0
Értékelés:
 
Ár:
99 990 Ft
Kifutott ILIFE A8 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


ILIFE A8 robotporszívó

“Smart robotporszívó panoráma-navigációval” 

Egyszerűség és kiválóság, melyet az új ILIFE A8 egyesít: nincsenek felesleges gombok a berendezésen csak egy AUTO gomb, mely elegendő a teljes funkcionalitás eléréséhez és nem zavarja az esztétikai élményt!

Tartósság és szépség

Az ILIFE A8 formatervezők kiváló munkájának eredménye, jó minőségű, és tartós anyagokból készült, burkolatának felső része egybefüggő üveg felület, mellyel a robotporszívó egy esztétikus külsőt kapott, ezzel a lakás dísze is a funkcionáltatása mellett.

Profi navigációs rendszer

A PanoView navigációs rendszer az iparág egyik legújabb, standardokat teremtő fejlesztése. A robotporszívó a navigációs rendszer által begyűjtött adatok alapján egy teljes és pontos útvonaltervet készít, és az A8 ezzel a nagy területeket is alaposan tudja takarítani, nem kihagyva vagy többször áthaladva ugyanazokon a járófelületeken.

Alapos szisztematikus takarítás

Az ILIFE A8 a takarítandó helyiséget szakaszokra osztja, majd azokat alaposan, sávokban egymás mellett haladva takarítja, ügyelve arra, hogy már a bejárt területre nem menjen rá még egyszer.

Alacsony, de jól mászik

Az ILIFE A8 akár az 1,2 cm-t meg nem haladó akadályon is át tud kelni, így gyerekjáték a különböző járófelületek megközelítése, a szőnyegre való feljutás, a küszöbökön való átkelés, sőt a lakásban található emelkedőkkel is megbirkózik. A robot meglepően alacsony (8 cm), ezért a bútorok többsége alatt is kényelmesen tud takarítani.

Az ILIFE minden tudsása benne van

Az ILIFE A8 minden olyan fejlesztéssel és funkcióval rendelkezik, melyeket elődjeinél az ILIFE már hosszú évek óta tesztel, és más termékekben már bizonyított. Szenzoraival minden akadályt érzékel, a szoba teljes területén navigálva kerüli ki az ütközést a bútorokkal, a lépcsőhöz érve pedig a leeséstől is megóvja a rendszer.

Két forgókefével

Az ILIFE A8-at 2 forgókefével szállítjuk, így vagy a hagyományos sörtés kefét használhatja a szőnyegek tisztítására, vagy a gumikefét a parketta vagy járólap tisztításra, az elhullatott állatszőr összegyűjtésére.

Hangjelzésekkel segít téged

Az ILIFE A8 angol nyelvű hangnavigációja az aktuális munkafolyamatról tájékoztatja a felhasználót, így például, ha befejeződött a töltési folyamat, ha elindul a takarítás, vagy a max üzemmód be fog kapcsolni, stb.

Az LIFE A8-at négyféle takarítási módban használhatod

 • Automatikus takarítás: Az érzékelők segítségével a helyiségben önműködően takarít a robot, a lakás minden pontját felkeresve, így ügyel, hogy ne maradjon ki piszkos terület.
 • Előre programozható takarítás: A távirányító segítségével lehetőség van előre beállítani a takarítás időpontját. Pl.: minden nap reggel 8:00-kor induljon el a takarító robot.
 • Fal mentén haladó takarítás: A robot a sarkok és a falak mentén haladva takarít.
 • Körkörösen haladó takarítás: Középről indulva, spirális alakban kifelé haladva takarít.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 310 x 72 mm
 • Súly: 2,75 kg
 • Távirányító: Van
 • Akkumulátor típusa: 14.4V DC Li-ion 2.600 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 100 perc
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Tartozékok:
  1 db sörtekefe 1 db gumikefe 2 db oldalkefe
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 100 m2
 • Kezelő felület: nyomógombos
 • Takarítási módok:
  AUTOMATIKUS mód SPOT takarítás EDGE takarítás MANUÁLIS irányítás
 • Haladás logikája: Szisztematikus

1 db iLife A8 robotporszívó 

1 db automata töltőállomás

1 dbhálózati töltő

1 db sörtekefe (a készülékben) 

1 db gumikefe  

2 db tartalék oldalkefe

1 db távirányító a doboz a szükséges 2 db AAA elemet  tartalmazza) 

1 db tisztítókefe

magyar nyelvű használati útmutató

ILIFE A8 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Livia2019.05.11. 14:53:00
Tisztelt Uram! Én a legjobb robotporszívot keresem kutyaszőr ellen! Van egy hosszú szőrü kutyám aki nagyon vedlik tehát tenyleg olyan kellene ami ér is valamit! Melyiket javasolja? Köszönettel Lívia

Kedves Lívia

Amennyiben az egybefüggő takarítandó terület nem nagyobb mint 60 négyzetméter, akkor random porszívóból az iRobot 600-as, 800-as valamint az E5-ös robotporszívó jó választás lehet. Szisztematikus készülékekből az iRobot 900-as, valamint bármelyik Neato modellt, valamint az Electrlolux Pure i9 porszívót javaslom.

