0
Értékelés:
 
Ár:
185 999 Ft

iRobot Roomba 866 robotporszívó

Az iRobot Roomba 866 robotporszívó jelentős frissítésen esett át. A Roomba 800-as sorozatban a megszokott sörte- és gumikefe kombinációt két gumilapátos kefe váltotta fel, amelyek hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartást ígérnek. Az akkumulátor is megújult, az XLife akku sokkal hosszabb ideig képes a Roombát mozgásban tartani. 

Az iRobot termékeitől megszokott kényelmi funkciók persze nem hiányozhatnak, mint pl. az időzítési lehetőség vagy az audio és vizuális szennyeződés érzékelés.

iAdapt rendszer 

Az iRobot robotporszívói az iAdapt szabadalmaztatott, random takarítási rendszert használják. A Roomba 866 robotporszívó egy másodperc alatt 67x pásztázza végig a helyiséget 10 érzékelője segítségével, majd összekapcsolja a 40 előre definiált mozgással, így jut el a lakás minden pontjára.

Háromfázisú tisztító rendszer

Egyszerű, jól átgondolt takarítási rendszer, amely az robotporszívók élmezőnyében tartja a Roombát. A megújult AeroForce rendszernek köszönhetően 50%-kal nőtt a robotporszívó vákuumszívó teljesítménye.

1. Forgó oldalkefe: a Roomba 866 robotporszívó az oldalkefével besöpri maga alá a szennyeződést, onnan pedig a portartályba juttatja. A sarkokban és bútorlábak körül is hatékony.

2. Két, egymással szembe forgó gumilapát: az egymással szembe történő forgásnak köszönhetően minden típusú szennyeződést könnyedén eltávolítanak a padlóról. A gumilapátokra kevésbé ragad a por, nem tekerednek fel a hajszálak, ezért kevesebb karbantartást igényelnek.
Igazán kisállat-barát megoldás a Roomba 866 robotporszívó, ugyanis a gumilapátokról nem kell az állatszőrt sem leszedni, valamint a speciális TPU csőrendszernek köszönhetően hatékonyabban tudja a szőrt összeszedni.

3. Kiváló szívóteljesítmény: a Roomba 866 robotporszívó szívóhatékonysága az új motornak, valamint az AeroForce rendszernek köszönhetően nagyjából ötszörösére nőtt a a korábbi modellekhez képest.

XLife akkumulátor

Az XLife akkumulátornak köszönhetően a Roomba 866 robotporszívó tovább bírja, akár kétszer hosszabb élettartam elődeihez képest.

2. generációs adaptív tisztítófej

Az adaptív szívófejnek köszönhetően a Roomba 866 robotporszívó számára mindegy, milyen felületen takarít. Az AeroForce tisztítófej dinamikusan alkalmazkodik a felülethez, így minden padlótípuson kiválóan takarít.  

Dirt Detect 2. generációs érzékelő rendszer

A Roomba 866 robotporszívó akkusztikai és optikai érzékelőkkel van felszerelve, így még hatékonyabban azonosítja be a szennyeződéseket, a takarítás pedig sokkal alaposabb lesz.

AeroForce portartály és új HEPA szűrő

A frissítés eredménye a nagy kapacítású AeroForce portartály is, amely a HEPA szűrővel együtt igazán alapossá teszik a Roomba 866 robotporszívót. Az új portartály 60%-kal több port képes magába szívni, mint a korábbi 700-as modellek Újításnak számít az is, hogy csak egy nagyméretű HEPA szűrő található benne, amit így ritkábban kell cserélni. 
Az iRobotnál a kényelemről sem feledkeztek meg, hiszen a Roomba 866 robotporszívót portartály telítettség kijelzővel is felszerelték.

Akkor, amikor csak akarod!

