0
Értékelés:
 
Ár:
314 999 Ft

iRobot Roomba 980 robotporszívó

Ismerd meg az iRobot Roomba 980 robotporszívót! Másképp látja a világodat.

Nincs mese, a változás szelei elérték az iRobot fejlesztéseit is. A 2002 óta alkalmazkodó (adaptív) navigációs rendszerrel működő Roomba robotporszívó teljesen megújulva mutatkozott be 2015-ben az USA-ban. 2016-ban már az európai és így a magyar robotporszívó-rajongók is örülhetnek a Roomba újdonságainak. 

Nem ráncfelvarrás történt, hanem az iRobot mérnökei  teljesen új irányt vettek, és alapjaiban gondolták újra Roomba világát. A robotporszívót a XXI. század elvárásaihoz igazították 100%-ban.

A 900-es sorozat első tagja, az iRobot Roomba 980 másképp látja az otthonodat, mert szisztematikusan navigál és kamerával tájékozódik. Ráadásul folyamatosan tarthatod a vele a kapcsolatot az iRobot HOME applikációval az okostelefonodon keresztül. Nézzük, hogyan!

Takarítás a teljesség igényével

iAdapt® 2.0 navigáció

  Vizuális helymeghatározás   Automatikus töltés és újraindítás  
       
Vége a véletlenszerű mozgásnak és ütközéseknek. Az iRobot Roomba 980 navigációs rendszere a leghatékonyabban, számos szenzor segítségével térképet készít és a takarítás útvonalát személyes környezetedhez, bútoraidhoz igazítja. Célja nem más, minthogy minél alaposabban lefedje a takarítási területet.   Nem kell behatárolnod a takarítási területet, mert az iRobot Roomba 980  az egész lakást veszi célba. Ehhez az iRobot a szabadalmaztatott vSLAM® technológiáját használja: vizuális tájékozódási pontokat hoz létre a térképén. Mindig jó nyomon jár, mert tudja, pontosan tudja, hol járt és hol nem.   Az iRobot Roomba 980 robotporszívó akár 2 órán keresztül képes folyamatosan takarítani. Majd automatikusan feltölti lemerült akkumulátorát, és újra hadba indul, hogy bejárja a még kimaradt területeket és elvégezze a teljes lakás takarítását.  

 Turbó fokozatba kapcsol, ha kell

 

Turbó szőnyegtakarítás
  AeroForce™ takarítási rendszer

 
Az iRobot Roomba 980 figyel arra is, hogy a lakásodban különböző típusú burkolatok vannak, amit ráadásul szőnyegek, padlószőnyegek borítanak. A robotporszívóban található Gen3 motor előnye, hogy akár 10x nagyobb szívóerővel működik a szőnyegeken, ahol a por és szemét könnyen meg tud bújni.   Ez nem újdonság, hiszen a Roomba 800-as sorozatból már ismerős számunkra az AeroForce™ takarítási rendszer. A Roomba 980 két egymással szembe forgó gumiborítású tisztítókefével (AeroForce Extractor) elképesztő erővel és hatékonyan szedi fel a port, állatszőrt és a legfinomabb szemcséket minden típusú padlóról. Használatát allergiásoknak és kutya-macskatartóknak kimondottan ajánljuk. 

 iRobot HOME applikáció: lépj kapcsolatba robotoddal bárhol, bármikor 

 

Csak érintsd meg a CLEAN gombot.  Indul a takarítás

  Okos megoldások iRobot Home applikációval   Vedd kezedbe a programozást!  
     
Csatlakozz Roomba 980 robotporszívódhoz, és indítsd el a takarítást az applikáció CLEAN gombjának érintésével.    Az iRobot Home applikáció számos ötletet és hasznos információt oszt meg veled okostelefonodon keresztül. Teljesen mindegy hol vagy, otthon vagy házon kívül.   Azt állíthatsz be, amit csak szeretnél az iRobot HOME applikáció segítségével. Add meg a takarítási időpontokat, válassz az 1x vagy 2x áthaladás között, jelöld ki a szegélytakarítást. Ráadásként még a turbó szőnyegtakarítást is be tudod indítani.  

Mit tud az iRobot HOME applikáció?

 

     

 

A por többé nem fog elbújni

 

Alkalmazkodik környezetedhez az alapos lefedettség érdekében   Célzott takarítás   Fő az óvatosság
   

Miközben a Roomba 980 bejárja a teljes lakást, a robot takarítókeféi automatikusan igazodnak a szőnyegekhez, kerámia- és a keményfa burkolatokhoz.

A mindössze 9 cm magas új Roombát úgy tervezték, hogy beférjen a legtöbb bútor alá. A pornak esélye sem marad elbújni.

 

A Dirt Detect™ II szennyeződés érzékelő rendszer szintén ismert már a Roomba 700 sorozat óta. A robot optikai és akusztikai szenzorokkal érzékeli a padlón meglapuló szennyeződéseket. A robotporszívó, ha durva szemét, por, állatszőr kupac kerül a közelébe, fókuszált, intenzív takarítást végez.

