0
Értékelés:
 
Ár:
49 900 Ft
Kifutott ILIFE V3S Pro robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


ILIFE V3S Pro robotporszívó

Takarítási módok

Az ILIFE V3S Pro robotporszívóval összesen négy üzemmódban tudod tisztává varázsolni otthonod. Ez nagyban megkönnyíti a robot mindennapos használatát. 

Automatikus takarítás: az érzékelők segítségével a robot önműködően takarít, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.
 
Fal mentén haladó takarítás: a robotporszívó a sarkok és a falak mentén végig haladva takarít.
 
Körkörösen haladó takarítás: középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít
 
Előre programozható takarítás: a távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.

A 8,1 cm-es magasságának köszönhetően a legtöbb bútor alá bejut, ezért ott is összeszedi a koszt, ahova kézi porszívóval nehezen vagy egyáltalán nem érsz el.

Több érzékelő is segít neki a tájékozódásban. Így képes elkerülni az akadályokat, és nem esik le a lépcsőről vagy magasabb helyekről sem. 

Az ILIFE V3S Pro robotporszívó önműködően visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

Egy távirányító segít a robot kezelésében.

A robotporszívó dobozában található távirányító segítségével tudod majd irányítani, programozni a robotot. Innen tudod elindítani, vagy előre beprogramozni a takarítást, kiválasztani a kívánt takarítási módot, vagy nyilak segítségével navigálni a robotot, ha szükséges.

Kicsomagoltuk az ILIFE V3S Pro robotporszívót

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 300 x 300 x 81 mm
 • Súly: 2,2 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 68 dB
 • Akkumulátor típusa: 14.4V 2600 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 200 - 350 perc
 • Átlagos működési idő: 100 - 120 perc
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Kefék típusa, száma:
  - 2 db oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógomb
 • Takarítási módok:
  - Automatikus takarítás - Fal mentén haladó takarítás - Körkörösen haladó takarítás - Előre programozható takarítás

1 db ILIFE V3S robotporszívó

1 db automata töltőállomás

1 db hálózati adapter1

1 db távirányító a szükséges 2 db AAA elemmel

1 db tisztító kefe

2 db tartalék oldalkefe

2 db tartalék HEPA szűrő 

magyar nyelvű használati útmutató

ILIFE V3S Pro robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Dual HIFI2019.02.07. 22:08:00
iLife V5S-hez szeretnék hepa filtert rendelni, de a honlapjukon az \\\"Alkatrészek\\\" között ez a típus nem szerepel. Mivel vidéken lakom, nem szeretnék csak ezért beutazni Pestre. Üdv, Tálas Péter

Üdv Péter

Ez jó lesz hozzá: https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h5-h6-felujito-keszlet

A mop és a HEPA is ugyanaz a méret.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Attila2019.01.21. 20:54:00
Ez vagy navon relax lenne jobb 50m2-es lakásba? (fele rövid szálú szőnyeg, fele járólap v laminált) Az airway technológia tényleg tisztítja a levegőt?

Üdv

Mivel szőnyeg is található a takarítandó felületek kzött, mindeképp a Navon Relax robotporszívót ajánlom. Az említett technológia lényege az, hogy a HEPA szűrő előtt található egy elsődleges durvább szűrő, ezáltal nem a HEPA tömődik el azonnal. Természetesen a robotporszívóból egy már megtisztított levegő kerül ki a környezetbe a HEPA által.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Petike19812018.11.14. 10:54:00
Kedves László! Érdeklődni szeretnék, hogy ha a lakás kb 90 nm, de ebből amit hetente töbször kellene takarítani az 50 nm (nappali, konyha, közlekedő) ezek egy tér, és hetente egyszer pluszba két szoba ami a közlekedőből nyílik (járólap és laminált padló) a felület, ehhez milyen robot lenne az ideális. Köszönettel: Bujtár Péter

Üdvözlöm Péter

Mindenképp szisztematikus robotporszívót javaslok. A megadott paraméterekre a következőket tudom ajánlani: bármelyik LG modell, Roborock1, Roborock2, Evolveo H11- ami nedves feltörlést is tud -egy víztartály feltöltéssel körülbelül 100 négyzetmétert. Továbbá Neato D5 vagy D7-es, iRobot 980.

