0
Értékelés:
 
Ár:
229 999 Ft

iRobot Roomba 886 robotporszívó

Az iRobot Roomba 800-as sorozat a takarítás minőséget a legmagasabb szintre emelte. Az iRobot Roomba 886 robotporszívó szívóhatása közel 50%-kal nagyobb az AeroForce technológiájának köszönhetően, mint a korábbi Roomba sorozotoknak. A kiemelkedő szívóerő kiegészül két gumikefével, amelyek egymással szembe forogva felszívják a port, a durva szennyeződéseket bármilyen típusú padlóról és szőnyegről. Mivel a kefék minimális karbantartást igényelnek, így még könnyebbé teszik a Roomba 886 robotporszívó használatát.

Az iRobot Roomba 886-as további előnye, hogy nagyon halk és akkumulátora kétszer hoszabb élettartamú, valamint a portartály űrtartalma is kétszer akkora.  

A virtuális fal/világítótorony segítségével az iRobot Roomba 886 robotporszívó képes a szobáról szobára üzemmódra, ami megnöveli a takarítási területet.

Melyek az iRobot Roomba 886 újdonságai?

Halk

Az iRobot Roomba robotporszívók általában halkan működnek, de a 800-as sorozat még a korábbi 700-as sorozatnál is halkabb. Ez az újítás fontos azoknak, akik érzékenyek a zajokra, vagy akinek kisállata ingerlékeny vagy fél a zajoktól.
 
Gyors

Egy robotporszívóval időt spórolsz meg ahhoz képest, ha neked kellene elvégezni a takarítást. Az iRobot Roomba 800-as sorozat azonban az összes korábbi modellnél gyorsabb,. A Roomba 700-as sorozathoz képest 30%-kal gyorsabban takarít, így nem kell aggódnod amiatt sem, hogy lemerül az akkumulátor a takarítás kellős közepén. 


Jobban takarít

Az iRobot Roomba 886 több frissítésen esett át, aminek az eredménye, hogy szívóereje 5x nagyobb mint a korábbi 700-as  sorozaté. A Roombát bármilyen padló típuson lehet használni, de ha szőnyeged van, akkor különösen ajánljuk a Roomba 886-t , mert kiemelkedő hatékonysággal takarít a szőnyeggel borított felületeken.

Kevesebb karbantartás

Kutya, macska is él a lakásodban? Akkor van egy jó hírünk számodra: az AeroForce technológiának köszönhetően  a Roomba 886 gumikeféin az állatszőr és hajszálak nem gyűlnek össze. A Roomba 886 mégis sokkal hatékonyabban szedi fel az állatszőrt a speciális TPU csőrendszernek köszönhetően. 

Szobáról-szobára üzemmód

A virtuális fal/világítótorony segítségével az iRobot Roomba 886 robotporszívó képes a szobáról szobára üzemmódra, ami azt jelenti, hogy a robot egymás után több helyiséget is ki tud takarítani, ezzel kibővíthető a takarítási terület nagysága.

Roomba 886 portartályNagyobb portartály

Mivel az új design kialakításával csökkent a kefék által elfoglalt hely, lehetőség nyílt egy nagyobb űrtartalmú portartály beépítésére. A robot 60%-kal több port képes magában tartani, mint a korábbi 700-as sorozat modelljei. Újításnak számít az is, hogy csak egy nagyobb méretű HEPA szűrő található benne, amit ritkábban kell cserélni.

Időzítés

Az iRobot Roomba 886-as robotporszívó kezelőfelülete nyomógombos, ami biztosabbá teszi a beállításokat az érzékeny érintésvezérelt kezelőfelületekhez képest.

