0
Értékelés:
Ár:
99 899 Ft
Mennyiség:
db
Szállítási határidő:
4-7 nap

ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó

ILIFE V80 a legújabb csúcsmodell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

Az ILIFE V80 4-magos chipje a nagyobb számítási kapacitást biztosítja. A takarítási műveletek megkezdése előtt intelligens tervező programja segítségével a leghatékonyabban tudja felmérni a takarítandó területet. Ezután ügyelve a legmaximálisabb takarítási hatékonyságra, párhuzamos sávokban indítja a takarítást.

Az amerikai és kínai ipar közös kutatás-fejlesztési erőfeszítéseinek eredményeit építettük ebbe a berendezésbe, felhasználva az i-Move második generációs navigációs rendszerét.

Az ILIFE V80 kiemelkedően erős motorral szerelt, ennek szívó ereje eléri a 1200 Pa-t, így a V80 a kategóriájában kiemelkedő.

A robotporszívót középső kefével sem kellett felszerelni, hiszen a nagy szívóerő miatt minden felületen sikeresen birkózik meg a porral és piszokkal

 Az ILIFE V80 a legújabb csúcsmodell az ILIFE Innovation termékpalettájáról, mely porszívó-felmosó funkciójával egyesíti a takarításhoz szükséges eszközöket egy intelligens robot-takarítógépben. Az erős szívómotorjának és oldalkeféinek köszönhetően hatékonyan takarítja fel legmakacsabb szennyeződéseket mindenféle padlófelületről.

A porszívó tartály kivétele után pillanatok alatt feltörlő/felmosó berendezésként helyezhetjük üzembe a robotot, melybe akár 180 m2 felület felmosására elegendő vizet tudunk betölteni, ezzel a háztartásunk megszabadulhat például a finom állatszőrök okozta szennyeződésektől.

Az ILIFE V80 különböző módokban tudja a takarítási programot ellátni:

Fal mentén haladó takarítás:
A robot a sarkok és a falak mentén haladva  takarít.

Automatikus takarítás:
Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.

Előre programozható takarítás:
A távirányítón valamint a robotporszívón is lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot. Amennyiben mindennap más időpontban, vagy egyáltalán nem kívánja dolgoztatni a robotot, ezt is be tudja állítani.

További újdonság az ILIFE V80 esetében, hogy a berendezésen lehetőség van minden napra más időzítési programot beállítani, azaz mikor induljon el a robot a nap folyamán. Ezzel lehetővé válik a rugalmas tervezés, mellyel a robotporszívó működtetése még jobban illeszkedik elvárásaihoz, és kevésbé zavarja a mindennapi életvitelünket.

Körkörösen haladó takarítás:
Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Cikk-cakk alakban takarítás:
A robot nem szabályos útvonalon, hanem véletlenszerű irányokban takarít

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24
 • Méret: 670 x 410 x 150 mm
 • Súly: 6 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 68 dB ~ 72 dB
 • Akkumulátor típusa: 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására alkalmas
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 200 – 350 perc
 • Átlagos működési idő: max. 120 perc
 • Portartály űrtartalom: 0,75 l
 • Kefék típusa, száma:
  2 oldalkefe
 • Kezelő felület: Nyomógombok
 • Takarítási módok:
  Fal mentén haladó takarítás
  Automatikus takarítás
  Előre programozható takarítás
  Körkörösen haladó takarítás
  Cikk-cakk alakban takarítás
 • Porszívó – feltörlő takarítórobot V80
 • Home Base töltőállomás
 • Adapter kábel
 • Távirányító (ceruzaelemek a csomagban)
 • Feltörlőegység és mikroszálas törlőszövet
 • Portartály
 • Második, tartalék mikroszálas törlőszövet
 • Második, tartalék finomszemcsés filter
 • 2 tartalék oldalkefék (bal és jobb)
 • Tisztítókefe
 • Felhasználói kézikönyv (magyar és angol)
ILIFE V80 2-in-1 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Ildikó2018.08.02. 09:00:00
Kedves László, köszönöm türelmét, de maradt még kérdésem. A Roborock vmiért nem szimpatikus nekem és túl magas is. Ha én mégis a iLife típust választanék, szeretném kérni véleményét, hogy a VS8 pro megfelelne-e a lakás porszívózásához ( ha szőnyegem nincs elég-e a két oldalkefe ). Illetve továbbra is kérdés mi a különbség a V80 2 in 1 között... van-e magyar leírás V8S prohoz, mivel az oldalukon csak erről a típusról hiányoznak adatok... Üdv : Ildikó

Kedves Ildikó 

A V8S Pro is kitakarítja a lakást ha nincs szőnyege otthonában. A V80 és a V8SPro gyakorlatilag ugyanazokkal a tudással rendelkező robotporszívók. Egyik sem rendelkezik főkefével, és mind a kettő tud felmosni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.01. 09:33:00
Szia Ajánlanátok nekem 60-90eft ig robot porszívót ami fel is mos és nem megy neki mindennek feleslegesen nem bolyong. Kutya szőrt takarít. Köszönöm

Üdvözlöm Csaba

Ebben az árfekvésben random robotporszívókat tudunk ajánlani, ami szabad szemmel nézve valóban bolyongásnak tűnik. Az Ön elváráasinak a Roborock 2 robotporszívó felel meg, szisztematikusan mozos, és fel is mos.

60-90 ezer forint között random hibrid robotporszívókból az Ilife bizonyos típusai, Navon Relax de Luxe, Evolveo porszívók jöhetnek számításba. Amennyiben szőnyeget is kell takarítani a robotporszívónak, akkor az Ilife V7sPro, Navon Relax de Luxe robotokat javasoljunk, ezek a modellek rendelkeznek főkefével.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ildikó2018.07.31. 12:24:00
Tisztelt Guruk ! Nagyon tetszenek az ILife márkájú robotok. Olyat szeretnék, aminek 2 oldal és egy főkeféje van és felmosni is tud, valamint szisztematikusan közlekedik. Az összehasonlításban sajnos nem működik a V8S pro. Mi a különbség kettejük ( V80 2 in 1 ) között??? 60 m2, küszöb nélküli, keménypadlós, egyterű lakásomba tervezek vásárolni Önöktől. Üdv : Ildikó

Kedves Ildikó

A V8sPro és a V80 robotporszívók nem rendelkeznek főkefével. Az Ilife robotk közül a V7sPro tudása áll a legközelebb az Ön elképzeléséhez, viszont nem szisztematikus.

Szisztematikus, alsó főkefével rendelkező, és felmosó funkcióval ellátott robot a Roborock2 robotporszívó, ez a modell az Ön ervárásait minden tekintetben kielégíti.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Berecz Józsefné2018.07.19. 13:12:00
Tisztelt RobotGuru! Az lenne a kérdésem, hogy a Life V8s, LifeV80 2-in 1 robotporszívók közül melyik alklamas szőnyeg porszívózására is? Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Bereczné Erika

Kedves Erika

Igazábból egyik sem takarít jó hatásfokkal a szőnyegen, az Ön által felsoroltak közül egyik robotporszívó sem rendelkezik főkefével ami elengedhetetlen a szőnyeg hatékony tisztításához.

Amennyiben Ilife robotporszívót szeretne vásárolni, ajánlom az ilife V7Spro random működésű robotporszívót ami szőnyegen is jól takarít, és van benne felmosó funkció is. 

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.