0
Értékelés:
 
Ár:
64 990 Ft
Akciós ár:
59 990 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
2019.04.11

ILIFE V7S Plus 2-in-1 takarítórobot


Porszívózás és feltörlés funkcióval!

ILIFE V7S Plus 2-in-1 takarítórobot, mely intelligens porszívó és feltörlő robot egyben. Az i-Dropping technológiának köszönhetően a víz-csepegtetés csak akkor indul be, ha a gép mozgásban van, így álló helyzetben nem áztatja el az alatta lévő felület. A tartály 450 ml felmosófolyadék (tiszta, vagy enyhén mosószeres víz) tárolására alkalmas, mely közel 80 perc felmosási időt jelent. Az ILIFE V7s Pro 2-in-1 alkalmas parketta, hajópadló, járólap és padlószőnyeg tisztítására

Takarítási módok

Az ILIFE V7s Plus robotporszívóval összesen négy féle üzemmódban tudod tisztává varázsolni otthonod. Ez nagyban megkönnyíti a robot mindennapos használatát. 

Automatikus takarítás: az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.
 
Fal mentén haladó takarítás: a robot a sarkok és a falak mentén végig haladva takarít.
 
Körkörösen haladó takarítás: középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít
 
Előre programozható takarítás: a távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

A 8 cm-es magasságának köszönhetően a legtöbb bútor alá bejut, ezért ott is összeszedi a koszt, ahova kézi porszívóval nehezen vagy egyáltalán nem jutnál be.

Több érzékelő is segít neki a tájékozódásban. Így képes elkerülni az akadályokat, és nem esik le a lépcsőről vagy magasabb helyekről sem. 

Az ILIFE V7s Plus robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 340 x 340 x 84 mm
 • Súly: 2,95 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 68 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4 V 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 200 - 350 perc
 • Átlagos működési idő: 110 - 120 perc
 • Szűrő típusa: műanyag szűrő
 • Portartály űrtartalom: 0,45 l
 • Extra funkció:
  nedves feltörlés 450 ml-es víztartállyal
 • Kefék típusa, száma:
  - 1 db oldalkefe - 1 db kombinált (sörte/gumi) főkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  - Automatikus takarítás - Fal mentén haladó takarítás - Körkörösen haladó takarítás - Előre programozható takarítás

1 db ILIFE V7S Pro 2-in-1 intelligens takarítórobot

1 db automata töltőállomás

1 db hálózati adapter 

1 db távirányító (a szükséges 2 db AAA elemeket nem tartalmazza) 

1 db tisztító kefe

1 db tartalék oldalkefe

2 db tartalék szűrő

1 db portartály

1 db 450 ml-es víztartály

1 db műanyag moptartó

2 db osztott (száraz/nedves) mop 

magyar nyelvű használati útmutató

ILIFE V7S Plus 2-in-1 takarítórobot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: HGabriella2019.01.26. 14:08:00
T után, hölgyem, Ilife 7s Pro készüléket vettünk karácsony előtt, de nedves feltorlesi üzemmódba egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán látszódik a kövön hogy nyirkos lenne, pedig mind a víz tartályt, mind a törlő felületet felszereltuk a leírásnak megfeleloen. A mopot minimálisan nevének találtam, de nem eléggé ahhoz hogy ez a kövön is látszódjon. Mit csinálunk rosszul vagy mi lehet a probléma, s mi szükséges a megoldáshoz? Köszönettel, Hankóczi Gabriella 36-20-3536309

Kedves Gabriella

A nedves tartályba csapvizet töltsön mert a vegyszeres víz eltömítheti magát a tratályt. Próbálják meg úgy használni ezt a funkciót, hogy a mopot is vizezzék be, enyhén csavarják ki, és úgy helyezzék rá a porszívóra.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kaposvári Ferencné2018.12.07. 13:03:00
Azután érdeklődnék, hogy a ILife V7spro 2-1. ben porszívónál ha vizes programot csinálok, kellenek-e bele a kefék, és úgy a mops? vagy vegyem ki a keféket, Az utasításban erre nem térnek ki. vagyis pontosan milyen szerkezetet kell a gépbe helyezni? Száraz porszívózásánál meg vagyok elégedve a készülékkel.

Kedevs Kaposvári Ferencné

Nedves feltröléskor nem kell kivenni a főkeféket mert a mop tartó keret azt teljes mértékben eltakarja. A következőket kell tennie: alulra helyezze fel a nedves feltörlő keretet(rajta a moppal, a mopot nedvesítse be). Öntse fel a nedves tartályt vízzel, rakja be a helyére, és indítsa el a robotot.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Kaposvári Ferencné2018.11.28. 08:43:00
Azután érdeklődnék, hogy a ILife V7sPro 2-1 -ben robotporszívó akkor porszívózik is és fel is töröl? Mert ha igen, akkor előrendelésben megrendelném !

Kedves Kaposvári Ferencné

Az Ilife V7sPro a két műveletet külön-külön tudja elvégezni. A porszívózást és nedves feltörlést csak egy robot tudja egyszerre elvégezni, az pedig a Roborock 2 robotporszívó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: kaposvarine2018.11.26. 04:09:00
Azután szeretnék érdeklődni, hogy a lakásom 35 nm-es, szőnyeg is van, laminált padló, parketta.Porszívózni és vizes feltörlést is szeretnék. ILife V7s Pro 2-1 robotporszívó megfelel-e? Ha igen, magyar nyelvű-e a használati utasítása? Van-e szervizháttere, és van-e alkatrész ellátottsága? Válaszukat előre is köszönöm !

