0
Értékelés:
Ár:
109 699 Ft
Mennyiség:
db
Szállítási határidő:
raktáron

iRobot Braava 390T feltörlő robot

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot nélkül lehet élni, de nem érdemes. Olyan, akár egy titkosügynök. Elegáns, kifinomult megjelenése minőségi belsőt takar. Igazi profi, ha feltörlésről, söprésről van szó. 

Ismerd meg az iRobot Braava 390T feltörlő robotot!Braava 390T feltörlő robot

NorthStar navigáció

Az iRobot nem bízta a véletlenre, a NASA-val közösen fejlesztették ki ezt a technológiát. Segítségével az iRobot Braava 390T feltörlő robot pontosan meghatározza helyzetét, GPS-szel navigál. Ezért a takarítás végeztével visszatér kiindulási pontjához. A NorthStar kocka biztosítja, hogy a feltörlő robot maximális területet képes legyen kitakarítani. Több kocka használatával pedig jelentősen növelhető a takarítási terület. A kockákat 7 m-re egymástól kell elhelyezni, így lesz a legoptimálisabb a navigáció nagy területek esetében is.

T mint TURBO

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot kétszer gyorsabban töltödik fel, mint elődei, így sokkal gyorsabban állhat újra munkába. 

Két takarítási üzemmód

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot sokoldalú. Na jó, kettő, de ez éppen elég. Választd a nedves vagy száraz takarítást.

1. Felsöprés
Száraz felsöpréskor az iRobot Braava 390T feltörlő robot szisztematikusan takarít, és a NorthStar kocka irányítja a mozgását. Ilyenkor párhuzamos csíkokban halad, bejárva a teljes területet. 
2. Feltörlés
Nedves feltörléskor az iRobot Braava 390T feltörlő robot előre-hátramozgással varázsolja tisztává a padlódat. Az eredmény pedig csíkmentes, csillogó padló. Nedves törlésnél akár 60 m2-rel is képes egy töltéssel végezni.

Pro-Clean takarítási rendszer

A Pro-Clean víztartály folyamatosan és egyenletesen adagolja a vizet az iRobot Braava 390T feltörlő robot számára, így a komolyabb szennyeződéseket is képes eltávolítani. 

Nagy hatékonyságú mikroszálas törlőkendő

A megfelelő mikroszálas kendő egyszerű felhelyezésével már készen is áll az iRobot Braava 390T feltörlő robot, hogy induljon a munka. A kék törlőkendő kifejezetten nedves takarításhoz lett kialakítva, a fehér pedig a száraz takarítást teszi tökéletessé: hozzátapad a por, kosz, állatszőr. A felhelyezés is egyszerű a mágneses keret segítségével. A kendőket használat után kézzel vagy géppel is ki lehet mosni, és kezdődhet minden elölről. 

Pszt, nem hallom!

Ezen nem is csodálkozunk, ugyanis az iRobot Braava 390T feltörlő robot motorja annyira halk, hogy eleinte azt fogod figyelni, biztosan takarít-e. Dőlj le inkább és szundíts egyet!

Állj meg egy percre!

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot képes szünetet tartani a legnagyobb munka kellős közepén is. Na persze csak akkor, ha te is úgy akarod. Állítsd meg a robotot, majd az újraindító gombbal a Braava 390T ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

 

Kattints a részletekért!
 • Nedves feltörlésre és száraz takarításra egyaránt alkalmas
 • Kemény padlóburkolatokon takarít
 • NorthStar navigációs GPS rendszer
 • ÉRzékeli az akadályokat, lépcsőket, szintkülönbségeket
 • Bútorok alatt is takarít
 • Kompakt és intelligens design
 • Falak mentén és sarkokban is takarít
 • Egyszerűen kezelhető

 

 

 • 1 db iRobot Braava 390T feltörlő robot
 • 1 db NorthStar™ navigációs kocka, 2 db elemmel
 • 1 db adapter
 • 2 db mosható és újra felhasználható mikroszálas törlőkendő száraz feltörléshez (fehér színű)
 • 2 db mosható és újra felhasználhatómikroszálas törlőkendő nedves feltörléshez (kék színű)
 • 1 db többfunkciós takarító betét
 • 1 db Pro-Clean víztartályos takarító betét • Jótállás a robotra: 2 év a robotra, 1 év az akkumulátorra
 • Méret: 24,4 x 21,6 x 7,9 cm
 • Súly: 1,8 kg
 • Akkumulátor: NiMH 2000 mAh
 • Átlagos működési idő: 2,5 (nedves takarítás) - 4 óra (száraz takarítás)
 • Dokkoló állomás
 • Programozható: nem
 • Töltési idő: 2 óra (turbo töltés)
 • Szín: fehér/fekete
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Ajánlott takarítási terület: száraz törlés akár 200 m2, nedves törlés akár 60 m2
iRobot Braava 390T feltörlő robot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: P. László2016.12.03. 22:43:00
Kedves Robotguru! Nem régen vettünk Önöknél egy Braava 390t felmosó robotot, amivel nagyon elégedettek vagyunk, kiválóan bevált. Annyi kérdésünk lenne hozzá utólag, hogy amikor éppen nem használjuk, akkor is érdemes-e folyamatosan a töltőn tartani, ahogyan tudomásunk szerint a Roomba porszívókat is érdemes, annak érdekében, hogy az akkumulátor a leghosszabb élettartamú lehessen? Köszönjük előre is!