A 3-lépcsős takarítási rendszer részeként az oldalkefe a falak, szegélyek mentén és a sarkokban szedi össze a port és a szemetet. A speciális, kiváló teljesítményű HEPA-szűrő szintén ismerős a Roomba 800-as sorozatból. Nem kerülnek vissza a levegőbe a por és az allergének, mert azok 99%-át biztosan felfogja.

 

Számos szenzor gondoskodik róla, hogy a Roomba 980 a bútorok alatt és körül, sőt még a sarkokban is kiválóan takarítson.

A mélységérzékelő szenzorok segítségével a Roomba 980 - ugyanúgy, mint a korábbi modellek - elkerüli a lépcsőket és más veszélyes mélységeket.

 Az erő vele van

Az oldalkefe mindenhova elér   Tör-zúz, aztán beszippant   Megnövelt szívóteljesítmény
   
A forgó oldalkefe a szemetet besepri, és így a robotporszívó a port és a szemetet a falak, szegélyek mentén is összeszedi.   A kábelek, vezetékek nem tekerednek fel az AeroForce™ tisztítókefékre, amelyek erős gumiból készültek és valósággal összezúzzák a szemetet, mielőtt felszedik a padlóról.  

A korábbi modellekhez képest a Roomba 980-ban található Gen3 motor előnye, hogy akár 10x nagyobb szívóerővel működik a szőnyegeken, ahol a por és szemét könnyen meg tud bújni.

Pont ott, ahol kell.

Megújult virtuális falak

A Roomba 980 estében búcsút vehetünk a jól ismert virtuális falaktól, világítótornyoktól is. A duális Virtual Wall® sorompó szemmel tartja, hogy a Roomba robotporszívó merre takarít.

 

1.    Normál üzemmódban abban a helyiségben tartja a robotporszívót, amit szeretnénk kitakarítani és nem engedi át más helyiségekbe.   2.    HALO üzemmódban a robotot csak bizonyos tárgyaktól tartja távol, amit szeretnénk megóvni. 
  

Az új duális Virtual Wall® sorompók a régebbi 500, 600, 700, 800-as sorozatú Roomba robotporszívókkal is kompatibilisek.

Hogyan járja be a Roomba 980 a lakásodat?

Az alábbi video jól mutatja, hogy milyen rend és logika szerint járja be az egész lakást. 

 

 

 

 

 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 90 mm
 • Súly: 3,94 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 3300 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Maximális takarítási terület: 200 m2
 • Extra funkció:
  Wi-Fi kapcsolat
 • Kefék típusa, száma:
  2 gumikefe 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dock
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • 1 db iRobot Roomba 980 robotporszívó
 • 1 db integrált automata töltőállomás
 • 1 db Li-ion 3300 mAh akkumulátor
 • 2 db duális virtuális fal (a szükséges AA elemekkel) 
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 1 db tartalék oldalkefe  
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
 • iAdapt 2.0 szisztematikus navigáció
 • AeroForce takarítási rendszer gumi tisztítókefékkel
 • Turbó szőnyegtakarítás
 • Automatikus töltés és újraindítás
 • Könnyen kezelhető iRobot HOME Applikáció
iRobot Roomba 980 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Laci2019.04.16. 11:23:00
Tisztelt Szakértő! Azt szeretném megtudni, hogy ha a robot egyszerre végzi a porszívózást és a feltörlést (felmosás), ha a szőnyeghez ér , akkor azt is felmossa-e? Mert hát nem volna jó. :-) Köszönöm szépen!

Üdvözlöm László

A hibrid porszívók nedves feltörléskor is felmennek a szőnyegre. Egyedül a Roborock 2 robotporszívónál lehet az applikáció segítségével területeket kizárni, ez esetben a szőnyegeket. A másik javaslat, hogy feltörlő robottal kell elvégeztetni a feltörlést, azok nem mennek fel a szőnyegre.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Bögös József2019.03.17. 09:04:00
Tisztelt Robotguru, a lakásunk három egységű térre osztható. Emelet, a földszint két lépcső magassággal két egység. Az alapterületek 60 m2-nél kisebbek. Elegendő e itt egy robot, vagy mindegyikhez külön kell?

Üdvözlöm József

Természetesen elegendő egy robotporszívót vásárolnia az adott területekhez.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zoli2018.12.05. 23:17:00
Nem tudom csatlakoztatni újból a wifihez. Egyszer már sikerű működött most nem csatlakozik rá a wifi re csak egyfolytába villog a jele.És az alkalmazásban is csak pörög a jel nem csatlakozik.

Üdvözlöm Zoltán

Javaslom resetelje le a roboton a wifit, és törölje le majd telepítse újra az applikációt.

Amennyiben a hiba továbbra is jelentkezne, kérem jelezze felénk.

