0
Értékelés:
 
Ár:
159 999 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
raktáron

iRobot Roomba 696 robotporszívó

iRobot Roomba 696 – új modell, régi széria az iRobot robotporszívók istállójából

A Roomba 600-as robotporszívókat régi kedves ismerősként köszöntjük, évek óta vezetik a népszerűségi listákat. Azonban ha jól megnézzük az új modellt, meg kell állapítanunk, hogy a Roomba 696-nem kerülhette el egy plasztikai sebész vagy egy designer beavatkozását, és megújult, friss külsővel hódít.

Mennyiben érintették ezek a változások a műszaki tartalmat vagy csak a külcsín változott? Erre voltunk kíváncsiak és jól megvizsgáltuk kívül-belül, hogy mit tud az új robotporszívó a korábbi 600-as modellekhez képest.Újdonságok a Roomba 696-os robotporszívóban:

Okos telefonról indítható iRobot HOME applikáció: Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 696 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a “CLEAN” gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné ha a robot takarítana.

Új design: Valljuk be őszintén, hogy megszoktuk és szerettük a régi formát, de ráfért már egy kis beavatkozás. Legfeltűnőbb a már-már kultikus CLEAN gomb megújítása, amit szöveg helyett ikonokkal láttak el. A kezelőfelületen amúgy ugyanazokat a funkciókat tudjuk elérni, mint korábban: automatikus takarítás, spot üzemmód, dokkolás, és az időzítéshez szükséges nyomógombokat.

Li-ion akkumulátor: Na, ez mindenképpen előnyére válik a Roomba 696-nek, ezért az akksiért érdemes volt megújulni. Nem kell formázni, nagyobb a teljesítménye, hosszabb az élettartama, mint a korábbi Ni-Mh akkumulátoroké. 

Időzíthető takarítás: A Roomba 696 robotporszívó esetében a takarítás indítása újra időzíthető lett. Ez azt jelenti, hogy a hét minden napjára más és más időpontot tudok megadni neki, és ki is zárhatok napokat a takarítás menetrendjéből, amikor nem akarom, hogy elinduljon.

Dirt Detect – funkció: Ez is régi ismerős, csak a 600-as sorozatban már egy ideje nem találkoztunk vele. Visszakerült a Dirt Detect szenzor, ami a szennyeződések aktív érzékelésében támogatja Roombánkat. Egy kis LED- kijelzővel tudtunkra is adja, hogy a robotporszívó oltári nagy mocskot talált lakásunkban.

Duális Virtuális Fal: A híres mesterséges akadályból 1 db van a dobozban, és még elem is tartozik hozzá. 600-as Roombában még soha nem volt iyen. Végre kör alakban vagy egyenes vonal mentén barrikádozhatjuk el lakásunk azon részét, amit no-go (tiltott) zónának jelölünk ki Roomba 696 robotporszívónk számára.  

Extra Aerovac szűrő: Ettől is elszoktunk már, de most 1 db-ot pluszban kapunk a dobozban. Simán kihúzunk 1 évet anélkül, hogy rendelnünk kellene AeroVac szűrőt vagy Roomba 600-as felújító készletet.  Ami változatlan a Roomba 696-ben, mert enélkül nem Roomba a Roomba

iAdapt alkalmazkodó navigáció (azaz random takarítás): ami azt jelenti, hogy a Roomba 696 továbbra is bolyong a maga kis világában, amit te jelöltél kis számára, ezen belül ő a király. De azt ne várd tőle, hogy átmenjen a távoli szobába, kiigazodjon a lakásod labirintusában, mert nincsen nála se térkép, se GPS.

Automatikus dokkolás: ha elfáradt, minden erejével arra koncentrál, hogy újra feltöltse magát, és visszamenjen a töltőállomása.

Automata töltőállomás integrált adapterrel: ez a kályha, innen indul, ide tér vissza és itt töltődik fel. Szabadidejében folyamatosan itt tartózkodik.

Mélységérzékelés: ne aggódj, nem esik le a lépcsőkön, nem veti mélybe magát az emeletről, sem a galériáról. 

Minden padlóburkolaton takarít: szőnyeg, parketta, kerámiaburkolat stb. neki mindegy, csak a shaggy szőnyeget és a fekete színt nem szeret. Ezzel nem lehet mit tenni, ez van.Hármas keferendszer: A sörtekefe, gumikefe, oldalkefe kombó még mindig hódít, ebbe beletaláltak a tervezők, és azóta sem nagyon engedi el az iRobot.

Anti-Tangle rendszer: ez annyira egyszerű angolul, mint amennyire rosszul hangzik magyarul. Annyit jelent, hogy Roomba 696 robotporszívó kigabalyodik a vezetékek hálójából. Azért egy kicsit rendezgesd őket el, mielőtt ráereszted a Roombát.

Van hordozófüle, hogy könnyen cipelhessük az egyik szobából a másikba (ez nem vicc, van, akinek nincs füle és mégis robotporszívó)

Portartály AeroVac szűrővel: nincsen kidobható porzsák benne, csak portartály, amit viszont mindig ki kell üríteni, mert a por nem vész el, csak átalakul. Az AeroVac szűrő cseréjét időnként ne felejtsd el, ezért kaptál egy tartalékot is.

