor forduljanak a garanciális szervizhez. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Csörnyei Tamás2018.01.14. 12:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Roomba 886-ot nézegetjük. Három szintes a házunk, szintenként a takarítandó felület 80-90m2 Az alábbi kérdéseim volnának: - a 886 elég nekünk? - tud úgy dolgozni, hogy egyik nap egyik, másik nap másik szintet takarítaná? - feltörlési funkció van a robotban? - ha igen. Mit jelent? (Felmosás?) - ha nem. Van olyan, ami képes felmosni is? Vagy az már külön robotot igényel? Köszönettel: Csörnyei Tamás Okleveles ingatlanszakértő / MSc in Real Estate INGATLAN 4 YOU Kft. Tel.: +36-20/9-966-669 www.i4you.hu

Kedves CSörnyei TAmás!

1. Amennyiben egy szint több helyiségből áll, akkor a Roomba 886 nem biztos, hogy minden helyiségbe be fog találni és 100%-osan kifogja takarítani azt a szintet. Ezt csak szisztematikus rendszerben dolgozó robotok tudják, Az iRobot esetében a Roomba 966. 

2. Lehet vele szintenként takarítani.

2. Az iRobot esetében nincs feltörlési lehetőség. Szisztematikus robotok közül száraz feltörlési funkciója csak az LG-nek van.

3. Nedves feltörlést és porszívózást a hibrid robotok tudnak,  pl. NAVON Relax de luxe, vagy Evolveo, de ezek mind random működésűek, nem tudnák be járni a teljes szintet. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Brigi2018.01.12. 19:21:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! A fekete színű járólappal burkolt helyiségek ( jelen esetben egy nappali és ebédlő) robotporszívóval történő takarítása csak mélységérzékelővel nem rendelkező modellekkel kivitelezhető? Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Brigi! Ha matt burkolatról beszélünk, akkor igen. Ha fényes a felület, akkor nem zavarja meg a robot működését. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.