0
Értékelés:
 
Ár:
109 699 Ft

iRobot Braava 390T feltörlő robot

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot nélkül lehet élni, de nem érdemes. Olyan, akár egy titkosügynök. Elegáns, kifinomult megjelenése minőségi belsőt takar. Igazi profi, ha feltörlésről, söprésről van szó. 

Ismerd meg az iRobot Braava 390T feltörlő robotot!Braava 390T feltörlő robot

NorthStar navigáció

Az iRobot nem bízta a véletlenre, a NASA-val közösen fejlesztették ki ezt a technológiát. Segítségével az iRobot Braava 390T feltörlő robot pontosan meghatározza helyzetét, GPS-szel navigál. Ezért a takarítás végeztével visszatér kiindulási pontjához. A NorthStar kocka biztosítja, hogy a feltörlő robot maximális területet képes legyen kitakarítani. Több kocka használatával pedig jelentősen növelhető a takarítási terület. A kockákat 7 m-re egymástól kell elhelyezni, így lesz a legoptimálisabb a navigáció nagy területek esetében is.

T mint TURBO

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot kétszer gyorsabban töltödik fel, mint elődei, így sokkal gyorsabban állhat újra munkába. 

Két takarítási üzemmód

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot sokoldalú. Na jó, kettő, de ez éppen elég. Választd a nedves vagy száraz takarítást.

1. Felsöprés
Száraz felsöpréskor az iRobot Braava 390T feltörlő robot szisztematikusan takarít, és a NorthStar kocka irányítja a mozgását. Ilyenkor párhuzamos csíkokban halad, bejárva a teljes területet. 
2. Feltörlés
Nedves feltörléskor az iRobot Braava 390T feltörlő robot előre-hátramozgással varázsolja tisztává a padlódat. Az eredmény pedig csíkmentes, csillogó padló. Nedves törlésnél akár 60 m2-rel is képes egy töltéssel végezni.

Pro-Clean takarítási rendszer

A Pro-Clean víztartály folyamatosan és egyenletesen adagolja a vizet az iRobot Braava 390T feltörlő robot számára, így a komolyabb szennyeződéseket is képes eltávolítani. 

Nagy hatékonyságú mikroszálas törlőkendő

A megfelelő mikroszálas kendő egyszerű felhelyezésével már készen is áll az iRobot Braava 390T feltörlő robot, hogy induljon a munka. A kék törlőkendő kifejezetten nedves takarításhoz lett kialakítva, a fehér pedig a száraz takarítást teszi tökéletessé: hozzátapad a por, kosz, állatszőr. A felhelyezés is egyszerű a mágneses keret segítségével. A kendőket használat után kézzel vagy géppel is ki lehet mosni, és kezdődhet minden elölről. 

Pszt, nem hallom!

Ezen nem is csodálkozunk, ugyanis az iRobot Braava 390T feltörlő robot motorja annyira halk, hogy eleinte azt fogod figyelni, biztosan takarít-e. Dőlj le inkább és szundíts egyet!

Állj meg egy percre!

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot képes szünetet tartani a legnagyobb munka kellős közepén is. Na persze csak akkor, ha te is úgy akarod. Állítsd meg a robotot, majd az újraindító gombbal a Braava 390T ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 24,4 x 21,6 x 7,9 cm
 • Súly: 1,8 kg
 • Akkumulátor típusa: NiMH 2000 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 2 óra (turbo töltés)
 • Átlagos működési idő: 2,5 óra (nedves takarítás) - 4 óra (száraz takarítás)
 • Programozható: nem
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: száraz törlés akár 200 m2, nedves törlés akár 60 m2
 • 1 db iRobot Braava 390T feltörlő robot
 • 1 db NorthStar™ navigációs kocka, 2 db elemmel
 • 1 db turbó töltőkeret
 • 1 db adapter
 • 2 db mosható és újra felhasználható mikroszálas törlőkendő száraz feltörléshez (fehér színű)
 • 2 db mosható és újra felhasználhatómikroszálas törlőkendő nedves feltörléshez (kék színű)
 • 1 db többfunkciós takarító betét
 • 1 db Pro-Clean víztartályos takarító betétiRobot Braava 390T feltörlő robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: abrax2019.05.30. 16:54:00
Kedves Tóth Úr, köszönöm válaszát, akkor a Braava felé hajlok. Az még érdekelne, hogy mi történik 32 nm felmosása után? Nagy, egybe nyíló nappali és előszóba van, amire \\\"ráláthat\\\" plusz navigációs kockák nélkül. Feltölt és tudja, hol folytassa a feltörlést?