Kedves László! Örülök, hogy elégedettek a Braava munkájával. Igen, érdemes a hálózati töltőn tartani őt is. Használják sokat! Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Érdeklődő2016.04.25. 14:17:00
Tudnátok segíteni, hogy milyen folyadékot lehet használni a Braava nedves tisztítás funkciójához? A használati utasításban sima víz szerepel és az, hogy Irobot oldalán van fent több információ. De az említett oldalon nem találom ezt a részt. Bármilyen környezet- (és baba-) barát folyadék érdekelne, akár sima ecet, akár valamilyen speciális tisztítószer. Előre is köszönöm!

Kedves Érdelődő! Csak tiszta viz használatát javasoljuk a Braava vízes tartályába. Vegyi vagy bármely más anyag alkalmazása eltömítheti a szivárogtató betétet.  Udv: Robotguru

felhasználó: Gargyáné Barkó Katalin2016.03.20. 15:27:00
A 390T ugyanúgy nem dokkol, ez mit jelent? Azt hogy nem áll vissza és nem tölti újra magát?

Kedves Katalin! A Braava feltörlő robotoknak nincs automata dokkoló állomásuk, a takarítás befejezése után nekünk kell gondoskodni a robot újra töltéséről. Üdv: Robotguru

 

felhasználó: Schubert2016.03.18. 16:43:00
Kedves szakértő! Hány m2 egy száraz v. nedves kendő élettartama? Hogyan lehet újat vásárolni, és mennyibe kerülnek a kendők? A száarz takarítás után automatikusan elvégzi a feltörlést is, vagy nekem kell átállítani a funkciót? Van olyan gép, ami kemény padlón, és szőnyegen is takarít száarzon, és ugyanakkor nedves feltörlést is végez? Köszönöm mielőbbi válaszát, Gabi

Kedves Schubert! 1. A törlőkendők nagyon strapabíróak, élettartamuk függ a padló típusától, de kb. egy évig simán használhatóak, mosógépben moshatóak. 2. Különböző kiszerelésekben tudsz vásárolni utólag száraz és nedves törlőkendőket: vegyes készletet vagy nedves törlőkendőket. 3. A száraz és nedves feltörlést két különböző gomb indítja el, amit neked kell  elindítani, illetve kicserélni a  törlőkendőt a két különböző takarítási módhoz. 4. Jelen pillanatban egyetlen hibrid robot alkalmas a két funkcióra: Ecovacs Deebot DM85. Üdv: Robotguru A Robot legyen veled!
felhasználó: vicarious2015.12.02. 18:26:00
Az lenne a kérdésem, hogy mi a lényegi külömbségek, mivel lett jobb a 390 T a 380 - nál?

Kedves Vicarious!

Ne haragudj, de iszonyatosan el vagyunk havazva ;-(
A különbség az iRobot Braava 380 és az iRobot Braava 390T között, hogy a 380 már csak korlátozottan elérhető ;-(

A iRobot Braava 390T fehér, rendelkezik  turbó töltővel, ezért 2 óra alatt feltölt. A hagyományos töltéssel mindez 6 óra. Hogy van-e jelentősége, kinek-kinek el kell döntenie.

Mielőtt azonban bárki azt hinné, hogy a 390T turbó töltővel dokkoló is jár, sokkolnom kell, mert a válasz: nem. A 390T uyanúgy nem dokkol, mint az elődei.

Az iRobot Braava 390T-ben a dobozban van két kendővel több (1 fehér - száraz, 1 kék - vizes).

Ja és az áruk is különbözik.
Remélem, tudtam segíteni.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Vicarious2015.12.01. 18:33:00
Üdv. Mi a lényegi különbség a 380 és a 390T modell között?

Kedves Vicarious!

Ne haragudj, most látom, hogy 2x kérdeztél.
A válasz a későbbi bejegyzésemben megtalálható!

A Robotguru Veled van!

felhasználó: fasnikgyula@gmail.com2015.11.20. 15:49:18
Ehhez a készülékhez, van-e dokkoló egység?

Kedves Gyula!

Az iRobot Braava 390T feltörlő robothoz a szó klasszikus értelmében vett dokkolóegység van, azonban ez a dokkoló nem tudja az automata töltésfunkciót.

Másként fogalmazva, ahogy az iRobot Roomba robotporszívók visszatérnek a dokkolóállomásukra és elkezdik tölteni magukat, úgy az iRobot Braava 390T feltörlő robot nem tud visszatérni a töltőegységéhez, rádokkolni, s feltölteni magát. Ezt Neked kell megtenned. Ha végzett a Braava feltörlő robotod a munkával, akkor azon a ponton fog megállni, ahol elkezdte a feltörlést.

S ha Te legközelebb arra jársz, akkor ráteszed a gyorstöltőjére és a feltörlő robot megkezdi a töltést.

Az iRobot Braava 390T feltörlő robot legyen veled!

 

felhasználó: mimi2015.06.05. 21:14:00
Az összes iRobot Roomba véletlenszerűen közlekedik, a Braava pedig szabályosan, vonalak mentén halad. Hogy lehet ez?

Kedves Mimi!

Valóban a többi iRobot terméktől eltérően az iRobot Braava 380 takarítási rendszere szisztematikus. A beépített GPS és a North Star navigációs kocka segítik a tökéletes tájékozódásban.
Az iRobot Corporation az akvizíciós tevékenysége kapcsán vásárolta fel a korábban Mint márkanév alatt feltörlő robotokat gyártó céget és ennek következtében jutott hozzá az említett technológiához is.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.