0
Értékelés:
Ár:
75 999 Ft
Akciós ár:
63 999 Ft
Akció érvényessége:
2017-03-31-ig
Akció vége
Nap Óra Perc Mp
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
1-2 nap nap

iRobot Braava jet 240 feltörlő robot

Ha takarító robotokról beszélünk, szinte mindenkinek a robotporszívók jutnak először eszébe. Pedig az elmúlt években egyre nagyobb teret követelnek maguknak a feltörlő robotok is. Az iRobot élen jár ezen a területen is, hiszen a Braava sorozat feltörlő robotjai évek óta segítenek a mindennapi takarításban.

Ezeket a robotokat legfőképpen olyan otthonokban ajánljuk, ahol sok a keménypadló felület, illetve ahol a fürdőszobát, konyhát szeretnék nedvesen is feltörölni. Az iRobot Braava család 2016-ban új modellel bővült. A Braava jet 240 neve is utal a robot újdonságára: ez a robot egyenletesen és folyamatosan vízpermetet is fecskendez a feltörlő robot elé.

iRobot Braava jet 240 feltörlő robot: 3 takarítási mód – 3 törlőkendő

A iRobot Braava jet 240 feltörlő robot három különféle takarítási móddal működik:

  
1.     Felmosás
2. Nedves feltörlés
3. Száraz feltörlés
Ebben az üzemmódban a Braava jet oda-vissza irányú V-alakú mozgást végez. A speciális mozgásformának és a szóró- és a rezgőfej működésének köszönhetően tökéletesen eltávolítja és lerakódott szennyeződéseket, zsíros, ragacsos foltokat. Az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot párhuzamos egyenes vonalak mentén egyenletesen kis mennyiségű vizet fecskendez ki a takarítandó felületre. Ezzel eltávolítja a koszt és egyéb lerakódott szennyeződéseket. (Ez a kíméletes vizes feltörlő üzemmód használható akár keményfa burkolatokon is) Az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot párhuzamos egyenes vonalak mentén száraz feltörléssel távolítja el a port, hajszálakat, állatszőrt a kemény padlófelületekről.

 • A három különböző takarítási módhoz három különböző törlőkendő tartozik:

  A Braava jet feltörlő robot dobozában 3-féle eldobható törlőkendő található, amit attól függően kell kiválasztanod, hogy éppen melyik takarítási módot szeretnéd használni.  Az eldobható törlőkendők felülete ugyanis tökéletesen megfelel a kiválasztott takarítási módnak. A törlőkendők illatosítottak, így kellemes, friss illatot kölcsönöznek otthonodnak a takarítás során. Ha befejezted a takarítást, az elhasznált törlőkendő egy gombnyomással levehető és szemetesbe dobható.

  iRobot Braava jet 240 feltörlő robot – a keménypadló felületek szakértője
   Kiválasztjuk a megfelelő tisztító kendőt és már indíthatjuk is takarítást bármilyen kemény padló felületen: faparketta, kerámialap, kő, márvány, laminált parketta, PVC, linóleum stb.

  -  A nedves és száraz feltörlés esetén az iRobot Braava jet 240 max. 25m2 takarítására képes.

  -  Ha a felmosás takarítási üzemmódot választjuk, akkor max. 20m2--es terület vizes takarítását tudjuk elvégezni.

   

  Ha nedves vagy vizes takarítási módot választunk, a robotot fel kell töltenünk vízzel. Majd a precíziós jet Spray kifecskendezi a vizet, fellazítja a szennyeződéseket és a foltokat anélkül, hogy lefröcskölné a bútorokat vagy a falakat. A rezgő tisztítófej a felhelyezett törlőkendőkkel finoman feltörli a szennyeződést és a foltokat. 

   iRobot Braava jet 240 feltörlő robot virtuális fal funkcióval
  Az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot egyedülálló újdonsága a virtuális fal funkció, amivel a feltörlő robot egy olyan láthatatlan akadályt képez, ami mögött nem fog takarítani. Helyiségek elzárására vagy nagyobb területek felosztására is használható ez az okos megoldás.

   

  iRobot Braava jet 240 feltörlő robotot könnyű kezelni
  A iRobot Braava jet 240 feltörlő robot használata hihetetlenül egyszerű, csak ki kell csomagolnod, feltöltened és már kezdheted is a takarítást.
 


•  Válaszd ki és helyezd fel a tisztító kendőt az iRobot Braava jet 240- re és nyomd meg a CLEAN gombot.

•  Attól függően, hogy melyik tisztító kendőt helyezted fel, az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot automatikusan kiválasztja a takarítási módot. 

• Ha az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot befejezte a takarítást, automatikusan visszatér a start pontra.

• Egy gombnyomással távolítsd el az elhasznált törlőkendőt.

