0
Értékelés:
 
Ár:
99 900 Ft
Kifutott ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó

ILIFE V80 a legújabb csúcsmodell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

Az ILIFE V80 4-magos chipje a nagyobb számítási kapacitást biztosítja. A takarítási műveletek megkezdése előtt intelligens tervező programja segítségével a leghatékonyabban tudja felmérni a takarítandó területet. Ezután ügyelve a legmaximálisabb takarítási hatékonyságra, párhuzamos sávokban indítja a takarítást.

Az amerikai és kínai ipar közös kutatás-fejlesztési erőfeszítéseinek eredményeit építettük ebbe a berendezésbe, felhasználva az i-Move második generációs navigációs rendszerét.

Az ILIFE V80 kiemelkedően erős motorral szerelt, ennek szívó ereje eléri a 1200 Pa-t, így a V80 a kategóriájában kiemelkedő.

A robotporszívót középső kefével sem kellett felszerelni, hiszen a nagy szívóerő miatt minden felületen sikeresen birkózik meg a porral és piszokkal

 Az ILIFE V80 a legújabb csúcsmodell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

A porszívó tartály kivétele után pillanatok alatt feltörlő/felmosó berendezésként helyezhetjük üzembe a robotot, melybe akár 180 m2 felület felmosására elegendő vizet tudunk betölteni, ezzel a háztartásunk megszabadulhat például a finom állatszőrök okozta szennyeződésektől.

Az ILIFE V80 különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Előre programozható takarítás:
A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.

További újdonság az ILIFE V80 esetében, hogy a berendezésen lehetőség van minden napra más időzítési programot beállítani, azaz mikor induljon el a robot a nap folyamán. Ezzel lehetővé válik a rugalmas tervezés, mellyel a robotporszívó működtetése még jobban illeszkedik elvárásaihoz, és kevésbé zavarja a mindennapi életvitelünket.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Cikk-cakk alakban takarítás:
A robot nem szabályos útvonalon, hanem véletlenszerű irányokban takarít

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 330 mm x 80 mm
 • Súly: 2,7 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 68 dB ~ 72 dB
 • Akkumulátor típusa: 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 200 – 350 perc
 • Átlagos működési idő: max. 120 perc
 • Portartály űrtartalom: 0,75 l
 • Kefék típusa, száma:
  2 oldalkefe
 • Kezelő felület: Nyomógombok
 • Takarítási módok:
  Fal mentén haladó takarítás Automatikus takarítás Előre programozható takarítás Körkörösen haladó takarítás Cikk-cakk alakban takarítás
 • iLife V80 robotporszívó
 • Home Base töltőállomás
 • Adapter kábel
 • Távirányító (ceruzaelemek a csomagban)
 • Feltörlőegység és mikroszálas törlőkendő
 • Portartály
 • Tartalék mikroszálas törlőkendő
 • Tartalék finomszemcsés filter
 • 2 db tartalék oldalkefe (bal és jobb)
 • 1 db tisztítókefe
 • Felhasználói kézikönyv (magyar és angol)
ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Poszi2019.06.24. 13:40:00
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék. 100 m2 viszonylag zsúfolt lakás (asztalok, székek, étkezőpad, fotelek, kanapé) kemény burkolat, szőnyeg milyen készüléket javasol? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Mindenképp szisztematikusan működő robotporszívót javaslok. Ezek közül a Navon Relax Smart, Xiaowa E20, Roborock 1, Roborock 2, Neato D6, Neato D7, iRobot 980-as készülékek jöhetnek számításba. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: galli belavali2019.05.20. 10:28:00
Jó napot. A lányomat szeretném meglepni egy robotporszívóval. Az ő lakása kb. 70-80 nm. és 40x40-es padlólap van a lakás nagyrészén. Melyiket ajánlaná? Köszönöm a választ

Üdvözlöm

Erre a területre mindenképp szisztematikus robotporszívót javaslok. Amik szóba jöhetnek: Roborock 1, Ilife A8, Roborock 2, Neato D6, Neato D7, iRobot 980-as robotporszívók.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Licsko2019.04.12. 16:40:00
Kedves Robotguru! ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó alkalmas-e olyan lakás takarítására, amelyben 2 db rojtozott szőnyeg is van. Esetleg melyik másik gép alkalmas rojtozott szőnyeg takarítására is? Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Ez attól is függ, hogy milyen hosszú a rojt. Az Ilife V80 nem fogja feltekerni a rojtot mert nem rendelkezik főkefével, viszont nem is fogja kitakarítani hatékonyan a szőnyeget. Én mindenképp főkefével rendelkező robotporszívót javaslok, és ha szeretne nedves feltörlét akkor az Evolveo H11 készüléket ajánlom Önnek.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Adrienn2019.02.20. 13:07:00
Üdvözlöm! A segítségüket szeretném kérni. 100 m2-es lakásban szeretném a készüléket használni. Szőnyeg nincs, állat később még lehet. :) Nedves feltörlés fontos funkció. Két készüléket néztem ki az Ilife v80 és v8s pro. Az árát leszámítva nem érzek különbséget a két készülék között. Szeretném megkérdezni melyiket ajánlják. Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Adrienn