Üdvözlöm

32 négyzetméter feltörlése után nem az akkumulátora merül le, hanem a víz fogy ki a tartályból. A gép azt nem tudja hogy kifogyott, Önnek kell megállítani, újratölteni, és ismét elindítani.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: abrax2019.05.29. 17:28:00
Kedves Szakértők! Egy nagyobb, 90nm-es lakásba keresek megfelelő eszközt tisztításra. A lakásra nagyrésze padló, annak is jó része világos színű, ezért úgy látom, elsősorban felmosó funkcióra lenne szükségem. A por minimális, és a porszívózás gyorsan megvan, ellenben a felmosás gyakori igény lenne és fáradtságos. Érdeklődni szeretnék, hogy Önök szerint az iRobot Braava 390T jobb felmosási teljesítménnyel bír-e, mint a kombinált, porszívó-felmosó gépek, mint pl. a Roborock 2? Ha kimondottan a feltörlés a cél, jobban járok ezzel a géppel? Csodát persze nem várok, de úgy gondolom, hogy gyakori használattal azért eléggé csökkentené az alapos felmosások szükségességét. Köszönöm!

Üdvözlöm

Az iRobot Braava 390T egy tartály vízzel 32 négyzetmétert tud nedvesen feltörölni,míg ez Roborock 2 esetében hatékonyan a terület 20-30 négyzetméter közé tehető. A Braava halszálka mintában halad, tehát egy pontot többször is érint, így alaposan töröl fel. Amennyiben fontos a felörlés, akkor az iRobot Braava a legjobb választás, viszont ezek a robotok nem felmosnak, hanem nedvesen feltörölnek.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Earny2018.12.28. 23:52:00
Kedves Robotguru! A 390T-s alkalmas Lamiált padlóhoz? Főként ilyen van a lakásban. Köszönettel,

Üdvözlöm

Igen alkalmas.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tyukodi Bernadette2018.12.13. 09:30:00
Kedves Márti! Jól értelmezem, hogy ez porszívó és feltörlő is egyben?!

Kedves Bernadette

Az iRobot Braava feltörlő robot ami szárazon és nedvesen képes feltörölni. Ez a modell porszívózni nem tud.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: eva.vithalm@gmail.com2018.04.16. 00:00:00
Kedves Marti, szeretnem megkerdezni,h. a szaraz feltorles a mit jelent?elotte fel kell porszivozni a teruletet?pl morzsak beszippantasara nem alkalmas a gep? Van-e olyan gep,ami porszivozik es fel is torol? koszonom

Kedves Éva!

A száraz feltörlés azt jelenti, hogy a robotporszívó takarítás közben húz maga után egy mikroszálas mopot, azaz áttörli a felületet. Ezt egyszerre végzi a porszívózással.

A mopt csak kemény burkolaton lehet alkalmazni, mert szőnyeges felületen elakad vele.  Az hogy milyen szennyeződéseket képes felszedni, felszívni a robot méretben márkánként különbözhet,

de a napi, háztartásban előforduló szennyeződéseket mindegyik, nálunk kapható robot képes felszedni. Következő porszívók képesek száraz porszívózásra és nedves feltörlésre:

https://www.robotguru.hu/navon-relax-de-luxe-robotporszivo

https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h5-robotporszivo

https://www.robotguru.hu/search/simple?keyword=xiaomi

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Márti2018.02.08. 21:12:00
Érdeklődni szeretnék, hogy a bedves feltörlő tartályba lehet e valamilyen tisztitószert tenni? Üdv Márti

