0
Értékelés:
 
Ár:
264 900 Ft

iRobot Roomba 966 robotporszívó

Ismerd meg az iRobot Roomba 966 robotporszívót! Másképp látja a világodat.

Nincs mese, a változás szelei elérték az iRobot fejlesztéseit is. A 2002 óta alkalmazkodó (adaptív) navigációs rendszerrel működő Roomba robotporszívó teljesen megújulva mutatkozott be 2015-ben az USA-ban. 2016-ban már az európai és így a magyar robotporszívó-rajongók is örülhetnek a Roomba újdonságainak. 

Nem ráncfelvarrás történt, hanem az iRobot mérnökei  teljesen új irányt vettek, és alapjaiban gondolták újra Roomba világát. A robotporszívót a XXI. század elvárásaihoz igazították 100%-ban.

A 900-as sorozat második tagja, az iRobot Roomba 966 szisztematikusan navigál és kamerával tájékozódik. Ráadásul folyamatosan tarthatod a vele a kapcsolatot az iRobot HOME applikációval az okostelefonodon keresztül. Nézzük, hogyan!

Takarítás a teljesség igényével

iAdapt® 2.0 navigáció

  Vizuális helymeghatározás   Automatikus töltés és újraindítás  
       
Vége a véletlenszerű mozgásnak és ütközéseknek. Az iRobot Roomba 966 navigációs rendszere a leghatékonyabban, számos szenzor segítségével térképet készít és a takarítás útvonalát személyes környezetedhez, bútoraidhoz igazítja. Célja nem más, minthogy minél alaposabban lefedje a takarítási területet.   Nem kell behatárolnod a takarítási területet, mert az iRobot Roomba 966  az egész lakást veszi célba. Ehhez az iRobot a szabadalmaztatott vSLAM® technológiáját használja: vizuális tájékozódási pontokat hoz létre a térképén. Mindig jó nyomon jár, mert tudja, pontosan, hol járt és hol nem.   Az iRobot Roomba 966 robotporszívó akár 2 órán keresztül képes folyamatosan takarítani. Majd automatikusan feltölti lemerült akkumulátorát, és újra hadba indul, hogy bejárja a még kimaradt területeket és elvégezze a teljes lakás takarítását.  

 

AeroForce™ takarítási rendszer
Ez nem újdonság, hiszen a Roomba 800-as sorozatból már ismerős számunkra az AeroForce™ takarítási rendszer. A Roomba 966 két egymással szembe forgó gumiborítású tisztítókefével (AeroForce Extractor) elképesztő erővel és hatékonyan szedi fel a port, állatszőrt és a legfinomabb szemcséket minden típusú padlóról. Használatát allergiásoknak és kutya-macskatartóknak kimondottan ajánljuk. 

 iRobot HOME applikáció: lépj kapcsolatba robotoddal bárhol, bármikor 

Csak érintsd meg a CLEAN gombot.  Indul a takarítás

  Okos megoldások iRobot Home applikációval   Vedd kezedbe a programozást!  
     
Csatlakozz Roomba 966 robotporszívódhoz, és indítsd el a takarítást az applikáció CLEAN gombjának érintésével.    Az iRobot Home applikáció számos ötletet és hasznos információt oszt meg veled okostelefonodon keresztül. Teljesen mindegy hol vagy, otthon vagy házon kívül.   Azt állíthatsz be, amit csak szeretnél az iRobot HOME applikáció segítségével. Add meg a takarítási időpontokat, válassz az 1x vagy 2x áthaladás között, jelöld ki a szegélytakarítást. Ráadásként még a turbó szőnyegtakarítást is be tudod indítani.  

Mit tud az iRobot HOME applikáció?

     

 

A por többé nem fog elbújni

Alkalmazkodik környezetedhez az alapos lefedettség érdekében   Célzott takarítás   Fő az óvatosság
   

Miközben a Roomba 966 bejárja a teljes lakást, a robot takarítókeféi automatikusan igazodnak a szőnyegekhez, kerámia- és a keményfa burkolatokhoz.

A mindössze 9 cm magas új Roombát úgy tervezték, hogy beférjen a legtöbb bútor alá. A pornak esélye sem marad elbújni.

 

A Dirt Detect™ II szennyeződés érzékelő rendszer szintén ismert már a Roomba 700 sorozat óta. A robot optikai és akusztikai szenzorokkal érzékeli a padlón meglapuló szennyeződéseket. A robotporszívó, ha durva szemét, por, állatszőr kupac kerül a közelébe, fókuszált, intenzív takarítást végez.

A 3-lépcsős takarítási rendszer részeként az oldalkefe a falak, szegélyek mentén és a sarkokban szedi össze a port és a szemetet. A speciális, kiváló teljesítményű HEPA-szűrő szintén ismerős a Roomba 800-as sorozatból. Nem kerülnek vissza a levegőbe a por és az allergének, mert azok 99%-át biztosan felfogja.

