0

iRobot Roomba 880 robotporszívó teszt

2014.10.16.
iRobot Roomba 880 robotporszívó teszt

Az iRobot aktuális csúcsmodellje megint fejlődött egy kicsit. Nem született újjá, nem alakult át, csak egy kicsit jobb lett. Az új Aeroforce portartály és a gumihengerek komoly előrelépést jelentenek a gondtalanabb robothasználat irányába.

Az iRobot Roomba 880 robotporszívó  sok szempontból lesöpri a versenytársait. Az egyik legegyszerűbben konfigurálható robot, így az első feltöltés után csupán pár gombnyomással személyre szabhatjuk újdonsült robotunkat.

Bár első ránézésre ugyanúgy néz ki, mint az iRobot előd-modellei, azért ha jobban megnézzük, találunk pár fejlesztést, amit egyik előd sem nyújt az iRobot palettáján. Ilyen például a szívórendszere. A kefék a padlóhoz közelebb kaptak helyet azért, hogy jobban tudják feltakarítani a koszt. Az AeroForce technológia is megújult, ami kiemeli az összes Roomba közül a 880-at, de a többi robotot is megszorongatja a ringben.

Előnyei közé sorolhatjuk még a megnövelt portartályt is.

Azonban vannak gyenge pontjai is, mint például a hosszú töltési idő, és az is kifogásolható, hogy a csúcskategóriás Roomba nem kommunikál okostelefonnal, és nincs hálózati kapcsolata sem. 

Na de lássuk, mi a geeks.hu véleménye az iRobot-csodáról. A folytatásért kattints ide

 

 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.