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Átmérő: 35 cm
 • Méret: 350 x 90 mm
 • Magasság: 9,2 cm
 • Súly: 3,85 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: XLife, NiMH 14,4V 3000 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Programozható: igen, heti 7x
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 100 m2
 • Extra funkció:
  szobáról-szobára üzemmód
 • Kefék típusa, száma:
  2 gumikefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógombok
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dock
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal világítótorony
 • 1 db iRobot Roomba 886 robotporszívó
 • 1 db integrált automata töltőállomás
 • 1 db XLife NiMH akkumulátor 3000mAh
 • 1 db virtuális fal világítótorony
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 1 db kefetisztító eszköz
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
iRobot Roomba 886 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: András2018.01.23. 12:45:00
Régi szőnyegünkre simán felment, új szőnyegünket viszont akkurátusan kikerüli. A szőnyeg magassága nem éri el a 2 cm-t. Válaszát előre is köszönöm.

Kedves András!

A legtöbb robotporszívó 1,5 centiméteres szőnyegre képes felmenni a ~2 cm, már túl vastag lehet számukra és ütközésnek érzékelik.

Üdvözlettel
Robotguru

felhasználó: Csörnyei Tamás2018.01.14. 12:13:00
Tisztelt Szakértő! Roomba 886-ot nézegetjük. Három szintes a házunk, szintenként a takarítandó felület 80-90m2 Az alábbi kérdéseim volnának: - a 886 elég nekünk? - tud úgy dolgozni, hogy egyik nap egyik, másik nap másik szintet takarítaná? - feltörlési funkció van a robotban? - ha igen. Mit jelent? (Felmosás?) - ha nem. Van olyan, ami képes felmosni is? Vagy az már külön robotot igényel? Köszönettel: Csörnyei Tamás Okleveles ingatlanszakértő / MSc in Real Estate INGATLAN 4 YOU Kft. Tel.: +36-20/9-966-669 www.i4you.hu

Kedves CSörnyei TAmás!

1. Amennyiben egy szint több helyiségből áll, akkor a Roomba 886 nem biztos, hogy minden helyiségbe be fog találni és 100%-osan kifogja takarítani azt a szintet. Ezt csak szisztematikus rendszerben dolgozó robotok tudják, Az iRobot esetében a Roomba 966. 

2. Lehet vele szintenként takarítani.

2. Az iRobot esetében nincs feltörlési lehetőség. Szisztematikus robotok közül száraz feltörlési funkciója csak az LG-nek van.

3. Nedves feltörlést és porszívózást a hibrid robotok tudnak,  pl. NAVON Relax de luxe, vagy Evolveo, de ezek mind random működésűek, nem tudnák be járni a teljes szintet. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Roomba 8862018.01.02. 17:07:00
Tisztelt Robotguru! Ajándékba kaptunk egy Roomba 886-os robotot, most tervezem használatba venni és lenne néhány kérdésem: -első töltés előtt le kell-e meríteni (Ni-Mh), ha igen akkor ezt minden takarítás után/töltés előtt meg kell-e tenni -kell-e a 16 órás első töltés (Ni-Mh) -annak ellenére, hogy nem önöktől van a robot, lehet-e intézni önöknél a garanciális/egyéb szervizelési dolgokat (szimpatikus az oldaluk) Üdv.: Roomba 886

Kedves Roomba 886!

Ige,n első alkalommal le kell meríteni  a készüléket, majd 16 órás töltéssel kell formázni az akkumulátort. Később nem szükséges.

Garanciális kérdésekkel forduljon a garanciális szervizhez. Tartozékokat, alkatrészeket és garancián túli szervizelést nálunk is tud intézni. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Laura2017.09.02. 22:08:00
Kedves Ildikó. Nekem egy roomba 896-os készülékem van. (Ilyen nem volt a listában). Az lenne a problémám, hogy a robotom bármennyi időt tölt is az állomáson, a telefonos applikáción mégis mindig 80-90%-os töltöttséget mutat. Még soha sem mutatott teljes feltöltöttséget. Ez problémára utal? A készülék pár napos. Válaszát előre is köszönettel.

