0
Értékelés:
 
Ár:
89 990 Ft
Kifutott ILIFE V8S robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


ILIFE V8S robotporszívó

ILIFE V8S a legújabb modell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

További újdonság az ILIFE V8S esetében, hogy a berendezésen lehetőség van minden napra más időzítési programot beállítani, azaz mikor induljon el a robot a nap folyamán. Ezzel lehetővé válik a rugalmas tervezés, mellyel a robotporszívó működtetése még jobban illeszkedik elvárásaidhoz, és kevésbé zavarja a mindennapi életünket.


Takarítás biztos “lábakon”

A robotporszívó számos szenzorral és RoadRover kerekekkel lett felszerelve, így a V8s könnyedén navigál a lakás különböző típusú parkettáin, szőnyegein és járólapjain.


Esztétikus és felhasználóbarát

A V8S megújult dizájnnal és számos új funkciójával a lakás hasznos és formás tagja lesz. A V8S intelligens robotporszívó az Ön megbízható partnere a háztartásban, rugalmasan programozható időzítő funkciója, valamint a díjnyertes i-Dropping technológiája segítségével a háztartást rendszeresen és alaposan takarítja ki.

2-in-1, kettős tudás egy berendezésben

A porszívó tartály kivétele után pillanatok alatt feltörlőként indíthatjuk el a robotot, melybe akár 80 m2 felület felmosására elegendő vizet tudunk betölteni. Ezzel megszabadulhatunk a legfinomabb szennyeződésektől is.A távirányítón, valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.Programozott takarítás


A távirányítón, valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánod dolgoztatni a robotot, ezt is be tudod állítani.Inteligens tájékozódás


Az ILIFE V8S 4-magos chipje nagyobb számítási kapacitást biztosít. A takarítási műveletek megkezdése előtt intelligens tervező programja segítségével felméri a takarítandó területet. Ezután ügyelve a maximális takarítási hatékonyságra 7 x 7 m-es területekre osztva a teret, párhuzamos sávokban indítja a takarítást.


i-Dropping: Smart feltörlő rendszer

Fejlesztőidíjjal jutalmazott i-Dropping rendszer segítségével az ILIFE V8s pontos ellenőrzés alatt tartja a felmosás során a felmosótextilre áramló víz mennyiségét, ezzel megóvja a padlót és parkettát a túlnedvesedéstől.

Az ILIFE V8S különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

Fal mentén haladó takarítás: A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás: Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Körkörösen haladó takarítás: Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Max üzemmód: A robot porszívója a maximális szívóerővel takarít

Előre programozható takarítás: A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánod dolgoztatni a robotot, ezt is be tudod állítani.

Az ILIFE V80 optimalizált kezelési módjai révén könnyen beállítható. Az LCD kijelzőt a berendezés tetején helyezték el, így az a távirányító használata nélkül is irányítható és programozható. A végrehajtható műveletek közül kiemeljük a programok közötti váltás lehetőségét. A kijelzőn továbbá hibakódok jelzik az esetleges zavarokat vagy működés közben fellépő problémákat, ezzel könnyedén újra üzembe állítható a robot.

RoadRover kerekek az akadálytalan takarításért
Az ILIFE V8s működés közben könnyedén átkel a szoba akadályain – a nagy méretű RoadRover kerekek segítségével a küszöbökön és a szőnyegeken is keresztül tud menni max 1,2 cm magasságig.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 330 mm x 80 mm
 • Súly: 2,7 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: max. 68 dB
 • Akkumulátor típusa: 2600 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 200 – 350 perc
 • Átlagos működési idő: max. 120 perc
 • Programozható: igen, a hét minden napjára
 • Kijelző: LCD
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,75 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Kefék típusa, száma:
  2 db oldalkefe
 • Takarítási módok:
  Fal mentén haladó takarítás Automatikus takarítás Körkörösen haladó takarítás Max üzemmód
 • Haladás logikája: szisztematikus

1 db ILIFE V8S robotporszívó

1 db cserélhető víztartály feltörléshez

2 db mikroszálas feltörlő mop

1 db automata töltőállomás

1 db hálózati adapter

1 db távirányító (a működéséhez szükséges 2db AAA elemmel)

2 db tartalék oldalkefe

1 db tisztító eszköz

magyar nyelvű használati útmutató

ILIFE V8S robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Myrtill2019.02.19. 20:10:00
Kedves Robotguru! Érdeklődnék, hogy az Ilife V8s Pro porszívóhoz lehet-e kapni határoló mágnescsíkot? Köszönöm a választ előre is.

Kedves Myrtyll!