• Ha a takarítási folyamat befejeződött, az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot kikapcsol.

 
iRobot Braava jet 240 feltörlő robotot - kis helyen elfér
A kompakt designnak köszönhetően az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot kis helyen elfér a lakásban. A praktikus hordozófüllel könnyen fel tudjuk emelni és át tudjuk helyezni a robotot.
 
Hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor
Az iRobot Braava 240 jet feltörlő robot a korábbi NiMH akkumulátorokkal szemben Li-ion akkumulátorral működik, ami számos kedvező tulajdonsága mellett hosszabb élettartamot is kínál. Ha lemerült, csak fel kell töltened a robotot, és nem kell folyamatosan a hálózati töltőn tartanod.

iRobot Braava jet 240 feltörlő robot tudja a dolgát
Az iRobot Braava jet 240 feltörlő robot nem csak arra képes, hogy automatikusan kiválassza megfelelő takarítási módot. Amennyiben a takarítási ciklus befejeződött vagy valamilyen probléma lépett fel, a feltörlő robot automatikusan kikapcsol, ezzel is védi akkumulátorát és elkerüli a sérüléseket.
 
Kattints ide, és hasonlítsd össze a Braava jet 240 és Braava 390T feltörlő robotot!

Kattints a részletekért!
 • Bútorok alatt és körül is takarít
1 db iRobot® Braava jet™ 240 feltörlő robot

1 db Li-ion akkumulátor 1950 mAh

1 db akkumulátor töltő

2 db felmosó betét

2 db nedves feltörlő betét

2 db száraz feltörlő betét

Magyar nyelvű használati útmutató
 • Jótállás a robotra: 2 év, 6 hónap az akkumulátorra
 • Méret: 170 mm × 178 mm × 84 mm
 • Súly: 1,2 kg
 • Akkumulátor: Li-ion 1950 mAh
 • Töltési idő: 2 óra
 • Szín: fehér
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Bármilyen keménypadló felületen takarít
 • iAdapt 2.0 navigációs rendszer
 • iRobot HOME applikációval használható
 • 3-féle takarítási mód
 • 3-féle eldobható törlőkendő
 • Virtuális fal funkció
 • Víztartály
 • Nagyon halk
 • Takarít a falak, szegélyek  mentén és a bútorok alatt
 • Mélységérzékelés - nem esik le lépcsőkről
iRobot Braava jet 240 feltörlő robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Bakó Mónika2017.03.15. 19:13:00
Kedves Ildikó! Laminált padló feltörlésére is van lehetőség, mivel a vizet nem bírja jól ez a burkolat. Esetleg létezik porszívó + feltörlő egyben hetven négyzetméteres lakás laminált padlós takarításához mit ajánlana? Köszönöm a válaszát.

Kedves Mónika! A feltörlő robotok használhatóak laminált padlón is, mert nem hagynak tócsát maguk után, de ez max. 20-25 m2-n működik a víz mennyiség korlátozott mennyisége miatt. A hibrid (porszívó + feltörlő) robot esetében is a víz mennyisége nem engedi, hogy ennél nagyobb területet nedvesen is feltakarítsunk. Ha még nincs robotporszívója, akkor azt javasolnék első lépésben a takarítás automatizálására. Használatával portalan lesz a padlófelület és ritkábban kell felmosnia. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Márta2016.12.29. 18:38:00
Tisztelt Szakértő! Már évek óta használom a Roomba 555 gépet, most szeretném megkönnyíteni a takarítást egy felmosóval. Járólapokkal burkolt kb. 100 m2 a takarítandó felületről van szó. A kérdésem az ,hogy melyik készüléket ajánlaná, ami minden értelemben tökéletes volna és a takarítási technológiát és a technikát egyben találjuk meg. Köszönettel Márta

Kedves Márta! A jelenleg rendelkezésre álló, vizes technolgiával működő takarító robotok max. 20-25 m2 nedves feltörlését (felmosását) tudják elvégezni. Ha a 100m2 felület felosztható kisebb egységekre, akkor a Braava 390T, a Braava 240 Jetet vagy a Moneual Everybotot tudom ajánlani. Üdvözlettel Robotguru
felhasználó: szenegetoistvan@freemail.hu2016.11.02. 02:56:00
T. Cím! Szeretnék vásárolni, DE! Mikortól kapható nem eldobható törlővel. Igaz az eldobható törlő sem kapható. (Elég drága. Ezek csak egyszer használhatóak?)

Kedves István!

Hamarabb került forgalomba a készülék, mint ahogy a kiegészítők ;-(

Most azonban már elérhetőek ezek is, utolérték a készülékeket ;-)

Igen, az eldobhatóak csak egyszer használatosak, ezért javasoljuk a mosható változatot is megvásárolni, hiszen ez a költséghatékonyság mellett ez a megoldás környezetbarát is.

A Feltörlő robot legyen Veled! 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.