A Roomba 866 robotporszívó alkalmazkodik hozzád, akkor takarít, amikor te szerednéd. Kedved szerint beállíthatod a napot és időpontot, amikor elkezdheti a takarítást. Mindezt függetlenül a napszaktól vagy fényviszonyoktól, ugyanis ez nem befolyásolja a Roomba 866 takarítási minőségét. Mivel a robot működése halk, ezért akár éjjel is takaríthatsz, nem zavarod a szomszédokat. Az időzítés annyira rugalmas, hogy a robot akár minden napra más-más időpontot is képes kezelni, de akár napi háromszor is elindíthatod a Roomba 866 robotporszívót.

Halkabb, gyorsabb

A Roomba 866 robotporszívó még elődjénél, a 780-as modellnél is halkabb, és 30%-kal gyorsabban takarít ki.

ANTITANGLE rendszer

A Roomba nem akad fenn a szőnyegrojtokon, nem csavarja fel a vezetékeket.

Lassú ütközés az akadályokkal így a Roomba 866 robotporszívó nem rongálja a bútorokat.

Szintérzékelők

Roomba 866 robotporszívó nem töri össze magát a lépcsőknél vagy más szintkülönbségeknél sem, mert érzékeli a mélységet és inkább irányt változtat.

Könnyen kezelhető

Nyomd meg a CLEAN gombot. Ennyi! Vagy állítsd be a takarítás időpontját, és a robotporszívó magától elindul.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Átmérő: 35 cm
 • Méret: 350 x 90 mm
 • Magasság: 9,2 cm
 • Súly: 3,85 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 60 dB
 • Akkumulátor típusa: XLife, NiMH 14,4V 3000 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Programozható: igen, heti 7x
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 60 m2
 • Kefék típusa, száma:
  2 gumikefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógombok
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dock
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • 1 db iRobot Roomba 866 robotporszívó 
 • 1 db integrált automata töltőállomás  
 • 1 db XLife NimH akkumulátor 3000mAh
 • 1 db kefetisztító eszköz
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
iRobot Roomba 866 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Sándor2018.08.18. 07:26:00
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy a Roomba 866 lehet-e egy nap több indításra is beprogramozni és ha igen hol találok erre információt? Várom mielőbbi válaszát, köszönettel! Sándor

Üdvözlöm Sándor

A 886-os iRobot Roombát napi egy indításra lehet programozni.

Üdvölettel:Robotguru

felhasználó: Attila2018.08.02. 14:47:00
Az iRobot Roomba 866-os porszívót különböző oldalakon a jellemzők leírásában más-más akkumlátorral látom. - Ni-Mh - Xlife meghosszabbított élettartamú akkumulátor Ez valóban mást takar? Mi a különbség a kettő között? Válaszát előre is köszöni: Attila

Kedves Attila

Semmi különbség a kettő között, az iRobot 866-os robotporszívó egy 3000 mAh kapacitású Nimh akkumulátorral kerül forgalomba. A más-más megnevezésektől fontosabb ,hogy első használatkor az akkumulátort először teljesen merítsük le, ezek után tegyük a robotot kézzel a dokkolóra, és hagyjuk legalább 16 óráig a töltőn. Ezek betartása nagymértékben meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kis Tünde2018.05.11. 11:46:00
Kedves robotguru Vásárolnék egy I robotot 866 és egy felmoso robotot egyidejuleg ha adnak kedvezményt. Várom ajánlatukat. Üdvözlettel Kis Tünde

Kedves Tünde!

Kérem, pontosítsa mire gondolt, mert jelenleg nincs felmosó robot, amit ajánlani tudnék Önnek.

Várom visszajelzését, kérem, küldje az info_kukac_robotguru_hu-ra.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: papi2018.02.02. 14:04:00
Kedves Robotguru! Tanácsot szeretnék kérni.A Roomba 616-os a 681-es és a 866-os közt mi a külömbség. A 866-os tényleg ötször erősebben szív! Szobánként szeretném használni.

Kedves Papi!