Üdvözlöm

Az Ilife V7sPro megfelel laklásának kitakarításához, nedves feltörléséhez. Természetesen van magyar nyelvű használati útmutatója, és a szervizháttér is biztosított.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Krisztina2018.09.29. 17:51:00
Üdvözlöm! érdeklődni szeretnék az ILIFE V7S Pro 2-in-1 takarítórobottal kapcsolatban. Szőnyeget és laminált padlót tisztít? Lépcsőt érzékeli? Az alkatrész utánpótlás és a szervizelés megoldott? Az alapterület 20+35 nm gondolom ezt kitudja takarítani és fel is mosni egymás után ?Mekkora küszöböt lép át ? Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Krisztina

Kedves Krisztina

Az Ilife V7sPro robotporszívó mindenféle felületet tisztít. Szőnyeg esetében a maximális magasság 1,5 cm amire biztosan fel tud menni a robot, és ki is takarítja. Természetesen az Ilife készülék is rendelkezik mélységérzékelőkkel, szintkülönbségnél, emeleten nem fog leesni. Küszüb esetében is 1,5 cm az a magasság, amin át is tud haladni. Az adott négyzetmétert ki tudja takarítani, és fel is tudja nedvesen törölni a porszívó. A készülék szervizháttere biztosított.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mario Kuna2018.09.25. 08:27:00
Hello, My name is Mario. I am from Slovakia. I would like to ask how much is Ilife v7s pro in EURO? Do you deliver to Slovakia? if yes, how much is transport (Nyitra, Slovakia, Zip code 951 44 Vycapy-Opatovce)? Do you have this model on stock?

Hallo Mario!

Yes, we can deliver to Slovakia.

Price for Ilife v7s pro is 202 EUR, and the transport fee is 11 EUR. Next week we will get from this model.

If you are interested in please send an order to info_at_robotguru_dot_hu, and I will send a proforma invoice.

BR, Robotguru

felhasználó: Edina2018.09.07. 10:35:00
Üdvözlöm! Két robotporszívó között hezitálok: Roomba 605 és iLife Vs7pro. Melyiket ajánlja? Nincs háziállatunk, napi szintű használatra szeretném járólapos, egyszintes, kb 80-90 nm-es házba. Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Edina

Kedves Edina

Ekkora alapterületű házat a kiválasztott robotok nem fognak lefedni egy indítással, a random robotporszívók egyszerre körülbelül 50 négyzetmétert tudnak bejárni. A javaslatom az, hogy osszák legalább ketté ezt a 80-90 m2-es területet, és külön-külön takaríttassák ki a robotporszívóval. Az iRobot 605 robotporszívó egy nagyon megbízható készülék, mindenféle padlótípuson, szőnyegen kitűnően takarít. Az Ilife V7sPro működés közben halkabb mint az iRobot, szárazon és nedvesen is fel tud törölni, olyan helységekben ahol nincs szőnyeg, ez a funkció remekül kihasználható.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Pocsainé Béres Edit2018.08.03. 11:02:00
Egy 78 nm-es lakás (járólapos, parkettás +1 szőnyeg) száraz-nedves takarításához, ahol egy kiskutya is él az Ilife V7S Pro-t, vagy a Navon Relax de Lux robotporszívót javasolják?

Kedves Edit

 Az Ilife robotporszívó felmosáskor nem tud összegyűjteni szennyeződést, míg a Navon Relax de Luxe vizes tartályának elején található egy kisebb portartály ahova felmosáskor is tud még gyűjteni kevés szennyeződést. Mind a két porszívó hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, bármelyik készüléket is választja, takarítási és felmosási minőségben azonos eredményt fog kapni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.02. 12:03:00
Szia ILIFE V7S pro és a navon relax delux között mi a különbség szívó erőben és felsurólásban? Valamint melyik navigál ügyesebben a helyiségek között?

A két robot megközelítőleg hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, méretüket tekintve az Ilife robotporszívó alacsonyabb. A Navon Relax de Luxe robotporszívó főkeféje felmosáskor is dolgozik, így az apróbb szennyeződéseket még akkor is képes felporszívózni. Az Ilife mopja felmosáskor a főkefét is eltakarja, így felmosáskor a por összeszedését nem tudja elvégezni. 

Mind a két robotporszívó hasonlóan navigál a helységek között, 50-60 négyzetmétert tud bejárni egy feltöltéssel.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Roland2018.07.08. 19:58:00
Tisztelt Robotguru! Mi a különbség az ILIFE V5S Pro és a ILIFE V7S Pro készülékek között? Rendelhető-e hozzájuk külön 2-3 db MOP? Csak felmosásra szeretném használni, mert porszívózásra ott a XIAOMI MI porszívó. Ha ezeket a robotokat nem, akkor mit ajánlana csak felmosásra? Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Roland! 

Mindkét készülék hibrid megoldást kínál, porszívó és nedves feltörlést egyidejűleg. Az ILIFE V7S Pro-nak főkeféje is van, nem csak oldalkeféi.

Egyelőre mopot nem tud hozzá rendelni.

Ha csak feltörlésre szeretné használni a robotot, akkor az iRobot Braava termékeket is ajánlom. 

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.