Kedves Márti! Nem, használjon csak tiszta vizet a nedves takarításhoz. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: NOTIBENE2017.11.30. 11:32:00
Tisztelt Robotguru! A napokban vásároltunk Önöktől egy 390T feltörlőrobotot. Két kérdésem van: 1./ Mi a helyzet a vìzkövesedéssel? 2./ Lehet-e a vìzbe ecetet vagy más tisztítószert tenni? Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel: Zombori Tibor

Kedves Zombori Tibor! 1. A szivrogtató betétet ezért kell évente kicserélni, illetve a tartályt ecettel kiáztatni. 2. Ne tegyenek se ecetet, se más tisztítószert a feltörlő fejbe. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Japmas2017.11.18. 18:51:00
Üdvözlöm! Van több robotom is, még az iRobot elődje is amit sikeresen felvásárolt, a Dirt Devil-től! Ebből lett a 320-as iRobot Modell, ami a mai napig kifogástalanul működik.(pedig szerviz és felelős nélkül szűnt meg, mert az iRobot felteszi a kezét, hogy az még nem az Ő termékük volt, tehát nem segítenek, míg a Dirt Devil ajtót mutat, hogy \\\"már az iRobot-hoz tartozik, mert eladták!\\\") Viszont a 380-390t sajna már nem egészen olyan kis tökéletes.. Időnként (padlólapon és laminált padlón) mintha elveszítené a látását. Elkezd önmaga körül kőrözni, mint valami keselyű, aztán, ha beleunt, elkezd tolatni, miközben a LED-jeit villogtatja! Újraindítás után hibátlanul folytatja a feltörlést, egészen az első fallal való találkozásig, mert utána ismét elkezdi önmagát keresni és tolatni. A LED-k villogni, majd egyszercsak abbahagyja és kétségbeesetten jelez és hív, hogy elakadt. Újraindítom, 2×3× és jó is. Lehet bele került a szervizmenü rengetegébe és nem talál ki onnan? Mi lehet a hiba oka? Hol lehetne a gomb kombinációs lehetőségekről informálódni? Pl.a \\\"gyors feltörlési\\\" opciókról és egyebekről? Előre is köszönöm a segítséget!

Kedves Japmas! 

A szervizes kollégám véleménye szerint a hiba oka valószínűleg az, hogy a löklap mögötti ütköző gumicsikok beszorultak a mozgó és álló rész közé. A képen látható módon el kell távolítani őket.

A másik hibalehetőség, hogy a kockában merülőfélben vannak az elemek. Ha tölthető elemet használ, azt normál tartóselemre kellene cserélni, mert ennek megfelelő a feszültsége (1,5 V),  míg a tölthető elem csak 1,2 V-os, ez pedig nem alkalmas az infraledek működtetéséhez.

Üdv: Robotguru

felhasználó: Ferenc2017.09.01. 16:49:00
Udvozletem! Erdeklodni szeretnek h mi a kulombseg a Braava 380t es a Braava 390T kozott? Elore is koszonom

Kedves Ferenc! A két robot között a következő különbségek vannak: 
 
Braava 380 feltörlő robot : Már nincs forgalomban, ez a modell volt a 390T feltörlő elődje. Közvetlen hálózatról kellett tölteni.

Braava 390T feltörlő robot: Ehhez a modellhez már turbó töltőkeret van, amivel nem csak egyszerűbb a töltés, hanem gyorsabb is.

A következő linken részletes leírást olvashat a robotról:

https://www.robotguru.hu/irobot-braava-390t-feltorlo-robot

Üdvözlettel: Robotguru

 

felhasználó: Piroska2017.07.29. 15:09:00
Üdvözlöm! Azt szeretném megkérdezni, hogy forgalmaznak-e olyan feltörlő robotot, amelyikbe nem kell mikroszálas törlőkendő? iRobot Roomba 881-es porszívót vásároltam már Önöknél, és elégedett vagyok vele! Köszönöm.

Kedves Piroska! Minden feltörlő robot vagy mikroszálas textil kendőkkel (Braava 390T) vagy eldobható kendőkkel (Braava Jet 240) dolgozik.  Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.