Az iRobot Roomba 681 új erősebb akkumulátort kapott, új külsőt, kosz érzékelőt és időzíthető funkciót kapott a 616-hoz képest.

Az iRobot Roomba 866 erősebb szívómotort kapott, mint a 600-as robotok. 

Üdvözlettel,

Robotguru

felhasználó: David2017.08.07. 21:49:00
Üdv! Segítséget szeretnék kérni robotporszívó téren. Egy 4 szobás 120nm es területről lenne szó, amit takarítania kéne a robotnak, nagy részben szőnyeg.Cica van. Viszont nem szükséges egyben az egészet takarítania a robotnak és a szisztematikus rendszerhez sem ragaszkodunk. 190ezer a határ azon belül nézelődtem de ,hogy őszinte legyek nem tudok dönteni.Ja és igen van küszöb is 1-2cm magas.A legmagasabb 2 azt lemértem a többi kisebb. Köszönöm előre is a válaszát!

Kedves David! Ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy az egész területet egy töltéssel kitakarítsa a robotporszívó ( és a küszöbök ezt meg is akadályoznák), akkor a cicaszőr miatt a iRobot Roombát ajánlanék. Akár a 600-as, akár a 800-as sorozat jó választás lehet. Azt kellene mérlegelnie, hogy milyen funkciókat szeretne használni. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Tilly Ágnes2017.02.05. 17:20:00
Kedves Szakértő! Szeretném a segítségüket kérni, hogy melyik Irobot a nekünk való! A takarítandó terület kb 100 nm, ez egybefüggő nagy terület, kerémáia járólappal, küszöb nincs. A szobaajtókat becsuknánk oda nem kéne bemenni a porszívónak. Van két nagyméretű, hosszúszőrű kutyánk, akik miatt naponta kell porszívoznom. Illetve van egy nagy szőnyegünk is, de az szerenécsére rövidszőrű :) Segítségüket előre is köszönöm! Üdvözlettel, Tilly Ágnes

Kedves Ágnes! Csak az iRobot 900-as, szisztematikus rendszerű robotporszívói tudnak ekkora alapterületű helyiséget biztosan kitakarítani. A kutyaszőrrel megbírkóznak és a szőnyeg is tiszta lesz használatától. Akár nagyobb területet is képesek kitakarítani, így lehet, hogy a szobákat is be lehetne vonni a takarításba (nyitott ajtó mellett:-). Két modell létezik ebben a sorozotaban, a Roomba 960 és a Roomba 980 robotporszívó. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Cser_Norbert2017.01.17. 12:47:00
Szép napot ! 150 négyzetméteres lakáshoz szeretnék robotporszívót , viszont vannak küszöbök amik 2 és 3 cm között van, ilyen esetben melyik robotot ajánlják, vagy ilyen esetben mindig más helyiségbe kell áthelyezni a töltő állomást és a robotot? Segítségüket köszönöm előre is ! Üdvözlettel Cser Norbert.

