0
Értékelés:
 
Ár:
57 990 Ft
Kifutott ILIFE V5S Pro 2-in-1 takarítórobot helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


ILIFE V5S Pro 2-in-1 takarítórobot


2in1: porszívózás és feltörlés funkció egyben

ILIFE V5S Pro 2-in-1 takarítórobot egy intelligens porszívó és feltörlő robot egyben. Az i-Dropping technológiának köszönhetően a víz-csepegtetés csak akkor indul be, ha a gép mozgásban van, így álló helyzetben nem áztatja el az alatta lévő felület. A tartály 300 ml felmosófolyadék (tiszta, vagy enyhén mosószeres víz) tárolására alkalmas, mely közel 80 perc felmosási időt jelent. Az ILIFE V5s Pro 2-in-1 alkalmas parketta, hajópadló, járólap és padlószőnyeg tisztítására.

Takarítási módok

Az ILIFE V5S Pro robotporszívóval  négy féle üzemmódban tudod tisztává varázsolni otthonod. Ez nagyban megkönnyíti a robot mindennapos használatát. 

Automatikus takarítás: az érzékelők segítségével a robot önműködően takarít, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.
 
Fal mentén haladó takarítás: a robot a sarkok és a falak mentén végig haladva takarít.
 
Körkörösen haladó takarítás: középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít
 
Előre programozható takarítás: a távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

A 8,1 cm-es magasságának köszönhetően a robotporszívó a legtöbb bútor alá bejut, ezért azokon  a területeken is összeszedi a koszt, amit kézi porszívóval nehezen vagy egyáltalán nem érsz el. 

Több érzékelő is segít neki a tájékozódásban. Így képes elkerülni az akadályokat, és nem esik le a lépcsőről vagy magasabb helyekről sem. 

Az ILIFE V5S Pro robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

Kicsomagoltuk az ILIFE V5S Pro robotporszívót

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 300 x 300 x 81 mm
 • Súly: 2,24 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 65 dB
 • Akkumulátor típusa: 14,4 V 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 200 - 350 perc
 • Átlagos működési idő: 100 - 120 perc
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Extra funkció:
  -nedves feltörlés 300 ml víztartállyal
 • Kefék típusa, száma:
  - 2 db oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  - Automata takarítás - Fal mentén haladó takarítás - Körkörösen haladó takarítás - Előre programozható takarítás

1 db ILIFE V5S Pro 2in1 intelligens takarító robot

1 db automata töltőállomás

1 db hálózati adapter

1 db távirányító a szükséges 2 db AAA elemmel

1 db tisztító kefe

2 db tartalék oldalkefe

2 db tartalék HEPA szűrő

1 db műanyag moptartó 

2 db mop

1 db 300 ml-es víztartály

magyar nyelvű használati útmutató

ILIFE V5S Pro 2-in-1 takarítórobot
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Magyari ferencne2019.05.01. 14:30:00
Milyen cm magas szonyeget tud porszivozni?

Kedves Magyari Ferencné

Körülbelül 1,5 cm magas szőnyegre fel tud menni a robot, viszont a kiszemelt modell nem rendelkezik főkefével, és szőnyegen nagyon gyenge hatásfokkal takarít. Mindenképp olyan készüléket ajánlok aminek van ez a bizonyos főkeféje: Navon Relax, Navon Relax de Luxe, Ilife V7 sPro, Ilife A6, Ilife A8.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Marcus2019.04.24. 12:03:00
Üdvözlöm! Az ILife V5S pro robotporszívó iránt érdeklődnék, hogy tisztítja-e a rövidszálú szőnyeget, használható-e szőnyegen, illetve megbírkózik-e a hosszú hajszálakkal is? Köszönöm előre is a választ!

Üdvözlöm

A robot felmegy az alacsonyabb szőnyegre de sajnos nem fogja hatékonyan tisztítani, ugyanis a készüléknek nincs főkeféje. Mindenképp olyan robotporszívót javaslok ami rendelkezik ilyennel, mint például az Ilife V7S Plus.

