0
Értékelés:
 
Ár:
134 999 Ft
Kifutott iRobot Roomba 681 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


iRobot Roomba 681 robotporszívó

iRobot Roomba 681 – új modell, régi széria az iRobot robotporszívók istállójából

A Roomba 600-as robotporszívókat régi kedves ismerősként köszöntjük, évek óta vezetik a népszerűségi listákat. Azonban ha jól megnézzük az új modellt, meg kell állapítanunk, hogy a Roomba 681-nem kerülhette el egy plasztikai sebész vagy egy designer beavatkozását, és megújult, friss külsővel hódít 2017-ben.

Mennyiben érintették ezek a változások a műszaki tartalmat vagy csak a külcsín változott? Erre voltunk kíváncsiak és jól megvizsgáltuk kívül-belül, hogy mit tud az új robotporszívó a korábbi 600-as modellekhez képest.Újdonságok a Roomba 681-es robotporszívóban:

Új design: Valljuk be őszintén, hogy megszoktuk és szerettük a régi formát, de ráfért már egy kis beavatkozás. Legfeltűnőbb a már-már kultikus CLEAN gomb megújítása, amit szöveg helyett ikonokkal láttak el. A kezelőfelületen amúgy ugyanazokat a funkciókat tudjuk elérni, mint korábban: automatikus takarítás, spot üzemmód, dokkolás, és az időzítéshez szükséges nyomógombokat.

Li-ion akkumulátor: Na, ez mindenképpen előnyére válik a Roomba 681-nek, ezért az akksiért érdemes volt megújulni. Nem kell formázni, nagyobb a teljesítménye, hosszabb az élettartama, mint a korábbi Ni-Mh akkumulátoroké. 

Időzíthető takarítás: A Roomba 681 robotporszívó esetében a takarítás indítása újra időzíthető lett. Ez azt jelenti, hogy a hét minden napjára más és más időpontot tudok megadni neki, és ki is zárhatok napokat a takarítás menetrendjéből, amikor nem akarom, hogy elinduljon.

Dirt Detect – funkció: Ez is régi ismerős, csak a 600-as sorozatban már egy ideje nem találkoztunk vele. Visszakerült a Dirt Detect szenzor, ami a szennyeződések aktív érzékelésében támogatja Roombánkat. Egy kis LED- kijelzővel tudtunkra is adja, hogy a robotporszívó oltári nagy mocskot talált lakásunkban.

Duális Virtuális Fal: A híres mesterséges akadályból 1 db van a dobozban, és még elem is tartozik hozzá. 600-as Roombában még soha nem volt iyen. Végre kör alakban vagy egyenes vonal mentén barrikádozhatjuk el lakásunk azon részét, amit no-go (tiltott) zónának jelölünk ki Roomba 681 robotporszívónk számára.  

Extra Aerovac szűrő: Ettől is elszoktunk már, de most 1 db-ot pluszban kapunk a dobozban. Simán kihúzunk 1 évet anélkül, hogy rendelnünk kellene AeroVac szűrőt vagy Roomba 600-as felújító készletet.  Ami változatlan a Roomba 681-ben, mert enélkül nem Roomba a Roomba

iAdapt alkalmazkodó navigáció (azaz random takarítás): ami azt jelenti, hogy a Roomba 681 továbbra is bolyong a maga kis világában, amit te jelöltél kis számára, ezen belül ő a király. De azt ne várd tőle, hogy átmenjen a távoli szobába, kiigazodjon a lakásod labirintusában, mert nincsen nála se térkép, se GPS.

Automatikus dokkolás: ha elfáradt, minden erejével arra koncentrál, hogy újra feltöltse magát, és visszamenjen a töltőállomása.

Automata töltőállomás integrált adapterrel: ez a kályha, innen indul, ide tér vissza és itt töltődik fel. Szabadidejében folyamatosan itt tartózkodik.

Mélységérzékelés: ne aggódj, nem esik le a lépcsőkön, nem veti mélybe magát az emeletről, sem a galériáról. 

Minden padlóburkolaton takarít: szőnyeg, parketta, kerámiaburkolat stb. neki mindegy, csak a shaggy szőnyeget és a fekete színt nem szeret. Ezzel nem lehet mit tenni, ez van.Hármas keferendszer: A sörtekefe, gumikefe, oldalkefe kombó még mindig hódít, ebbe beletaláltak a tervezők, és azóta sem nagyon engedi el az iRobot.