Bármelyik készüléket is választaná, takarítási különbséget nem tapasztalna. A V8sPro talán most az akciós ára miatt lehet vonzóbb. Amit még szívesen ajánlok az az Evolveo H11 robotporszívó ami szintén nagyon jó minőségben töröl fel nedvesen.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Katalin2019.01.24. 13:47:00
Tisztelt Guruk! Egy 100 nm-es lakás takarításához keresek robotporszívót, ami nedves feltörlésre is képes. A két szoba padlószőnyeges, a többi helyiségben járólap van. Néztem az Evolveo H11-et, Önök szereint ez megfelelő lenne a fenti paraméterekhez? Köszönettel: Katalin

Kedves Katalin

Az Evolveo H11 egy tartály feltöltéssel nedvesen körülbelül 100 négyzetmétert képes feltörölni. Ez a készülék jó választás, viszont nedves feltörléskor nem tudja megkülönböztetni a felületeket, így ebben a módban a szőnyegre is fel fog menni, így célszerű a padlószőnyeges szobák ajtaját ilyenkor becsukni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Edit2019.01.05. 19:31:00
Kedves László! Az Ilife V8O robotporszívó méretei valóban ekkorák: Méret: 670 x 410 x 150 mm Súly: 6 kg? Üdvözlettel: Edit

Kedves Edit

A helyes adatok: átmérő 330 mm, magasság 80 mm, tömeg 2,7 kg.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: maszezsu2018.12.13. 19:33:00
Egy kb 100 nm-es családi ház takarítására keresek robotporszivot, ahol főleg járólap van, de egy-két szőnyeg is megtalálható. Állat nincs, de morzsa a gyerekek miatt előfordul. Nedves funkciója is legyen mindenképp. Köszönöm!

Üdvözlöm

Két robotporszívót tudok ajánlani: Evolveo H11 ami nedvesen 100 négyzetmétert tud feltörölni egy tartállyal. A másik választás a Roborock 2 aminek a nedves feltörlése 20 négyzetméterre elegendő. Ezek után a robotot meg lehet állítani, a tartályát újra megtölteni, és folytatja a nedves feltörlést. Az Evolveo esetében nedves feltröléskor sajnos fel fog menni a szőnyegre, így célszerű a szőnyeget vagy feltekerni, vagy olyan helységeket feltörölni ahol nincs szőnyeg. A Roborock 2 nedves feltrölésekor az applikáción belül virtuálisan lehet kizárni területeket, vagy mágneses határoló csíkot letenni, és fizikailag ezzel is ki lehet zárni ez esetben a szőnyeget.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kovács Péter2018.11.29. 12:13:00
Egy 120 m2-es rövidszőrű kutyával \\\"ellátott\\\" lakás takarítására szeretném használni. Visszamegy a dokkolójába tölteni, de felmosni csak a portartály személyes kivétele után tud. Jól gondolom, ill. ajánlja-e ezt a típust? Szőnyeget nem tud, de azt kikerüli, vagy rámegy és elakad?

Üdvözlöm Péter

Valóban így van, a tartály cseréje után lehetséges a nedves feltörlés. A szőnyeget egyik módban sem fogja kikerülni, sajnos fel fog menni rá. Én olyan robotot ajánlanék ami rendelkezik főkefével, tehát porszívózáskor a szőnyegen is hatékony. Ez az Evolveo H11, ami ráadásul nagyon jól töröl nedvesen. Itt is kell a tarályt cserégetni, és szintén fel fog menni nedves feltörlésnél a szőnyegre. Egy robotnál lehet kizárni a takarítási területet, ez esetben a szőnyeget, az pedig a Xiaomi Roborock 2. Hátránya, hogy nedvesen 20-30 négyzetméterre képes egy tartály feltöltéssel.

felhasználó: Ildikó2018.08.02. 09:00:00
Kedves László, köszönöm türelmét, de maradt még kérdésem. A Roborock vmiért nem szimpatikus nekem és túl magas is. Ha én mégis a iLife típust választanék, szeretném kérni véleményét, hogy a VS8 pro megfelelne-e a lakás porszívózásához ( ha szőnyegem nincs elég-e a két oldalkefe ). Illetve továbbra is kérdés mi a különbség a V80 2 in 1 között... van-e magyar leírás V8S prohoz, mivel az oldalukon csak erről a típusról hiányoznak adatok... Üdv : Ildikó

Kedves Ildikó 

A V8S Pro is kitakarítja a lakást ha nincs szőnyege otthonában. A V80 és a V8SPro gyakorlatilag ugyanazokkal a tudással rendelkező robotporszívók. Egyik sem rendelkezik főkefével, és mind a kettő tud felmosni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.01. 09:33:00
Szia Ajánlanátok nekem 60-90eft ig robot porszívót ami fel is mos és nem megy neki mindennek feleslegesen nem bolyong. Kutya szőrt takarít. Köszönöm

Üdvözlöm Csaba

Ebben az árfekvésben random robotporszívókat tudunk ajánlani, ami szabad szemmel nézve valóban bolyongásnak tűnik. Az Ön elváráasinak a Roborock 2 robotporszívó felel meg, szisztematikusan mozos, és fel is mos.

60-90 ezer forint között random hibrid robotporszívókból az Ilife bizonyos típusai, Navon Relax de Luxe, Evolveo porszívók jöhetnek számításba. Amennyiben szőnyeget is kell takarítani a robotporszívónak, akkor az Ilife V7sPro, Navon Relax de Luxe robotokat javasoljunk, ezek a modellek rendelkeznek főkefével.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.