Üdvözlettel:Roobotguru

felhasználó: Lauralili2018.11.26. 09:56:00
Egy 80 nm-es lakás takarításához lenne szükségem egy robot porszívóra. Cicáink vannak a lakásban. Olyan porszívót szeretnék, ami a porszívózás mellett fel is mossa a padlót. Mit tudnának ajánlani, ami nem túl drága, viszont maximálisan elvégzi a feladatát. Köszönettel, Zentainé

Kedes Zentainé

Amennyiben a robot be tudja járni az egész lakást, mindenképp szisztematikus robotot javaslok. Az Evolveo H11 nedves feltörlési funkciója is nagyon jó hatásfokkal bír. Azonban fontos, hogy a robotporszívókban nem felmosás, hanem nedves feltörlés funkció van ami a padló portalanítását végzi el.

felhasználó: Fazekasné Domine Gabriella2018.10.30. 11:29:00
1 hónapja vettünk Önöktől egy második Roomba 980 porszívót. Az első héten szépen készítette és elküldte a telefonomra a térképet, de azóta nem. A másik 1 éves porszívó soha mulaszt el térképet küldeni az elvégzett munkájáról. Kérem segítsenek, hogy a második porszívó is küldjön mindig térképet. Köszönettel: Fazekasné

Kedves Gabriella

A robotot párosítsa újra össze az applikációval, és írja meg hogy megoldódott-e a probléma.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: zoltan2018.10.19. 21:14:00
Érdeklődnék, hogy a roomba hogy mozog szőnyegen. Egy 980-ast vettünk és mindkét szőnyegünkön érdekesen mozog és több esetben elakadt, az egyik szőnyeg kék, fekete, fehét csíkos a másik egyszínű drap. Az összes típus ilyen vagy a 980-asban van esetleg túl sok szenzor?

Kedves Zoltán! 

Nehéz megmondani látatlanban, mert nem ismerjük a szőnyeg egyéb jellemzőit (pl. szálhosszúság).

A fekete csík azonban normál szőnyegen is meg tudja zavarni bármely Roomba viselkedését, s okozhat a leírtakhoz hasonló jelenségeket.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: timcsu@gmail.com2018.09.06. 15:25:00
Érdeklődnék, hogy kétszintes lakásnál hogyan oldható meg a porszívózás. Az emeletünkön olyan korlát van, ami nem zár teljesen, ezt hogy tudja megoldani a porszívó leesés nélkül?

Üdvözlöm

Takarítás közben a robot nem fog leesni az emeletről, a robotok erre is fel vannak készítve, hiszen minden porszívó rendelkezik leesésérzékelővel.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gemeli2018.03.11. 14:35:00
Kedves Robotguru! Mi a különbség az iRobot 980 és 966-os típus között? Nálunk a lakás nagy alapterületű, sok helyen van perzsaszőnyeg, de van hidegburkolat is, ráadásul egy hosszú szőrű cicával élünk együtt..

Kedves Gemeli!

Jelentős kapacitásbeli különbség van a két modell között.

Ha 150 m2 felett van az alapterület akkor érdemes a 980 -at választani. Felszereltségében ez a modell két virtuális falat tartalmaz, a 966-os csak egyet.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Orban Szabina2018.03.03. 23:26:00
Tisztlet, Kedves Robotguru Tàrsasàg. Hàrom hete minden nap teszteket nézegetek, de nem talàlom a porszivomat, vagyis nem tudok dönteni. Esélyesek: Neato Botvic D85 Vorwerk kobold vr200 iRobot Roomba 980 Az LG-t nem \\\"ismerem\\\". Tehàt két hosszuszörü macska lakja a lakàst, ami 100mn2-es. Küszöb nincsen, szönyeg csak normàlis, nem hosszuszàlu. A lakàs minimàl stilusu, kivéve a gyerekszoba, mert ott van minden stilus, csak az nem amit làtni lenne jo :) Szisztematikus gépet keresek, ami, és talàlja meg azt a pontot ahol abbahagyta a munkàt, lemerült aksija miatt. A programozàs nem érdekel. Nem tudom, van e informàciojuk arrol, hogy miben különböznek a Neato kontra Vorwerk robotok egymàstol? Elöre is nagyon köszönöm a vàlaszukat. Tisztelettel: Orban Szabina

Kedves Orbán Szabina!

A leírtak alapján a következő robotporszívókat ajánljuk: Neato D5 Connected, Xiaomi Roborock 2, iRobot roomba 966, iRobot Roomba 980. Ezek a készülékek megfelelnek az Ön igényeinek,ebben az árkategóriában az időzítést mindegyik porszívó tudja, illetve azt is, hogy feltöltés után onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A Vorwerk robotokat mi nem forgalmazzuk, így azzal kapcsolatban nem sok tudunk információkkal szolgálni. A Neato D85 már kifutott széria, helyette vannak a Neato D sorozat új modelljei., D3 és D5.
A Vorwek és a Neato felépítése, működési elve nagyon hasonló.

Üdv. Robotguru

felhasználó: palocziren2018.02.17. 10:46:00
Tisztelt szakértő! Várható e, hogy az irobot roomba 980 - as porszívó akciója. Kiváló termék, de az ára évek óta stabil és drága. (A drága műszaki cikkek ára folyamatosan csökkent az elmúlt években) Az irobot roomba 980 - é nem. Álmaim porszívója, kedvezményesen biztos vásárolnék... Palócz Irén

Kedves Irén!

Küldj egy mailt és jelezzük, amint változás van az árban.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.