 

Számos szenzor gondoskodik róla, hogy a Roomba 966 a bútorok alatt és körül, sőt még a sarkokban is kiválóan takarítson.

A mélységérzékelő szenzorok segítségével a Roomba 966 - ugyanúgy, mint a korábbi modellek - elkerüli a lépcsőket és más veszélyes mélységeket.

 Az erő vele van

Az oldalkefe mindenhova elér   Tör-zúz, aztán beszippant   Megnövelt szívóteljesítmény
   
A forgó oldalkefe a szemetet besepri, és így a robotporszívó a port és a szemetet a falak, szegélyek mentén is összeszedi.   A kábelek, vezetékek nem tekerednek fel az AeroForce™ tisztítókefékre, amelyek erős gumiból készültek és valósággal összezúzzák a szemetet, mielőtt felszedik a padlóról.  

A korábbi modellekhez képest a Roomba 966-ban található Gen3 motor előnye, hogy akár 10x nagyobb szívóerővel működik a szőnyegeken, ahol a por és szemét könnyen meg tud bújni.

Pont ott, ahol kell.

Megújult virtuális falak

A Roomba 966 estében búcsút vehetünk a jól ismert virtuális falaktól, világítótornyoktól is. A duális Virtual Wall® sorompó szemmel tartja, hogy a Roomba robotporszívó merre takarít.

1.    Normál üzemmódban abban a helyiségben tartja a robotporszívót, amit szeretnénk kitakarítani és nem engedi át más helyiségekbe.   2.    HALO üzemmódban a robotot csak bizonyos tárgyaktól tartja távol, amit szeretnénk megóvni. 
  

Az új duális Virtual Wall® sorompó a régebbi 500, 600, 700, 800-as sorozatú Roomba robotporszívókkal is kompatibilisek.

 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 90 mm
 • Súly: 3,94 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 1800 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  Wi-Fi kapcsolat
 • Kefék típusa, száma:
  2 gumikefe 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dock
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • 1 db iRobot Roomba 966 robotporszívó
 • 1 db integrált automata töltőállomás
 • 1 db Li-ion 1800 mAh akkumulátor
 • 1 db duális virtuális fal (a szükséges AA elemekkel) 
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 1 db tartalék oldalkefe  
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
 • iAdapt 2.0 szisztematikus navigáció
 • AeroForce takarítási rendszer gumi tisztítókefékkel
 • Automatikus töltés és újraindítás
 • Könnyen kezelhető iRobot HOME Applikáció
 • Szisztematikus takarítás nagy alapterületű lakásokban
iRobot Roomba 966 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Fancsali József2019.04.21. 18:02:00
Jó napot kérdésem most vettük a 966 robot porszivot és 2 napig küldte a térképet és az után nem küldőtt többet esetleg van valami megoldás köszönöm.

Üdv

Próbálják meg újra párosítani a robotporszívót az otthoni hálózattal. Tegyék meg ugyanazokat a lépéseket mint amikor először üzemelték be a robotot. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: János2018.11.28. 09:03:00
Tisztelt Cím ! Azt szeretném kérdezni,hogy fekete szegéllyel rendelkező szőnyegre is fel tud-e menni a robotporszívó? Köszönöm

Üdvözlöm János

Sajnos erre a kérdésre nem lehet egyértemű igennel, vagy nemmel válaszolni.

Márkától is függ, és nagyban befolyásolja az is, hogy a fekete szín milyen árnyalatú. Teszteléseink során az LG, Neato modellek voltak erre a legkevésbé érzékenyek, az Electroux robotporszívón pedig egyáltalán nem fogott ki semmilyen sötét szín.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Matyas2018.11.14. 11:18:00
Tisztelt Robotguru, van érdemi különbség az iRobot 966-os és 980-as szőnyegtisztítási képessége között? A hálószobák padlószőnyegesek, uh a terület fele szőnyeg lenne. Köszönettel és üdvözlettel Mátyás

Üdvözlöm

A 980-as modellben van szőnyegérzékelő funció, míg a 966-os Roombában nincs. A 980-as szőnyegen automatikusan megemeli a szívómotor fordulatszámát, és a főkefe forgási sebességét.

Amennyiben sok a szőnyeg, érdemes a 980-as modellt megvásárolni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dr. Csengeri Ágnes2018.09.14. 10:17:00
Tisztelt Cìm! Kérdésem, hogy a Roomba 980 milyen vastagságú szőnyegre megy fel? Köszönöm!

Kedves Ágnes! Kb. 1,5 - 2 cm vastag szőnyegre fel tud menni, persze ezt befolyásolhatja a szőnyeg szegélyének formája is. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Zsofia2018.06.13. 22:26:00
Tisztelt Robotguru! 150 nm lakás száraz és nedves takaritására szeretnék vásárolni egy készüléket. Melyik típust javasolják? Köszönöm visszajelzésüket.