Anti-Tangle rendszer: ez annyira egyszerű angolul, mint amennyire rosszul hangzik magyarul. Annyit jelent, hogy Roomba 681 robotporszívó kigabalyodik a vezetékek hálójából. Azért egy kicsit rendezgesd őket el, mielőtt ráereszted a Roombát.

Van hordozófüle, hogy könnyen cipelhessük az egyik szobából a másikba (ez nem vicc, van, akinek nincs füle és mégis robotporszívó)

Portartály AeroVac szűrővel: nincsen kidobható porzsák benne, csak portartály, amit viszont mindig ki kell üríteni, mert a por nem vész el, csak átalakul. Az AeroVac szűrő cseréjét időnként ne felejtsd el, ezért kaptál egy tartalékot is.

Lassított ütközések rugalmas ütközőfelülettel: a dodzsem hangulatot garantálni nem tudjuk, de az iRobot Roomba 681 robotporszívó biztosan ütközik. Ne félj, ez nem jelenti azt, hogy csatatérré változtatja a lakást, de a könnyű tárgyakat simán eltolja. Az erő vele van. 


PS: Mielőtt logikusan feltennéd a kérdést, megválaszoljuk: Az iRobot Roomba 681-hez nem tartozik világítótorony/virtuális fal, és nem is kezeli azokat utólag sem.

iRobot Roomba 681 időzítés beállítása

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 33 x 9,2 cm
 • Súly: 3,6 kg
 • Távirányító: Opcionális
 • Zajszint: 61 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 14,8V , 2130 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 90-120 perc
 • Szűrő típusa: AeroVac
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Maximális takarítási terület: 60 m2
 • Kefék típusa, száma:
  1 sörtekefe, 1 gumikefe, 1 oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, dokkolás
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • 1 db iRobot Roomba 681 robotporszívó
 • 1 db integrált automata töltőállomás
 • 1 db Li-ion akkumulátor 2130 mAh 
 • 1 db duális virtuális fal (a szükséges AA elemekkel)
 • 1 db tartalék AeroVac szűrő
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
iRobot Roomba 681 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Nick Ágnes2018.11.13. 10:39:00
Tisztelt Roborguru! 110 m2-re, 6 küszöbbel elválasztott helységre keresek eszközt. A szobák parkettásak és 1,5 cm szálmagasságú, illetve alacsonyabb, de rojtos szőnyeggel borítottak. A többi felület köves, itt jól jöhetne a felmosás funkció, de ki is hagyható. Cicaszőr és hosszú hajszál is megtalálható. Melyik típust/típusokat ajánlják? Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Ágnes

Mivel az össz területet tagolja a küszöb, így a random porszívó is megfelel a takarításra. Ezen belül az iRobot termékek, Ilife A4, Ilife A6, Navon Relax, Navon Relax de Luxe robotok jöhetnek számításba.

Szisztematikus porszívóból a Roborock1, bármelyik LG modell, Neato D3, Neato D5, Neato D7, Roborock2 készülékek felelnek meg. Amennyiben a szőnyeg rojtja túl hosszú az probléma lehet a robotnak mert betekerheti az alsó főkefe. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Balázs2018.03.06. 11:24:00
Kedves Robotguru! Szeretném megkérdezni hogy az iRobot Roomba 681 készülék alkalmas-e 3 különálló helység automatikus kitakarítására? Úgymond, automatikusan be tudja járni a helységeket nyitott ajtók esetén? A 3 helység 1 térből (előszobából) nyílik, küszöb nincs, viszont az emeleten van, tehát lépcső van. A takarítandó felület összesen kb.45 négyzetméter. Állatszőrtakarítást is tudjon a gép. Ha ez az eszköz nem megfelelő, esetleg melyiket javasolnák? Előre is köszönöm a válaszukat!

Kedves Balázs!

Erre az alapterületnre és a kutyaszőr takarítására megfelel a Roomba 681. Nem esik le a lépcsőn, több szintes lakásban is ajánljuk használatát.

Viszont 100% biztonsággal nem tud bejárni a több helységet, mert nem tudja, hogy hol van, és nem tudja, hogy hol van még szoba, ahova el kellene jutnia.