Üdvölettel: Robotguru

felhasználó: Nazerbea2018.11.14. 08:59:00
Üdvözlet! Várható Önöknél Black friday akció? Esetleg erre a termékre? Köszönöm

Üdvözlöm

Black Friday lesz nálunk, viszont azt még nekünk sem árulják el, hogy milyen termékek lesznek akciósak. Érdemes oldalunkat az adott napon figyelemmel kísérni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tamás2018.10.25. 19:58:00
Szia. 60 négyzetméteres panelban szeretném használni főleg időzítve, járólap, parketta, pici íves küszöb felületeken. Az elrendezés egy nagy egybenyitott nappali+konyha, hosszú L alakú folyosó a végén két pici szobával. A dokkolót a konyhában szeretném lerakni. A kérdésem az hogy mindig vissza fog tudni térni egy ekkora méretű, elrendezésű lakásban a dokkolóra? Főleg hogy csepegos mopptartaly miatt aggódom, hogy a parkettán ál a robot, és feláztatja. Köszi a választ.

Kedves Tamás! 

A ILIFE V5S Pro 2-in-1 takarítórobot a nappali-konyha rész takarítását meg tudja oldani, és ha itt helyezi el a dokkolót is, akkor vissza is talál a robot a töltőállomására. A folyosó végén lévő két szobát biztos külön egységként kell kezelni, mert oda nem fog bemenni, rá kell zárni az ajtót, hadd dolgozzon ott is.

A nedves feltörlés miatt ne aggódjon, a víz finoman átszivárog a mopra, benedvesíti azt, de nem áztatja el a parkettát. Bármilyen kemény padló felületen tudja hsználni ezt a funkciót.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Tamás2018.10.24. 19:03:00
Szia. 60 négyzetméteres panelban szeretném használni főleg időzítve, járólap, parketta, pici íves küszöb felületeken. Az elrendezés egy nagy egybenyitott nappali+konyha, hosszú L alakú folyosó a végén két pici szobával. A dokkolót a konyhában szeretném lerakni. A kérdésem az hogy mindig vissza fog tudni térni egy ekkora méretű, elrendezésű lakásban a dokkolóra? Főleg hogy csepegos mopptartaly miatt aggódom, hogy a parkettán ál a robot, és feláztatja. Köszi a választ.

Üdvözlöm Tamás

A random működésű robotok a lakás bonyolultságától függően 50-60 négyzetmétert takarítanak ki, és ekkora tartületen vissza is találnak a dokkolójukra. A 60 négyzetméter határeset, az Ön esetében megvásárláskor az Evolveo H11 robotporszívón gondolkodnék, hiszen ez a készülék tudja hogy hol van a dokkolója.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: NN2018.09.26. 15:20:00
Kedves Robotguru! Két takarítórobot is megfelelne a céljaimnak, és szeretnék segítséget kérni a választásban. Az ILIFE V5S Pro 2-in-1 és az Evolveo Robotrex H6 robot között az árukon kívül van valami különbség, illetve bármilyen szempont alapján ajánlják-e inkább az egyiket? (Kb. 70 nm-es, kerámialapos/parkettás lakásról van szó, kutya van, de nem szőröz, szőnyeg egy talán majd lesz.) Köszönöm szépen a választ előre is!

Üdvözlöm NN

A két robot nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik eltérés méretben van, az Evolveo 7cm míg az Ilife 7,62 cm magas. A másik eltérést a kezelőfelületen láthatjuk. Az Evolveo az azonnali takarítás megkezdése gomb mellet kiegészült Dock és Spot gombokkal is a fedlapon. Ami viszont a legfontosabb különbség,hogy működés közben az Evolveo zajszintje alacsonyabb. A két említett robot kemény burkolatra lett tervezve, így ha szőnyeg lesz majd a lakásban, ezek a robotok azt nem takarítják nagy hatékonysággal. Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Ancsi2018.09.19. 10:23:00
Ha most megrendelem, kb mikor kézbesítik? Úgy értelmeztem, nincs raktáron.

Kedves Ancsi!

Valóban ez most nincs raktáron, előrendelhető 09.30-i határidővel, amit remélem, tudunk tartani.

Ha a ILIFE-V5SPRO-val azonos tudású és felszereletségű készüléket szeretne, akkor ajánlom az Evolveo Robotrex H6-ot, amit viszont azonnal tudunk szállítani raktárról. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: danielvasas2018.08.26. 14:13:00
Az \\\'előrendelés\\\' fogalma mit takar? Köszi, Dani

Üdvözlöm

Azt takarja, hogy jelen pillanatban várjuk a termék beérkezését, és ha lead egy rendelést akkor biztosan jut Önnek a beérkezett szállítmányból.

Üdvözlettel:Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.