Kedves Norbert! Ha ekkora küszöbök vannak, akkor a küszöbök és más természetes akadályok által határolt terület számít egy takarítási egységnek. A robotporszívót át kell helyezni az egyikből a másikba, de a töltőállomást nem muszáj. Bármely random működésű robotporszívó jó lehet Önöknek. Ajánlom az iRobot Roomba 600, 700, 800-as sorozatot. Azt kellene eldönteniük, hogy melyik modell funkcióira van szükségük. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gábor2017.01.09. 13:02:00
Tisztel Robotguru! 45 nm-es, 2 szobás lakásba keresek robotporszívót. Nincs küszöb sehol sem, csak pár mm-es burkolatváltó takaró lécek. Szőnyeg nincs, csak laminált parketta és kerámia járólap. Mivel elég sok a sarok rész a lakás és a bútorok miatt, ezért az LG hom-bot-ra gondoltam elsősorban. Az egyetlen problémám, hogy a tesztek szerint a földig érő függönyökkel nem boldogul a szenzorok miatt. Nálam mindkét szobában ilyen függöny van (0,5-1 cm-re a padlótól). Így a kérdésem az, hogy van-e erre megoldás akár LG akár más terméknél. Az időzíthetőség és az, hogy tudja hol járt ha töltenie kell magát fontos lenne szintén. Most keresem az első robotom, így egy hozzávetőleges fenntartási költséget is megköszönnék. Vagy ha úgy jobban értelmezhető egy élettartamot kérnék, hogy kb. mennyit bírnak a kefék, szűrők. Egyszóval milyen gyakran szükséges cserélni őket, ha van ilyen tapasztalat. Még pár kérdésem lenne, az USB porton keresztüli frissíthetőséggel kapcsolatban (LG). Frissítésnek lehetnek garanciális következményei? Például ha nem LG firmware kerül fel az garancia vesztés automatikusan? Illetve az LG oldalain csak magát a firmware-t és telepítési útmutatót láttam, leírást nem, hogy miért jobb az új szoftver. Esetleg van olyan oldal ahol ezekre rá lehet keresni vagy a gyártótól érdeklődjem inkább? Előre is Köszönöm a válaszokat! Üdvözlettel, Nagy Gábor

Kedves Gábor!

-Az LG valóban akadályként fogja érzékelnia a földig lelógó függönyöket. A random működésű robotok viszont biztosan bemennek mögé is. Ha az időzíthetőség fontos, akkor ezek közül ajánlom az iRobot Roomba 651, 866-ot vagy 886-ot is.

- Az automatikus töltés ezen robotporszívók esetében adott.

- Az akksik normál hasznlat mellett 2-3 évet bírnak. A forgó alaktrészeket a kopás miatt kell időnként cserélni, de ez is kb. 2 év. A HEPA szűrőket 3-4 havonta érdemes cserélni. Az alkatrészek árait oldalunkon megtalálja, így ki tudja számolni az ezzel járó költséget.

- Az LG valóban nyújt szoftver frissítési lehetőséget, azonban ezek tartalmáról érdemesebb a gyártótól  érdeklődni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: G.mark112016.12.31. 15:45:00
Tisztel webáruház! Érdeklődnél, hogy a Roomba 800-as és 900-as szériája közül melyik a legalkalmasabb egy kb. 100m2-es lakásba, ahol küszöbök és szőnyeg is van, illetve több szoba? Előre is köszönöm, Márk

Kedves G.mark11! A 900-as sorozat előnyeit a küszöbök miatt nem biztos, hogy ki tudja használni. A magas küszöb természtes akadály, ami nem teszi lehetővé hogy a robot több, akár távolabbi helyiségbe is eljusson. Ez alapján úgy tűnik, hogy a random működésű 800-as sorozat is megfelel a céljaiknak, de fel kell osztani a lakást több takarítási területre. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Nmarcsy2016.12.30. 14:42:00
Kedves Szakertő! Olyan porszivot keresek, ami szönyegre fel tud menni! A gyerek szobaba autos szőnyeg van vekony nagy. A másik szobában sűrű vastag szőnyeg, kb 1 cm vastag nagy! A lakàs mérete kb 80 m2. Sok a haj ès a por 3 gyerek mellett. Köszönöm! Udv Mariann!

Kedves Nmarcsy!

1. Ha egyszere szeretnék takarítani az egész lakást egy töltéssel (és ezt nem akadályozzák magas küszöbök), akkor LG robotporszívóit ajánlom, kiválóan megbírkóznak a szőnyegekel a turbó szőnyegtakarítási funkciójával.

2. Ha az egyes helyiségek takarításban külön-külön gondolkodunk, akkor bármely random működésű iRobot Roomba a 600 vagy 700 vagy 800-as sorozatból is megfelel.

Üdv: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.