Lassított ütközések rugalmas ütközőfelülettel: a dodzsem hangulatot garantálni nem tudjuk, de az iRobot Roomba 696 robotporszívó biztosan ütközik. Ne félj, ez nem jelenti azt, hogy csatatérré változtatja a lakást, de a könnyű tárgyakat simán eltolja. Az erő vele van. 


PS: Mielőtt logikusan feltennéd a kérdést, megválaszoljuk: Az iRobot Roomba 696-hez nem tartozik világítótorony/virtuális fal, és nem is kezeli azokat utólag sem.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 33 x 9,2 cm
 • Súly: 3,6 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 61 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 14,4 V 1800 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 90-120 perc
 • Programozható: igen, a hét minden napjára
 • Szűrő típusa: AeroVac
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 60 m2
 • Extra funkció:
  applikáció
  kapcsolat virtuális asszisztensekkel
 • Kefék típusa, száma:
  1 sörtekefe, 1 gumikefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dokkolás
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • Haladás logikája: random
 • 1 db iRobot Roomba 696 robotporszívó
 • 1 db integrált automata töltőállomás
 • 1 db Li-ion akkumulátor 1800 mAh 
 • 1 db duális virtuális fal (a szükséges AA elemekkel)
 • 1 db tartalék AeroVac szűrő
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
iRobot Roomba 696 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: edina.berta2018.12.08. 11:49:00
Kedves Robotguru! Szeretném kérni a véleményüket, hogy iRobot Roomba 696, vagy Xiaomi Roborock 2? Van erre vonatkozó tapasztalatuk? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Edina

Üdvözlöm

Elsősorban attól függ, hogy mekkora a takarítandó terület. Az iRobot Roomba 696 egy random robot ami egy indítással 50-60 négyzetmétert fed le. A Roborock 2 egy szisztematikus porszívó, ennél nagyobb, bonyolultabb helyek takartására ajánlott. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: kistom2018.08.03. 11:33:00
Valóban 2 db akku jár a Roomba 696-hoz? Jellemzőknél: 1800 mAh Doboz tartalma: 2130 mAh Ez megrendelés esetén megtévesztő és számonkérhető!

Üdvözlöm

Az iRobot 696-os készülékhez 1db 1800 mAh kapacitású akkumulátor jár, ami benne van a robotporszívóban.

Köszönjük észrevételét, javítottuk.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tigriszsebi2018.03.08. 19:14:00
Kedves Robotguru!Előző levelem lehet nem ment át válasz legalábbis nem érkezett rá.Szeretnénk robotporszívót vásárolni. Olyanra lenne szükségem ami programozható és át megy egyik szobából a másik szobába küszöbön. Összesen 60nm. Parketta, hideg burkolat és kisméretű rövidszalú szőnyeg egy egy darab. Poratka allergiás és asztmás a kislányunk ebből kifolyólag heppa szűrős lenne a legjobb. Bár úgy tervezem a robot addigra takarítson ki mire haza érünk vele az oviból :-)Melyik készülékeket ajánlanák ennek megfelelően? Előre is köszönöm :-)

Kedves tigrizsebi!

A választ már tegnap elküldtem, de akkor bemásolom újra. Üdvözlettel: Robotguru

----------------------
A kislány légúti betegségei miatt mindenképpen HEPA szűrős és magas szívóteljesítményű robotporszívót kellene választani. A lakás adottságait és az igényeket figyelembe véve az alábbi robotporszívókat ajánlom, amelyek időzíthetőek is:

Neato D3 
LG HomBot RED 
Samsung VR10M703hwg 
iRobot Roomba 966
Rendszeres használat mellett csökkeni fog a lakásban az allergén anyagok mennyisége, emellett azonban érdemes egy légtisztító készülék használatát is smegfontolni.

Üdvözlettel: Robotguru/Levegoguru 

felhasználó: Angéla2018.02.25. 19:09:00
Kedves Ildikó! Az lenne a kérdésem, hogy a Roomba 696-nál a Home applikáció igazából csak arra használható, hogy (akár) távolról elindítsuk a takarítást, illetve hogy azon keresztül állítsuk be az indulási időpontokat? Véleményed szerint megéri a 681 helyett a 696-ot megvenni?

Kedves Angéla!

Miután a Roomba 696 egy random működésű robot, az applikáció nagyjából az Ön által leírt eléréseket teszi lehetőve. Ha fontos Önnek a távoli kapcsolat, akkor érdemes ezt választani.

A 681 takarítása időzítéssel már automatizálható. Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Fandi2017.10.07. 13:21:00
Kedves Robotguru! 60 m2 terület tisztítására keresek robotporszívót. Küszöb, szőnyeg nincs, viszon két nagytestű, szőrét folyamatosan hullató kutya nehezíti a takarítást Első körben porszívórobotot keresek, de kacérkodom a feltörlés lepasszolásával is! :) Mit ajánlanátok? Előre is köszi a tanácsot! Andi

Kedves Fandi! A leírtak alapján Roomba 600-as sorozat bármely modellje megfelel. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Zsu2017.09.13. 15:22:00
Sziasztok, mi a különbség a Roomba 616, 681 és 696 típusok között? Köszi szépen előre is a választ.

Kedves Zsu! Az egyes modellek neve mellett itt ki tudja jelölni az összehasonlítást, és ezzel egy jól áttekinthető táblázatot kap a különbségekről. Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.