Kedves Laura! Amenyiben  a probléma továbbra is fennaáll, fordulj az eladóhoz, hogy kivizsgálják a készülék állapotát. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gabriella2017.07.15. 16:02:00
Tisztelt Szakértő! Macskaszőr felszedésére szeretnék robotporszívót kb. 100 nm-es területre. A lakás egyszintes, a szobáknál a küszöb 1.5 cm-es. Szőnyeg nincs. A tisztítandó felület kerámia járólap (világos) és laminált parketta (sötét) színű. Szeretném a véleményét kérni, hogy melyik tipust javasolná. Köszönöm! Gabriella

Kedves Gabriella! Az LG Hombot robotporszívók közül ajánlom a PET CARE modellt, aminek speciális kisállatos keféje van és alkalmas ekkora alapterületű lakás takarítására.
felhasználó: tompa072017.07.13. 07:55:00
Üdvözlet! 60 nm-es lakásba (parketta+járólap) keresnék robotporszívót. Küszöb nincs. Viszont van egy kutya+macska. Nekem az irobotok szimpatikusak. Úgy gondolom, hogy a 800-as modell a gumihengerek miatt könnyebb tisztítani róla a sok kutyaszőrt. Vagy elegendő lenne egy 600-as modell? Nem macerásabb a sok szőr miatt a karbantartása? Ami még fontos, az az időzítő. Az irobot képes kitakarítani 2 db szobát és a konyhát ha nincs küszöb? köszi:Attila.

Kedves Attila!

Valóban a Roomba 800-as sorozat karbantartása a két kisállat mellett sokkal egyszerűbb, mert nem tekeredik fel az állatszőr a sörtekefére. Ha szeretné hogy biztosan bejárja a két szobát, akkor  a 886-os modelt kellene választani a szobáról szobára funkcióval. Ha ez nem fontos, akkor a 866 os kiváló választás. Mindkettő időzíthető. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Boross Gergő2017.05.15. 11:51:00
Tisztelt Szakértő! Főleg macskaszőr felszedésére szertnénk egy hepa szűrős, szisztematikusan takarító robotporszívót egy körülbelül 60nm-es területre. A problémánk az, hogy több helyen is olvastuk hogy a fekete szőnyegen nem ismerik ki magukat a gépek, nálunk pedig több helyen is van kissebb-nagyobb fekete szőnyeg. A lakásunk alsószintjén szeretnénk használni ahol nincs lépcső, küszöb ha ez esetleg fontos. Előre is Köszönöm a választ A Robotporszívó legyen Veletek :) Üdv: Gergő

Kedves Gergő!

A fekete szőnyeg probléma az infra leesésgátló szenzorok miatt van.

Ez szervizben kiiktatható, de ettől kezdve a robot nem vállal magáért felelősséget, ha olyan helyre teszitek - pl. galéria - ahonnan leeshet.

Azt javaslom, hogy küldjetek mailben elérhetőséget és a visszahívunk Benneteket a lehetőségekkel kapcsolatban.

Vagy a kisebb-nagyobb fekete szőnyegektől megváltok, s akkor nincs gond.

Azt is jó lenne tudni,hogy ezek a kisebb-nagyobb szőnyegek mekkorák és milyen az anyaguk.

Nem vagyok biztos benne, hogy az iRobot Roomba 886 jó választás, ha szisztematikus robotporszívót kerestek, mert a Roomba 886 nem szisztematikus ;-(

Ha iRobot-ban gondolkodtok,akkor iRobot Roomba 980 robotporszívó vagy iRobot Roomba 960 robotporszívó. A terület miatt elég a kisebb, a szőnyegek miatt lehet a nagyobb, bár akkora különbség nincsen.

Egyébként pedig bármelyik LG robotporszívószóba jöhet, https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=37  macska miatt inkább valamelyik PET-es és a Samsung robotporszívói is ajánlhatóak https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=22 .

A Robot legyen Veled! 

felhasználó: Cser_Norbert2017.01.17. 12:47:00
Szép napot ! 150 négyzetméteres lakáshoz szeretnék robotporszívót , viszont vannak küszöbök amik 2 és 3 cm között van, ilyen esetben melyik robotot ajánlják, vagy ilyen esetben mindig más helyiségbe kell áthelyezni a töltő állomást és a robotot? Segítségüket köszönöm előre is ! Üdvözlettel Cser Norbert.