A szisztematikus robotok egy feltöltéssel megközelítőleg 80 négyzetmétert tudnak kitakarítani, ezalól kivétel a Roborock1, és Roborock2, ezek a modellek 120-130 négyzetmétert képesek bejárni. Amennyiben munka közben lemerülnek a szisztematikus porszívók, visszamennek a dokkolójukra, feltöltik az akkumulátort, és onnan folytatják ahol abbahagyták a takarítást.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tapolczainé Németh Éva2018.10.25. 20:11:00
Tisztelt Robotguru! Olyan robotporszivót keresek, aminek használata egyszerű. Nem szükséges okostelefon kapcsolat. A lakás töbnyire kő, amin egy kisebb szőnyeg is van. A helység 40 nm . Több sarok, bútor nehezíti a takarítást. Ezen kívül 2 db 25 nm külön álló szoba van ami laminált parketta és több szőnyeg is van. A lakásban egy kutyus is él. A termékre 50-70 ezer ft körüli szeretnék költeni. Köszönettel, Éva

Kedves Éva 

Több modellt is tudok ajánlani erre a megadott paraméterekre: Navon Relax, Navon Relax de Luxe, Ilife V7sPro, Ilife A4, iRobot Roomba 605.

Mindegyik modell rendelkezik főkefével, így ezek a modellek a szőnyeget is hatékonyan tudják takarítani.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Marcsi2018.08.02. 12:23:00
Kedves Tóth László! Melyik robotporszívó felel meg a legjobban az alábbi követelményeknek? Akadálymentesített lakásban,járólapos közlekedő helyiségben, melynek szélessége 1 méter és 5 helyen 90 fokban fordulók vannak, egyik végén a bejárati ajtó másik végén a fürdőszoba és egy helyen egy ajtó nélküli konyha, ahova be kell mennie naponta.Szintén erről a folyosóról nyílnak a laminált parkettás, szőnyeg nélküli, küszöbmentes szobák, melyeket csak hetente kell takarítani.Üdvözlettel, M

Kedves Marcsi

A megfelelő robotporszívó kiválasztásához jó lenne tudni, hogy mekkora területű a lakás. Első körben Neato vagy Roborock 2 robotporszívót javasolnék.

Amennyiben elküldi a takarítandó terület méretét, pontosítani tudom a kínálat listáját.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Lajos2018.07.22. 12:53:00
Tisztelt Robotguru! A segítségedet szeretném kérni, a számunkra megfelelő robotporszívó kiválasztásásban. Elvárásaink: az adott helyiséget mindenhol felporszívózza, ne keljen utánna takarítani, ne jelentsen számára akadályt a szőnyeg és a sok bútor, és viszonylag olcsó, de jó minőségű legyen. Remélem tundál mondani pár darabot, ami így szóba jöhet. Segítségedet előre is köszönöm.

Üdvözlöm Lajos

A legfontosabb kérdés az, hogy mekkora területen kell takarítania a robotporszívónak. Ennek hiányában sajnos nagyon nehéz bármit is preferálnunk.

Random porszívók közül az iRobot 600-as, és 800-as típusai közül bármelyiket ajánljuk. Az Ilife robotporszívókból az A4S, A6, V7Spro robotjai ár/érték arányban is jó választás lehet.

Szisztematikus robotok közül az LG 5 típusa közül bármelyik szóba jöhet, hiszen az összes modell ugyanolyan takarítási képességgel és hatékonysággal rendelkezik.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: nlaja20012018.07.22. 08:48:00
Nem konkrétan a termékhez kapcsolódik a kérdésem. Segítséget szeretnék kérni, mert szeretnénk egy robotporszívót, csak nem tudjuk meik lenne jó. Olyanra lenne szükségünk, ami akár minden szobát külön rendesen ki tudna takarítani, mindenhol és nem lenne akadály számára a sok bútor, ja és viszonylag olcsó legyen az elvárásokhoz mérten.

Üdvözlöm

Ahhoz hogy ajánlani tudjunk megfelelő robotot több információra lenne szükségünk. Mekkora a takarítandó terület, vannak-e küszöbök és azok milyen magasak, van-e szőnyeg stb...

Amit látatlanból ajánlok az az Ilife A4S, iRobot Roomba 605, vagy az Ilife V7SPro robotporszívók.

Ez utóbbi nedves felmosást is tud végezni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: JulcsySacee2018.07.14. 18:26:00
Szép napot érdeklődnék hogy ez a robotporszívó fel megy e a szőnyegre?válaszát előre is köszönöm további szép napot

Kedves Julcsy

Maximum 1,5 cm magasságú szőnyegre felmegy, de olyan robotot javaslunk szőnyeg takarítására ami rendelkezik főkefével.Az Ilife V3sPro nem tartozik ezek közé.

Az Ilife modellek közül az A4s, A6, és a V7sPro robotokat ajánljuk, ezek midegyikében találhatő főkefe.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.