Az iLife V8s PRO robotporszívó nem dolgozik mágnescsíkkal, ezért nem is hasznáéható hozzá.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: ronka032019.02.19. 17:15:00
Tisztelt Guruk! Ma érkezett meg Önöktől a ILIFE V8S PRO robotporszívó. Eléggé el vagyok keseredve egyrészt, mert látom, hogy szombat esti megrendelésem óta jelentősen csökkent az ára, másrészt, mert azt olvastam, hogy állatszőr felszedésére alkalmas ez a típus, viszont a két terelő kefén kívül nincs benne (középen) forgókefe. Így a szőnyegről mennyire hatékony a szőr vagy egyéb felszedése? Vagy egy másik robotporszívó alkalmasabb lenne erre? köszönöm válaszukat

Kedves Ronka03!

Ne keseredj el, segítünk ;-)

Az árral kapcsolatosan küldj egy mailt az info kukac robotguru pont hu mailcímre.
Valószínűleg már kipróbáltad  a terméket és eldöntötted, hogy megfelel az igényeodnek avagy sem.

Bármelyik esetben, kérlek, a megadott mailcímre küldött leveledben jelezd a véleményed, esetleg a további kérdésed és kollégáink személyesen felveszik Veled a kapcsolatot.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Orsolya2019.02.19. 15:15:00
Kedves Szakértő! Az Ilife V8S, vagy V80 porszívóknál nincs feltüntetve, hogy van magasság érzékelője, nem esik le a lépcsőn, illetve lenne virtuális faluk? Ez azt jelenti, hogy ezekkel a funkciókkal nem rendelkeznek ezek a gépek, vagy ez már annyira alap, hogy fel sem tüntetik? Milyen szűrőjük van? Köszönettel! Orsolya

Kedves Orsolya

Az említett robotok első benyomódó ütközővel rendelkeznek. Ami alá befér ott kitakarít, ami alá nem, ott benyomódik az ütköző és irányt vált. A lépcsőn természetesen nem esnek le, a nálunk kapható robotok mindegyikében van mélységérzékelő. Virtuális fal nincs ezekhez a készülékekhez, viszont ezek a típusok Hepa szűrővel rendelkeznek. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Bg2019.01.27. 21:22:00
A 1cm vastag szőnyeg szegélyekkel hogyan boldogul ez a modell kb 1,5-2 cm-es küszöbök is vannak a lakásban. 60m2-t kell takarítani. Lehetőleg nem random típus. Jó lenne nedves törlés is. Mit javasol 80eFt-ig?

Üdv

Szisztematikus robotporszívó nem kapható 80000 forint alatt. A kiszemelt robotporszívó nem alkalmas szőnyeg takarítására mert nincs a készüléknek alsó főkeféje. küszöb esetében a maaximális magasság 1,5 cm amin át tud haladni, ennél magasabb akadályon nem garantáljuk, hogy átmegy a robot. Az Ön elvárásainak az Evolveo H11-es felene meg, viszont az már drágább mint az Ön által megahtározott vételár. Kompromisszumként bár random, de az Ilife V7spro porszívót ajánlom.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dávid2018.12.06. 14:36:00
Sziasztok Tud a gép egyszerre feltörölni és porszívózni? Olvastam a Navon Deluxenel írtátok hogy tud ha kis portartály+víztartály van..emiatt kérdezem esetleg itt is lehet e.

Üdvözlöm Dávid

A víztartály előtt van egy kisebb portartály ami azt a célt szolgálja, hogy nedves feltröléskor ha még talál szennyeződést a robot, akkor azt abba gyűjti. Ennek a tarálynak nagyon kicsi az űrtartalma, tehát a porszívózást a saját nagyméretű portartállyal kell elvégezni.

 Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Wollner2018.08.10. 14:40:00
Magyar nyelvü használat utasiitast hol találok ilife v8s. Köszönettel Hotel Wollner

Kedves Wollner! Amennyiben nálunk vásárolt, kérem, küldjön egy email címet az info_kukac_robotguru_hu-ra, és szívesen elküldjük. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: ZKLenke2018.08.02. 20:13:00
Kedves Robotguru! Érdeklődnék, hogy milyen tartozékok járnak a termékhez? Tartályok, plusz kefe, felmosó kendő érdekelne a leginkább! Válaszukat előre is köszönöm, Lenke

Kedves Lenke

A V8s Pro robotporszívó kiegészítői a következőkből tevődik össze: 4 db oldalkefe(ebből 2 tartalék), 2 db mop(ebből 1 tartalék), 2 db tartalék Hepa szűrő(ebből 1 tartalék), 1 db tisztító kefe, 1 távirányító.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Ildikó2018.07.30. 14:41:00
Tisztelt \\\"Guruk \\\". A robot méretére lennék kiváncsi ? Méret: 672 x 149 x 413 mm a leírás szerint...

Kedves Ildikó

A robot átmérője 32,5 cm, legmagasabb pontja 8cm.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.