Ha a teljes bejárhatóság fontos szempont, akkor a Neato D3, az LG HomBot Pet Care robotporszívókat ajánlom.

Üdvözlettel: Robotguru   

felhasználó: Tislargy2018.03.05. 13:50:00
Üdv! Kutya, járólap, laminalt padló, szőnyeg, kb 80nm. Ezekkel kene szembe néznie. Önök szerint ideális választás lenne? Ha nem akkor is kérem irobot ot ajánljon, más márka nem jön szóba. Köszönettel

Kedves Tislargy! Akkor maradjunk az iRobotnál:

- Ha elfogadható, hogy a robotot át kell helyezni az egyik helyiségből a másikba, akkor a Roomba 600-as sorozat bármely tagja megoldja a takarítást.

- Ha azt szeretnék, hogy az egész lakás bejárja, akkor arra csak a Roomba 966 alkalmas.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Tímea2018.03.01. 08:20:00
Tisztelt Cím ! Kockás szőnyegünk van és a robot porszívó nem megy rá a sötétbarna részre , mit tudok csinálni hogy ott is takarítson ? Köszönettel Könyves Tímea

Kedves Tímea! A jelenséget a robot infraszenzorai okozzák. Kérem, vegye fel a kapcsolatot a Robotguru Szervizzel. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Légrádi Gyula2018.01.20. 15:18:00
Kedves Ildikó! Újra fogalmazom az előző kérdésem. Mennyivel jobban takarít az i roomba 681, mint a 605 vagy a 616 típusú? Köszönönöm válaszát.

Kedves Gyula!

Az iRobot Roomba 600-as széria takarítás szempontjából, ugyanazt a technológiát alkalmazza, így nem lehet azt mondani, hogy az egyik jobban takarít, mint a másik. Kényelmi funckiókbank, külső megjelenésben és doboztartalomban különböznek ezek a robotporszívók egymástól.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Zoli2018.01.11. 11:47:00
Kedves Robotguru! Olyan porszívót keresek ami laminált padlón, kerámia felöleten, illetve ami vastagabb (\\\"szőrős\\\") szőnyegen is boldogul könnyedén.

Kedves Zoli! A laminált pakettta és a kerámia burkolat igazából egyik robotporszívónak sem probléma, szépen tudják takarítani. A vastagabb szőnyeg viszont szinte mindegyiknek gondot okoz. Jó lenne pontosítani a keresést a lakás adottságaival (méret, helyiségek száma). Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: KAnita2018.01.04. 13:59:00
Kedves Robotguru! iRobot Roomba 681 és 886 közül melyik lenne a megfelelő? 60m2 laminált padló és kerámia alapterület nappali-amerikai konyha-étkező és előszoba, dolgozó kitakarítására. Küszöb nincs, minden egy légtér, csak a dolgozó szoba van ajtóval leválasztva, ami mindig nyitva van. Melyik típusnak jobb az akkumulátora? A szőnyegekre is fel tud menni? Köszönettel: Anita

Kedves Kanita!

Igen a szőnyegekre is felmegy mindkettő.

Nagyon hasonló a működésük, viszont a 886-os tudja a szobáról-szobára üzemmódot és HEPA szűrő van benne.

A 681 előnye a Li-ion akkumulátor.

Ha kihasználnák a világítóronyok nyújtotta lehetőséget, akkor érdemes a 886-ot választani, egyébként a 681 teljesen megfelel az elvárásainak. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Légrádi Gyula2018.01.01. 14:28:00
Tisztelt Robotguru! Az i robot roomba 681 robotporszívó, tisztítás szempontjából miért jobb, mint például a 605 vagy a 611 típusú? Köszönettel: Légrádi Gyula

Kedves Légrádi Gyula!  A Roomba 681- es előnyei: időzíthető, van hozzá egy virtuális fal és Li-ion akkumulátora van. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: hutoczky2017.12.29. 19:14:00
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség kipróbálni a robot porszívót vásárlás előtt?

Kedves hutoczky! Üzletünkben be tudjuk mutatni a robotokat, otthoni kipróbálásra nincs lehetőség. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: SzVali2017.12.12. 19:28:00
Kedves robotguru. Az lenne a kérdésem ha feltöltődött a porszívó maradhat e a dokkoló állomásban ?

Kedves SzVali! Igen, folyamatosan a töltőállomáson kell tartani. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.