0
Értékelés:
Ár:
134 999 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
raktáron

iRobot Roomba 681 robotporszívó

iRobot Roomba 681 – új modell, régi széria az iRobot robotporszívók istállójából

A Roomba 600-as robotporszívókat régi kedves ismerősként köszöntjük, évek óta vezetik a népszerűségi listákat. Azonban ha jól megnézzük az új modellt, meg kell állapítanunk, hogy a Roomba 681-nem kerülhette el egy plasztikai sebész vagy egy designer beavatkozását, és megújult, friss külsővel hódít 2017-ben.

Mennyiben érintették ezek a változások a műszaki tartalmat vagy csak a külcsín változott? Erre voltunk kíváncsiak és jól megvizsgáltuk kívül-belül, hogy mit tud az új robotporszívó a korábbi 600-as modellekhez képest.Újdonságok a Roomba 681-es robotporszívóban:

Új design: Valljuk be őszintén, hogy megszoktuk és szerettük a régi formát, de ráfért már egy kis beavatkozás. Legfeltűnőbb a már-már kultikus CLEAN gomb megújítása, amit szöveg helyett ikonokkal láttak el. A kezelőfelületen amúgy ugyanazokat a funkciókat tudjuk elérni, mint korábban: automatikus takarítás, spot üzemmód, dokkolás, és az időzítéshez szükséges nyomógombokat.

Li-ion akkumulátor: Na, ez mindenképpen előnyére válik a Roomba 681-nek, ezért az akksiért érdemes volt megújulni. Nem kell formázni, nagyobb a teljesítménye, hosszabb az élettartama, mint a korábbi Ni-Mh akkumulátoroké. 

Időzíthető takarítás: A Roomba 681 robotporszívó esetében a takarítás indítása újra időzíthető lett. Ez azt jelenti, hogy a hét minden napjára más és más időpontot tudok megadni neki, és ki is zárhatok napokat a takarítás menetrendjéből, amikor nem akarom, hogy elinduljon.

Dirt Detect – funkció: Ez is régi ismerős, csak a 600-as sorozatban már egy ideje nem találkoztunk vele. Visszakerült a Dirt Detect szenzor, ami a szennyeződések aktív érzékelésében támogatja Roombánkat. Egy kis LED- kijelzővel tudtunkra is adja, hogy a robotporszívó oltári nagy mocskot talált lakásunkban.

Duális Virtuális Fal: A híres mesterséges akadályból 1 db van a dobozban, és még elem is tartozik hozzá. 600-as Roombában még soha nem volt iyen. Végre kör alakban vagy egyenes vonal mentén barrikádozhatjuk el lakásunk azon részét, amit no-go (tiltott) zónának jelölünk ki Roomba 681 robotporszívónk számára.  

Extra Aerovac szűrő: Ettől is elszoktunk már, de most 1 db-ot pluszban kapunk a dobozban. Simán kihúzunk 1 évet anélkül, hogy rendelnünk kellene AeroVac szűrőt vagy Roomba 600-as felújító készletet.  Ami változatlan a Roomba 681-ben, mert enélkül nem Roomba a Roomba

iAdapt alkalmazkodó navigáció (azaz random takarítás): ami azt jelenti, hogy a Roomba 681 továbbra is bolyong a maga kis világában, amit te jelöltél kis számára, ezen belül ő a király. De azt ne várd tőle, hogy átmenjen a távoli szobába, kiigazodjon a lakásod labirintusában, mert nincsen nála se térkép, se GPS.

Automatikus dokkolás: ha elfáradt, minden erejével arra koncentrál, hogy újra feltöltse magát, és visszamenjen a töltőállomása.

Automata töltőállomás integrált adapterrel: ez a kályha, innen indul, ide tér vissza és itt töltődik fel. Szabadidejében folyamatosan itt tartózkodik.

Mélységérzékelés: ne aggódj, nem esik le a lépcsőkön, nem veti mélybe magát az emeletről, sem a galériáról. 

Minden padlóburkolaton takarít: szőnyeg, parketta, kerámiaburkolat stb. neki mindegy, csak a shaggy szőnyeget és a fekete színt nem szeret. Ezzel nem lehet mit tenni, ez van.Hármas keferendszer: A sörtekefe, gumikefe, oldalkefe kombó még mindig hódít, ebbe beletaláltak a tervezők, és azóta sem nagyon engedi el az iRobot.

Anti-Tangle rendszer: ez annyira egyszerű angolul, mint amennyire rosszul hangzik magyarul. Annyit jelent, hogy Roomba 681 robotporszívó kigabalyodik a vezetékek hálójából. Azért egy kicsit rendezgesd őket el, mielőtt ráereszted a Roombát.