Kedves Zsófia

A leírtak alapján Roborock2 robotporszívót ajánlunk Önnek ami el tudja végezni a száraz és nedves takarítást otthonában.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: klincsok józsef2018.05.15. 10:23:00
100 nm lakótér nagy nappalival és 3 ebből nyíló szobával,cicaszőr,kőpadló.küszöb nélkül.Az iRobot roomba 966 tetszik. Az ekektrolux pure i9 -et hangosnak vélem.Mit javasolsz ? Továbbá,mi a véleményed a feltörlési funkcióról kőpadló esetén. Célszerű? no,és milyen készülék tudja ezt? üdv. Józsi

Kedves József!

Az említett robotok mindegyike alkalmas a terület bejárására, alkalmasak az állatszőr összeszedésére is.

- Amennyiben az Electrolux porszívót választod, úgy azzal számolni kell, hogy a robot egy teljes töltéssel 
megközelítőleg 30-35m2-t képes bejárni, tehát a Te esetedben háromszor kell kimennie egy nap,
hogy a lakás minden pontját bejárja. Igen a robot egy kicsit zajos, de cserébe tökéletesen takarít kemény és szőnyeges felületeken egyaránt.
Folyamatos méréseket végez a robot, így szinte egyáltalán nem ütközik az őt körülvevő tárgyakkal bútorokkal.
Méri a magasságot is, így ahova tudja, hogy beszorulna, inkább nem megy be. Nem akad el kábelekben, széklábakban sem.

- Az iRobot Roomba 966 is jó választás, de nem sokkal csendesebb mint az Electrolux . Egy töltéssel képes lefedni a 100m2-t.A főkefék karbantartási igénye ennél a típusnál a legkisebb, mert csak gumikefével takarít, amire nem tekeredik fel a hajszál, szösz és állatszőr.

- Száraz takarítást és nedves törlést szisztematikusan egy robotporszívó tud végezni, a Xiaomi Roborock. Egy töltéssel képes lefedni a területet, nagy a szívóerő ezért egy kicsit zajosabb is, mosható HEPA filterrel dolgozik. Egybefüggő területeket képes jó minőségben törölni, de fuga tisztítására nem alkalmas.

Üdvözlettel: Robotguru
 

 

felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:35:00
Kedves Ildikó! Közben kiderült roomba 966-os készüléket kellene meg vennem a ház nagysága miatt. Kérdésem szintén az lenne hogy 4 kerék hajtása van,e és milyen magasságú küszöbön tud át menni??? Köszönöm válaszát.

Kedves Gyuri!

Jó választás! A Roomba 966 is két nagyméretű keréken és egy bolygókeréken közlekedik, a két keréknek külön meghajtása van. Kb. 1,5 - 2 cm a leküzdhető magasság egy  Roomba számára, amit jelentősen befolyásol a burkolatok milyensége, valamint a küszöbök és egyéb akadályok formája, anyaga. Ezért a küszöbön való átjárás vagy a szőnyeg takarítása biztosan csak a használat során derül ki. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Laci2017.10.31. 20:28:00
Kedves Ildikó, nemrég vettem egy roomba 966-ost. többször beszorult már az ágy és a wc alá is. Van esetleg erre valami praktika? plusz sajnos nagyon hosszasan takarít. 40nm-et 1 óra alatt nem fejez be ezzel mit tudok kezdeni? Köszönöm szépen! Laci

Kedves Laci! 

A beszorulás sajnos egy olyan probléma a robotporszívóknál, amit eddig még nem sikerült egyik gyártónak sem megoldani, mert a magasságot egyik robotporszívó sem tudja felmérni. Az ágy alatti beszoroluásra megoldás lehet, ha a lábak alá csúszásgátló filcet tesznek, vagy más módon kicsit megemelik a lábakat. 

Azt, hogy miért tud csak ekkora területet bejárni nagyon sok dologtól függ. Ha nagyon tagolt a terület, az jelentősen befolyásolja a működési időt (sok bútor és bútorlábak, folyosó). Kérdés az is, hogy mióta használják a robotot. Lehet, hogy a robotporszívó még a tanulási szakaszban van és nem tanulta még meg a területet. 

Ha probléma nem oldódik meg és  a robot nem fedi le a teljes területet, akkor érdemes a szervizzel felvenni a kapcsolatot.

Üdvözlettel: Robotguru                                      

felhasználó: Kugler Gyula2017.10.13. 06:53:00
Kedves Ildikó! Kérdezem, hogy mi az alapvető különbség az iRobot Roomba 960 és a 966 között? Számomra úgy tűnik, hogy a 966 típusszámú az újabb, viszont az akkumulátor teljesítménye kisebb. Várom válaszát.

Kedves Gyula! Igen, valóban így van. Ezek a különbségek, valamint a színük sem azonos,  a 960-as szürke, a 966-as arany színű. Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.