0
Értékelés:
 
Ár:
94 990 Ft
Akciós ár:
71 990 Ft
Akció érvényessége:
2019-01-20-ig
Akció vége
Nap Óra Perc Mp
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
1-2 nap

ILIFE V8S pro robotporszívó

ILIFE V8S a legújabb modell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

További újdonság az ILIFE V8S esetében, hogy a berendezésen lehetőség van minden napra más időzítési programot beállítani, azaz mikor induljon el a robot a nap folyamán. Ezzel lehetővé válik a rugalmas tervezés, mellyel a robotporszívó működtetése még jobban illeszkedik elvárásaihoz, és kevésbé zavarja a mindennapi életvitelünket.


Takarítás biztos “lábakon”

robotporszívó számos szenzorral és RoadRover kerekekkel lett felszerelve, így a V8s könnyedén navigál a lakás különböző típusú parkettáin, szőnyegein és járólapjain.


Esztétikus és felhasználóbarát

A V8S megújult dizájnnal és számos új funkciójával a lakás hasznos és formás tagja lesz. A V8S intelligens robotporszívó az Ön megbízható partnere a háztartásban, rugalmasan programozható időzítő funkciója, valamint a díjnyertes i-Dropping technológiája segítségével a háztartást rendszeresen és alaposan takarítja ki.

2-in-1, kettős tudás egy berendezésben

A porszívó tartály kivétele után pillanatok alatt feltörlő/felmosó berendezésként helyezhetjük üzembe a robotot, melybe akár 180 m2 felület felmosására elegendő vizet tudunk betölteni, ezzel a háztartásunk megszabadulhat például a finom állatszőrök okozta szennyeződésektől.A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.Programozott takarítás


A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.Inteligens tájékozódás


Az ILIFE V8S 4-magos chipje nagyobb számítási kapacitást biztosít. A takarítási műveletek megkezdése előtt intelligens tervező programja segítségével felmérni a takarítandó területet. Ezután ügyelve a legmaximálisabb takarítási hatékonyságra 7 x 7 m-es területekre osztva a teret, párhuzamos sávokban indítja a takarítást.


i-Dropping: Smart feltörlő rendszer

Fejlesztőidíjjal jutalmazott i-Dropping rendszer segítségével az ILIFE V8s pontos ellenőrzés alatt tartja a felmosás során a felmosótextilre áramló víz mennyiségét, ezzel megóvva a padlót és parkettát a túlnedvesedéstől.

Az ILIFE V8S különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

Fal mentén haladó takarítás: A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás: Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Körkörösen haladó takarítás: Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Max üzemmód: A robot porszívója a maximális szívóerővel takarít

Előre programozható takarítás: A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.

Az ILIFE V80 optimalizált kezelési módjai révén könnyen beállítható. Az LCD kijelzőt a berendezés tetején helyezték el, így az a távirányító használata nélkül is irányítható és programozható. A végrehajtható műveletek közül kiemeljük a programok közötti váltás lehetőségét. A kijelzőn továbbá hibakódok jelzik az esetleges zavarokat vagy működés közben fellépő problémákat, ezzel könnyedén újra üzembe állítható a robot.

RoadRover kerekek az akadálytalan takarításért
Az ILIFE V8s működés közben könnyedén átkel a szoba akadályain – a nagy méretű RoadRover kerekek segítségével a küszöbökön és a szőnyegeken is keresztül tud menni max 1,2 cm magasságig.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 672 x 149 x 413 mm
 • Súly: 2,7 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: max. 68 dB
 • Akkumulátor típusa: 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 200 – 350 perc
 • Átlagos működési idő: max. 120 perc
 • Portartály űrtartalom: 0,75 l
 • Kefék típusa, száma:
  2 db oldalkefe
 • Takarítási módok:
  Fal mentén haladó takarítás: A robot a sarkok és a falak mentén haladva takarít. Automatikus takarítás: Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület. Körkörösen haladó takarítás: Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít. Max üzemmód: A robot porszívója a maximális szívóerővel takarít Előre programozható takarítás
ILIFE V8S pro robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Dávid2018.12.06. 14:36:00
Sziasztok Tud a gép egyszerre feltörölni és porszívózni? Olvastam a Navon Deluxenel írtátok hogy tud ha kis portartály+víztartály van..emiatt kérdezem esetleg itt is lehet e.

Üdvözlöm Dávid

A víztartály előtt van egy kisebb portartály ami azt a célt szolgálja, hogy nedves feltröléskor ha még talál szennyeződést a robot, akkor azt abba gyűjti. Ennek a tarálynak nagyon kicsi az űrtartalma, tehát a porszívózást a saját nagyméretű portartállyal kell elvégezni.

 Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Wollner2018.08.10. 14:40:00
Magyar nyelvü használat utasiitast hol találok ilife v8s. Köszönettel Hotel Wollner

Kedves Wollner! Amennyiben nálunk vásárolt, kérem, küldjön egy email címet az info_kukac_robotguru_hu-ra, és szívesen elküldjük. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: ZKLenke2018.08.02. 20:13:00
Kedves Robotguru! Érdeklődnék, hogy milyen tartozékok járnak a termékhez? Tartályok, plusz kefe, felmosó kendő érdekelne a leginkább! Válaszukat előre is köszönöm, Lenke

Kedves Lenke

A V8s Pro robotporszívó kiegészítői a következőkből tevődik össze: 4 db oldalkefe(ebből 2 tartalék), 2 db mop(ebből 1 tartalék), 2 db tartalék Hepa szűrő(ebből 1 tartalék), 1 db tisztító kefe, 1 távirányító.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Ildikó2018.07.30. 14:41:00
Tisztelt \\\"Guruk \\\". A robot méretére lennék kiváncsi ? Méret: 672 x 149 x 413 mm a leírás szerint...

Kedves Ildikó

A robot átmérője 32,5 cm, legmagasabb pontja 8cm.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.