Van hordozófüle, hogy könnyen cipelhessük az egyik szobából a másikba (ez nem vicc, van, akinek nincs füle és mégis robotporszívó)

Portartály AeroVac szűrővel: nincsen kidobható porzsák benne, csak portartály, amit viszont mindig ki kell üríteni, mert a por nem vész el, csak átalakul. Az AeroVac szűrő cseréjét időnként ne felejtsd el, ezért kaptál egy tartalékot is.

Lassított ütközések rugalmas ütközőfelülettel: a dodzsem hangulatot garantálni nem tudjuk, de az iRobot Roomba 681 robotporszívó biztosan ütközik. Ne félj, ez nem jelenti azt, hogy csatatérré változtatja a lakást, de a könnyű tárgyakat simán eltolja. Az erő vele van. 


PS: Mielőtt logikusan feltennéd a kérdést, megválaszoljuk: Az iRobot Roomba 681-hez nem tartozik világítótorony/virtuális fal, és nem is kezeli azokat utólag sem.

iRobot Roomba 681 időzítés beállítása

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 2 év
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 33 x 9,2 cm
 • Súly: 3,6 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 61 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 14,8V , 2130 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására alkalmas
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Átlagos működési idő: 90-120 perc
 • Töltési idő: 180 perc
 • Szűrő típusa: AeroVac
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Maximális takarítási terület: 60 m2
 • Kefék típusa, száma:
  1 sörtekefe, 1 gumikefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dokkolás
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • 1 db iRobot Roomba 681 robotporszívó
 • 1 db integrált automata töltőállomás
 • 1 db Li-ion akkumulátor 2130 mAh 
 • 1 db duális virtuális fal (a szükséges AA elemekkel)
 • 1 db tartalék AeroVac szűrő
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
Webáruházunk a következő fizetési lehetőségeket kínálja vásárlóink számára. Válaszd azt, ami a legkényelmesebb számodra!

1.      Utánvét - Fizess a futárnak készpénzzel vagy az átvételi ponton készpénzzel, illetve bankkártyával.

2.      Banki előreutalás - A Robotguru Kereskedőház Kft. Budapest Bank Zrt.-nél vezetett 10104105-31427900-01004003  számlájára. A számlát elküldjük emailben, és kényelmesen online bankodon keresztül átutalod a megrendelés összegét.

3.      Bankkártyás fizetés - az OTP Bank online kártyaelfogadó rendszeren keresztül.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A megrendelés során a számodra legkényelmesebb és legelőnyösebb szállítási módot válaszd ki. 2017. január 5-től  Magyarország minden településre INGYENESEN szállítjuk ki a csomagodat.

·        Személyes átvétel a Robotguru Üzletben - INGYENES!

Robotguru Üzlet: Récsei Center, 1146 Budapest, Istvánmezei út 6. Térkép: itt

·        Személyes átvétel PickPackPont-on - INGYENES!

A megrendelés leadását követően Budapesten 2 munkanap múlva, vidéken 3 munkanap múlva vehető át a csomag a megjelölt átvételi ponton.

·        Szállítás futárszolgálattal - INGYENES!

A visszaigazoló emailt követően a megrendelt terméket futárszolgálattal a megadott címre 48 órán belül kiszállítjuk. Mi a Sprinter Futárszolgálattal dolgozunk. A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A számlát, a jótállási jegyet, illetve a magyar nyelvű Használati útmutatót minden esetben a küldeményhez mellékeljük.
iRobot Roomba 681 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Légrádi Gyula2018.01.20. 15:18:00
Kedves Ildikó! Újra fogalmazom az előző kérdésem. Mennyivel jobban takarít az i roomba 681, mint a 605 vagy a 616 típusú? Köszönönöm válaszát.

Kedves Gyula!

Az iRobot Roomba 600-as széria takarítás szempontjából, ugyanazt a technológiát alkalmazza, így nem lehet azt mondani, hogy az egyik jobban takarít, mint a másik. Kényelmi funckiókbank, külső megjelenésben és doboztartalomban különböznek ezek a robotporszívók egymástól.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Zoli2018.01.11. 11:47:00
Kedves Robotguru! Olyan porszívót keresek ami laminált padlón, kerámia felöleten, illetve ami vastagabb (\\\"szőrős\\\") szőnyegen is boldogul könnyedén.