Kedves Norbert! Ha ekkora küszöbök vannak, akkor a küszöbök és más természetes akadályok által határolt terület számít egy takarítási egységnek. A robotporszívót át kell helyezni az egyikből a másikba, de a töltőállomást nem muszáj. Bármely random működésű robotporszívó jó lehet Önöknek. Ajánlom az iRobot Roomba 600, 700, 800-as sorozatot. Azt kellene eldönteniük, hogy melyik modell funkcióira van szükségük. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gábor2017.01.09. 13:02:00
Tisztel Robotguru! 45 nm-es, 2 szobás lakásba keresek robotporszívót. Nincs küszöb sehol sem, csak pár mm-es burkolatváltó takaró lécek. Szőnyeg nincs, csak laminált parketta és kerámia járólap. Mivel elég sok a sarok rész a lakás és a bútorok miatt, ezért az LG hom-bot-ra gondoltam elsősorban. Az egyetlen problémám, hogy a tesztek szerint a földig érő függönyökkel nem boldogul a szenzorok miatt. Nálam mindkét szobában ilyen függöny van (0,5-1 cm-re a padlótól). Így a kérdésem az, hogy van-e erre megoldás akár LG akár más terméknél. Az időzíthetőség és az, hogy tudja hol járt ha töltenie kell magát fontos lenne szintén. Most keresem az első robotom, így egy hozzávetőleges fenntartási költséget is megköszönnék. Vagy ha úgy jobban értelmezhető egy élettartamot kérnék, hogy kb. mennyit bírnak a kefék, szűrők. Egyszóval milyen gyakran szükséges cserélni őket, ha van ilyen tapasztalat. Még pár kérdésem lenne, az USB porton keresztüli frissíthetőséggel kapcsolatban (LG). Frissítésnek lehetnek garanciális következményei? Például ha nem LG firmware kerül fel az garancia vesztés automatikusan? Illetve az LG oldalain csak magát a firmware-t és telepítési útmutatót láttam, leírást nem, hogy miért jobb az új szoftver. Esetleg van olyan oldal ahol ezekre rá lehet keresni vagy a gyártótól érdeklődjem inkább? Előre is Köszönöm a válaszokat! Üdvözlettel, Nagy Gábor

Kedves Gábor!

-Az LG valóban akadályként fogja érzékelnia a földig lelógó függönyöket. A random működésű robotok viszont biztosan bemennek mögé is. Ha az időzíthetőség fontos, akkor ezek közül ajánlom az iRobot Roomba 651, 866-ot vagy 886-ot is.

- Az automatikus töltés ezen robotporszívók esetében adott.

- Az akksik normál hasznlat mellett 2-3 évet bírnak. A forgó alaktrészeket a kopás miatt kell időnként cserélni, de ez is kb. 2 év. A HEPA szűrőket 3-4 havonta érdemes cserélni. Az alkatrészek árait oldalunkon megtalálja, így ki tudja számolni az ezzel járó költséget.

- Az LG valóban nyújt szoftver frissítési lehetőséget, azonban ezek tartalmáról érdemesebb a gyártótól  érdeklődni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: G.mark112016.12.31. 15:45:00
Tisztel webáruház! Érdeklődnél, hogy a Roomba 800-as és 900-as szériája közül melyik a legalkalmasabb egy kb. 100m2-es lakásba, ahol küszöbök és szőnyeg is van, illetve több szoba? Előre is köszönöm, Márk

Kedves G.mark11! A 900-as sorozat előnyeit a küszöbök miatt nem biztos, hogy ki tudja használni. A magas küszöb természtes akadály, ami nem teszi lehetővé hogy a robot több, akár távolabbi helyiségbe is eljusson. Ez alapján úgy tűnik, hogy a random működésű 800-as sorozat is megfelel a céljaiknak, de fel kell osztani a lakást több takarítási területre. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.