Üdvözlettel: Robotguru  

felhasználó: gelland2019.05.10. 23:58:00
Üdvözlöm Önöket, a kérdéseim az Ilife A8 készülék akkumulátorára vonatkoznak. Ennél a típusnál miért csak fél év az akku garanciája ? Ez gyártói időintervallum, vagy más oka van ? Milyen típusú a készülékben lévő akku ? Mennyibe kerül egy esetleges akku csere, van e szervíz igénye, vagy házilag megoldható ? S végül átlagos háztartás, átlagos porszívó terhelése mellett mennyi az akkumulátor átlagos élettartama a gyári ajánlások illetve Önök szerint ? Megtisztelő, őszinte válaszukat megköszönve, üdvözlettel: Gellert András

Üdvözlöm András

Az ilife A8 roboporszívóban lévő akkumulátor típusa: 14.4V DC Li-ion 2.600 mAh. Az új akkumulátor ára körülbelül 15-20 ezer forint között mozog, és cseréje otthon is elvégezhető. Egy akkumulátor megközelítőleg 3-6 éves élettartammal bír a robotporszívók esetében.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Trudi052019.04.27. 14:54:00
Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy az Ilife A8-as készülék csatlakoztatható Wifihez, és működtethető mobil applikáció segítségével? Ha igen, hogyan lehet rajta a Wifit bekapcsolni? Köszönettel!

Üdvözlöm

Az Ilife A8 nem Wifi kompatibilis.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Jávorné Tóth Csilla2019.04.08. 21:12:00
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy Ilifea8-hoz mikortol lehet hepa szűrőt kapni nàlatok,mert lassan cserélni kellene.Előre is köszönöm a választ!Csilla

Kedves Csilla

Jelen pillanatban ezt a megoldást tudom javasolni amennyiben nagyon sürgős lenne a csere: https://www.robotguru.hu/evolveo-robotrex-h11-felujito-keszlet Ebben a készletben lévő szűrő jó az ilife A8 robotporszívóhoz is. A külön szűrők beérkezése folyamatban van, pontos időpontot sajnos még nem tudunk mondani.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyöngyvér2019.03.12. 15:01:00
Kedves László! Az alábbi lakásra keresek robotporszívót: 68nm, 2+2 fél szoba, konyha (wc-t fürdőt nem kell bejárnia) laminált parketta, járólap, 2 morzsázó gyerek és 3 macska. Szerintem a szisztematikus jobb lenne 100 000Ft-ig. Köszönöm a tanácsokat :) Szép napot! Gyöngyvér

Kedves Gyöngyvér! 

A megadott feltételek eléggé behatárolják a lehetőségeket, a Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívót tudom ajánlani.

Ha nincs sok szőnyegük, akkor ILIFE V8S PRO robotporszívó is jó lehet, ami ráadásul nedves feltörlést is végez.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyöngyvér2019.03.10. 16:42:00
Kedves Robotguru :) szisztematikus robotporszívót szeretnék. Lakás mérete 60nm és van három macska. Az iLife V8 és A8 között vacillálok. De nehezen megy a döntés. A Navon relax de luxtól kezdtem és jutotam el az iLife-okig. Nehezen tudok dönteni.

Kedves Gyöngyvér!

A forgó főkefe miatt inkább az A8-at ajánlom a megadott paraméterek alapján.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Ferenc2019.01.21. 15:05:00
Kedves László! 1. kérdésem: mi a különbség, illetve mikor kell használni a sörtekefét és a gumikefét? 2. kérdésem: milyen robotporszívót ajánlana egy olyan lakásba, ahol összesen kb. 50m2, fele-fele parketta és kőpadló burkolaton kellene porszívózást végezni? Állatok nincsenek. Köszönöm!

Üdvözlöm Ferenc

1: bármilyen felületen bármelyiket használhatja, igény kérdése, hogy melyik felel meg jobban Önnek. A gumi kefére kevésbé tekeredik fel hajszál, így valamivel gondozásmentesebb mint a kombinált kefe.

2: az Ilife A8 tökéletesen megfelel, viszont ekkora területet egy random porszívó is be tud járni. Ezek közül az ilife A6, iRobot Roomba 605-ös robotkat ajánlom. Amennyiben nedves feltörlés opció lehet, szóba jöhet az Evolveo H11-es robotporszívó, ami egy szisztematikus készülék.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szecsődi Tibor2019.01.20. 10:17:00
padló vagy szőnyeg tisztításra alkalmas?

Üdvözlöm Tibor

Mind a kettő felület tisztítására alkalmas. Szőnyeg esetében mint minden robotporszívó, az alacsony szálmagasságúra képes felmenni, és kitakarítani.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: edit2019.01.19. 16:36:00
Tisztelt Robotguru! A legfontosabb kérdésemre nem kaptam választ: az ILIFE A8 -ra mennyi a garancia és a szervizelése megoldott-e? Köszönöm: Edit

Kedves Edit

Az Ilife A8-ra 2év, annak akkumulátorára 6 hónap garancia van. Szervizelését robotporszívó szervizünk végzi.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: webereditmami@gmail.com2019.01.14. 15:32:00
Az ILIFE A8 porszívó érdekelne. Hány év a garancia,ki a gyártója, tartalék szűrő és oldalkefe tartozék-e, alkatrész kapható-e hozzá? Raktárról szállítják, vagy több hetet kell rá várni? Üdv: Edit

Kedves Edit

A termék dobozában 2 db tartalék oldalkefe, és 1 db tartalék HEPA szűrő található. A robotporszívó gyártója az Ilife, a termékek Shenzhenben és Dongguanban készülnek.

További kopó alkatrészek beszerzése folyamatban van, hamarosan elérhetőek lesznek nálunk.

A robotporszívó van raktáron, elérhető üzletünkben, de futárszolgálattal és ingyenes házhozszállítással is megrendelhető. 

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.