Kedves Zoli! A laminált pakettta és a kerámia burkolat igazából egyik robotporszívónak sem probléma, szépen tudják takarítani. A vastagabb szőnyeg viszont szinte mindegyiknek gondot okoz. Jó lenne pontosítani a keresést a lakás adottságaival (méret, helyiségek száma). Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: KAnita2018.01.04. 13:59:00
Kedves Robotguru! iRobot Roomba 681 és 886 közül melyik lenne a megfelelő? 60m2 laminált padló és kerámia alapterület nappali-amerikai konyha-étkező és előszoba, dolgozó kitakarítására. Küszöb nincs, minden egy légtér, csak a dolgozó szoba van ajtóval leválasztva, ami mindig nyitva van. Melyik típusnak jobb az akkumulátora? A szőnyegekre is fel tud menni? Köszönettel: Anita

Kedves Kanita!

Igen a szőnyegekre is felmegy mindkettő.

Nagyon hasonló a működésük, viszont a 886-os tudja a szobáról-szobára üzemmódot és HEPA szűrő van benne.

A 681 előnye a Li-ion akkumulátor.

Ha kihasználnák a világítóronyok nyújtotta lehetőséget, akkor érdemes a 886-ot választani, egyébként a 681 teljesen megfelel az elvárásainak. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Légrádi Gyula2018.01.01. 14:28:00
Tisztelt Robotguru! Az i robot roomba 681 robotporszívó, tisztítás szempontjából miért jobb, mint például a 605 vagy a 611 típusú? Köszönettel: Légrádi Gyula

Kedves Légrádi Gyula!  A Roomba 681- es előnyei: időzíthető, van hozzá egy virtuális fal és Li-ion akkumulátora van. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: hutoczky2017.12.29. 19:14:00
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség kipróbálni a robot porszívót vásárlás előtt?

Kedves hutoczky! Üzletünkben be tudjuk mutatni a robotokat, otthoni kipróbálásra nincs lehetőség. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: SzVali2017.12.12. 19:28:00
Kedves robotguru. Az lenne a kérdésem ha feltöltődött a porszívó maradhat e a dokkoló állomásban ?

Kedves SzVali! Igen, folyamatosan a töltőállomáson kell tartani. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Feri2017.12.11. 20:08:00
Tisztelt Robotguru ! Szeretnék venni egy robotporszívót, jelenleg a irobot roomba 681 tűnik a legmegfelelőbbnek. Azt szeretném róla kérdezni, hogy egy kb 90 m2-es lakásban, ha nyitva vannak a szoba ajtók és nincsenek küszöbök, akkor ez a robot képes szobáról-szobára járva kitakarítani ? A cél az, hogy heti 3 alkalommal összeporszívózzon. Ha ez erre nem jó, akkor mit ajánlanak helyette ? Előre is köszönöm. Feri

Kedves Feri! A Roomba 681 ezt a feladatot nem fogja megoldani az elképzelései szerint. A teljes lakás takarítására szisztematikus rendszerű robotporszívót kellene választani. Az iRobot esetében ez a Roomba 966-os , az LG bármely modellje és a Neato D3 Plus tudná megoldani ezt a feladatot. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Zahorecz Krisztina2017.12.11. 04:19:00
Keves Ildikó! Lenne még egy kérdésem. Olvastam, hogy a robotok nem szeretik a feketét. A sötétbarna laminált padló okozhat-e gondot? Üdvözlettel, Krisztina Boldog karácsonyt kívánok Önnek és a Robotguru csapatának!

Kedves Krisztina!

Sötétbarna nem gond ;-)

Kívánunk mi is Békés, Boldog, Nyugodt Ünnepeket Nektek!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Zahorecz Krisztina2017.12.07. 13:26:00
Kedves Ildikó! Köszönöm a segítséget a választáshoz! Megérkezett a Roomba 681, és mit mondjak a padlószőnyeggel csodát tett, mintha új lenne. Csak egy gombnyomásnyi erőfeszítésembe került. Szeretnék ajándékba is venni hasonló paraméterekkel bíró készüléket, de alacsonyabb árban. Ahova szeretném, nincs kisállat viszont a szőnyegről a szöszöket jó lenne, ha összeszedné. A programozhatóság is előny lenne. Mely típusokat ajánlaná? Esetleg az Ariete Bricola szóba jöhetne? Válaszát előre is köszönöm, Krisztina

Kedves Krisztina!

Nagyon örülök, hogy Roomba bizonyított nálatok is!

Hasonló tudású, kedvezőbb árú készülékként a Hoovert tudom ajánlani, ami ráadásul alacsonyabb is. Ebből az időzítehető modell a RoboCom3 RBC 50 robotporszívó. 

Boldog karácsonyt kívánok!

Üvözlettel: Robotguru

felhasználó: kecsol2017.12.05. 11:35:00
Kedves Ildikó! Nagyon szépen köszönöm segítő válaszát. Kívánok önnek a közelgő ünnepekre sok örömet és minden jót. László

Kedves LÁszló! Boldog Karácsonyt Önnek és csalűádjának! Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.